Zaman: 09 Kas 2025 11:08

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer Sportback Geldi
MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2011 21:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
bu ülkede zaten uzun dönem plan yapılamıyor malesef.tamam belki yarına çıkacağımızın garantisi yok ama 3-4 yıllık plan bile yapamıyoruz.biri döner ser.azaltır biri kaldırır biri çalışanı çıkrır diğeri kurumu toptan satar neyin ne olacağı belli olmayan bir ülkedeyz ev almayı düşüneceğim diyorum ama sonuçta o da uzun vadeli ödeme gerektiriyor şu ülke şartlarına güvenip nasıl başlayacaz o işe onuda bilmiyorum.adamlar çok önce çekilmiş kredilere bile kkdf oranı artırımına gidiyor.o kadar laf edildi davalar filan...ama ses yok unutuldu gitti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 01:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: B.K
Araç: Renault Broadway
Meslek: Tekniker
Arkadaşlar bir türlü araba alamadım. :( lancerı test etme imkanım oldu.2010 1.5 İnvite modeli asıl benim düşündüğüm 2011 1.6 İnvite modeli burdaki tüm yorumları okuduğum için bütün durumlarına dikkat ettim.Aracı kullanırken denildiği gibi 2010 modelde ses yalıtımının kötü olduğu çok belli oluyor.Ama motor sesi hoşuma gitti :) biliyorum 2011 modelde biraz daha iyi yalıtım yapılmış aracın en çok hoşuma giden kısmı patinaj çekmemesi kırmızı ışık sonrası gaza baya bir yüklendiğim halde banamısın demedi :)Sportback'de görmüş oldum.Kesinlikle Lancer Sedan derim.Bide genel yorumlara baktım genel astra hb alırdım diyor.Ben şubatı bekliyip citroen C4'ün yeni kasasına baKMak istiyorum eğer sarmazsa kesin lancer sedan :))))))
Sizce yeni C4 nasıldır?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 02:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
citroendir, fransız malıdır, konforlu oluyorlar ama bilemiyorum uzun vadede sağlamlığı nasıldır? Yeni C3'lerin 1.6 90 beygirliği var arkadaşımda böyle tavan falan cam birlikte almıştık zaten ben gittim colt aldım o gitti citroen aldı 1.6 90 beygir dizel seri oluyor ve konforuda çok güzel arabadan inip kapıları kilitlediğin zaman aynalar kendinden kapanıyor Auriste bile yok o özellik manuel şöför tarafından bir düğmeye basıp öyle kapatıyorsun.... Kısacası fransızların içinde binilecek tek araba citroendir kanımca. Boşuna demiyor adamlar creative technology diye :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 13:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Beyler C4 olayi bitirmis yeni kasa ic-dis dizayn ve donanim acayip hosuma gitti. DH'den birisi "bu yil fransizlarin olacak" yazmis belki cok ciddi degil ama reno olsun pejo olsun citroen olsun fransizlar iyi gidiyor hakkaten. Dayaniklilik konusundaki on yargilardan kurtulmalari kolay olmayacak ama yine de ben denemeye raziyim cunku dizayn ve dizel motor secenekleri oldukca iyi.

Ornegin Reno cift kavrama sanziman getirdi, dizel motorlari da aldi yurudu artik. Pejo ve citroenin de dizel motorlari meshur. Japonlar yillarca benzinli motorlarinin ve sanzimanlarinin kalitesinin arkasina sigindi ama dizel ve cift kavrama olayini kacirdilar maalesef yerlerinde sayiyorlar Civic hala 10 sene oncesinin motor ve sanziman teknolojisini kullaniyor, mazda hala 4 ileri otomatik kullaniyor, motorlarda ne turbo secenegi var ne birsey tamam kalitesine lafimiz yok ama artik o devirler kapanmaya basladi.

(Mitsunun yurt disinda SST sanzimani ve dizel motoru oldugunu biliyorum ama maliyeti halk arabalarinin seviyesine pek gelmedi sanirim, dizel motoru gibi o da hala yok sayilir gozumde)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2011 11:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
ya beyler citroen diyosunuzda size olanı söyleyeyim: 2008 model 16000kmde olan dizel c3 turbo yedi bizim,yatan araba olmasına rağmen(haftada 1 gün kullanılır,kesinlikle zorlanmadı,annem kullandı çünkü).bu motorların kronik sorunu gerçi, aynı motoru kullanan pug307 sahibi bi arkadaşımında başına gelmişti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2011 11:32 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
e ama aynı motoru ford fiestalar da kullanıyor. onlardan bu kadar çok sorun duymadım. sadece motor bloğu filan mı ortak turbolar farklı mı acaba?
bir de turbo yedirmeniz için illa basmanız ya da çok kullanmanız gerekmez. dh da turbolu araç kullanma ile ilgili faydallı bir paylaşım vardı.
Aha da link:
http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22026445
yani motoru ısıtmadan gazlamak, bir süre beklemeden durdurmak, soğuk motorla yokuş çıkmak, turbo devri gelmeden gaza yüklenmek vs vs. çok da güzel anlatılmış.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2011 11:46 
Kullanıcı avatarı

sinir kupu yazdı:
e ama aynı motoru ford fiestalar da kullanıyor. onlardan bu kadar çok sorun duymadım. sadece motor bloğu filan mı ortak turbolar farklı mı acaba?
bir de turbo yedirmeniz için illa basmanız ya da çok kullanmanız gerekmez. dh da turbolu araç kullanma ile ilgili faydallı bir paylaşım vardı.
Aha da link:
yani motoru ısıtmadan gazlamak, bir süre beklemeden durdurmak, soğuk motorla yokuş çıkmak, turbo devri gelmeden gaza yüklenmek vs vs. çok da güzel anlatılmış.

ya annem 1900-2400 devir arası kullanır, motoru bi 30 sn çalıştırıp sonra hareket eder,stop ederken bekler ama böyle oldu.bu şekilde bi kaç araba daha duydum pug da.gerçi ne olursa olsun daha 16000de yahu araba :) şimdi turbonun tamamen bitmesini bekliyoruz sonra değiştircez(babamın planı bu yönde)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2011 17:09 
Kullanıcı avatarı

hilmi yazdı:
sinir kupu yazdı:
Aha da link:

ya annem 1900-2400 devir arası kullanır, motoru bi 30 sn çalıştırıp sonra hareket eder,stop ederken bekler ama böyle oldu.bu şekilde bi kaç araba daha duydum pug da.gerçi ne olursa olsun daha 16000de yahu araba :) şimdi turbonun tamamen bitmesini bekliyoruz sonra değiştircez(babamın planı bu yönde)

Garantiden degistirmiyorlar mi? Kullanici hatasi mi diyorlar?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2011 19:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
Fransızlar motor yapmayı öğrensin sonra otomobil kısmına bakarız..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2011 21:49 
Kullanıcı avatarı

catalyst yazdı:
Garantiden degistirmiyorlar mi? Kullanici hatasi mi diyorlar?

o konuda benimde bilgim yok :( bu turbo teknolojisi tamamlanmadı işte.c-maxtede turbo kesiyo 2000 devirde hızlanırken.buradaki servise danıştım egr valfinde sorun vardır diyo.bakalım onuda ben yaptırıcam babama kalsa yandık, eski kurtluğu kalmadı, bişşey yok arabada diyo :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2011 18:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
Siyah sportback

http://yfrog.com/hs6mlpsj

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 01:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: yusuf
Araç: lancer sport olacak gibi : )
Meslek: Mimar
Kan grubu: 0RH+
arkadaşlar foruma yeni katıldım
bu gün karar verdim lancer 1,6 invite almaya ama sportback ı görünce kararsız kaldım gibi varmı fikir verebilecek arkadaşlar
birde 1,6 invite için en son 40.000 tl ye fiyat aldım daha uygun alabilecegim bir yer varmı.
şimdiden teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 02:14 
Kullanıcı avatarı

Sportback ve sedan icin ayni fiyati veriyorlarsa ki liste fiyatlari benzer, ben sportback derim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 02:20 
Kullanıcı avatarı

Ben sizin yerinizde olsam sportback'e o parayı vermem lancer sport sedan bence daha iyi bir seçim olur. en azından asi duruyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 02:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
termin yazdı:
Ben sizin yerinizde olsam sportback'e o parayı vermem lancer sport sedan bence daha iyi bir seçim olur. en azından asi duruyor.

sportbackte direk evo ön tampon var hangisi daha asi sence : )

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 02:35 
Kullanıcı avatarı

Buraq yazdı:
termin yazdı:

sportbackte direk evo ön tampon var hangisi daha asi sence : )

lancer sport tan tek üstün yanı ön tamponu zaten :) benim karar veremediğim de bu :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 02:48 
Kullanıcı avatarı

Ben şuna bakıyorum üstad evo tamponu olunca benim aracım evo olacak mı hayır olmayacak... Evo tamponu olunca dışarıdan bakan hacııı evoya bak diyecek mi hayır demeyecek. Bence bir tampon için lancer sport sedandan geçilmez kaldı ki bana sport backler dişi geliyor. Bi tampon için gidipte sportbacke para verilmez yusuf hocam. Eğer 40 bin TL niz nakit ise sizin yerinizde olsam ASX alırım. ama kredili alacaksanız zaten sport sedan Sizin gibi Mimarlık mesleği yapan estetik ruhlu bir insan için doğru seçim olacaktır. Dişi bir köpekbalığı ile gezmektense Cz3'ümle hayatıma devam ederim daha iyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 02:58 
Kullanıcı avatarı

termin yazdı:
Ben şuna bakıyorum üstad evo tamponu olunca benim aracım evo olacak mı hayır olmayacak... Evo tamponu olunca dışarıdan bakan hacııı evoya bak diyecek mi hayır demeyecek. Bence bir tampon için lancer sport sedandan geçilmez kaldı ki bana sport backler dişi geliyor. Bi tampon için gidipte sportbacke para verilmez yusuf hocam. Eğer 40 bin TL niz nakit ise sizin yerinizde olsam ASX alırım. ama kredili alacaksanız zaten sport sedan Sizin gibi Mimarlık mesleği yapan estetik ruhlu bir insan için doğru seçim olacaktır. Dişi bir köpekbalığı ile gezmektense Cz3'ümle hayatıma devam ederim daha iyi.

teşekkürler üstad.
bu gün 2010 model 4500 km de bi lancer sport baktım araçın pert kaydı varmış haliyle vazgectim ama çok hosuma gitti bu araç hemen modellere baktım 1,6 inviteyi belirleyip 6 bayiden fiyat aldım. yani hersey bugün ögeden sonra başladı. ASX ede 1 saat önce netten bakabildim insallah hafta içi lancer sporta ve ASX ede bakacam birini alcam. sportbackten vazgeçtim yani : )

bunlar bu başlığın konusu değil ama ilk gün idare edin :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 03:30 
Kullanıcı avatarı

Aaahhhh o beyaz 1.6 invite yok mu hayalimin arabası komşumda var her sabah öldürüp bitiriyor beni içimin yağları eriyor onu gördükçe. Allah kazadan beladan saklasın Rabbim tez günde banada nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Amin. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 12:10 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
hangisini beğeniyorsanız onu alın. sportback'e benim gözüm hala alışamadı. e gördüğümüz yok ki alışsın. ön tampon ve arka spoşleri çok hoş gerçi ya ben arka far grubunu çok beğenmiyorum. ayrıca sportback daha fazla yakıyor (azıcık) ve daha yavaş bir 0-100 km hızlanması var. diğer yandan da eğer mavi rengini alırsanız hepsine değer. ben o rengi çok beğeniyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye