Zaman: 09 Kas 2025 09:41

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer Sportback Geldi
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2010 16:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Lancer 1.8 Intense
Meslek: Bilgi İşlem
Kan grubu: A+
Emek bey,

Evet dediğiniz gibi beni yanlış anlamışsınız. Mecaz anlamda değil gerçek anlamında duygularımı ifade etmeye çalıştım. Çünkü burada hepimiz bir taraf olduğumuz, kendimize yakın hissettiğimiz ve duygularımızı (kırmadan) ifade edebildiğimiz için buradayız.
Bazı forumlarda genelde bu tarz yazışmaların sonu üzüntü verecek yazılara kadar gidebiliyor ancak burada çok güzel bir paylaşım olmuş ve dışarıdan bakıldığında insan her iki tarafada hak verebiliyor.

Zaten paylaşımın amacıda bu olmalı bence. Kişi kendini haklı çıkartmak ve bu konuda baskı kurma isteğinden ziyade kendini doğru ifade edebilmeli ki dışarıdan bizler daha doğru gözlemler yapıp sizlerin bilgi ve terübelerinizden yararlanabilelim.

İyi günler dilerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2010 16:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emek Tüzün
Araç: Audi A3
Meslek: Sosyal Medya Danışmanı
Mustafa Bey, :roll:

Çok teşekkürler, mesajınız ve yorumlarınız için. Diğer forum sitelerinin aksine bu forum sitesinde ben de genel olarak aynı şeyi gözlemliyorum, herkes daha ılımlı olmaya çalışıyor, gerginlik olsa da konu kapatılıyor, uzayıp gitmiyor.

Bu paylaşım ortamı yaratıldığı için Admin Barış Bey'e, moderatör arkadaşlara ve paylaşımı her daim devam ettiren siz forum üyelerine çok çok teşekkürler.

Saygılarımla,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2010 17:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: 09 Lancer İnv.
Kan grubu: bRh+
Zaten herkez piyasada kum gibi olan bir araca binmek istemez farklı olmak ister, bende bunu istiyorum başka mitsu kullanıcılarıda, saab kullananlarda :) piyasada artmasını isteyenler öncelikle bu çoğalmayla beraber parça, bakım vs. maliyetlerinin düşebilme ihtimalini ve model sayısı ve motor seçeneklerinin artacağını düşünmesindendir, arabamı eleştirenlere "siz öyle düşünün ve bilin ki o ayrıcalık bize kalsın" diyorum ama bindirip gezdirmeye korkuyorum neden yol sesini motor sesini duyarlarsa bumu methettiğin araba derlerse ne demek lazım acaba " ayrıcalık" mı demek lazım, bu çok basit bir şey, ben istesem çok güzel yalıtımı yaptırırım çok birşeyde tutmaz evodan bile sessiz olur ama bu seferde garanti olayı var araca en ufak bir şey yapmaya korkuyoruz hatta en son serviste kapı döşemelerinden direklerden müziği orta kademe açmama rağmen zıdgırdıyor resmen müzikle ritim tutuyor döşemeler:D standart bass tiz ayarlarında tabi, buna bir çözümünüz varmı dedim "yok biz dokunamayız yoksa araç garanti dışı kalır" dı cevap halbuki bir döşemeci 50 tlye yapılabilecek (servislerde yapabilir) bir şey, en azından garanti sınırları iyi belirlense ben eksiklikleri gidermeye razıyım normalde garanti kapsamında sorunun düzeltilmesi gereksede...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ara 2010 17:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
edirnede vaktinde tek mavi colt bendim(yeni bi tane gördüm geçen) , yolda giderken sürekli telefonum çalardı gören nereye diye arardı :) hangi hilmi dendiğinde colt hilmi denirdi :) gerçi hala deniyo :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 00:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: deniz
Araç: lancer
Kan grubu: 0rh+
Walla ben direk birinci elden gördüm sportback hatta tam bayideyken sinirküpüde caner beyi aradı şansa :D aracın şuan içi lancerdan gram farkı yok ön tampon muhteşem aracın üstündede 16 inc lik jantlar var 18 lik yok tabiki satış politikası olmuş biraz 18 likler :D araç baya uzun normal lancer 18 cm daha eklenmiş sprtbackten ziyade stationwagon olmuş biraz yalan yok ama ön tampon olayı bitirmiş alınırsa ön tampon için alınır yada çoluklu cocuklu aile babası hemde spor görünsün diyorsa benim arabam gitsin alsın düşünmeden derim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 01:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Sayın Emek Tüzün,
sportback geldi bilgisini verdiğiniz yazınız gele gele nerelere geldi.sizde yetkili bir kişi olunca ve insanlarda öyle dolmuşki tüm kızgınlıklar size söylendi haliyle.ama tabiki herşey saygı çerçevesinde.dediğiniz gibi uzadıkça polemiğe gidecek ama konuda uzatılamayacak gibi değil.hele yasin bey e katılmamak mümkün değil.hem mitsubishi yi hem temsayı hemde sizi anlamak güç.mitusbishi nin diğer ülkelerdede çok satmadığını söylüyorsunuz.bu durumda demekki mitsubishi için bu durum çok önemli değil.yasin bey in dediği birçok alanda faaliyet gösterdiğinden ürettiği ve tutulan lancer ve colt la bu işi götürmesi yeterli görülebilir.ki zaten çok satma çabası olsa temsayı zorlar reklam ve çeşitli faaliyetler sponsorluklar yaptırıp size daha fazla sattırıdı.otomotiv sektöründe çok fazla parametrenin olduğu aşikar.ama lancer modelinin diğer motor seçeneklerinin gelmemesi sadece vergilerle açıklanamaz.bir sürü marka tüm motor seçeneklerini getiriyor.ha biz az satıyora gelecekseniz.o zaman bende reklam promosyon sponsorluk v.s. yapın tanıtın derim.ama siz biz neden çok satmak istemeyelim deyip ardındanda az bulunan otomobile binmek iyidir gibi bir yaklaşımda bulunursanız buda çelişkidir.helede yılsonu kota doldurma çabaları sebebiyle fiyatların naasıl dengesizleştiğini görüyoruz.evet aracımın heryerde görülmemesi bakışları üzerinde toplaması hoşumuza gidiyor ama bu sadece ego dan ibaret.işin birde gerçek olan kısmı var.evet lancer geçmişi eski olan efsane olan bir model tabi bunda ralli parkurlarınında etkisi büyük.ama kimsede olmayan bi araba alacak olsam senede 100 tane üretilen ferrari alırdım.bizim aldığımız c sınıfı sedan bir aile otomobili.almasaydınız diyebilirsiniz.bizler bilinçli tüketiciyiz mitsubishi nin kalitesine güveniyoruz.ama bugün acil para ihtiyacı olsa arabamı satılığa çıkarsam ne olacağı belirsiz.2gündede satılabilir 2 aydada.temmuz ayında 39 bine aldığım arac sizce kaça satılır.işte burda sizin tutmunuz önemli aracın sadece ilk el satılışı değil sonrasında ikinci el piyasası değerinide korumanız gerekli.ben açıkcası heryerde olsun isterim servis yedek parça gibi birçok avantajı olur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 01:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Kendini özel hissetmek güzel bir duygu kabul ediyorum ama biz kendimizi kandırıyoruz özel falan değiliz. Ozel olmak icin secilmis olmak lazim. Biz sadece daha araştırmacıyiz. buradaki bir kisi dahi cevre duyarlılığı nedeni ile gidip mitsubishi almamistir. Biz bir kere toplum olarak bu idrakden yoksunuz. Beni yanlış anlamayın lütfen ben sadece bu harika markanın hakettiği basarıya ulasamamasina ve milletimin bu degerin farkına varamamasina sinirleniyorum. Ayrıca araçların ikinci el deger kayıpları ve yüksek yedek parça maliyetlerini saymıyorum bile. Benim düşüncem keske herkes bizim gibi akıllı olsa bu araçları satın alsa herkes en iyiye sahip olsada 3 yılda dağılan fiatlardan 2 yılda elektrik arızası veren opellerden, motorları ve malzeme kaliteleri 5 para etmez fransızlardan, koreli teneke ustası Hyundai ve kialardan, çakma Japon nissanlardan kurtulsa. Bunada TEMSA on ayak olsa organizasyonlar yapılsa bizler üçer beşer esimizi dostumuzu bu organizasyonlara katsak TEMSA hem markasını ve felsefesini tanıtıp insanları mitsubishiye yaklaştırsa hemde çevreci otomobillerle dünyamıza ve ülkemize nefes aldırsa. Bu bir gelenek olsa ve mitsubishi sahibi olmanın aslında elit akıllı ve duyarlı insanların sahip olabileceği bir özellik olduğu vurgulanarak insanlar uyarılsa ve dese ki insanlar bak görüyor musun mitsubishi ve TEMSA nelerin pesinde helal olsun adamlara hem kullanıcılarına sahip çıkıyor kaliteli hizmet veriyor ve onları onurlandiriyor hemde insanları bilinçlendiriyor dese vs. Vs. Bizde mutlu olsak. Olmayacak dua mı Yada fikir mı? Ve bunları hep ben mı düşüneceğim ve bedavadan fikir ortaya koymusken TEMSA buna burun mu kiviracak. Eğer TEMSA nin halkla iliskiler müdürlüğüne siyasetteki gibi seçimle geliniyorsa bunada aday olacağım. CV'im yeterli olsa başvuracağım ne tembel bir halkla iliskilerdir yahu... Tükettiniz beni :) diye esprimide yapıp ben gidiyorum. Emekçim hem şahsi olarak hemde kurumsal olarak beni anladığına inanıyorum

En son termin tarafından 10 Ara 2010 01:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 01:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Ben anlıyorum Yasin'cim :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 02:01 
Kullanıcı avatarı

Sagolasin Hakancim sevgiler kardesim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 02:13 
Kullanıcı avatarı

yasin bey biz birbirimizi anlıyoruz .aslında onlarda bizi anlıyorda biz onları anlayamıyoruz.demekki bizim bilmediğimiz bişeyler var.yoksa bu adamlar yıllarca toyotayı en iyi şekilde pzarlamış adamlar.neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyorlar.bilmeselerde bilecek adamı kısa zamanda bulurlar.bizde arabayı anlatacaz tanıtacaz üstünlüklerini göstereceğiz diye çabalıyoruz.bedava reklam yapıyoruz yani.sayemde koca samsunun yarısı arabayı tanıdı artık erisi siz düşünün.kaldıki benzin olmuş 4tl daha neyi tartışıyoruzki

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 03:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: İSMAİL
Araç: LANCER 1.5 İNVİTE
Kan grubu: 0RH
termin yazdı:
Kendini özel hissetmek güzel bir duygu kabul ediyorum ama biz kendimizi kandırıyoruz özel falan değiliz. Ozel olmak icin secilmis olmak lazim. Biz sadece daha araştırmacıyiz. buradaki bir kisi dahi cevre duyarlılığı nedeni ile gidip mitsubishi almamistir. Biz bir kere toplum olarak bu idrakden yoksunuz. Beni yanlış anlamayın lütfen ben sadece bu harika markanın hakettiği basarıya ulasamamasina ve milletimin bu degerin farkına varamamasina sinirleniyorum. Ayrıca araçların ikinci el deger kayıpları ve yüksek yedek parça maliyetlerini saymıyorum bile. Benim düşüncem keske herkes bizim gibi akıllı olsa bu araçları satın alsa herkes en iyiye sahip olsada 3 yılda dağılan fiatlardan 2 yılda elektrik arızası veren opellerden, motorları ve malzeme kaliteleri 5 para etmez fransızlardan, koreli teneke ustası Hyundai ve kialardan, çakma Japon nissanlardan kurtulsa. Bunada TEMSA on ayak olsa organizasyonlar yapılsa bizler üçer beşer esimizi dostumuzu bu organizasyonlara katsak TEMSA hem markasını ve felsefesini tanıtıp insanları mitsubishiye yaklaştırsa hemde çevreci otomobillerle dünyamıza ve ülkemize nefes aldırsa. Bu bir gelenek olsa ve mitsubishi sahibi olmanın aslında elit akıllı ve duyarlı insanların sahip olabileceği bir özellik olduğu vurgulanarak insanlar uyarılsa ve dese ki insanlar bak görüyor musun mitsubishi ve TEMSA nelerin pesinde helal olsun adamlara hem kullanıcılarına sahip çıkıyor kaliteli hizmet veriyor ve onları onurlandiriyor hemde insanları bilinçlendiriyor dese vs. Vs. Bizde mutlu olsak. Olmayacak dua mı Yada fikir mı? Ve bunları hep ben mı düşüneceğim ve bedavadan fikir ortaya koymusken TEMSA buna burun mu kiviracak. Eğer TEMSA nin halkla iliskiler müdürlüğüne siyasetteki gibi seçimle geliniyorsa bunada aday olacağım. CV'im yeterli olsa başvuracağım ne tembel bir halkla iliskilerdir yahu... Tükettiniz beni :) diye esprimide yapıp ben gidiyorum. Emekçim hem şahsi olarak hemde kurumsal olarak beni anladığına inanıyorum

haklısın termin arkadaşım duygularıma tercüman olmuşsun :friends bende araba almaya calışırken asla CO2 salınımına bakmadım ha alırken temsa nın eksikliklerini de bilmiyormuydum hayır biliyorum ama arastırdım içime sinen gerek görüntü gerek donanım özellikleriyle ve fiyatıyla daha iyisinide buladım yakıt konusunu düşünmedim mi düşündüm az yakan olsun dedim aldım ha simdi alsam param olsa mıt evo alırım mıt asx alırım yani mıt alırım ancak acıkcası allah korusun ihtiyacım oldugunda da aracımı cok zarar etmeden cıkarmak isterim. ama Allah korusun insallah oyle bir seyle karsılaşmam

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 10:46 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar, gece mesajları okuma şansım olmadı, ancak yazıyorum. Teşekkür ediyorum, yazdığınız her kelime için.

Öncelikle yazdıklarınızı da okudum, anlıyorum ama bir sorum olacak.

Ben size şöyle birşey yazsam, çok sevinileceğini düşünüyorum? Merak ediyorum. Gerçekten kimler alacak?

Mitsubishi Lancer 1.8 Dizel 62.000 TL (Düz Vites)
Mitsubishi Lancer 1.8 Benzinli CVT 52.000 TL (Bunu zaten getiriyoruz)

Şimdi bu fiyatlardan 1.8'i kendi 1.6'larınız yerine tercih ediyor musunuz? (ki reelde fiyat daha yüksek çıkacak tahminen, zira dizel ve cvt'nin alım fiyatları da çok farklı)

Bunun dışında arkadaşlar, vergi matematiği siz kabul etmeseniz de bir gerçek. Gelen her model için eğitim verilmesi, yedek parça stoğu, garantisi vs vs maliyetleri de bir gerçek. Sonuçta ticari bir kuruluşda gelir gider dengesi korunacak. Zaten şişen verginin üzerine araç başı maliyet de yükselecek. Polemik için yazmıyorum ama bu gerçekleri de yok sayarsak, mesele büyük motor getirmek değil sadece Mitsubishi aşkımızı tartışıyoruz demektir ki o zaman biz de bu markayı çok sevdiğimizi açıkca söyleyebiliriz. Yani aynı yerdeyiz. Konuyu kapatırız.

Bence konsantrasyon büyük motor seçeneklerini getirmek yerine, TV reklamı masrafı yerine, servis kalitesi, eğitimli personel istihdamı, sorunsuzluk ve satış sonrası başarısı üzerine olmalı Temsa Global olarak. Burada size yeni yapılan bir araştırma sonucunu da iletmek istiyorum. Satış sonrası servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti anketlerinde ortalamanın epey üzerinde bir derecemiz var. Tabi ki daha iyi olmalı... (Bunu da polemik oluşturmak için yazmıyorum, bu yönde çalışılmalı ve buna konsantre olunmalı diye yazıyorum, ama şu an kimse "benim sorunum yok" yazmadığı için, sanki bu forumdaki 910 kişinin satış sonrası var gibi bir durum oluşuyor, bu yüzden bilgi vermek istedim).

Bunun yanında ben size Mitsubishi'nin kurumsal olarak çevreciliğe ve kaliteye verdiği önemi anlatıyorum, Türkiye'de kimsenin bu konuyu takmadığını söylüyorsunuz. Arkadaşlar burada markanın duruşu bu ve ben bireysel olarak ciddi şekilde takdir ediyorum, her Mitsubishi sahibinin böyle düşünmediğini de biliyorum ama sonuçta her markanın her kurumun bir duruşu bir felsefesi var. Bu marka hiçbir zaman daha çok satmak için çevreyi hiçe saymayacak, daha hızlı ürün çıkarmak için kaliteyi unutmayacak. Zaten bunları bence tartışmaya da gerek yok, bu ürünleri bu motor seçenekleriyle sevmeli ve kendi ülkemize matık çerçevesinde gelebilen model ne ise, bunlara konsantre olup, bu markaya değer verenlerin mutluluğu ve memnuniyeti için çalışmalıyız.

Yorumlarınız, eleştirileriniz, kızgınlığınız veya yazdığınız hiçbir şey için rahatsız olmuyor, aksine bunun bu algıları değiştirmek için bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu forumdaki herkesin bireysel olarak satış sonrası ve aracını aldığı yerle bir sıkıntısı olmadığını düşünüyorum, memnun olanlar da var mutlaka.

Katılımınız için teşekkürler,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 12:02 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
vw grubunun (almanya sitesinden baktım)
fox
golf virant
new beatle
new beatle cabriolet
ayrıca
golf'ün 2.0 dizel (170 hp modeli)
polo'nun 1.6 lt dizel (105 hp'lik) modeli ile cross polo, highline, blue motion, team donanımları
scirocco'nun dizel modelleri, blue motion modelleri
passata filan girmeyeceğim artık.

toyota grubunun (ingiltere sitesinden baktım)
iq
aygo
auris hybit

dikkat edin amerikaya filan hiç girmedim

ülkemize getirilmemektedir.
örnekler marka ve model bazında çoğaltılabilir.

bu iki marka sağlam bir pazar payına sahipken bile bu dediğimiz donanım ve motor seçeneklerini hatta modelleri getirmezken ülkemize temsa'nın karşısına çıkıp vay ralli art neden gelmiyor vay dizeli de gelse ya demek bence çok adil değil diye düşünüyorum.
kaldı ki pazar payı iyi olan firmalar sırf namları yürüsün diye bile bu modelleri getirseler hiç sıkıntı olmazdı. şimdi bir dizel scirocco'nun tr'ye gelmemesi vw'nin hiç bir bluemotion aracının yanımızdan geçmemesinin nedeni ne ola ki?

tamam arkadaşlar anlıyorum bir yandan arabalarımızın fazla yaygın olmamasından gizli bir haz alıyor ama diğer yandan da herkes bilsin takdir etsin istiyoruz. ama beni de anlayın denemediğim binek kalmadı yav neredeyse. yeniler gelse onları da almak zorunda kalacağım ben de insanım :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 13:50 
Kullanıcı avatarı

sinir kupu yazdı:
vw grubunun (almanya sitesinden baktım)
fox
golf virant
new beatle
new beatle cabriolet
ayrıca
golf'ün 2.0 dizel (170 hp modeli)
polo'nun 1.6 lt dizel (105 hp'lik) modeli ile cross polo, highline, blue motion, team donanımları
scirocco'nun dizel modelleri, blue motion modelleri
passata filan girmeyeceğim artık.

toyota grubunun (ingiltere sitesinden baktım)
iq
aygo
auris hybit

dikkat edin amerikaya filan hiç girmedim

ülkemize getirilmemektedir.
örnekler marka ve model bazında çoğaltılabilir.

bu iki marka sağlam bir pazar payına sahipken bile bu dediğimiz donanım ve motor seçeneklerini hatta modelleri getirmezken ülkemize temsa'nın karşısına çıkıp vay ralli art neden gelmiyor vay dizeli de gelse ya demek bence çok adil değil diye düşünüyorum.
kaldı ki pazar payı iyi olan firmalar sırf namları yürüsün diye bile bu modelleri getirseler hiç sıkıntı olmazdı. şimdi bir dizel scirocco'nun tr'ye gelmemesi vw'nin hiç bir bluemotion aracının yanımızdan geçmemesinin nedeni ne ola ki?

tamam arkadaşlar anlıyorum bir yandan arabalarımızın fazla yaygın olmamasından gizli bir haz alıyor ama diğer yandan da herkes bilsin takdir etsin istiyoruz. ama beni de anlayın denemediğim binek kalmadı yav neredeyse. yeniler gelse onları da almak zorunda kalacağım ben de insanım :D

aydın kardeş tabiki her marka her modelini her ülkeye götürmeyebilir.pazarın gereklerine göre uygulamalar yapabilir.verdiğin örneklerin bi açıklaması var.türkiyede bazı tabuları yıkmak zordur.mesela golf şu anli şekliyle bilinir o şekliyle efsane olmuştur.sw pazarıda öyle çok değildir.scirocco yine herkesin tercihi ettiği bi sınıf değildir.biz lancer için konuşuyoruz.yani türkiyede en çok satan c sınıfındaki bir sedan için konuşuyoruz.ki o bahsettiğin markaların her sınıftan bir aracı var türkiyede.mitsubishinin zaten hepi topu 2 binek modeli var ondada motor seçeneği yeterli değil hatta donanım secenekleride felaket.badboy çok güzel demiş o kadar aracımı övüyorum ama birini bindirmeye korkuyorum bu kadar övdüğün araçta bu sese ne derlerse diye.biz sağlamlığına kalitesine bişey demiyoruz bende aracımdan çok memnunum.bazı eksiklikleri beni rahatsız etmiyor.temsa reklam yapmasada biz onların yapacağından fazlasını yapıyoruz zaten ama bize reklam yapmak için özellik bile vermiyor.2011 c sınıfı sedan bir aracınız var aracınızı övüyorsunuz sonra birini bindriyorsunuz arabada ışıklı torpido yok usb giriş yok ışıklı makyaj ayna yokkatlanır ayna yok park sensörü bile yok yahu.zaten bunların bile olmadığı yerde cruise control sunroof hiç yazmayalım bile.bunları paranla bile alamıyorsun.arabanıza binen adama ilk intiba nasıl olur bi düşünün.ki saydıklarımın çoğu en baz modellerde bile standart.diyeceksinizki güvenlik donanımı iyi araba kalteli buna eyvallah ama insanı konfora yönelik bu ıvır zıvır gibi görünen şeyler çekiyor.bunları kullanıyor çünkü sürücü her daim.buradan emek beye bir istekte bulunmuş olalım bir şekilde ilgilenebilirse memnun oluruz cruise control çalışması olacakmı lancer için bir kereliğe bi kampanya yapılıp takılırsa memnun oluruz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 13:57 
Kullanıcı avatarı

emek bey diyorki biz ne getiriyorsak o kardeşim.boşuna uğraşmayın getirdiklerimiz üzerinden konuşalım onlara konsantre olalım.biz böle karar verdik kullanıcıların görüşleri neler görmek istedikleri mühim değil.son mesajından ben bunu anlıyorum.bunn biraz kibarcasını yazmış.daha zaten bunun üzerine söylenecek bi söz yok.1.6 dizel jettanın 44 bin olduğu aynı segmentte 1.8 dizel lancer nasıl 62bin yada daha yüksek oluyor ben anlayamıyorum çünkü o yüzden bende susuyorum artık.madem olan araçlar üzerinden konuşalım diyorsunuz öyle olsun bundan sonra yine başınız ağrıyacak emek bey.bu seferde lancer ın donanım eksikliklerini duymaktan başınız ağrıyacak :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 15:03 
Kullanıcı avatarı

precious yazdı:
emek bey diyorki biz ne getiriyorsak o kardeşim.boşuna uğraşmayın getirdiklerimiz üzerinden konuşalım onlara konsantre olalım.biz böle karar verdik kullanıcıların görüşleri neler görmek istedikleri mühim değil.son mesajından ben bunu anlıyorum.bunn biraz kibarcasını yazmış.daha zaten bunun üzerine söylenecek bi söz yok.1.6 dizel jettanın 44 bin olduğu aynı segmentte 1.8 dizel lancer nasıl 62bin yada daha yüksek oluyor ben anlayamıyorum çünkü o yüzden bende susuyorum artık.madem olan araçlar üzerinden konuşalım diyorsunuz öyle olsun bundan sonra yine başınız ağrıyacak emek bey.bu seferde lancer ın donanım eksikliklerini duymaktan başınız ağrıyacak :)

Merhabalar,

Öncelikle açıkcası bu şekilde algılamanıza üzüldüm ve o kadar vergi matematiği ve hesabını yazmama rağmen 1.8 motorlu araçların neden pahalı olduğunun anlaşılmadığını gördüm. Ben size biz ne karar verdiysek o diye hiçbir zaman söylemedim. Bu nedenle mesajınıza açıkcası o konuda yeni bir açıklama daha yazmayacağım, çünkü az önce yazdıklarım hala bu yazdıklarınıza cevap niteliği taşıyor. Araçların donanımında beni de bireysel olarak rahatsız eden şeyler var, ama bu araçlar bu şekilde geliyor, yani makyaj aynası vs yazdıklarınız için üretim paketlerinin değişmesi gerekli... Yani Türkiye'de Temsa Global olarak kısılan birşeyler yok araç üzerinden.

Siz yine de taleplerinizi iletin, herkesin farklı ihtiyaçlarda farklı talepleri var, işin nihayetinde bu tüketici talepleri dahilinde üretimi olan özelliklere ve fiyat konumlandırmasına göre en uygunu getiriliyor Türkiye'ye. Üretimi taleple örtüşmeyen ürünler için Türkiye'de fabrika da olmadığı için farklı bir uyarlama yapılamıyor.

Teşekkürler,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 15:25 
Kullanıcı avatarı

tamamdır emek bey kusura bakmayın başınızı şişirdik.anlasamda anlamasamda artık uzatmayacağımı söyledim.çünkü iş sonunda mal bu kardeşim beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsına gidecek.hayırlsı olsun diyelim.sadece temennim konfora fonksiyonelliğe yönelik bazı donanımlar için sizlerin fabrikaya istek yapması yönünde olacaktır.özellikle ve en kısa zamanda beklediğim konu ise 1.5,1.6 lancer a cruise control donanımının uygun şekilde takılabilmesidir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 17:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: 09 Lancer İnv.
Kan grubu: bRh+
ve ses yalıtımı kãr düşünmeksizin evo veya en fazla 1.8 lancerdaki ses yalıtım malzemelerini getirerek maliyet fiyatından sunabilirsiniz opsiyonel olarak çok tutacağını sanmıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 01:55 
Kullanıcı avatarı

Hocam bizim bir yönetici var sen bir saat anlat "evet, evet, evet, he he he" der seni dinliyormuş gibi yapar ama seni hiç sallamaz boşuna konuştuğunun farkında olduğunu bildiğin halde yinede canhiraş birşekilde konuyu anlatmaya ifade etmeye çalışırsın bu da bu hesap bu hesaplar bizim irademizin üzerindeki hesaplar. Biz ne anlatsak hikaye alıyorsan al almıyorsan bas git hemşerime dönüyor olay. Emek veya Temsa her ne kadar böyle söylemiyoruz biz desede konu buna dönüyor... O yüzden kasmıyorum kendimi ne haliniz varsa görün. Ne Mitsubishinin Felsefesi ne Temsa'nın düşüncesi umurumda değil. ihtiyacım olduğunda bize yedek parça ve bakımlarda uygun fiyat ve düzgün işçilik verin yeter. Allah Temsa'ya bir Mitsubishi'ye iki akıl fikir versin biz Mitsucuyuz en azından şimdilik... İnşallah ileridede yeni Mitsulara ulaşacak imkanları Allah bizlere nasip eder bizde yenilerine bineriz... Amin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2010 02:48 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
Yasin kardeş Allah hepimize akıl fikir versin neden hep başkalarını düşünüyorsun :D
Şaka bir yana bu iş nerelere vardı böyle yav.
Bu başlık altında daha fazla temsa muhabbeti yapılmasın, en azından 1.6 sportback ile ilgilisiz ise yapılmasın rica ediyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 297 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye