Zaman: 17 Oca 2026 07:12

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer Sportback Geldi
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 12:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
sinir kupu yazdı:
diğer yandan da eğer mavi rengini alırsanız hepsine değer. ben o rengi çok beğeniyorum.

Aynen.. O renk subarıya çok yakışıyordu.. Sportback'e de çok yakışmış.. Bu tasarım sanırım önümüzdeki 3-4 yıl kasıp kavuracak zira Megane 3 sport tourer'da da buna benzeyen bir arka tasarımı var.. O araçta çok beğeniliyor.. Privilage donanımlı megane 3 ST 50bin civarı.. Donanım olarak da oldukça iyi.. Lancer'dan üstün olan bir kaç donanımla geliyor privilage modeli.. 45 civarı olan baz donanımda ise LAncer herşekilde tokatlar..

Keşke Temsa araçların üst donanımlarını da getirse.. Bu tüm mitsubishi donanımları için geçerli..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 13:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
Megane sports tourer da benzin kapağı yok....bildiğimiz hani ya anahtarla açılan ya da arabanın içinden mandalla açılan benzin kapağı var yaa onu unutmuşlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 13:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
görünüm işi göreceli olduğundan kesin bu böyledir gibi bir yargı sunamam.ama bence diyecek olursam bende sportback e ısınamadım.ayrı kısımlar halinde baktığımda güzel diyebiliyorum ama bütününe baktığımda bu modeli alırım diyemedim.hep savunduğum şey hb araç şekli biraz yuvarlak hatlardan oluşmalı lancer keskin hatlara sahip bu yüzden sedan diyorum.geçen hafta samsun bayisinin bi etkinliği vardı gittim inceledim siyah sportback koymuşlar içi siyah dışı siyah içim karardı.ama bagaj içi döşemesi güzel olmuş kapaklı kulplu felan kaliteli görünüyor koltuk katlanmasıda bayağı pratik.lancer sedan bagaj içide böyle yapılabilir düşüncesindeyim.en azından yan sanayi bu işe el atabilir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 13:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
termin yazdı:
Ben şuna bakıyorum üstad evo tamponu olunca benim aracım evo olacak mı hayır olmayacak... Evo tamponu olunca dışarıdan bakan hacııı evoya bak diyecek mi hayır demeyecek. Bence bir tampon için lancer sport sedandan geçilmez kaldı ki bana sport backler dişi geliyor. Bi tampon için gidipte sportbacke para verilmez yusuf hocam. Eğer 40 bin TL niz nakit ise sizin yerinizde olsam ASX alırım. ama kredili alacaksanız zaten sport sedan Sizin gibi Mimarlık mesleği yapan estetik ruhlu bir insan için doğru seçim olacaktır. Dişi bir köpekbalığı ile gezmektense Cz3'ümle hayatıma devam ederim daha iyi.

aynı motoru kullanan 2 aracın biri diğerinden nasıl asi olabilir ? tabi ki dış görünümle bu farkı farkedersiniz
insanlar boşuna para döküp evo kit taktırmıyorlar
sportbackte de ön tampon zaten evo
2 araca önden bakarsanız hangisi daha asi karar vermek zor olmaz (stok halleriyle)

bir de arabanın dişisi erkeği falan da mı oluyor enteresan yorumlar
hemen gidip geri vereyim arabam dişi çıktı diye :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 13:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Dis gorunuste zevkler degisir beyler. Dedigim gibi, hem yeni tasarim olmasi (TR'ye yeni geldi ya, 2. elde farkeder :P) hem de bana gore daha hos durmasi sebebiyle yeni sifir Lancer alicak olsam ve sedan ile sb ayni fiyat olsa sb alirdim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 22:41 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Almanca'daki Artikellere döndü durum.Cz3 der die das mı :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 22:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Boşuna tartışıyoruz Yusuf hocam sağolsun benim düşünceme katıldı ve bu sabah aldatmazdan bir adet lancer sport sedan aldı :) Malatyaya sevgiler :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2011 23:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: yusuf
Araç: lancer sport olacak gibi : )
Meslek: Mimar
Kan grubu: 0RH+
termin yazdı:
Boşuna tartışıyoruz Yusuf hocam sağolsun benim düşünceme katıldı ve bu sabah aldatmazdan bir adet lancer sport sedan aldı :) Malatyaya sevgiler :)

:) evet arkadaşlar bende aranıza katıldım lancer sport sedan 1,6 invite beyaz renk aldım. Allah herkese daha iyisini nasip eder inşallah.
bu aracın hikayesini anlatmak isterim. dün sabah malatyada sadece bir tane olan internetten baktığım ve çok beğendiğim 2010 model 4500 km de bir lancer sedan 1,5 arca bakmaya gittim giderken sahibinden com deki fotodan aldığım plakayı sorgulattım 20.000 tl hasarlı olduğunu ögrendim ve çok üzüldüm. araç sahibi ile aracın basında tatsız bir konusma yapıp geri döndüm ama aracın formu aklaımda kaldı, ofise gelip 0. km lerini araştırdım birkaç yerden fiyat aldım satıcılardan aracı öğrenmeye çalıstım ve sonra bu forumu buldum araç hakkındahi herseyi okudum. hakkaten içim rahat bir şekilde hiç kullanmadığım hiç binmediğim hatta çok kısa bir süre sadece dıstan gördüğm bir aracı sadece sizlerin olumlu ve olumsuz yorumlarınızı değerlendirerek 36 saat içinde aldım . bu araç hepimizin sayılır :)
aracı salı günü öğleden sonra alacam inşallah.
hepinize saygılar:)

birde ilk defa 0. km bir araç alıyorum yapmam gereken bakmam gereken seyler varmı bilmiyorum. varsa yazarsanız sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2011 00:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
eğer bugün bindiğim araçsa harika bir araç :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2011 17:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERHAN AKÇA
Araç: LANCER İNVİTE
Meslek: ASTSB.
Kan grubu: B+
sonunda fırsatını bulup arabayı bayide inceleyebildim tek beğenmediğim yanı üçüncü stop neden spoilerde değil? bunu makyajlama sırasında umarım değiştirirler bunun dışında araç mükemmel en beğendiğim yanı ise sis farları biraz çıkıntılı Kocaeli Arp otodan Ali bey aracı didik didik etmeme musade etti onada ayrı olarak teşekkür ediyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 16:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: style
Araç: lancer sportback
Meslek: mühendis
2011 lancer sportback 1.6 invite manual vites.

Bu araç kesinlikle euro 5 motor mu? teknik özellikler kısmında nedense yazmıyor?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 17:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
style_cool yazdı:
2011 lancer sportback 1.6 invite manual vites.

Bu araç kesinlikle euro 5 motor mu? teknik özellikler kısmında nedense yazmıyor?

Sedan kısmındaki 1.6 117 bg lik motoruyla her şeyi aynı yani Euro5 :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 00:23 
Kullanıcı avatarı

Herkese selamlar.

Yaklaşık 15-20 gündür Mavi Lancer Sportback sahibiyim.Öncelikle görmediyseniz gidip canlı görmenizi tavsiye ederim.Ben katalogta ilk gördüğümde pek ilgimi çekmemişti,taki mavi sportback i görene kadar.Ailem Asx almam için baskı yaptı fakat ben renginden olmuş olsa gerek sportback aldım.Dükkandan dışarı çıktıktan sonra Asx veya başka renk al diyen herkes aynı şeyi söyledi iyiki bunu almışsın.
Yalıtım 1.5 lancerlara göre oldukça iyileştirmiş ve bundan dolayı olsa gerek daha lüks bir havası var(1.5 lancerda kullandım) Direksiyon deri-hoş olmuş.Bir önceki arabam Czt olduğu için gidişi konusunda endişeliydim ama gerektiğinde beni hayal kırıklığına uğratmıyor yeterli bir performansı var czt kadar olmasada.Boyutlarına tam alışamadığım için park konusu biraz sıkıntılı ama onuda park sensörü veya geri görüş kamerasıyla halletmek zor değil

18' jant ve çift egzoz uygulaması yaptırdım(ses çıkarmayan) kaç kere araba dışındayken ''evo mu bu laa '' diyen insanları duydum :D

sedanda güzel ama sportback bence çok daha hoş ve dikkat çekici

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 02:45 
Kullanıcı avatarı

saol teşekkür ederim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 11:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
hayırlı olsun. kazasız belasdız günlerde inşallah.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 15:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: style
Araç: lancer sportback
Meslek: mühendis
estetik olarak piyasadaki en güzel en çekici arabalardan biri sportback model.
koyu rengine yaş olarak 50+ emekli doktor,memur,bankacı,vs de binse yakışıyor açık rengine 28-35 arası aklı başında biri de binse yakışıyor:)
bu araç dizel olsa zaten fiyatı 60bine doğru giderdi. Tek dezavantajı benzinli olması gibi gözüksede aşırı bir tüketim yok.(euro5 miş motoru) gerekirse lpg olayı düşünülebilir. vialle kullanan var mı bilmiyorum ancak motora zarar verdiğini düşünmüyorum artık lpg teknolojisi çok ilerledi fabrika çıkışı lpg'li araçlar satılmaya başladı. sportback düşünene tavsiye ederim. (benzinliler içinde) alınabilecekler listesinde başı çeker

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 17:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
littlevo yazdı:
Herkese selamlar.

Yaklaşık 15-20 gündür Mavi Lancer Sportback sahibiyim.Öncelikle görmediyseniz gidip canlı görmenizi tavsiye ederim.Ben katalogta ilk gördüğümde pek ilgimi çekmemişti,taki mavi sportback i görene kadar.Ailem Asx almam için baskı yaptı fakat ben renginden olmuş olsa gerek sportback aldım.Dükkandan dışarı çıktıktan sonra Asx veya başka renk al diyen herkes aynı şeyi söyledi iyiki bunu almışsın.
Yalıtım 1.5 lancerlara göre oldukça iyileştirmiş ve bundan dolayı olsa gerek daha lüks bir havası var(1.5 lancerda kullandım) Direksiyon deri-hoş olmuş.Bir önceki arabam Czt olduğu için gidişi konusunda endişeliydim ama gerektiğinde beni hayal kırıklığına uğratmıyor yeterli bir performansı var czt kadar olmasada.Boyutlarına tam alışamadığım için park konusu biraz sıkıntılı ama onuda park sensörü veya geri görüş kamerasıyla halletmek zor değil

18' jant ve çift egzoz uygulaması yaptırdım(ses çıkarmayan) kaç kere araba dışındayken ''evo mu bu laa '' diyen insanları duydum :D

sedanda güzel ama sportback bence çok daha hoş ve dikkat çekici

Hayirli olsun. Foto isteruk. Ozellikle jantlari ve egzosu merak ettim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2011 11:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Carisma arayışında
Meslek: Bilişim Network Tasarım
Kan grubu: B(-)
Sportback'i Alsa'ya Coltu incelemek için gittiğimde gördüm. Mavi rengi üst kat showroom girişindeydi, görüpte hayran kalmamak elde değil...
hayırlı olsun, fotoğraflar nerede kaldı acaba :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2011 13:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alperen
Araç: Giulietta
Meslek: Mimar
Kan grubu: ARh+
Bugün bu aracın kırmızısı için peşinat yatırdım fakat konuyu baştan sona okuyunca acaba yanlış mı yaptım diye düşünmüyor değilim... Test sürüşü için çıktığım sedan araç gayet sessiz ve konforluydu... Belki 2011 modellerde izolasyon problemi giderilmiştir... Neyse bakalım kredim de bi onaylansın da birebir görüşlerimi iletirim buraya...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2011 15:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
Mythos yazdı:
Bugün bu aracın kırmızısı için peşinat yatırdım fakat konuyu baştan sona okuyunca acaba yanlış mı yaptım diye düşünmüyor değilim... Test sürüşü için çıktığım sedan araç gayet sessiz ve konforluydu... Belki 2011 modellerde izolasyon problemi giderilmiştir... Neyse bakalım kredim de bi onaylansın da birebir görüşlerimi iletirim buraya...

niye yanlış yapasın ki ? zaten kaç kişide var bu araç kullananlardan yorum alsan daha iyi değil mi herkes dış görünüşüne vs takmış durumda ama ben cok memnunum 2.5 aydır sorunsuz tıkır tıkır biniyorum beğenmeyen de yok şimdiye kadar
corolla,megane 3 ve focus sahibi olan arkadaşlarım bindi araca kimse sesten vs rahatsız olmadı
zaten 3000 devirden sonra motor sesi şahsen benim hoşuma gidiyor

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye