6 temmuzda trafiğe çıkardığım aracımı tam 11.ayında ve 10250 km de ilk bakımını yaptırdım.işlemin faturası:
polen filtresi:43.80tl
yağ filtresi: 13.35tl
10-40 castrol 4.5lt yağ:64.84 tl
işçilik: 70tl
KDV :34.56tl
toplam:226.55tl
polen filtresi bayağı kirlenmiş ben o kadar beklemiyordum hava filtresi onun kadar kirlenmedi.yağ filtresi ve polen filtresi orjinal ürün üzerinde made in germany yazıyordu.yağ konusunda ustayla fikir alışverişinde bulunduk 10-40da karar kıldım.sonraki bakımda tam sentetiğe geçiş yaparım artık.araç kaputunda bp 10-40 yazıyor servis shell koyduklarını söyledi.motora girene kadar castrol oldu

servis formeni recep ali uzuner babamın tanıdığı çıktı dolayısıyla samimi bir bakım oldu öğle yemeği vaktinde yemekte ikram ettiler sağolsunlar.kendisi 11 yıl temsa da çalışmış.laf aramızda o da şikayetçi temsa dan.kendi aracıda galant.
diğer şikayetlerim ise sağ arka tekerde ilk kalkışta ve sonraki 20 metrede viyykk diye bir ses geliyordu baktılar ama halloldumu bilemiyorum çok umutlu değilim.bu bahaneyle balat disk bakımı ve temizliği yapılmış oldu.
düz gitmek için direksiyonu 1cm kadar sağda tutmam gerekiyordu lastik hava basınçları farkından dedi yeni bakmıştım oysa ama benzinliktekilerin hatalı olabileceğinden hadi olsun bakalım dedim havalarını ayarladı ama malesef olmadı gelirken baktığımda aynıydı.en önemli sorunum ise yol bilgisayarı ekranında zaman zaman ünlem işaretiyle birlikte check yazısı çıkıyordu kılavuzda fren hidroliği azaldı yada fren sistemi arızası yazıyordu.geçen gün neredeyse çıldırdı alet sürekli aynı uyarıyı verdi durdu bi sorun çıkmadı cihaza bağladı sonra kontrol etti fren hidroliği kutusunda seviye ölçen müşürümü ne temassızlık yapıyormuş dolayısıyla temas olmadığında uyarı veriyor o parçanında raporunu tuttular parça geldiğinde garantiden değişecekler.bodykit için 1400tl double-din içinde 1800tl fiyat aldım 4taksitte yapıyorlar.servis için görüşlerim ise pek olumlu değil.ilk gittiğinizde yarı profesyonellik göze çarpıyor işlerin halledilmesine baktığınızda amatörlük düzensizlik göze çarpıyor kimin ne yaptığı neye baktığı belli değil görünüm tamirhaneden biraz lüks.en fazla 2 saatte halledilecek işim için 4buçuk saat kaldım sanki arabamın baında durmasan işi hiç yapmayacaklar bi başlıyo sonra gidiyo bi başkasına bakıyo.usta iyi ama yardımcıları yetersiz.mut cihazınada pek hakim değil.samsundaki kullanıcılar için önemli bir konu:samsun bayisi kamer otomotiv mitsubishi satışını bırakmış servis işine devam ediyor.bırakma sebebi malum araç satamamak.artık kim alır ne zaman alır birisi alır mı bilemiyorum.alacak kişi haliyle servisinide yapmak ister.kamer oto başka bir servis açılınca devam edermi bilemiyorum adamlarda hyundai ve man bayiliğide var kafasına eserse bırakabilir.ama ben 2 tane yetkili servis olsun isterim kalite artar en azından.ilk bakımda yaşadıklarım izlenimlerim böyle...