Zaman: 23 Kas 2025 02:37

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2013 21:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: furkan
Araç: hyundai starex
Meslek: öğrenci
arkadaşlar yakın zamanda 2009-2010 lancer 1.5 intive almayı düşünüyorum fakat bazı kaygılarım var şuanda hyundai 140hp starex im var gerek parça ucuzluğundan olsun gerek performansından olsun çok memnunum 5 viteste gaza bastığımda kafayı kaldırıyo uzun zamandır ilk defa benzinli arabaya geçiş yapıcam performans konusunda kaygılarım var birde okuduğum kadarıyla debriyaj sorunu neyin nesidir malum misubishi parçaları baya pahalı bide malum büyük bi arabadan daha ufak bi sınıfa geçicem iç hacim olsun bagaj hacmi olsun nasıldır yani arkada oturanlar rahat oturabiliyolarmı bazı deneyimlerim var accent era da falan arkada oturmak ölüm gibi gelmişti fazla uzatmak istemiyorum araç bakmaya gittiğimde nelere dikkat etmem lazım neresine bakmam lazım biraz lancer hakkında tiyo verirseniz mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim saygılar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2013 00:48 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
1. Arabayı ne için alacağınızdan emin olun.
2. Mutlak suretle test sürüşü yapın. Aracı düz yolda değil, virajlı yollarda test edin. Ani hızlanmalarını, yol tutuşunu vs. iyi kontrol edin.
3. İnternette araştırma yaparken olumlu ve olumsuz tüm yorumları okuyun.
4. Arka koltuklar önemli ise test sürüşü dönüş yolunda geçin arka koltuğa siz oturun.
5. Göbeğiniz hangi arabaya kaynar ise onu alın.

Parça fiyatları aşağı yukarı japon arabalarında aynı. Toyotadan pahalı değil, hondadan ucuz değil diyebilirim.
Performans ve güvenlik bir arada 2011 Lancer 1.6 için konuşuyorum.
Her arabanın olumsuz yönleri mutlaka vardır. Beğendiğiniz arabanın olumsuz yönleri bile gözünüze olumlu görünür. Önemli olan göbeğinizin kaynaması derim ben.
Alıp 1 sene binerim satarım diyorsanız zarar edersiniz. (aldıktan sonra paraya ihtiyacı olması dışında yada model yükseltmenin dışnda satana çok rastlamadım dersem doğru olur.)
Yolda başka bir mitsu gördüğünüzde korna çalıp selamlaşmak, hatta sağa çekip tanışmak kadar da keyiflisi yoktur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2013 09:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
Arkada oturmak rahat ama bagaj konusunda bir ihtimal az gelebilir.En güzelide yakıtı tadından yenmiyor.performans derseniz starexden sonra araba kullandığınızı anlayacaksınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2013 05:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Harun Işık
Araç: Lancer
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: B +
2010 1.5 otomatik araç ilk sahibiyim.Okulum eve 35 km tem otoyolundan gidiyorum yakıt 6.5-7 arası 100 km ortalamayla ama trafiksiz.Trafiğe gelince 10-11 yakıyor dur kalk modunda. Performans derseniz o gazı köklediğiniz anda çıkan bi ses var performans çok vermese bile o ses yeter :) Bagaj hacmi yeterli babam inşaat işiyle uğraşıyor arkaya 8-10 torba alçı yüklüyor yani. Ben 1.90 boyundayım arka koltukta otururken öndeki koltukla 2 parmak boyutu mesafe kalıyor gayet yeterli.Yol tutuşu mükemmel virajlarda bana mısın demiyor.

Harun Işık

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Nis 2013 21:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: ayhan
Araç: mitsubishi lancer sportback
Meslek: diş hekimi
Kan grubu: b +
sportback im var ,tüplü :)))))devrini bir aldırıyorsun ,sonra byebye diyosun .....hız gayet iyi:)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: