Zaman: 22 Kas 2025 20:00

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2013 18:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: erkan
Araç: mitsubişhi lancer 2004
Meslek: şöför
merhaba ben yeni 2004 lancer aldım bir hafta önce gazda iken aracın 2 viteste motorun tekleme yaptığını farkettim ve gaz bitmiştir diye benzine aldım ama motor ışıgını yaktı sonra gaz koydum işık bi ara sonmüş ama daha sonra tekrar aynı hatayı yaptı yani kasisten gecmek için durduğunuzu farzedin ve sonra 1.vites kalkış ardından 2. vitese gecince araba zor toparlıyor adeta gaz yemiyormuş gibi motor vuruntu yapıyor bu en cok 2. viteste yapıyor sanki 3.viteste kalkış yapıyormuşum gibi cok sallıyor ustaya gittim 1nolu silindir arıza kodu gösterdiğini söledi ateşleme bobininden dedi bobini değişti ama 2 gün sonra tekrar aynı 2 .viteste aşırı tekleme tekrar diğer bobin değişti ama yine aynı şeyi yaptı acaba sorun nerdedir yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa memnun olurum :kır:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2013 21:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail coşkun
Araç: Lancer 2004 Triptonik
Meslek: Emekli öğretmen
Kan grubu: BRh+
efe_2467 yazdı:
merhaba ben yeni 2004 lancer aldım bir hafta önce gazda iken aracın 2 viteste motorun tekleme yaptığını farkettim ve gaz bitmiştir diye benzine aldım ama motor ışıgını yaktı sonra gaz koydum işık bi ara sonmüş ama daha sonra tekrar aynı hatayı yaptı yani kasisten gecmek için durduğunuzu farzedin ve sonra 1.vites kalkış ardından 2. vitese gecince araba zor toparlıyor adeta gaz yemiyormuş gibi motor vuruntu yapıyor bu en cok 2. viteste yapıyor sanki 3.viteste kalkış yapıyormuşum gibi cok sallıyor ustaya gittim 1nolu silindir arıza kodu gösterdiğini söledi ateşleme bobininden dedi bobini değişti ama 2 gün sonra tekrar aynı 2 .viteste aşırı tekleme tekrar diğer bobin değişti ama yine aynı şeyi yaptı acaba sorun nerdedir yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa memnun olurum :kır:

Eğer tekleme hem lpg hem de benzinde yapıyorsa ateşleme bobinini değiştirdiğinize göre geriye, buji, buji kablosu, enjektör, benzin filtresi ve benzin pompası kontrolü kalıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2013 17:26 
Kullanıcı avatarı

bujilerde değişti artık enjektörden şüpheleniyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2013 14:54 
Kullanıcı avatarı

sorub cözüldü enjektördeki kablolarda temassızlık varmış 1nolu silindir arızası o yüzden veriyomuş bobinle alakası ama elektirikciler hemen bobini değiştiriyo maslak oto sanayide nejat usta var ellerine saglık ustanın o olmasa heryerini değiştireceklerdi arabanın,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Nis 2013 19:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 MT
Meslek: Satış
Merhaba
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım bujı, bobin, buji kabloları hepsi değişti fakat sorun aynı özellikle yokuşlarda silkeliyor araba. bende de 3. silindir silkeleme diye hata veriyor. Enjektördeki kablolardan kasıt bobine giren soketlermi acaba ? o soketlerimi değiştirsem ?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: