Zaman: 14 Kas 2025 05:01

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 05 Mar 2015 12:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
2011 intense asx satıp 2012 lancer 1.6 beyaz manuel 30.000 de aldım.(daha önceden colt da kullanmıştım)
daha ucuz bir arabaya geçtiğim için daha kötü bir arabaya geçiceğimi zannediyordum ammmaa
vites geçişleri,motor sesi,amörtisörleri ,plastik tıkırtıları , hızlanması , koltuk konforu , virajlardaki savurma oranı v.s. niye ise çok daha güzel geldi bana lancerın. kısacası aradığım arabayı buldum :).

daha önceki arabalarım 2000 mercedes e200 elegance , opel corsa 1.4 1999 , opel asrta 2001 elengance , citroen c3 2003 1.4 hdi , toyota corolla 2008 1.4 d4d , mitsubishi colt 2006 1.3 mt , seat leon 1.6 stylance 2008 , mitsubishi asx 2011 intense , mitsubishi lancer 2012 mt.

lancera yapmayı planladığım işlemler.
brc lpg, cam filmi , app plaka , arka plaka beyaz aydınlatma , zenon far , vanalı egzoz
vanalı egzozu değişik bir sistem yapıcam orta susturucuya girmeden vanayı takıp oradan diğer egzozun en ucuna kadar düz boru çekicem
yani çift çıkış egzoz olucak.vanayı açtığımda susturucuların olduğu borulardan değilde direk düz boru dan geçip çıkıcak sizce nasıl olur?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2015 01:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Eyüp
Araç: ASX 2011
Meslek: Öğretmen
asx i kaça verdin faruk kardeş. asx ten sonra lancer ın seni tatmin edeceğini pek sanmıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2015 11:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: 2013 Lancer Invite MT
Meslek: coder
Görüşlerinizde haklısınız, zaten her iki aracı da test edenler Lancer'in daha konforlu olduğunu görür, özellikle de arka tarafta. Hızlanmanın ağırlıktan dolayı, savrulmamanın da yerden yükseklikten dolayı Lancer'de daha iyi olması da normaldir ama diğer hususlardaki tespitler biraz daha beklenmedik şeyler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2015 09:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
Kyomaster yazdı:
asx i kaça verdin faruk kardeş. asx ten sonra lancer ın seni tatmin edeceğini pek sanmıyorum.

52 ye verdim. 1 haftadır kullanıyorum lancer bana daha iyi geldi.yüksek hızlardaki güven hariç.

ssd yazdı:
Görüşlerinizde haklısınız, zaten her iki aracı da test edenler Lancer'in daha konforlu olduğunu görür, özellikle de arka tarafta. Hızlanmanın ağırlıktan dolayı, savrulmamanın da yerden yükseklikten dolayı Lancer'de daha iyi olması da normaldir ama diğer hususlardaki tespitler biraz daha beklenmedik şeyler.

benim asx niye ise vites geçişleri sıkıntılı idi ayrıca gazı bırakınca felaket sallıyordu arabayı.ayrıca motor seside aynı şekil.acaba bendeki asx 2011 olduğundan dolayı olabilir mi?

bu sırada cam filmi ,brc lpg yi ve egzozu yaptırdım.egzoz çok fena bi şey oldu :).app plakayıda bastırdım ama şu ön tamponun yan tarafına takmak için plastik parçayı bulamadım.internetten biraz araştırıcam.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: