Zaman: 07 Eki 2025 23:32

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2011 20:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasar basar
Araç: aksoku
Meslek: komiser
Kan grubu: Arh+
Arkadaslar bugun Mersin'deki satis noktasinda asx ve yeni hatchback olan lanceri test ettim, ama sonunda test etmedigim sedan lancer almaya karar verdim : D

1) bayideki arkadas 2500 tl farkla LPG takabileceklerini ve durumun garantiyi bozmayacagini soyledi. disaridan 1500 civarina da taktirabilirim ama garanti bozulsun istemiyorum. sizce normale gore aracin performansi cok duser mi? ve LPGli kullanan varsa tahminen ne kadar yakar?

2) modifiye kite on-arka tampon ve spoiler dahil, fiyati 3000 tl. sizce disaridan daha uygun fiyata bulabilir miyim? peceotomotiv sayfasina baktim fakat ben mersindeyim, gidip orada taktirma imkanim yok. ve bayinin kendi taktigi kadar kaliteli bir urun mudur bilemedim?? her halukarda bu kiti alacagimi varsayarsak sizce alirken body kit ile almak fiyat/kalite olarak degerlendirdiginizde mantikli mi?

3) aracin kasko ucreti yillik ne kadar tutar?

bugun toyota corolla baktim ama kaliteli olsa da cok cirkin bir araba, kosarak uzaklastim desem yeridir...yeni Jetta bakiyorudum once ama eylule kadar yok dediler, hem fiyati da yuksek. yeni kasa astralarla lancer fiyatlari birbirine yakin, ama astranin konsolu vs. cok daha guzel olmasina karsin lancer'in kasasi beni benden aldi...

arkadaslar ilgi ve desteginizi bekliyorum, ins. ben de yakin zamanda bir lancer sahibi olmayi planliyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2011 23:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
aksoku yazdı:
2) modifiye kite on-arka tampon ve spoiler dahil, fiyati 3000 tl. sizce disaridan daha uygun fiyata bulabilir miyim? peceotomotiv sayfasina baktim fakat ben mersindeyim, gidip orada taktirma imkanim yok. ve bayinin kendi taktigi kadar kaliteli bir urun mudur bilemedim?? her halukarda bu kiti alacagimi varsayarsak sizce alirken body kit ile almak fiyat/kalite olarak degerlendirdiginizde mantikli mi?

Serviste intense body kit + spoyler (evo degil normal) 1000 TL civari olmasi lazim. Size evo tampon + spoyler fiyati mi verdiler acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2011 00:19 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
garanti konusu bence hala aydınlanmış değil. o konuda çekinceniz varsa vialle+garanti konusunda yazılı belge talep edin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2011 01:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasar basar
Araç: aksoku
Meslek: komiser
Kan grubu: Arh+
catalyst yazdı:
aksoku yazdı:

Serviste intense body kit + spoyler (evo degil normal) 1000 TL civari olmasi lazim. Size evo tampon + spoyler fiyati mi verdiler acaba?

calisan eleman on - arka tampon ve spoiler degisiyor dedi, yarin sorup daha net bilgi almaya calisirim.

ayrica ailem ASX almam konusunda israrli, onun da iki versiyonu var; ust versiyonda cam tavan, deri doseme koltuklar, araci anahtarla calistirmak yerine start-stop dugmesi gibi artilar icin 60,000 tl, bunlarin bulunmadigi bir alt model icin de 53,000 tl istiyorlar. acikcasi 7000 tl fark vermeye degmez gibi gorunuyor ama rakibi olan qashqai'den cok daha agresif ve etkileyici bir goruntusu var...

asx alirsam ona da lpg taktirmak zorundayim, yoksa yakit sorunu beni cok ciddi etkileyecek...

kasko bozuluyorsa serviste taktirip fazla para vermeye gerek yok ama dediginiz gibi yazili belge istemek mantikli.

aracin LPG ile verecegi performans ve tahminen ne kadar yakacagi konusunda yardimci olabilecek kimse var mi acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2011 11:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Ozellikle ASX, benim yorumlardan anladigim kadariyla basarsaniz ve devirli kullanirsaniz yakan bir arac. Insanlar nasil beceriyorlar bu araclarla 8-10 lt ortalama gormeyi anlayamiyorum. Surus kosullarina da bakmak gerekir, cok s.ici olabilir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2011 13:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Adil
Araç: Lancer 1.6 INFORM MT
Kan grubu: 0Rh+
hocam LPG değil, LPI sistem.Aman dikkat, fark var, LPG ile lancerın motorunu hemen olmasa da sonasında çarşafa sararsınız.LPI ise LPG sistemden pahalıdır.

aksoku yazdı:
Arkadaslar bugun Mersin'deki satis noktasinda asx ve yeni hatchback olan lanceri test ettim, ama sonunda test etmedigim sedan lancer almaya karar verdim : D

1) bayideki arkadas 2500 tl farkla LPG takabileceklerini ve durumun garantiyi bozmayacagini soyledi. disaridan 1500 civarina da taktirabilirim ama garanti bozulsun istemiyorum. sizce normale gore aracin performansi cok duser mi? ve LPGli kullanan varsa tahminen ne kadar yakar?

3) aracin kasko ucreti yillik ne kadar tutar?

bugun toyota corolla baktim ama kaliteli olsa da cok cirkin bir araba, kosarak uzaklastim desem yeridir...yeni Jetta bakiyorudum once ama eylule kadar yok dediler, hem fiyati da yuksek. yeni kasa astralarla lancer fiyatlari birbirine yakin, ama astranin konsolu vs. cok daha guzel olmasina karsin lancer'in kasasi beni benden aldi...

arkadaslar ilgi ve desteginizi bekliyorum, ins. ben de yakin zamanda bir lancer sahibi olmayi planliyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2011 19:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: Lancer
Meslek: TSK.
Kan grubu: A RH
bende 1,6 invite aldım bugun yarın teslim alacagım. :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: