Zaman: 30 Eki 2025 15:48

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Lancer ve tuvturk !
MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2016 22:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
Bugun tuvturk muyane istasyonuna gittim. Aracin gececeginden emin olsamda bir acaba aklimda var.Neyse araci aldilar cikis bolumunde araci bekliyorum eleman geldi! Elinde evrakta arka sag fren hortumlari hasarli ve agir kusurdan gecemedim. Neyse dedim zonguldakda yetkili servis yok Bartindaki servisi aradim durum bu ucret ne cikar dedim. 3 tane hortumun oldugunu 2 tanesinin kisa ucretinin tanesinin 140tl oldugunu uzun icinde fiyat goremedi ve iscilik icinde 100 tl gibi bir fiyat soyledi.Dedim gitti 500 tl :cry: . Sonra bide zonguldakta kapanan yetkilo servise gideyim bir fiyatta ondan alalim. Gittim kagidi gosterdim adam tebessum etti bu araclar yeni boyle bir sey olmasi cok zor dedi. Sonra lifte cikardik araci iki tekerlegide kontrol etti bir sey yok dedi borularin disindaki koruyucu silikon gibi malzeme kabarmos onu hasar demistir dedi inanmadim bende baktim adam cidden dedigi gibi neyse sonra temizleyici spreyle temizledi tamam dedi gecersin simdi. Borcumuz falan ne kadar vs derken istemez desede 10tl cay parasi biraktim tesekkur ettim. Sonra tekrar muyane istasyonuna. Baska eleman aldi araci bu sefer hasar var diyen elemani gordum. Degistirdiniz mo deyince dedimki bir sey yokmus temizlediler hortumu geldim deyince oda diger elemanla indiler aracin altina ve bir sey yokmus. Gectik 3. Muyanemizdende. Seviyorum bu araci ama otomatik ihtiyacindan mecburen saticaz :( .

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer ve tuvturk !
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2016 09:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: caner
Araç: 2011 Lancer invite sr
Meslek: zabıt katibi
Kan grubu: 0Rh+
Ben Tüvtürk ile ilgili yorumlarımı başka bir konuda yapmıştım... Bu da bir örnek olmuş benim düşüncelerimin haklılığı konusunda...
Geçmiş olsun...

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer ve tuvturk !
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2016 08:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sercan
Araç: Mitsubishi Lancer
Meslek: İng. öğretmeni
Kan grubu: 0rh+
Tuvtürk ile ilgili benim sıkıntım hiç olmadı çok şükür. Tıkır tıkır geçtim hep. Gitmeden bir iç dış alt üst yıkarım arabayı o kadar. Mitsubishi, Lancer demiyorum Mitsubishi, her türlü geçiyor

Motora çelik subaplar
Spoiler
Air charger
Pedal Commander

Yapılacaklar listesi:

Açık hava filtresi ve cold air intake

Ön kule gergisi

Ses yalıtım

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat