Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

benzin filtresi
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=12&t=7869
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  zuroha [ 26 Oca 2014 23:56 ]
Mesaj Başlığı:  benzin filtresi

2006 lancer benzin filtresi nerededir? sitede arama yaptım ama bulamadım,bide kendim değiştirebilirmiyim??? saygılar

Yazar:  erenadana01 [ 01 Şub 2014 12:11 ]
Mesaj Başlığı:  Re: benzin filtresi

Merhaba zuroha.

Benzin filtresinin yeri arka yolcu koltuğunun altında benzin deposunun içerisinde. Yani aracın içerisinden ulaşabileceğiniz bir parça.

Bendeki 2006 Lancer'de de 120 Bin bakımında Yetkili Servis olan Adana TEKBAŞ Mitsubishi'de değiştirilmişti. Servisteki adam sökerken ve takarken uzunca bir zaman uğraşmıştı.

Hatta hatırladığım kadarıyla benzin pompasıyla içiçe olan bir düzeneği vardı. Özellikle bir kısmını oturtabilmek için epey gayret göstermişti.

Yolunuz düşüyorsa tavsiyem bu değişimi yetkili serviste yaptırmanız yönünde. Yoksa Allah göstermesin benzin pompasına bi zarar gelirse ağır maliyetle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu arada bahsedilen benzin filtresini Mayıs 2013 tarihinde 350 TL civarı gibi bi fiyata yine servisten tedarik etmiştik.

Saygılarla...

Yazar:  zuroha [ 01 Şub 2014 23:07 ]
Mesaj Başlığı:  Re: benzin filtresi

sağolun ilginiz için bayağı zormuş yaa,fiyatta bayağı uçuk.şeytan bir yandan dürtüyo beni .SAT....mı acaba.??

Yazar:  atmaca_seco [ 10 Şub 2014 12:27 ]
Mesaj Başlığı:  Re: benzin filtresi

ben araca ses sistemi yaparken buldum orayı. söktüm, inceledim. hatta resmini çekip forumda paylaştım benzin pompası mı filtresi mi diye. tek parçaydı, hem filtre hem pompaymış. sonra üstüne biraz ses kesici sünger koyup geri kapattım, koltuğu da geri taktım. bütün iş koltuğu çıkarmakta, 2 kişi çok kolay oluyor.

Yazar:  zuroha [ 10 Şub 2014 18:36 ]
Mesaj Başlığı:  Re: benzin filtresi

eyvallah bu bilgi işe yarar sağol..

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/