Zaman: 08 Kas 2025 21:37

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 11' lancer a birkaç oynama
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2011 16:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağdaş
Araç: Lancer 1.5 inf.
Meslek: satış
Arkadaşlar lancerımla ufak ufak oynamaya başlıycam fakat aklıma takılan birkaç ufak husus var..

ilk olarak dış görünüş bnm ufak marşpiyellerle dewam edicek.. jantlarımı siyaha boyatıcam fırın boya yapan biryer buldum. jantların şimdiki hali bu http://imageshack.us/photo/my-images/717/img3745e.jpg/ sizce janta siyah gidermi ? yoksa beyazdan dewam ediymmi tabi 18 olduğu için aracın pergormansından epey yedi..

arka stoplara siyah film attırıp arkadaki mitsubishi lancer yazısını çıkarttırmak istiyorum.. ve amblemi kırmızı yapmayı planlıyorum ama bu işlem nasıl oluyo ? nereye yaptırabilirim ? yani o yazılar söküldükten sonra o amblem boyası vs. ne gibi bi işlemden geçmesi gerekiyo aracın ?

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: 11' lancer a birkaç oynama
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2011 16:39 
Kullanıcı avatarı

amblemler için araç giydirme, reklamcılardan kırmızı folyo alıp kendin yapabilirsin , ben yaptım..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2011 18:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
_opeth yazdı:
stopları elleme bence, öğlen zamanı frene bastığında görünmez bu sefer. hilmiden biliyorum baya baya fark vardı

yok be kuzum öyle muayeneden bile geçtim ben :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2011 22:45 
Kullanıcı avatarı

arka stopların çok hoş durucağına inanıyorumda gündüz vakti frende sıkıntı olmasın dediğiniz gibi.. gece vakti zaten hiç problem olmıycağını sanıyorum..

yarın bi reklamcıya gidip araç giydirme diyemi soriym ben o kırmızı folyoyu 2 parça alır benim aracın ön arka kaplarım ozaman.. ama o mitsubishi ve lancer yazılarını nasıl çıkarttırıcam ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2011 00:40 
Kullanıcı avatarı

bi gidip bakıcam folyolarla nasıl duruyo diye.. öyle tehlikeye atılıcak bi durum yoksa yaptırıcam..
ama yazıyla model isimlerini söktürmekte kararsızım onlar söküldükten sonra nasıl oluyo boya mı yapılıyo olan bölüme yoksa onların bi tekniği varmı sökülmede onu bilemiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2011 01:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: 09 Lancer İnv.
Kan grubu: bRh+
Yazılar zaten araç boyandıktan sonra yapıştırılıyor, çıkarmak biraz zor ısıtılarak ve misina ile arasındaki yapışkan kesilerek çıkartılıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2011 09:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Lancer
Meslek: Sales&Marketing Executive
Kan grubu: 0rh+
stoplara film cektirmenize gerek yok bende zamanında kararttım fakat sonradan zaman geçince sıkıldım cıkardım :) bu işlemi ben sprey ile yaptım ismini unuttum ama light sprey mi neydi öyle bir şey ayrıca sizin aracını bence boğar siyah olduğu için bakınız alta resim ekliyorum.

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2011 16:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
_opeth yazdı:
hilmi yazdı:
_opeth yazdı:
stopları elleme bence, öğlen zamanı frene bastığında görünmez bu sefer. hilmiden biliyorum baya baya fark vardı

yok be kuzum öyle muayeneden bile geçtim ben :D

öğleden sonra eğer güneş gözüne gözüne gelirse led stoplar bile görünmüyo seninki hayli hayli görünmez fotoğrafı hatırlatayım
http://lh3.ggpht.com/_F1f69aDFLm8/S7e7K ... C00883.JPG

tamam tamam :) bu arada açık kapıdan koltuk altı ışıklar yere vurmuş :) hoş gözüküyomuş yau :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 00:20 
Kullanıcı avatarı

Pecelution yazdı:
stoplara film cektirmenize gerek yok bende zamanında kararttım fakat sonradan zaman geçince sıkıldım cıkardım :) bu işlemi ben sprey ile yaptım ismini unuttum ama light sprey mi neydi öyle bir şey ayrıca sizin aracını bence boğar siyah olduğu için bakınız alta resim ekliyorum.

yanlız fotolar fena ya :D soldakiyle aynı olucak bnm çok ince bi film buldum bakıcam yarın bi yaptırıcam baktım olmuyo çıkartıcam hmn.. ama şuandada zifiri karanlık araba ndnini bilemediğim bi şekilde simsiyah seviyorum aracı :D bagaj ortasını bile karartıcam o derece..
ambleme inş. folyoyu halleder sökülmeleri fln orda halledicekmiş..

aslında birazda makinaya girmek istiyorum..
sürekli kat iptalini düşünüyorum ama.. kat iptali.. işçiliği.. greddy borla remus vs. bi son susturucu yada komple set (çift olucak) üstüne bide arka tampon.. nekadara çıkar bilginiz varmı ?

sürekli soruyorum kusuruma bakmayın gerçekten araştırıyorumda ama balıkesirdeyim buralarda okadar seçeneğim yok yaptırdıklarımıda dışarda yaptırmaya çalışıyorum çok fazla giremiyorum oyüzden sizlerden bilgi alıyorum :)

daha chip-tuning.. spoiler.. marşpiyeller.. bujiler.. vb. ne varsa sorucam sırayla :D yaptırdıkça :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 00:23 
Kullanıcı avatarı

pepelution bide birşey merak ediyorum sizin jantlar 18" mi ? kalın yanak gibi görünüyo..
bende 18" var fakat son 20 gündür kullanmıyorum bana arabayı çok ağırlaştırdı gibi geliyo ama bu kayıp ne kadardır hesaplayamadım yakıtta 50-60 oynadı ama hızı ölçemedim..
sizce mantıklımı 18" ler ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 00:50 
Kullanıcı avatarı

cagdas246 yazdı:
pepelution bide birşey merak ediyorum sizin jantlar 18" mi ? kalın yanak gibi görünüyo..
bende 18" var fakat son 20 gündür kullanmıyorum bana arabayı çok ağırlaştırdı gibi geliyo ama bu kayıp ne kadardır hesaplayamadım yakıtta 50-60 oynadı ama hızı ölçemedim..
sizce mantıklımı 18" ler ?

pepelution :D

öncelikle söyle diyeyim aracınız 0 yada garanti kapsamındaysa motoruna suan için girmenizi önermiyorum ha tabiki motor acılmadan değişikler yapılabilir örneğin buji desteği v.b ama kat suan için düşünmememnizi öneriyorum ayrıca
benim aracımda da 18" jant var 45 yanak evet tabiki aracı ağırlastıracak daha dogrusu söyle acıklayayım 170 180 den sonra sıkıntısını anlıyorsunuz sanki biri sizi tutuyormuş gibi o yüzden ben suan için jantı 17" e düşürme olayını düşünüyorum daha faydalı olacak ama düşürmesenizde lastik secimi önemli :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 00:52 
Kullanıcı avatarı

cagdas246 yazdı:
Pecelution yazdı:

yanlız fotolar fena ya :D soldakiyle aynı olucak bnm çok ince bi film buldum bakıcam yarın bi yaptırıcam baktım olmuyo çıkartıcam hmn.. ama şuandada zifiri karanlık araba ndnini bilemediğim bi şekilde simsiyah seviyorum aracı :D bagaj ortasını bile karartıcam o derece..
ambleme inş. folyoyu halleder sökülmeleri fln orda halledicekmiş..

aslında birazda makinaya girmek istiyorum..
sürekli kat iptalini düşünüyorum ama.. kat iptali.. işçiliği.. greddy borla remus vs. bi son susturucu yada komple set (çift olucak) üstüne bide arka tampon.. nekadara çıkar bilginiz varmı ?

sürekli soruyorum kusuruma bakmayın gerçekten araştırıyorumda ama balıkesirdeyim buralarda okadar seçeneğim yok yaptırdıklarımıda dışarda yaptırmaya çalışıyorum çok fazla giremiyorum oyüzden sizlerden bilgi alıyorum :)

daha chip-tuning.. spoiler.. marşpiyeller.. bujiler.. vb. ne varsa sorucam sırayla :D yaptırdıkça :D

bu arada soldaki araba cidden zamanında tehlikeydi evo o araç tam istediğiniz gibi yapmıştı arkadaşım sim siyah amblemler dahil her şey :)
chip-tuning suan için lancer a uygulanmıyor uygulananlara da bakmayın bu işin ustası bunu söyledi bana,diğer aksesuarlar için yardımcı olabilirim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 02:06 
Kullanıcı avatarı

tmm cihan diyim :))

araç 22 bin km oldu 2011 çıkış garanti vs. herşeyi dewam ediyo.. kat istiyorum performansından dolayı yani araca 10 beygir bile farkeder modundayım. ve son susturucu vb. çok ilgimi çekmiyo yani sadece son susturucuyla elde edilebilecek bi kazanç varmı ?

sadece merakımdan soruyorum headers ve set bana ne kadara mal olur acaba ? daha araca yapmayı düşündüğüm biçok şey var.. tmm araç turbosuz 110 ps vs. ama seviyorum bu araçla uğraşmayı sonuçta sokaktaki biçok arabaya göre çok daha seri geliyo bana..

yapılıcakların kısa listesi :D
plaka yana alınıcak.. arka stoplar siyah film.. kat iptali ve dewamı.. arka tampn.. spoiler.. içeriye 1 takım mid. ekstra 1 bass pioneerın double.. devir saat göstergesi.. pedal set.. kule gergisi.. aracın yere basılması vs. vs..

çok şey var aklımda yavaş yavaş ağırdan yapıcam istediklerimi.. bakalım hayırlısı Allah cümlemize kaza bela vermesin yeter..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 09:20 
Kullanıcı avatarı

cagdas246 yazdı:
tmm cihan diyim :))

araç 22 bin km oldu 2011 çıkış garanti vs. herşeyi dewam ediyo.. kat istiyorum performansından dolayı yani araca 10 beygir bile farkeder modundayım. ve son susturucu vb. çok ilgimi çekmiyo yani sadece son susturucuyla elde edilebilecek bi kazanç varmı ?

sadece merakımdan soruyorum headers ve set bana ne kadara mal olur acaba ? daha araca yapmayı düşündüğüm biçok şey var.. tmm araç turbosuz 110 ps vs. ama seviyorum bu araçla uğraşmayı sonuçta sokaktaki biçok arabaya göre çok daha seri geliyo bana..

yapılıcakların kısa listesi :D
plaka yana alınıcak.. arka stoplar siyah film.. kat iptali ve dewamı.. arka tampn.. spoiler.. içeriye 1 takım mid. ekstra 1 bass pioneerın double.. devir saat göstergesi.. pedal set.. kule gergisi.. aracın yere basılması vs. vs..

çok şey var aklımda yavaş yavaş ağırdan yapıcam istediklerimi.. bakalım hayırlısı Allah cümlemize kaza bela vermesin yeter..

Kat iptalinden o kadar birşey beklemeyin aracınızın daha cok benzin yakmasından başka hiç bir işe yaramayacak :) ama headers olursa o zaman durum değişir ayrıca aracınızda 18"jant varken basmanız biraz zor olacak camurluklardan almanız lazım yoksa arka tarafa 1 kişi otursa dahi sürter.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 09:20 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
doğaya biraz olsun saygın varsa katalitik konvertörü iptal etme. fark da olmayacak zaten

Yeşilay Mühendisi :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 11:44 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Katı iptal ettikten sonra arıza lambası yakma ihtimali var + muayeneden geçerken sorun oluyor diye biliyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 12:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Aracin beyaz jantlari gayet guzel duruyor bence jantlarla ve arka stoplarla oynamayin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2011 00:28 
Kullanıcı avatarı

kat iptalinden vazgeçtim.. saolsun bi ustayla görüştük bugün yaklaşık 2 saat.. konuyu araç üstünde altında vs. anlattı bana.. headers için mükemmel uygun bi araç diyo (usta kendi yapabiliyo bunları baya sağlam biri) ama kat ı iptal edersen torkdan düşürüceksin aracın hızlanmada ilk kalkışın tamamen benzine dayalı gidiceği içinde yakıtı arttırıcaksın diyo..
tam anlatamamışta olabilirim ama kafamdaki kat iptal olayını tamamen çözdü..

şimdi egzos a gelene kadar olan 2. bi susturucuyla son susturucuyu iptal edip bayramdan sonra egzos takılıcak.. arabayı dayanamayıp stoplarla amblem olayını hallettirdim mükemmel durdu bence.. güzel bi foto yakalarsam mutlaka koyucam ama soru işareti kalmadı aklımda :)

jant lastik konusundada hala kararsızım inanılmaz kararsızım jantla kullandığım halini biliyorum 4 3 4 yaptığımda arabanın şuanki tepkisiyle ozamanki arasında dağlar kadar fark var.. benm için serilik hız önemli ama 18 in yol tutuş ve görüntü tabiki süper..
egzosdan sonra bi hafta kadar gidicem eğer tamamen karar verirsem siyaha boyattırıp jantları taktırıcam..

sizden kullanıpta 18 için tam olarak şukadar performans düştü vb. bi düşünceye sahip olan varmı millet ?

yani ben 18 liklerle 175 üstü pek göremedim.. o hıza gelene kadarda epey taklalardaydık :) sizden tersini düşünen varmı ?

ama yakıt konusunda sanki 18 de aracın orj. 16 da aynı gidiyo gibi geldi bana ? yada çok az fark var ?

birde son bişey sorucam bu gecelik :) bu gövdeye takılan devir-yağ s.- benz. s- tarzında olan büyük ibreler var.. belli devirde kırmızı yana onun için gövdeyi delmeleri gerekiyomuş yapan varmı bağlantısı nasıldır kullanan memnunmu inanılmaz hoşuma gidiyo ama kararsızım tamamen..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2011 01:16 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
o göstergeler o kadar da gerek yok.Yok ben görsellik istiyorum diyorsan senin bileceğin iş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2011 13:18 
Kullanıcı avatarı

hoşuma gidiyo 7 bine fln ayarlıyolar gelince yakıyo ışığı hiç saate bakmadan vites atılıyo fln.. ama önceliğim lastikler şuanda :D

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: