Zaman: 02 Eki 2025 15:57

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Merak ettiğim birkaç husus..
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2011 03:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağdaş
Araç: Lancer 1.5 inf.
Meslek: satış
Merhabalar;

bende şubat ayında lancer alarak bnm açımdan bu harikulade markanın bi üyesi oldum..
araştırmaya başladıkçada bu foruma denk geldim ve artık burayada üyeyim..

benim merak ettiğim birkaç husus war onları bilen arkadaşlara fikri olan kullanıcalara sormak istiyorum.

lancerıma 18" jant taktım bu aracın performansında biraz düşüşe neden olsada aracın yola tutunması gerçekten çok iyi seviyeye geldi. şimdi lastikler bin km. sonra bakıma giricek bu bakımda lastiklere verilen bir gaz vardı adı aklıma gelmiyo onunla birlikte aracın çekişi biraz artarmı ?

ikinci husus aracın chip tuningi.. pro. bir chip takıldığında araca - si varmı kullanan arkadaş varmı ? veya servis belli bi oranda bize ps. açabiliyomu bazı markalarda olduğu gibi?

üçüncü konu aracın amortisor ve yayları.. aracın tam olmasada 18 e yakın bir biçimde yere oturmasını istiyorum bunun için ne tür bişi kullanmam gerekki araç konforundan geride kalmadan yayın verdiği dezajantajları ortadan bi nebze kaldırarak kullanıym.. (tamamen yol tuutş için düşünüyorum yanında mutlaka 3-4 parçaya kule gergi yaptırıcam ama nerde onu bilemiyorum)

spoilerı okuduğum kadarıyla peçe otomotivde bulabilirim.. angel eye ı direk kit halde arıycam zaten..

ses sistemi yapan arkadaşlarada birşey danışmak istiyorum.. 4 comp. takım ve bir bass ım var full kicker 2 amfi ile besliyorum bunları ama aracın orj. teyp ne yazıkki vasat kalıyo.. pioneer double mı almak mantıklı yoksa başka bir markamı ? teyp çerçevesi hakkındada bi konu okudum ama tahminim onu yurtdışından getirticez ? uygun fiyat ülkede yok heralde..

konu aslında ne kadar uzun olsada tahminim birçok konuya ve merak edene kaynak niteliği taşıycak.. bende aracımı yaptıkça burdan paylaşmak istiyorum..

herkeze ilgi alakası için teşekkür ediyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2011 14:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağdaş
Araç: Lancer 1.5 inf.
Meslek: satış
evt.. kimsenin bilgisi yok anladığım kadarıyla..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Tem 2011 15:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alperen
Araç: Giulietta
Meslek: Mimar
Kan grubu: ARh+
Valla ben konuyu yeni gördüm, bildiğim bazılarına cevap yazayım:

-Lastiğe basılan gazın adı Nitrojen, yani azot... Normalde havanın içinde zaten %79 oranında bulunur, e dolumu tam izole yapmadıklarını düşünürsen bu oran en fazla olsa olsa %90 falan olur... Eski arabalarımda vardı, şimdikilerde yok, çok da bi farkını görmedim açıkcası...

-Turbo olmadıkça çiple alınacak en fazla 5-10 hp olur. L200'ler için çip kitleri var ama Lancer için hiç duymadım açıkcası...

-Yol tutuş için spor helezon ve amortisör kiti kullanman gerek. Sadece helezon da kullanabilirsin ama orjinal amortisörler çok daha çabuk tükenir. Yay takmadan bişeyler yapayım dersen zor, çünkü yol tutuş ile konfor ters orantılı şeyler, biri artarken diğeri düşecektir...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: