Zaman: 09 Kas 2025 09:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2011 15:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali KARADUMAN
Araç: 2004 Lancer AT
Arkadaşlar herkese merhaba,

2004 Model At lancer aracımda lpg kit var,

Son günlerde şöyle bir problemle karşılaşıyorum:

Aracımla seyir halindeyken ayagımı gazdan çekiyorum ve araç ilerlemeye devam ediyor bu sırada gaz pedalına basmadıgım halde araç once devir yükseltiyor sonra devir düşüyor ,yükseltiyor ve düşüyor gaza veya frene basmazsam bu devır duzensızlıgı devam ediyor.

Acaba D de kullnırken vitesi bir 2 ye bir 3 e mi alıyor dıye merak ettım ama aynı olayı trptonıkte de yapıyor ,
yanı trıptonıkte 3 le veya 2 ıle gıderken ayagımı gazdan çekince 2000 ıle 1500 devır arasında gaza veya frena basmadıgım halde devirde bır dalgalanma oluyor.

Lpg taktırdıgım usta otomotık sanzumanında bır problem olabılır dedı. otosanzumancı ustaya gıttım otomatik sanzumandan olmaz devır dalgalanması motor ıle alakalı bır arıza dedı motor ustasına gıttım. o da arıza yok dedı.

Sonuç olarak arabada bence bir problem var bana gore oksıjen sensoru arızalı amam tam emın degılım,

bılgısı deneyımı tecrubesı olanlardan bılgılerını onerılerını beklıyorum tesekkurler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 10:42 
Kullanıcı avatarı

Merhaba,

Aynı aracın 2005 modeline sahibim 2 ay once bende de sizinki kadar olmasada hafif bir dalgalanma oldu devirde ve hafif öksürüyordu araba kelebek boğazını temizlettim hava filtresini değiştirdim ve arkasından gaz ayarı nı yeniden yaptırdım suan hiçbir sıkıntım yok tavsiyem yakın zamanda kelebek boğazını temizletmedi iseniz mutlaka bir baktırın gerekliyse temizletin derim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2011 15:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali KARADUMAN
Araç: 2004 Lancer AT
Alıntı:
Merhaba,

Aynı aracın 2005 modeline sahibim 2 ay once bende de sizinki kadar olmasada hafif bir dalgalanma oldu devirde ve hafif öksürüyordu araba kelebek boğazını temizlettim hava filtresini değiştirdim ve arkasından gaz ayarı nı yeniden yaptırdım suan hiçbir sıkıntım yok tavsiyem yakın zamanda kelebek boğazını temizletmedi iseniz mutlaka bir baktırın gerekliyse temizletin derim.

Arkadasım aracım rölantide hiç devir dalgalanması yapmıyor,
sadece anlattıgım gıbı seyır halınde ıken yapıyor sende de sıkıntı böylemıydi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ağu 2011 14:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: alperen
Araç: 2007 mitsubishi lancer AT
Kan grubu: B(-)
Arkadaşlar benim 2007 at lpg li lancerdada aynı dalgalanma var ama çok aşırı değil mitsubishi yetkili serviste problem olacak düzeyde dalgalanma yok dediler. Ama problemin kaynağı kesinlikle LPG ile alakalı çünkü benzinde hiçbirşekilde dalgalanma olmuyor..

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: