Zaman: 07 Eki 2025 10:22

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 15:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin
Araç: Lancer Inform 1.6
Meslek: Okutman
Kan grubu: A+
Merhaba arkadaşlar,

Lancer için şu linkteki navigasyon vs. kullanan var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2246/detay

Kulanndıysanız, memnun musunuz? tüm uygulamalarla ilgili bilgi verir misiniz? Özellikle tv konusunda genellikle böyle aletler de tv var deniyor ama hiçbir şey çekmiyor.

Tabi diğer mesele de kaç liaraya aldığınız??? :)

Bu linkini verdiğim satıcı ürünün orijinal olduğunu söyledi, zaten ilandan da inceleyebilirsiniz. Bu fiyata değer mi?

Herkese saygılar sevgiler ve cevap yazanlara şimdiden teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 15:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Oncelikle gercek manada orijinal olan sistem bu degil maalesef. Onda zaten turkiye haritasi filan yok bildigim kadariyla.

Simdi buna gelecek olursak bence fena durmuyor. Bu sistemlerde eksikligi hissedilen dikkat edilmesi gereken iki husus var:

1) Direksiyon uzerindeki kumandalarin calismasi
2) Ekraninin dogru konumlandirilmis olup gunesten parlamamasi

Bu iki kriteri sagliyorsa (ki birincisini sagladigi yaziyor) bence bu fiyata alinabilir.

Yine yaklasik bu fiyata bazi mitsu servislerinde takilan uygulamalar da mevcut (Aldatmaz bulusmasinda gormustuk).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 18:05 
Kullanıcı avatarı

Aracım inform olduğu için ilk husus benim için önemli değil :) (keşke direksiyonu değiştirme imkanımız olsaydı)
Öbür hususta sorun olur mu bilemiyorum, istanbuldan kargoyla getirtip burda bir yetkili servise taktırtmayı düşünüyorum.

Ancak ben orijinal ürünü merak ediyorum gerçekten, yetkili servislerden alabiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı? Ve onun ücreti ne kadar farklı acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 18:40 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Aldatmazla bir görüşün fiyat işçilik dahil ilandakine yakın bişey olması lazımdı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 19:13 
Kullanıcı avatarı

Aldatmazlar İstanbul'da ben Ankara'da yaşıyorum burdan bir fiyat alıp duruma göre hareket ederim artık. Teşekkürler.

Barış Hocam gördüğüm kadarıyla Colt'unuz var araçtan memnun musunuz? 3 kapılısını tavsiye eder misiniz? Genel olarak değerlendirirseniz sevinirim, bir arkadaşım almayı düşünüyorda. Bir de en uygun fiyat nedir şu an 30000 olarak görünüyor indirim yaptırtabilir miyiz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 19:32 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Aracımı ev almak için sattım. Sitede arama yapmanız bu soruların cevabını bulmanıza yardımcı olacaktır:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 20:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
_Yasin_ yazdı:
Aracım inform olduğu için ilk husus benim için önemli değil :) (keşke direksiyonu değiştirme imkanımız olsaydı)
Öbür hususta sorun olur mu bilemiyorum, istanbuldan kargoyla getirtip burda bir yetkili servise taktırtmayı düşünüyorum.

Ancak ben orijinal ürünü merak ediyorum gerçekten, yetkili servislerden alabiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı? Ve onun ücreti ne kadar farklı acaba?

Şu an piyasada lancer için olan ses navigasyon sistemlerinin hiçbiri orjinal değil.mitsubishi nin 30gb hdd lı sistemi var orjinal olarak.ama catalyst in dediği gibi türkiye haritası yüklü değil.ayrıca çok pahalı ben yazın sormuştum serviste bende orjinal taktırayım istedim ama 2000 euro civarında bir paradan bahsedilmişti

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2011 20:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
yazdığın ilana baktım piyasada bu ürünlerden bolca mevcut aşağı yukarı aynı fiyat.birkaç çeşidide var bunların.yazdığn ilandaki fotolarda bile farklılık var uygulama yapılmış fotoyla diğer fotolardaki cihazlar farklı.birinin kumanda paneli altta diğeri üstte.foruma kayıtlı bir elektronik dükkan sahibi arkadaş var.sedelektronik sanırım.görüntü sistemleri başlığında bu ürünlerini gösteriyordu onunlada irtibata geçebilirsin.ekranın güneşten etkilenmemesi için yeni 2tane uygulama var orda.ben beğendim.bende düşünüyorum ama maddiyat ayıramıyorum şu ara

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2011 11:46 
Kullanıcı avatarı

Evet ilandaki fotolar farklı monte edilmiş olarak görünen fotodaki güzel görünüyor ama o da başka bir yerden alınmış bir foto muhtemelen. Böyle olunca şüpheye düştüm şimdi bir miktar para geçecek elime birkaç hafta sonra onu da böyle bir ürüne bağlamak istemiyorum şahsen. Orijinal üründe 2000 euro çok pahalıymış. Bir de sizin dediğiniz arkadaşlar bağlantıya geçip bir karar vermek en iyisi sanırım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2011 13:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
1800-2000tl bence cok bu iş için 1200-1300tl ye varsa yaptırın derim şahsen benim düsüncem bu ileride yaptıracak olursam
sonucta orjinal ürün olmadıktan sonra bir önemi yok gibi tüm ürünler üç aşağı beş yukarı aynı özellikte arada 800tl fark yaratacak bir özelliklerini göremiyorum.dikkat edilmesi gereken duruş açısı yani gündüz güneşten etkilenip etkilenmemesi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2011 13:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alperen
Araç: Giulietta
Meslek: Mimar
Kan grubu: ARh+
Serviste 2000 liraya geri görüş kamerası dahil takacaklar... O kadar para verdikten sonra kesip biçmeleri için bi tesisatçıya götüremem açıkcası arabayı... Sonuçta garantili iş olacak... Bi de kaskoya da işleteceğim, miss...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2011 00:22 
Kullanıcı avatarı

2000 de fazla geliyor insana 1500e filan yapar yani insan ya, bir da kaskoya işletme durumu nedir, o konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ayrıca takılacak olan sistemi inceleyebileceğimiz bir link atmanız mümkün mü acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2011 10:10 
Kullanıcı avatarı

2000'e geri görüş kamerası vs dahil dediler... Hatta 2400 liraydı, 2000'e fit olduk :) Kaskoya işletilebiliyor, ben eski aracımda işletmiştim, ekstra bir ücret oluyor ama 15-20 lira gibi bişey isteniyordu...

Aracı bi teslim alayım, ben zaten detaylı bir inceleme yapıp konu açacağım merakınız olmasın ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2011 10:54 
Kullanıcı avatarı

herkese selamlar...
öncelikle zamanında bu dvd navigasyon konusunda bayağa bir araştırma yapmıştım..Linkini verdiğiniz üründe dahil olmak üzere oem ürün denilen cihazların hiç biri orjinal değildir. fakat bu cihazlar üretilirken sadece belirli marka ve model arabalarda çalışmak üzere üretilirler.bu yüzden orjinalden farksızdırlar..türkiyede bu cihazlardan 4-5 farklı marka altında getirten firmalar mevcut..ilk aklıma gelenleri aşağıda belirttim.
Navitech
Cyclone
flyaudio
zamanında bu cihazları getirten firmalara tek tek gittim..forumları okumuştum.. aslında bu cihazlar bilgisayar mantığıyla yurt dışında toplanıyor..yani dvd sürücü ayrı bir parça, anakartı ayrı bir parça.. önemli olan o parçaların markaları..uzun araştırmalar sonucunda flyaudio markasını takdırdım. getirten firma cenmax firması..aslında firma tanıdık bir firma genellikle araç park sensörleri, alarm sistemleri konusunda uzman bir firma flyaudio nun türkiye mümessiliğini almışlar.aşağıda linklerini verdim..
www.flyaudio.net
www.flyaudio.com.tr
mitsubishi lancer için ilk defa getirtmişlerdi ve benim aracıma taktılar.aşağı yukarı 8 ay oldu taktıralı.en ufak bir arıza sorun oluşmadı.ayrıca hediye olarakta arka park kamerası montajı yapmışlardı..diğer cihazlarla karşılaştırdığınızda kalitesini bariz anlıyorsunuz.. hatta firma arabamı altunizadedeki temsanın genel merkezine götürüp göstermişti..bayağa beğenmişlerdi.sizin verdiğiniz linkteki ürün güneşten etkilenir..benim araçtaki cihaz ise daha dik duruyor.. fiyat konusuna gelince.. ben cihazı 2000 tl civarı taktırmıştım.. ama şu an fiyatı tahminimce daha uygundur..navigasyon yüklü geliyor...ve çok memnunum..geçen gün çağırdılar cihazın softwarenin yeni versiyonu çıkmış sağolsunlar hem cihazın softwareni hemde navigasyonu güncellediler..özellikle navigasyondaki yol tabelaların eklendiğini görünce cidden mutlu oldum..
cihazın resimlerini görmek isterseniz. benim aracım bölümünden TÜRKİYEDEKİ TEK LACİVERT MODİFİYELİ KÖPEKBALĞI başlığından aracımın ve cihazın fotosunu görebilirsiniz.. saygılar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2011 11:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: jaymz
Araç: 2005 Outlander turbo
Meslek: muhasebe
_Yasin_ yazdı:
Aldatmazlar İstanbul'da ben Ankara'da yaşıyorum burdan bir fiyat alıp duruma göre hareket ederim artık. Teşekkürler.

Barış Hocam gördüğüm kadarıyla Colt'unuz var araçtan memnun musunuz? 3 kapılısını tavsiye eder misiniz? Genel olarak değerlendirirseniz sevinirim, bir arkadaşım almayı düşünüyorda. Bir de en uygun fiyat nedir şu an 30000 olarak görünüyor indirim yaptırtabilir miyiz?

ankarada azizoğlunda var senin istedigin sistem navigasyonu çalışıyor tv si filanda var istersen bi görüş 0312 252 7070 telefon numarası orda emrah veya celalle görüş sana yardımcı olur

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2011 16:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
Jaymz yazdı:
_Yasin_ yazdı:

ankarada azizoğlunda var senin istedigin sistem navigasyonu çalışıyor tv si filanda var istersen bi görüş 0312 252 7070 telefon numarası orda emrah veya celalle görüş sana yardımcı olur

Celal Abi daha az yoğun oluyor hem de çok kafa adam :MCT:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2011 10:21 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar hiç ümitlenmeyin, Lancere orjinal navigasyon falan gelmiyor... Temsa da cyclona ürettirip burada orjinal diye takıyormuş... Yani 1400 liralık malı 2400 liraya, üstüne üstlük garanti de vermiyor... Bunu duyunca navigasyonu iptal ettirdim, gider kendim taktırırım daha iyi...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: