Zaman: 27 Eyl 2025 11:42

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2012 17:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hüseyin
Araç: Fiesta
Meslek: Kalite Kontrol
Kan grubu: ARh+
Merhaba arkadaşlar 2010 - 2011 lancer almayı düşünüyorum. önerileriniz nelerdir. bu araçların + ve - lerini yazarmısınız. su anda fiestam var ya lancer alacağım yada focus-civic-corolla

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2012 20:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hüseyin
Araç: Fiesta
Meslek: Kalite Kontrol
Kan grubu: ARh+
Ben Bursa'dan katılıyorum. Bosch firmasında kalite kontrolum. yaşım 28. 2006 fiesta kullanıcısıyım. aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. köpekbalığının bakışlarına vuruldum :)))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2012 02:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: salih
Araç: lancer 2010
Meslek: işsiz
Kan grubu: 0+
aracın görünümü herkesi etkiliyor bu artı birşeymi bilmiyorum ama bana görünümü bu kadar güzel bir arabanın kalitesi de güzeldir imajı verdi ben de yedim ve aldım aracın başına gelmeyen kalmadı.ağır aksak ta olsa memnun eden tek yanı yakıt tüketimi elde var bir diyelim.sen yine de honda yada toyota al bence hiç olmazasa satarken zorlanmazsın.bu arada yolda giderken, ışıklarda dururken herkes bu aracı evo zannediyor ve ne hikmetse kapışma gereği duyuyor bazı araç sürücüleri,iyimi kötümü bilmem ben yoluma bakarım.kullanılan malzeme kalitesini merak ediyorsan berbat bu araca yakışmamış örneğin arka koltuk aldığım günden (sıfır) beri birisi oturunca şaseye yapışıyor.bir yerde durduğumda bazı meraklı kişiler hemen gelip araba nasıl memnunmusun? sorusuna rezil olmamak için idare eder deyip çıkıyorum.ikinci el düşünenler için birşey diyemem ama sıfır alacaklar için özellikle garanti koşullarını sorsunlar nelerin garanti dışında kaldığını,kalmadığını mümkünse yazılı olarak teyid ettirsinler.benden 2 aylık aracıma klima gazı koyup para istediler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2012 21:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: muhammet
Araç: lancer 2011
Meslek: textil
Kan grubu: 0rh+
slm tabiki herkesin kendi görüşü ben halen 2011 invite1.6 kullanıyorum aracım modifiye oldugu için herkes tarafından ilgi görüyor araç ilk kalkış olarak tam tatmin etmiyor ancak 2 ve 3üncü vitese geçtinmi karşısında benim diyen duramaz içeri ses verme olayına gelirsek ben bundan önce bmw kullanan birisi olarak bu araçda hiçbir farklılık göremedim bu insanların rahatsıs edici ses dedikleri şey nedir onuda anlamış değilim bana göre aracın tek - si insana bastıkca basma hissi uyandırması iyi olanlar klima süper performans beni fazlasıyla tatmin ediyor ve güvenlik bunu herkes yazamaz ben bu araçal pert kaza yapmış birisi olarak(benim otomobilim bölümünde resimleri var) bunu rahatlıkla söyliye bilirim on numara

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2012 02:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: Lancer
Meslek: TSK.
Kan grubu: A RH
düşünürsen aracım satılık..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 419/detay/

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ]