Zaman: 09 Kas 2025 11:08

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2014 12:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: yeşilkır
Meslek: diğer
mrb arkadaşlar bir sorum olacaktı bugün yeni lancer 1.5 invite otomatik ile carisma 1.8 gdi karşılaştırma yaptım

lancer daha ağır kilo olarak ama carisma hem 1.8 hemde 125 beygir böyle olunca hem daha ağır hemde motor ve beygir olarak daha düşük bir araç ne kadar atak olabilir otomatik vites lancer atak değilmi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2014 14:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sercan
Araç: 2010 Lancer 1.8
Meslek: Satın Alma
Kan grubu: Arh+
Merhaba,

2010 Model 1.8 Kullanıcıyım (otomatik). Araç ağırlığı nedeniyle birazcık geç hızlansa da biraz hızlandıktan sonra tabiri caizse yolda köpek gibi diyor. Hızı sevmem ama o motor sesi malesef insana her şey yaptırabiliyor :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2014 14:34 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
1. ve 2. vites kalkış hantal diyebiliriz. Fakat 3. vitesten sonra araç devirlendiği zaman iyi gidiyor. Kick-down felan yapınca ivmelenmeyi hissedebiliyorsunuz. 120-160 km/s arasında cidden motor sesi inanılmaz geliyor. Baya bir böğürüyor araba... Fakat 160'dan sonra o ses kayboluyor. Rüzgar sesi daha mı ağır basıyor bilmiyorum ama çok şaşırmıştım... Birde 200 km/s'de sonra ibre 1 km bile ileri gitmedi o kadar zorlamama rağmen...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2014 16:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: yeşilkır
Meslek: diğer
teşekkür ederim sağolun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2014 22:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: trcn
Araç: yok ki
Meslek: çalşan
AnakinSkyWalker yazdı:
1. ve 2. vites kalkış hantal diyebiliriz. Fakat 3. vitesten sonra araç devirlendiği zaman iyi gidiyor. Kick-down felan yapınca ivmelenmeyi hissedebiliyorsunuz. 120-160 km/s arasında cidden motor sesi inanılmaz geliyor. Baya bir böğürüyor araba... Fakat 160'dan sonra o ses kayboluyor. Rüzgar sesi daha mı ağır basıyor bilmiyorum ama çok şaşırmıştım... Birde 200 km/s'de sonra ibre 1 km bile ileri gitmedi o kadar zorlamama rağmen...

Eski kasa otomatik Lancer var. 1. ve 2. viteslerin geçişini çok hızlı bulıyorum ya da benimkinde mi böyle oluyor acaba? İlk hızlanmalar gerçekten güzel, ışıklarda falan epey nal toplatıyor diğer araçlara; ama ara hızlanmaları çok hantal

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2014 23:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Toygun
Araç: yok
AnakinSkyWalker yazdı:

Benim aracta da 5.viteste pek gücü yetmiyor 1.5 motorun 200'den sonra. O yüzden 5.vitesi hızlanırken kullanmıyorum, 200'de bile 4.vites devam, 6500 devire gelince zoraki 5.vitese geçecek ama daha gelemedik :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2014 09:11 

İsim: ali
Araç: veli
toygun yazdı:
AnakinSkyWalker yazdı:

Benim aracta da 5.viteste pek gücü yetmiyor 1.5 motorun 200'den sonra. O yüzden 5.vitesi hızlanırken kullanmıyorum, 200'de bile 4.vites devam, 6500 devire gelince zoraki 5.vitese geçecek ama daha gelemedik :)

180-190 km/s giderken vites düşürmeyi düşündüm fakat çok kompress yapıyor araba. Sizde de öylemi bilmiyorum. Kompress yapıncada boğuluyor motora zarar verecek diye vites düşürmeye gitmiyor elim :(

Belki 180-190 km/s aralığında 4. vitese düşürsem rahat 220 km/s ve üstüne çıkar gibime geliyor. Birde buna uygun yol bulmak lazım :) Hız denemesini genelde kocaeli-sakarya arasındaki düzlükte yaparım en güvenilir yer diye...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: