Zaman: 22 Kas 2025 23:34

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 16 Nis 2013 17:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: CAHİT
Araç: SUAT
Meslek: ÜST DÜZEY YÖNETİCİ
Kan grubu: B RH
Arkadaşlar Merhaba;
2011 model 7500 km deki otomobilim 3 kez ön amortisörden ses geliyor diye servise gitti. Çözemediler..en son hareket halinde iken dumanlar çıktı. Motor tamamı ile yağ oldu. Çekiçi ile servise getirdiler .10 gün hiçbir şey demediler. İncelediler....Ben şikayetçi olduktan sonra akaryakıttan dediler....Ben aracıma opet ve Shell den başka akaryakıt koymam.. İhtarname gönderdim. Mahkemeye verdim. TEMSA mı arayıp sormadı bile ...3 kez şikayet oluşturdum.. Sonra aradılar. Akaryakıt deyip duruyorlar. Kendi hatalarını kabul etmiyorlar. .Allah bunların eline kimseyi düşürmesin..50.000 Tl. verdim araba aldım...8 ay sonra motor gitti...7500 km. deki araç ....Ben artık Mıtsıbıshının önünden geçmem...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Nis 2013 20:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
öncelikle geçmiş olsun
Amortisörlerden yağışlı havalarda hepimizden ses geliyor.benim sorunu sıvı gres sıkarak geçici halletmişlerdi.forumda bu sorunu kesin çözenlerde olmuştu
Servislerin ve temsanın ilgisizliği tartışılmaz gerçek.Yasalar eskisi gibi değil.Bilirkişi ile birlikte mahkemede hakkınızı alabilirsiniz
Şuan ne durumda araç,yatıyormu öylece

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Nis 2013 22:47 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Bence daha fazla zaman kaybetmeyin. Hemen ilgili tüketici mahkemesinde bu işi avukatlar nezdinde devreye girin. Yakıttan olduğuna dair bir yazı alın ve benzin aldığınız Shell veya diğer markaya da bu yazıları ileterek onları da şikayet edin. Büyük firmalar birbirlerine düşmek istemezler genelde. Shell ve Opet aksini kesinlikle ispat edebilecek teknolojik donanıma sahipler emin olun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 08:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: 2004 clio otm.
Meslek: yok
Kan grubu: 0+
cahit yazdı:
Arkadaşlar Merhaba;
2011 model 7500 km deki otomobilim 3 kez ön amortisörden ses geliyor diye servise gitti. Çözemediler..en son hareket halinde iken dumanlar çıktı. Motor tamamı ile yağ oldu. Çekiçi ile servise getirdiler .10 gün hiçbir şey demediler. İncelediler....Ben şikayetçi olduktan sonra akaryakıttan dediler....Ben aracıma opet ve Shell den başka akaryakıt koymam.. İhtarname gönderdim. Mahkemeye verdim. TEMSA mı arayıp sormadı bile ...3 kez şikayet oluşturdum.. Sonra aradılar. Akaryakıt deyip duruyorlar. Kendi hatalarını kabul etmiyorlar. .Allah bunların eline kimseyi düşürmesin..50.000 Tl. verdim araba aldım...8 ay sonra motor gitti...7500 km. deki araç ....Ben artık Mıtsıbıshının önünden geçmem...

Öncelikle geçmiş olsun. Kasko poliçeniz yok mu? Kasko poliçeniz varsa devreye sokmadınız mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 16:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: musa
Araç: 2006 Mitsubishi Colt CZ3 1.3 AMT
Meslek: yönetici
Kan grubu: Arh+
öncelikle geçmiş olsun
servislerin çoğunda bu sıkıntı oluyor arızayı gideremediklerinde yada sorun büyük olduğunda ya kullanıcı hatası diyorlar yada yakıttan diyorlar bence tüketici mahkemesine bir an önce başvurun

Bagaj Tampon Arası Şerit Led
Arka Cam- Fitillere İzolasyon
Aydınlatmalara Beyaz Led
Amerikan Park Modül
Açık Hava Filitresi
Kaliper Boyama
Stop Karartma
Logo Kaplama
Park Sensör
Ses Sistemi
Eibach Yay
Czt Spoiler
Cam Filmi
Xenon

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 16:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
Arkadaşım mahkemeyi kazanırsan kı kazanırsın burda mahkeme kararını yayınla temsa gibi bir şirket ne gördüm ne duyduydum adamlar hala 1950-1970 kafasında satış yapıyorlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2013 11:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: CAHİT
Araç: SUAT
Meslek: ÜST DÜZEY YÖNETİCİ
Kan grubu: B RH
Arkadaşlar Teşekkürler;
Davayı açıyorum. Sonucu sizinle paylaşacağım inşallah. Kasko bu olayda hiçbir şekilde yardımcı olamıyor....Temsa dan kozlarımızı paylaşacağız...Arabam şu an öyle yatıyor.. Herhalde mahkeme sonuçlanıncaya kadar da yatacak.....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2013 11:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
vay arkadaş bukadar umursamazlık olmaz.

herhangibir masraf çıkardılarmı size

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2013 18:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Mahkemeden delil tespiti niteliğinde durumunun bilirkiş marifetiyle tespiti isteyip elinize rapor olarak alsanız diyecem ama zaten hukuki yola başvurmuşsunuz. Farklı yerlerde farklı şekilde uygulama olabilir yoğunluktan fakat. Üzerinden zaman geçmemesi için aracın makine müh. vb. bilirkişilerce bulunduğu yerde mahkeme heyeti ile incelttirilerek rapor istenebilir. Yakıttan numune alınıp ayrı bir incelemeye laboratuvara da gönderilirdi. Hem de sorunun motordan mı başka nedenden mi kaynaklı olduğu rapor haline gelirdi. Yarın birgün beklemeden kaynaklı birşey olursa. Yada ne bileyim araç serviste ise depoya birazcık su ekleyerek aradan sıyrılacak çiğ süt emmiş biri de başınıza iş açabilir. Benzini aldığınız yeri şikayet edersiniz bak benim raporlarım burda marker ölçüm sonucu vs birşey yok yakıtta der ama sizin depodakinde başka şeyler bulunabilir. Senaryolar çoğaltılabilir. Ama bi an evvel mevcut durumu tespit ettirmek faydanıza olacaktır.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: