Zaman: 10 Kas 2025 09:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2014 20:32 

İsim: Mustafa
Araç: 2004 Lancer 1.6 Comfort
Meslek: İnsan Kaynakları Uzmanı
Kan grubu: BRh+
Merhaba arkadaşlar, hepinize kazasız belasız günler dilerim. 10 gün önce 2004 Model Lancer 1.6 Comfort aldım, hatta bu konuyla ilgili olarak "2004 Model Lancer Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum" adı altında başlık bile açmıştım. Aracımın 120.000 bakımı, ön düzen bakımı ve genel anlamda şikayetçi olduğum küçük kusurlarını göstermek için İzmir'de servis haricinde bu araçlardan anlayan sanayi ustası arıyorum. İzmir'i de pek bilmiyorum ve açıkçası aracı yetkili servise götürüp kazık yemek istemiyorum, konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2014 21:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Ben perşembe egerenk otoya gitmeye karar verdim. :-D

LT22i cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2014 09:55 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
workingclasshero yazdı:
Merhaba arkadaşlar, hepinize kazasız belasız günler dilerim. 10 gün önce 2004 Model Lancer 1.6 Comfort aldım, hatta bu konuyla ilgili olarak "2004 Model Lancer Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum" adı altında başlık bile açmıştım. Aracımın 120.000 bakımı, ön düzen bakımı ve genel anlamda şikayetçi olduğum küçük kusurlarını göstermek için İzmir'de servis haricinde bu araçlardan anlayan sanayi ustası arıyorum. İzmir'i de pek bilmiyorum ve açıkçası aracı yetkili servise götürüp kazık yemek istemiyorum, konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Bornova 6. sanayideki özel servis Mutlu Otoya gidebilirsiniz. Sahibi Dikmen Usta eski bir yetkili servis çalışanıdır. Çınarlı tarafından 6. sanayiye girdikten sonra sağda kalıyor yeri. Egerenk'i önermem ama tercih size kalmış.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2014 15:26 

Egerenk otodan aldığım fiyattan sonra kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. Bugün itibariyle 120.000 bakımı için 850 TL fiyat verdiler.. Bir yanlış anlaşılma olmasın, benim aracım manuel vites (otomatik viteslerin bakımı biraz daha pahalı oluyor) ve baskı balata ya da triger değişmeyecek standart 120.000 bakımı, ayrıca şikayetçi olduğum bir kaç nokta var oraları geldiğimde göstericem dediğim halde standart bakımın bu fiyat olduğunu ayrıca bişey çıkması durumunda fiyatın artacağını söylediler. Aynı bakım için Kapanlar 460 TL, Ordu ilindeki yetkili servis ise 320 TL fiyat verdi.. 460 TL'yi bile pahalı bulurken Egerenk otodan aldığım uçuk fiyatla resmen şok oldum.. Mutlu otoya uğrayalım bakalım o ne kadar fiyat verecek, burdan paylaşmaya çalışıcam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2014 16:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seçil
Araç: yok
Meslek: Müşteri İlişkileri
workingclasshero yazdı:
Egerenk otodan aldığım fiyattan sonra kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. Bugün itibariyle 120.000 bakımı için 850 TL fiyat verdiler.. Bir yanlış anlaşılma olmasın, benim aracım manuel vites (otomatik viteslerin bakımı biraz daha pahalı oluyor) ve baskı balata ya da triger değişmeyecek standart 120.000 bakımı, ayrıca şikayetçi olduğum bir kaç nokta var oraları geldiğimde göstericem dediğim halde standart bakımın bu fiyat olduğunu ayrıca bişey çıkması durumunda fiyatın artacağını söylediler. Aynı bakım için Kapanlar 460 TL, Ordu ilindeki yetkili servis ise 320 TL fiyat verdi.. 460 TL'yi bile pahalı bulurken Egerenk otodan aldığım uçuk fiyatla resmen şok oldum.. Mutlu otoya uğrayalım bakalım o ne kadar fiyat verecek, burdan paylaşmaya çalışıcam.

Mustafa Bey size kampanyalımı bu fiyatı verdiler.. 2004 Lancer 1.6 Comfort Mt sanırım aracınız bende sizin için fiyat alayım isterseniz?..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2014 17:41 

SEÇİL MUSLU yazdı:
workingclasshero yazdı:

Mustafa Bey size kampanyalımı bu fiyatı verdiler.. 2004 Lancer 1.6 Comfort Mt sanırım aracınız bende sizin için fiyat alayım isterseniz?..

İlginize teşekkür ederim,

Dün akşam egerenk'in internet sitesine girip bize ulaşın butonundan aracın bilgilerini ve yaptırmak istediğim bakımın içeriğini yazıp iletişim bilgilerimi bıraktıktan sonra bu sabah saat 09:20 civarı Egerenk'ten dönüş yapıldı ve aracın 120.000 periyodik bakım fiyatının 850 TL olduğunu söylediler.. Daha önce yazdığım gibi neden bu kadar pahalı olduğunu sorup acaba bir yanlışlık mı var, benim aracım otomatik değil gibi ekstra sorularıma ise yanlışlık olmadığı yönünde cevap aldım. Kampanyadan bahsettiler, yedek parça'da %20, işçilikte ise %15 indirim olduğu söylendi.. Ancak 850 lira nedir hocam? Üstelik bu sadece 120.000 bakımı ve benim aracımda yaptırmak istediğim ekstra bir kaç şey daha var; sol ön tekerlekten stabilize yolda ve direksiyonu tamtur çevirdiğimde takırtı geliyor, muhtemelen rot ya da rotillerde belki de direksiyon milinde bir sıkıntı var, benzin depo kapağını içerden açan yayda sıknıtı var, kalorifer-klima'yı açan düğmede sıkıntı var, belki başka ufak tefek sıkıntılarda çıkacak.. Tüm bunları yaptırmaya kalksam benden en az 2.000 lira isterler herhalde diye düşünüyorum... Siz de fiyat alın, bakalım size ne diyecekler :))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2014 12:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Özgür
Araç: Lancer 1.6 AT Plus
Meslek: Elektronik
yuxu yazdı:
workingclasshero yazdı:

Bornova 6. sanayideki özel servis Mutlu Otoya gidebilirsiniz. Sahibi Dikmen Usta eski bir yetkili servis çalışanıdır. Çınarlı tarafından 6. sanayiye girdikten sonra sağda kalıyor yeri. Egerenk'i önermem ama tercih size kalmış.

Kusura bakmazsanız düzeltme yapıyorum. 6 değil 3.sanayi olacak. Bornova Koçtaşın arkasında Mutlu oto sahibi Dikmen Usta. İzmirde aracınızı rahatlıkla götürebileceğiniz bir ustadır. Fİyat konusunda da eminim gerekli indirimi de yapacaktır.

https://www.facebook.com/pages/Mutlu-Ot ... 1216214906

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2014 17:16 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
nickelaj yazdı:
Kusura bakmazsanız düzeltme yapıyorum. 6 değil 3.sanayi olacak. Bornova Koçtaşın arkasında Mutlu oto sahibi Dikmen Usta. İzmirde aracınızı rahatlıkla götürebileceğiniz bir ustadır. Fİyat konusunda da eminim gerekli indirimi de yapacaktır.

https://www.facebook.com/pages/Mutlu-Ot ... 1216214906

Yanlış varsa düzeltin tabi. Dikmen Usta'yı Yükseliş'ten tanırım. Kendim özelde gitmiyorum ama iyi bir usta olduğu için "usta" arayanlara tavsiye ediyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2014 09:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: cavit koca
Araç: mitsubishi lancer
Meslek: serbest
Kan grubu: b
Bende 2. sanayı bornovada Mutlu otomotıv dıkmen ustaya gıdıyorum.yukselıs mıtsubushı servısınde senelerce calısmıs konusunde uzman.servıse gıdıp kazıklanmaya gerek yok kesınlıkle tavsıye edıyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: