Zaman: 09 Kas 2025 11:08

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer Sportback Geldi
MesajGönderilme zamanı: 27 Tem 2011 16:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alperen
Araç: Giulietta
Meslek: Mimar
Kan grubu: ARh+
Hayırlısı olsun, sportback iyidir ;) Bu arada geçenlerde ilk uzun yolumu yaptım lancerle, öyle rahatsız edici bi ses yoktu... Hatta çoğu araca göre sessiz bile sayılabilir. Acaba sorun diğerlerinde mi benimkinde mi :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2011 16:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Nuri
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Tüccar
Kan grubu: b+
Mythos yazdı:
Hayırlısı olsun, sportback iyidir ;) Bu arada geçenlerde ilk uzun yolumu yaptım lancerle, öyle rahatsız edici bi ses yoktu... Hatta çoğu araca göre sessiz bile sayılabilir. Acaba sorun diğerlerinde mi benimkinde mi :D

Teşekkür ederim. Bu arada lastik hava basıncı için kapının iç kısmında 38 yazıyor biraz fazla değilmi bu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2011 13:42 
Kullanıcı avatarı

38 fazla gibi geldi bana da... Belki yükteyken falan değeri verilmiştir, dikkat etmedim ki hiç :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2011 15:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
Mythos yazdı:
38 fazla gibi geldi bana da... Belki yükteyken falan değeri verilmiştir, dikkat etmedim ki hiç :D

180 ve üzeri hızlarda yazar , bende en azından öyle :D gerçi bende 36 yazıyo orada :)

hiç denedin mi derseniz evet denedim :D 36 bastım, sonra 32 denedim, tüm hızlanma değerleri aynı sayılır.belki üst hızı arttırır bilemiyorum onu denemedim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2011 10:00 
Kullanıcı avatarı

Aracıma navigasyonlu multimedia cihazı taktırmayı düşünüyorum. iç dizaynı çok sade biraz şenlendirir diye düşünüyorum. Ama bazı endişelerim var . Ekranın takılacağı bölüm yani şuanki radyonun olduğu bölüm yandaki havalandırma bölümüyle berebar komplece sökülüyor ve diğer cihaz tekrardan hava kanallarıyla beraber oraya monteleniyor. TAm olarak uyum sağlarmı endişesi var. Zamanla esneme yapıp gıcırtı falan yaparmı? aracın iç gıcırtılarana son derece takıtıntım var. TAktıran ve kullanan arkadaşlar varmı. Marka ve ürün olarak tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı? serviste orjinal fiyatını sordum 7 bin civarı dediler şaka gibi abartının son noktası. Ben evime 3d sistem döşedim o kadar tutmadı:). Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde ön konsolda radyonun hemen üst kısmında ki birleşme yeri sanki kavlayıp kalkacakmış gibi duruyor. sizin araçlarınızda öylemi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2011 14:08 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
etacarinea yazdı:
Aracıma navigasyonlu multimedia cihazı taktırmayı düşünüyorum. iç dizaynı çok sade biraz şenlendirir diye düşünüyorum. Ama bazı endişelerim var . Ekranın takılacağı bölüm yani şuanki radyonun olduğu bölüm yandaki havalandırma bölümüyle berebar komplece sökülüyor ve diğer cihaz tekrardan hava kanallarıyla beraber oraya monteleniyor. TAm olarak uyum sağlarmı endişesi var. Zamanla esneme yapıp gıcırtı falan yaparmı? aracın iç gıcırtılarana son derece takıtıntım var. TAktıran ve kullanan arkadaşlar varmı. Marka ve ürün olarak tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı? serviste orjinal fiyatını sordum 7 bin civarı dediler şaka gibi abartının son noktası. Ben evime 3d sistem döşedim o kadar tutmadı:). Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde ön konsolda radyonun hemen üst kısmında ki birleşme yeri sanki kavlayıp kalkacakmış gibi duruyor. sizin araçlarınızda öylemi?

Şu başlığa göz atıverin.
viewtopic.php?f=38&t=2512&hilit=sportback

Ayrıca GDI' den indikten sonra zaman zaman yeni aracınızdan nefret edeceksiniz. Bunu baştan söyleyelim. Mesela geçtiğimiz hafta Ordu' da kırmızı ışıkta habersizden basmama rağmen bir Audi A3 beni öyle kepaze etti ki, kenara çekip tekerleğe bir tekme atasım geldi. Halbuki altımda GDI olsaydı mevzu tam tersi olurdu.

Yol sesi, hele hele ki motor sesi, hızlanma, hızlandıkça asfalta yaklaşma, direksiyon hakimiyeti, uzun yoldaki konforu, fren mesafesi vs...... gib konularda canınız çok sıkılacak. Halihazırda hem GDI hem Sportback sahibi birisi olarak görüşlerim bunlardan ibaret...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011 01:23 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
etacarinea yazdı:

Şu başlığa göz atıverin.
http://mitsubishiclubturkey.com/viewtop ... =sportback

Ayrıca GDI' den indikten sonra zaman zaman yeni aracınızdan nefret edeceksiniz. Bunu baştan söyleyelim. Mesela geçtiğimiz hafta Ordu' da kırmızı ışıkta habersizden basmama rağmen bir Audi A3 beni öyle kepaze etti ki, kenara çekip tekerleğe bir tekme atasım geldi. Halbuki altımda GDI olsaydı mevzu tam tersi olurdu.

Yol sesi, hele hele ki motor sesi, hızlanma, hızlandıkça asfalta yaklaşma, direksiyon hakimiyeti, uzun yoldaki konforu, fren mesafesi vs...... gib konularda canınız çok sıkılacak. Halihazırda hem GDI hem Sportback sahibi birisi olarak görüşlerim bunlardan ibaret...

Evet GDİ konusunda oldukça haklısınız. Carisma benim ilk gözağrımdı. Açıkcası onun konforu bir başkaydı. Yolda verdiği güven sportback ten daha fazlaydı. sürüş keyfi de belki otomatik vites olduğundan daha iyiydi. Carismamı aramıy odeğilim ama onu satmamın sebebi artık masraf istiyor oluşuydu. Çok yakmaya başlamıştı ve performansı baya azalmıştı araç hantallaşmıştı. belki biraz masraf ederek düzelebilirdi ama param da elimde varken değiştireyim dedim. Pişmanmıyım değilim ama carisma bir başkaydı ve idda ediyorum gerek motor bakımından gerekse iç malzemesi bakımından lancerden kat kat üstündü. Bunda ki iç malzeme çok zayıf ve sanki birşeyler elimde kalacak hissi veriyor. El frenini bile çekmeye korkuyorum o kadar zayıf bir malzemeki sanki kökünden sökülüp gelecek hissi var. Vites topuzunun başı bile oynuyor :)) Döşeme kalitesi de hoşuma gitmedi. Nerde carismadaki o kadifemsi döşeme. Gösterge ışığını ayarlama çubuğu bu kadarmı eğreti konur emanet gibi duruyo.Ayna ayar düğmesini bile ışıklandırmaktan kaçınmışlar. Aldığım 3 gün boyunca bagaj ışığı kapalıymış bende yok sandım paso sövdüm japonlara bunu bile koymamışlar diye ama geçen gün farkettim yerini meğer kapalıymış :)) Fazla sürat yapmadığım için hızlanması falan beni tatmin etti o konuda pek şikayetim yok ama yol sesini felaket alıyor içeri o biraz can sıkıcı ona bir çözüm bulursam iyi olacak. Ben piyasada çok olmayan araçları seviyorum carisma öyleydi 2000 model olmasına rağmen dikkat çekerdi. Bu da öyle.Nasip artık eksi yönlerini sineye çekip kullanacaz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 02:57 
Kullanıcı avatarı

18' bbs ch jant ile sportback :)
yay takip takmama konusunda hala kararsizim
arkaya agir biri bindiginde saga sola donerken hafif surtuyor ama subattan beri kullaniyorum problem cikarmadi henuz

yakitindan ve konforundan cok memnunum.
eski czt kullanicisi oldugum icin performans konusunda ayni seyi soyleyemeyecegim ama cok da kotu degil

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 12:25 
Kullanıcı avatarı

Jant seçimi güzel de ön niye öyle olmuş... Yay mı gerekiyor illaki?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 16:45 
Kullanıcı avatarı

fotoda oyle cikmis zeminden kaynakli olabilir.gercekte bu kadar siritan bir goruntu yok.

tesekkur ederim

yay takilsa cok tatli bir goruntusu olacakta,arkaya yolcu bindiginde surtme problemi yasarim diye takmiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 17:13 
Kullanıcı avatarı

Aracınızın rengi çok güzel Allah kaza bela vermesin. Ben alırken bu rengi görmedim yoksa tercihim bundan yana olabilirdi. Gerçi ben sadece sedan a bakmaya gitmiştim onda da siyah hoşuma gidiyordu. beyaz arabaları hiç sevmem ama günsa dan içeri girince ilk beyaz sportback vardı, sedanı hemen eleyip sportback e pazarlığa tutuştum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 23:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
_opeth yazdı:
sürter zaten, 1.8'lerde nasıl sürtmüyo anlamadım, yerden daha mı yüksek onlar acaba

Sürten ne? Egzosun ucunu kastediyorsanız hakkaten ben hiç sürttüğünü hatılamıyorum araba full+full doluyken bayır sokaklarda felan dolaşmışlığım var ne ön ne arka sürtmedi toplasan birkaç kez egzos ucu sürtmüştür o da çok dik sokaktan düzlüğe inerken belki. Bu arada SB sedandan biraz daha uzun belki onun da etkisi olabilir ama yine de ciddi manada sorun olmamalı. Civic'in arkasına 1 kişi otursa tampon yerde gidiyor onla kıyasla bizim arabalar jip kadar yüksek kalır :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 23:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
catalyst yazdı:
_opeth yazdı:
sürter zaten, 1.8'lerde nasıl sürtmüyo anlamadım, yerden daha mı yüksek onlar acaba

Sürten ne? Egzosun ucunu kastediyorsanız hakkaten ben hiç sürttüğünü hatılamıyorum araba full+full doluyken bayır sokaklarda felan dolaşmışlığım var ne ön ne arka sürtmedi toplasan birkaç kez egzos ucu sürtmüştür o da çok dik sokaktan düzlüğe inerken belki. Bu arada SB sedandan biraz daha uzun belki onun da etkisi olabilir ama yine de ciddi manada sorun olmamalı. Civic'in arkasına 1 kişi otursa tampon yerde gidiyor onla kıyasla bizim arabalar jip kadar yüksek kalır :D

yok lastiğin davlumbaza sürtmesini söylüyolar :oops:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2011 03:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
Bu yan marspiyelleri nereden almali serviste fiyati ucururlar gibime geliyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2011 11:24 
Kullanıcı avatarı

Oyle birsey hic olmadi SB'de de olacagini sanmiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2011 18:22 
Kullanıcı avatarı

E.T degeri yuzunden arkalarda surtme problemi yasiyorum,arkalar 9 onler 8 diye hatirliyorum.

1.8 jantini odunc almistim bir kac saat onlarda bir problem olmuyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2011 18:58 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
intense hariç bütün lancer'larda oluyo olm

Ehehe biz bosuna demiyoruz 1.8 diye :P

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2011 09:03 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Benim sıkıntım lastiğin davlumbaza sürtmesi değil de, ön tamponun altının her yere sürtmesi... Otoparka girip çıkarken, bir kaldırıma yaklaşırken vs... Bahsettiğim yerin takribi yerden yüksekliği 10cm civarı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2011 12:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
akerimoglu yazdı:
Benim sıkıntım lastiğin davlumbaza sürtmesi değil de, ön tamponun altının her yere sürtmesi... Otoparka girip çıkarken, bir kaldırıma yaklaşırken vs... Bahsettiğim yerin takribi yerden yüksekliği 10cm civarı.

aynen neredeyse durarak geciyorum ama bazen yine sürtüyor :Search:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2011 12:54 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Adı üstünde Sportback

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye