Zaman: 07 Kas 2025 08:30

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2011 02:49 

İsim: .
Araç: .
Meslek: .
...

En son senolgonul tarafından 27 Eyl 2011 00:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2011 02:58 

gümüş_balık yazdı:
slm dostum valla servisin adını neden vermiyorum biliyomusun servisteki satışcı biri var seviyorum onu ve burda servis adı verirsem bende suc işlerim ama temsa bunun distirbütörü ama cok yazık. ingilizce yazıya gelince ben direk japonca yazdırıcam japonyadaki fabrikaya hatta orda bunu takip edecek iyide bi abim var sagolsun. bişey cıkarmı belkide cıkmaz ama cok ayıp yapılan. hele adamdaki havayı bi görseniz ayıp ve cok büyük saygısızlık okişinin ekmeğine bile saygısı yok. benim canım cok sıkılmış sizlerede tavsiyem iyi düşünün iyi karar verin servis secerken. inşallah bi sıkıntı yaşamaz kimse. benim arabam banka kredili ama olsun 2011 model arabamı satıyorum iştende ilgili bi talihsiz durum yaşadım belki mecbur kalacaktım satmaya ama beklemiycem şimdiden satıyorum beni bu arabadan soguttular ya yazıklar olsun onlara

Servisin adını vermiyorsunuz ama..Temsa nın ,servisin ilgisizliğinden dem vurdunuz.Ama bu olmadı.İşten kovmazlr sevdiğinizi.
O zaman bu sitenin varsa da, yaptırımı 0 olur..Bu durumu kabullenmeniz gerekir.Önemli olan netice..Sorun yaşadınız,çözüm arıyorsunuz herkes de ,burada yardımcı olmaya çalışyor. :oops:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2011 03:00 

erkan17 yazdı:
arkadaşım durumuna üzüldüm..ben de bayramdan iki gün önce lancer aldım..benim de 0 km araçta başıma gelmeyen kalmadı..forumda yazacağım..1-2 gün içinde detaylarıyla..Bu arada sizin olayda son durum ne oldu ??

Temsa'nın laneti... :( :) :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2011 17:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
erkan17 yazdı:
arkadaşım durumuna üzüldüm..ben de bayramdan iki gün önce lancer aldım..benim de 0 km araçta başıma gelmeyen kalmadı..forumda yazacağım..1-2 gün içinde detaylarıyla..Bu arada sizin olayda son durum ne oldu ??

son mesaj 8 ocak dostum.vatandaşta zaten görünmüyor ortalıkta.olan çoktan olmuştur.muhtemelende satılmıştır araç.asıl senin başına ne geldi onu merak ettim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2011 17:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
santos yazdı:
Adnan kardeş Servisin adını buradaki tüm MTC lier bilsin ve ona göre hareket edelim bizimde başımıza gelmesin diye soruyorum. HALA SERVİSİN ADINI MERAK EDİYORUM.

Ayrıca temsanında yaptığı iğrenç bir şey..
BİR ingİLİZCE BİR MEKTUPLA GEREKİRSE MİTSUBİSHİ'YE AKTARMAK LAZIM DERİM.

SLM.

konuyuhartlatmaya gerek yok.sıkıntısı olan başka başlıkta açsa daha iyi olur.adam muhtemelen fake ti.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: