Zaman: 13 Kas 2025 06:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Lancer Hakkında Soru
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2012 11:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: Lancer
Meslek: Tasarımcı
Son dk 207 aldım yardımlar için teşekkürler.

En son xFast tarafından 21 May 2014 16:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Lancer Hakkında Soru
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2012 12:03 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
şimdi öncelikle merhaba demek istiyorum. kendini tanıtırsan sevinirim.

yeni kasa fabrika çıkışı falan filan yok öyle bişey kim uydurduysa oraya bi daha uğramayın.

yay+17" jant olabilir, ama 120 ile viraj döndüm standart haliyle bana mısın demedi.

Lancer yakıt tüketimi diye kocaman bi başlığı buraya yazmaya gerek yok sanırım, bi bakıverin.

10bg için chipe gerek yok bence.

Tanıttım hocam. Yeni kasa tabiri pek yerinde olmamış 2013 model desem doğru olurmuş Ocak gibi alıcağım için. Fabrika çıkışı evo kitle gelmediğini sayenizde öğrendim sağolun.

120 ile savruşmadan viraj alması çok güzel dediğinz gibi Jay 17lik jant ve Kule gergisi yeterli olucaktır ozaman.

Açıklama için sağolun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2012 12:38 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Bence siz gidin bir Lancer ile test sürüşü yapın. Ama düz yolda değil. Mümkünse trafiğin rahat olduğu virajlı bir yolda. Basın gaza. 120 değil 150'ye çıkın. gene de o yay, kule gergisi vs. hepsinin gereksiz olduğunu göreceksiniz. Ben test sürüşünde bubaların arasında slalom yapmıştım (tekrar teşekkürler Özpam Otomotiv Denizli Sabit bey).

Yazınızda bir yerde 35bin tl gibi bir rakam gördüm, bu durumda 2inci el almak durumundasınız galiba. Eğer paranız hazır ise de hiç vakit kaybetmeyin, 2013'ü falan da beklemeyin alın. Ben 1 sene geç aldım, geç aldığım için çok pişmanım.

Şahsi fikrim japon arabaları tuning ve modifiye için yaratılmış sanki. Oyna oynayabildiğin kadar. Hem performans hem de görsellik açısından. Açıkcası ben aldığımda Özpam üzerine Evo x marşpiyel ve rüzgarlık taktırdı. Fabrika çıkışlı değil. Bu bile yetti. Arabanın resimlerini ilgili bölümden bulabilirsiniz.

Yakıt konusunda kocaman bir başlık var. Ama altınızdaki benzinli Albea'nın modoru ne bilmiyorum da bu araçların motoru 1.6. Üzgünüm ancak 20 kuruş gibi bir tüketimi görmeniz çok mümkün olmayacaktır. Kısaca ben 215 TL benzin alıp 800 KM karma yol yapabiliyorum.

Eğer 2010 sonrası bir model lancer alırsanız Evo x'e ait herşey uyar diye biliyorum. Hatta arabanın motorunu sökün, yerine evo x motoru takın o da olur :)

Şimdiden hayırlı olsun ve kazasız belasız binersiniz inşallah.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2012 13:19 
Kullanıcı avatarı

Adriclarna yazdı:
Bence siz gidin bir Lancer ile test sürüşü yapın. Ama düz yolda değil. Mümkünse trafiğin rahat olduğu virajlı bir yolda. Basın gaza. 120 değil 150'ye çıkın. gene de o yay, kule gergisi vs. hepsinin gereksiz olduğunu göreceksiniz. Ben test sürüşünde bubaların arasında slalom yapmıştım (tekrar teşekkürler Özpam Otomotiv Denizli Sabit bey).

Yazınızda bir yerde 35bin tl gibi bir rakam gördüm, bu durumda 2inci el almak durumundasınız galiba. Eğer paranız hazır ise de hiç vakit kaybetmeyin, 2013'ü falan da beklemeyin alın. Ben 1 sene geç aldım, geç aldığım için çok pişmanım.

Şahsi fikrim japon arabaları tuning ve modifiye için yaratılmış sanki. Oyna oynayabildiğin kadar. Hem performans hem de görsellik açısından. Açıkcası ben aldığımda Özpam üzerine Evo x marşpiyel ve rüzgarlık taktırdı. Fabrika çıkışlı değil. Bu bile yetti. Arabanın resimlerini ilgili bölümden bulabilirsiniz.

Yakıt konusunda kocaman bir başlık var. Ama altınızdaki benzinli Albea'nın modoru ne bilmiyorum da bu araçların motoru 1.6. Üzgünüm ancak 20 kuruş gibi bir tüketimi görmeniz çok mümkün olmayacaktır. Kısaca ben 215 TL benzin alıp 800 KM karma yol yapabiliyorum.

Eğer 2010 sonrası bir model lancer alırsanız Evo x'e ait herşey uyar diye biliyorum. Hatta arabanın motorunu sökün, yerine evo x motoru takın o da olur :)

Şimdiden hayırlı olsun ve kazasız belasız binersiniz inşallah.

Amin hocam açıklama için çok sağolun :) Gelcek hafta içerisinde test sürüşü yapmayı planlıyorum. 2010 Sonrası Lancer bakmam gerektiğinide sayenizde net olarak anladım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2012 18:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Muammer
Araç: Mitsubishi Lancer 1,5 Mt 2010 Model
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Kan grubu: B+
2010 ve sonrası mı yoksa direkt 2010 sonrası mı . Bende 2010 var aman diyim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2012 21:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Toygun
Araç: yok
Meslek: yok
evo x body kit düşündüğünüze göre sport sedan alacaksınız diye anlıyorum, aracımdan virajlar konusunda gayeeeet memnunum, şimdiye kadar virajı dönerken bile gazladığımda yarı yolda bırakmadı beni (arada ASTC'nin de yardımı olmadı değil tabi :D ). ama sportback'lerin birazcık savrulma problemi var gibi, direksiyonları çok daha hafif bu sebeple de azıcık yolda gezme huyları var. Ancak dediğim gibi, benim sport sedan çiçek gibi gidiyor, karar sizin nihayetinde tabii ama ben de bir an önce aracınızı almayı tavsiye ederim. test sürüşü yaptığınızda niye böyle acele etmeniz gerektiğini anlayacaksınız zaten :)
performans konusuna gelince, 1.5 109bg'in bazı durumlarda eksik kaldığı doğru, ama yalnızca chip ve yakıt takviyesiyle vedat hocamın da belirttiği gibi ciddi bir artış yakalayamazsınız. google'da turbo lancer 2009 (2010 da olabilir) olarak aratırsanız, yunanistanda turbo uygulaması yapılmış bir lancer göreceksiniz ama, o kadar masrafa o da değer mi orası da meçhul. onun yerine 1.8 alıp Cruise control'un keyfini çıkartıp, cvt şanzuman ile daha rahat gazlayabilirsiniz :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2012 11:17 
Kullanıcı avatarı

toygun yazdı:
evo x body kit düşündüğünüze göre sport sedan alacaksınız diye anlıyorum, aracımdan virajlar konusunda gayeeeet memnunum, şimdiye kadar virajı dönerken bile gazladığımda yarı yolda bırakmadı beni (arada ASTC'nin de yardımı olmadı değil tabi :D ). ama sportback'lerin birazcık savrulma problemi var gibi, direksiyonları çok daha hafif bu sebeple de azıcık yolda gezme huyları var. Ancak dediğim gibi, benim sport sedan çiçek gibi gidiyor, karar sizin nihayetinde tabii ama ben de bir an önce aracınızı almayı tavsiye ederim. test sürüşü yaptığınızda niye böyle acele etmeniz gerektiğini anlayacaksınız zaten :)
performans konusuna gelince, 1.5 109bg'in bazı durumlarda eksik kaldığı doğru, ama yalnızca chip ve yakıt takviyesiyle vedat hocamın da belirttiği gibi ciddi bir artış yakalayamazsınız. google'da turbo lancer 2009 (2010 da olabilir) olarak aratırsanız, yunanistanda turbo uygulaması yapılmış bir lancer göreceksiniz ama, o kadar masrafa o da değer mi orası da meçhul. onun yerine 1.8 alıp Cruise control'un keyfini çıkartıp, cvt şanzuman ile daha rahat gazlayabilirsiniz :)

Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Lancerın Sedan modelini almak istiyorum. Bütce sınırlı olduğu için aceleci olmak istemiyorum aracı aldıktan sorna yapıcak çok işlem var umarım tek seferde halledebilirim. 1.8 düşünmüyor değilimde bütcemin çok üstünde kalıyor ayrıca İzmir'de lancer bulmak zor. Yorumlarınız sayesinde baya rahatladım ve isteğim baya bi arttı dediğiniz gibi hiç beklemek istemiyorum

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: