Zaman: 13 Ara 2025 17:29

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 65 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Mitsubishi Rezaleti
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 22:04 
Buranın amacı insanları bilgilendirmek.
Ben zaten ne mitsubishi servisleri ile ne de Temsa ile sorunlarımı buradan çözmeye çalışmıyorum. Mesaj yazanların bir kısmı mitsubishi marka araç kullanmamasına rağmen sanki son model Mitsubishi kullanıyormuş ve sürekli bu işin içindeymiş gibi yorumlar yazıyor. Önce bunları bırakın.
Genelde burada yaptığım yorumları önce haklı buluyorsunuz sonrada diğer markalar da şu şu sorunlar var deyip ortalığı yumuşatmaya çalışıyorsunuz. Böyle birşey kabul edilemez.
Servis aracımda problem yok demesine rağmen defalarca sorun yaşadım hatta bir gün araç hiç çalışmadı ve yarım saat aç kapa uğraştım. Şimdi yok bu kusur hafif yok bu kusur ağır diye bir ifade olamaz, hatalı üretilen bir araç hatalı üretilmiştir. Bunun derecelendirmesi yoktur.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 23:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Salih bey öncelikle sakin olun. Bir aracın hatası tüm araçlara mal edilemiyeceği gibi bir servisin bunda sorun yok demesi tüm servislerin kötü olması demek değildir...

Eski patronum 175000 TL'ye VW Taureg almıştı sıfır. Araç full. Ama yok o arızası yok bu arızası gün aşırı servisteydi. Sizin bahsettiğiniz durumlar tüm markalarda var. Kusursuz bir araç var mı? Bu fiyata var da biz mi almadık...

Bizlerin bütçesine göre en uygun fiyat performans aracı Mitsubishi...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 23:41 
hero4262321 yazdı:
Salih bey öncelikle sakin olun. Bir aracın hatası tüm araçlara mal edilemiyeceği gibi bir servisin bunda sorun yok demesi tüm servislerin kötü olması demek değildir...

Eski patronum 175000 TL'ye VW Taureg almıştı sıfır. Araç full. Ama yok o arızası yok bu arızası gün aşırı servisteydi. Sizin bahsettiğiniz durumlar tüm markalarda var. Kusursuz bir araç var mı? Bu fiyata var da biz mi almadık...

Bizlerin bütçesine göre en uygun fiyat performans aracı Mitsubishi...

Napalım şimdi boynumuzu büküp binelim mi araca.? Olsun ama ucuz araba napalım öylemi diyelim.
(lancer: 52000 TL ASX: 60.000 TL colt: 34.000 TL)
Böyle birşey yok. Şu anda muhattabımız mitsubishi VW ile sorunu olan gitsin onunla çözsün.
İkinci el piyasası zayıf ve parçası pahalı diye ikinci elini ucuza bulabiliyorsunuz tek bu yani..

Herkez aldığı paranın karşılığında hizmeti verecektir. Sorunlu ama idare ederiz arabaları sattık nasılsa deyip tüm sorumluluğu müşteriye yükleyemezler.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 23:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Ben size onu demek istemedim. Sorununuzu bir servis çözemediyse başkası çözebilir. Başkasına gittiniz mi?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 00:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Üzeyir
Araç: 2009 COLT 1.3 INVITE AMT
Meslek: öğretmen
Konu başlığı ve içeriği gayet güzel gittiğini görüyorum. Herkesin aynı düşündüğü bir ortamda Salih Bey'in aksini iddia etmesi fikir zenginliği açısından gayet yerinde ve olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak Salih Bey'in anlatığı veya rezalet diye bahsettiği şeylerin hukuki konular olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki alınmış olunan bir malın kusurlu,ayıplı olması hali var anladığım kadarıyla. Bu durumda sorumluluğun sizde değil satıcı firmada olduğunu gösterir. Satıcı firma ayıbın veya kusurun giderilmesi hususunda herhangi bir işlem yapmıyor veya sorun olmadığını iddia ediyorsa bu sefer sorumluluk sizdedir ve haklılığınız hukuki yollarla ispatlamanız gerekir ve konuda alınacak kararların kimseye itiraz edemez.

Bunun dışında Salih Bey siz nasıl ki buradaki üyeler diğer üyeleri etkileyecek şekilde yazıyor önce bunu bırakın diyorsanız emin olun sizin yazdıklarınız da diğer üyeleri olumsuz yönde etkilemektedir ve bende size bu kötülemeyi bırakın diyorum. Olumlu yazanlar zaten hangi hususların kendilerini etkilediğini yazmıştır. Ancak sizin başlığınızda ve içeriğinde kötülemenizi gerektirecek bir olgu göremedim. Size tavsiyem yaşadığınız olumsuzlukları da çözümlerinizi de paylaşın ki forum dediğiniz gibi bilgilendirme amacına ulaşsın. Selametle.

LPG Kiti: WentGAS (25.000 km'de takıldı.)
Araç km: 50.000 km

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 08:41 
Şimdi yazılan başlık tanıma uymuyor mu. ?
İnsanların bunu öğrenmesi yalnış bir durum mu?
Mitsubishinin servis rezaleti, TEMSA rezaleti ve son çıkan sorunlu arabalar. Eğer bunlar yalansa sizlerin samimiyetine güvenmek zor derim, sizler burda markayı şişirmeye çalışan bir gurup insansınız derim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 10:52 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
Başınıza gelenlerde bu forumun, foruma üye olanların yada markayı sevenlerin bir suçu yok. Siz bu markayı kötülemekte hürsünüz ama lütfen "siz şöylesiniz, böylesiniz" tarzı ifadelere girmeyin. Bu forumun en önemli özelliği kişilerin birbirlerine olan saygıları ve hoşgörüleridir. Bu, Mitsubishi'den de önce gelir!

En son yuxus tarafından 27 Mar 2013 11:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 11:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
Salih Bey'in karşılaşmış olduğu problem nedeniyle canının bu kadar sıkılmasını ve isyanını son derece anlayışla karşılıyorum ancak Üzeyir Bey'in belirttiği gibi bu sorun artık hukuki boyut almış durumda, bunun çözüm yerinin de bu forum olduğunu düşünmüyorum. Diğer yandan araçlarıyla ilgili olumlu olumsuz paylaşımda bulunulan bu forumdaki insanlara "burda markayı şişirmeye çalışan bir gurup insansınız" tabirinde bulunulmasını da çok yakışıksız buluyorum.

Bu olaya benzer dün karşılaştığım bir olayı da konuyla ilgili olması itibariyle paylaşmak istiyorum; Geçen haftasonu dünyalar tatlısı yiğenimin 1'inci yaş gününü kutladık ve ben de dayısı olarak "Bondigo" marka eğitici aktivie masasını hediye olarak aldım. Neyse kutlama faslı, hediyelerin açılması derken sıra benim hediyeye geldi, kutuyu açtık, demonte olan 4 ayağı masaya takmaya çalıştık falan derken 1 ayağının takılacak klipsi içine göçük olduğundan yerine oturmadı ve neticede masayı kuramadık ve biraz da moralimiz bozuldu açıkçası, 109-TL'lik oyuncakta dahi problem çıkıncı moral bozulurken 30-35 bin TL'lik araçlarda çıkan problemin nasıl can sıktığını anlamak gerek..

Neyse uzatmayayım, ürün sorunlu çıkınca tekrardan kutusuna koyduk, ben hallederim diyerekten ürünü aldığım yere (Toker Bebe) götürdüm ve masanın 1 ayağında problem olduğunu, yerine oturmadığı, değiştirmek istediğimi vs izah ettim, konuştuğum satış elemanı; beyefendi bi bakalım ürüne diyerekten kendi de inceledi, daha önce aynı konuyla karşılaştığı belli bir şekilde bir 5'dk uğraşarak klipsi yerine oturttu ve sorun çözülmüş oldu...

Şimdi velev ki satış temsilcisi bana; bu üründe bir sorun yok, değiştirme yapamayız... vs diyerek beni geri çevirseydi bu durumda ben sorunumu çözmek için; Salih Beyin yaptığı gibi "Bondigo" oyuncaklarıyla ilgili paylaşımda bulunulan bir siteye girip; "Bondigo Rezaleti" başlıklı bir konu açarak sitede paylaşımda bulunan insanlara; "siz burada Bondigo markasını şişirmeye çalışan bir grup insansınız", "bırakın insanları gazlamayı" vs diyerek ithamlarda mı bulunmam gerekecekti onu da bilemedim açıkçası...
Saygılar.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 12:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Bence sorun şurada aslında;
Sanırım Salih bey biraz fazla mükemmeliyetçi ve beklentileri de olması gerekenin ötesinde. Mitsubishi araçlar 2 yıl sorunsuzluk ödülü aldı vs gibi durumları okuyunca da çıkan sorunu bu markaya yakıştıramamış.
Ama neticede burada bir üretim var ve insan faktörü var. Mitsubishi araçlar sorunsuz demek yanlış, sorun oranı en minimum olan markalar arasında demek daha doğru. Sorunsuzluğa kendimizi şartlandırınca en ufak bir sorunun dahi can sıkması kaçınılmaz olarak artaya çıkan bir durum.

Tüm bunların yanında diğer arkadaşlara ben de katılıyorum. Burada kimse markayı gazlamıyor, fanatiklik yapmıyor. Kimi zaman özellikle TEMSA'yı öyle yeriyoruz ki bunun sayısız örneği forumda da mevcut. Yeri geldi mi araçlarımızı da eleştiriyoruz. Önemli olan subjektif durumlardan objektif çıkarımlara varmamak bence. Salih hocam kendi subjektif durumunu biraz fazla genellemiş.

Bundan önce bizde Citroen C4 vardı. Aldığımız fiyat Colt'un %50 fazlası bir fiyattı. Bir üst segmentte bir araçtı ve aracın abuk subuk arızalarından dolayı servise gitmekten bıkmıştım. Forumda bunları da dile getirmiştim hatta. C4'te sorunlarımız daha 2.ayında başlamıştı. Colt'u 1,5 senedir ASX'i 1 senedir kullanıyorum. Sorunlarımız var mı? Tabii ki var. Ama Citroende yaşadıklarım ile kıyaslanınca hepsi devede kulak (Örneğin ASX'de direksiyon pullanmıştı, garantiden değiştirdik. Coltta da marş basmama yaşadım). Bu problemler de tabii ki önemli ama hiçbiri sürüşümü tehlikeye düşürecek problemler değildi. C4'te ise direkt elektrik arızaları, 90-100 ile giderken bazı sistemlerin devre dışı kalması ve servis ışığı yakması gibi arızalar yaşadım. İnanın insanı tedirgin ediyordu bu arızalar.

Sonuç olarak ufak bazı problemler yaşasak da bence Colt fala f/p olarak gayet iyi ve sorunsuz bir araba.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 12:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
ahan da vw rezaleti :D daha geçen hafta: http://otomobilsayfasi.com/haber/volksw ... yor/329358

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 13:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ediz
Araç: SpaceStar
Meslek: Serbest
Kan grubu: 0rh-
2005 senesinde sıfır Opel Almıştık

1 sene boyunca 6 kere servise gitti, Motor Beyni,Şanzıman Beyni,Vites kömürleri,Egzoz spirali ( Bu sesi 3 ayda 4.cü farklı servis bulabildi) değişti.

Araç bizi birkaç kez yolda bıraktı ( Sattığımız gün çok mutlu olmuştum )

Ama baktığımızda daha sorunsuz kabul ettiğimiz Japon araçlarından daha fazla satışı var.

Şuan 1 Kore ( Hyundai Tucson ) 1 tane Japon ( Mitsubishi ) aracım var. Daha Önceki Peugeot marka aracımla yaşadıklarımı anlatmama gerek yok ( Çalışmadan arıza yapan ender markalardandır sanırım )

Elimden Çok Mazda araç geçtiği ve sıkıntı yaşamadığım için Uzakdoğu araçları ile daha bir güvende hissediyorum kendimi ( Ortalamadan dolayı )

Arkadaşımızın başına gelene benzer sorunlar yaşadım, Şayet bu sorunlar sıklıkla başka kullanıcılarda da tekerrür ediyorsa Global, Sadece kendisinde devam ediyorsa Lokal sorundur diyebiliriz.

Yetkili servislerin yeterliliği konusunda benimde her zaman şüphelerim olmuştur. Kompleks sorunları çözmek için Yetkili servise gitmem, Çünkü herşeyin en kolayını tercih ederler. Mesela zamanında Mazda 323 aracım durup dururken bazen kontak basmıyordu ve Yetkili Servis 1 dak. içerisinde sorunu çözüp Marş'ın değişmesi gerektiğini söyleyip 600 TL hesap çıkardı. Özel servis 80 Liraya temizliğini yapıp verdi. Daha sonra yıllarca böyle bir sorunla karşılaşmadım.Y.Servislerde çözüm sadece yenisi ile değiştirmek. Tek avantajları Güncelleme, Orjinal Garantiden parça değişimi,Çay Kahve ve İnternet Hizmeti :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 21:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mahmut
Araç: '14 VW Golf 1.4 TSİ Highline
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARH+
Kul yapısı olup seri üretilen her makinada hata riski vardır.
Kaçınılamaz.
Daha önce sıfır Colt aldım,kullandım,çok memnun kaldım ve satmak durumunda kaldım.
Şimdi ikinci el olarak colt aldım,halen kullanıyorum ve Allah'a şükür sorunsuz bir şekilde hizmet ediyor.

Hiçbir zaman Colt hatasız bir araçtır demedim,demedik.
Ama şunu söyledik:
"Bu araç ADAC tarafından 2 yıl üst üste sınıfının en az sorunlu aracı seçildi"

Mesajlarınızda genelleyici ve irrite edici cümleler kuruyorsunuz.
Hoş değil.

İyi günler dilerim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 22:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Colt amt 2009
Meslek: Bilg. Müh.
Kan grubu: Arh+
Mitsubishi 2004 ten beri aynı motoru ve şanzımanı kullanıyor. Sizin söylediğiniz gibi sorunlu olsaydı aynı motorda bu kadar ısrar etmezdi. Ben de 4 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 23:13 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
Şimdi Citroen kullanan arkadaşın yorum yapınca aldığı tepki gibi Subaruya biniyorsun yorum yapıyorsun diye tepki alabilirim ama bu güne kadar 6 tane mitsubishi araç kullandım. colt ve lancer ama 1.3, 1.5, 1.6, 1.8 motorları kullandım AMT, 4 ileri tam otomatik, CVT ve manuel olmak üzerede evo şanzmanı harici tüm şanzumanlarını kullandım. El freni gerdimek için gittiğimin dışında servise gitmedim. Ne yapayım şimdi övmeyeyim mi dile getirmeyeyim mi? söyleyince gazlıyor mu olacağım? Ha subaru neden kullanıyorum 4 çeker başka bir dünya. şimdi kullandığım araç da hem dizel hem 4 çeker. daha ne isterim. ama aracım ilanda stsam yine mitsu alırım diye düşünüyorum. bu arada vw passat, renaul megane, opel astra, ford fiesta gibi avrupa araçlarım da oldu (mazdayı da sayabiliriz psa motoru vardı sonuçta). neyin ne olduğunu bilecek kadar bu forumlarda da takılıyorum arabaları da biliyorum. foruma gelip paylaşım yapmamış dışarıda aynı dertlerden muzdarip yüzlerce kişinin sesi olduğunuzu iddia etmeniz bize pek bir şey ifade edemez doğal olarak. biz önce kendi sonra da foruma gelenlerin deneyimlerini bilebilirz ancak. eleştirmeye gelince de temsa'yı da hakeden servisleri de eleştirmekten geri durmayız. (face'de grup vardı temsa distribütorlüğü bıraksın diye oraya bile üyeyim ve zaten bu forumdaki arkadaşlar kurdu diye biliyorum) satıcıların aracı sattıktan sonra arkasında durmaması tabi ki eleştirilecek bir durum. ama daha çok örneğini görmeden motorlar üretim hatalı sözünü desteklememizi, tüm servisler berbattır , tüm ustalar işini bilmiyor gibi genellemeler yapmamızı beklemeyin.
her ne yaşamış olursanız olun ne arabalar ne de forumdaki arkadaşların yaklaşımı hakkında yapacağınız genellemeler münferit bir olay olduğu için kabul görmez.
hala forumdaki arkadaşlar ve de araçlar hakkında bu kadar keskin düşünecek ve düşünseniz bile ithamlarda bulunarak burada paylaşacaksanız zahmet de etmeyin. aracı almak için zorlanmadığınız gibi forumda bulunmak zorunda da değilsiniz. aykırı ses oldum bana gider yapılıyor diye de düşünmeyin sadece yaklaşımınızı ve ifade tarzınızı değiştimenizi tavsiye ediyorum. ateş düştüğü yeri yakar elbet ama bizimle dertlerinizi paylaşacağınıza siz de kötüsünüz sizin mallarınız da kötü tarzı yorumlar iyi değil. siz bizi fanatik olarak addederken bir anda siz de bizim tarafımızdan marka mualifi gibi görünmeye başladınız. böyle olunca da ne siz bizim yazdıklarımızı sağduyuyla okursunuz ne de biz sizin yazdıklarınızı.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 23:40 
"GEÇ MARŞ BASMA" konulu şikayet, forumdaki ilk mesaj tarihi :26 Aralık 2012 aradan geçen süre ortalama 2 yıl.
3-4 yıl sonra görüşürüz..kısmetse eğer görebilirsek. Bakalım yeni mitsubishiler kullandığınız eski kasalar kadar sorunsuz mu?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 10:21 

İsim: serkan
Araç: mitsubishi colt
Meslek: İnşaat müh.
Kan grubu: A+
bahsettikleriniz elma ile armut, üretilen aracların bazı serilerinde üretim hatası olmuş, yaşadığınız sorun marka ile degil distribütor ile..

mitsubishigünerioto yazdı:
desperate yazdı:
mitsubishigünerioto yazdı:
Problemin çözümü ile ilgili bizi arayabilirsiniz. 2 araçta bu problemi çözdük önümüzdeki günlerde 1 araç daha gelecek mitsubishi yetkili servisi-Güneri otomotiv

İlhami ALPASLAN
Servis Müdürü
Güneri Otomotiv
Adres : Fevzi Çakmak Mah. Yavuz Sokak No:10
Kaynarca / Pendik / İstanbul
Tel : +90 216 397 00 27
Faks : +90 216 596 44 37
ilhami@guneri.com.tr

Yani sizide anlamak zor yetkili servis müdürü oalrak burada insanları bu yönde yanlış bilgilendirmek yada paniğe sevk etmek bence yanlış.

Sorunu oaln zati servixse basvurur kontrollerini yaptırır

Öyle bir yazmmıssınızkı sankı butun araclar sorunlu...

öyle bişey yazmadım ama bence siz öyle algıladınız zaten bütün araçlarda böyle bir problem yok paniğe kapılmanızada gerek yok motor numarası 4A9 ile başlayan ve bu problemi yapan araçlar için bu işlem uygulanıyor eğer sizin aracınızda bu problem yoksa işlem yaptırmanız anlamsız. Sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz sonuç itibariyle bizde hizmet sektöründeyiz, formunuzda yer alan arkadaşlardan bu problemi giderdiğimiz arkadaşlar var onlardanda bizimle ilgili referans alabilirsiniz. Yapıcı olmaya çalışıyoruz.

iyi çalışmalar dileriz...

forumda yazan arkadaşlar buluşmalar düzenliyorlar siz bunlardan birine katılmış olsanız "gazlayan insanlar" diye tabir ettiğiniz kişiler hakkında fikir edinebilirdiniz. Herkesin düşüncesi kendine doğrudur, saygı göstermek gerekir eğer farklı fikirdeyseniz uygun bir dille belirtmeniz gerekirdi.

Dediğiniz gibi 3-4 sene sonra görüşelim.

iyi günler.

Yerine 2008 AMT Invite alındı :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 11:46 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Salih yazdı:
Ben zaten ne mitsubishi servisleri ile ne de Temsa ile sorunlarımı buradan çözmeye çalışmıyorum. Mesaj yazanların bir kısmı mitsubishi marka araç kullanmamasına rağmen sanki son model Mitsubishi kullanıyormuş ve sürekli bu işin içindeymiş gibi yorumlar yazıyor. Önce bunları bırakın.
Genelde burada yaptığım yorumları önce haklı buluyorsunuz sonrada diğer markalar da şu şu sorunlar var deyip ortalığı yumuşatmaya çalışıyorsunuz. Böyle birşey kabul edilemez.
Servis aracımda problem yok demesine rağmen defalarca sorun yaşadım hatta bir gün araç hiç çalışmadı ve yarım saat aç kapa uğraştım. Şimdi yok bu kusur hafif yok bu kusur ağır diye bir ifade olamaz, hatalı üretilen bir araç hatalı üretilmiştir. Bunun derecelendirmesi yoktur.

Koyu yeri bana istinaden söylediniz diye bakın otomobilim kısmını sizin için değiştirdim :lol:

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 13:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: 2004 Accord+2016 Space Star CVT
Meslek: Kötü Adam
Kan grubu: A Rh
salih bey mitsubishi markasını sadece bir otomobil den tanıyor sanırım :)
http://www.mhi.com.tr/index.html
mitsubishi nin geliri türkiye'nin gelirinden fazladır.
aslında bu olay gerçekmi onuda bilmiyorum.çünki internet yaşamın büyük bi alanında olduğundan buna propaganda ihtimalide vermiyo değilim.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Ynt: Mitsubishi Rezaleti
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 14:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Evo34 yazdı:
Salih yazdı:

Koyu yeri bana istinaden söylediniz diye bakın otomobilim kısmını sizin için değiştirdim :lol:

Yok onu bana yazdı. . Son model Mitsubishi aracım yoksa cevap vermeye hakkım yok.

Note 2 ile gönderildi

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 15:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Salih yazdı:
Şimdi yazılan başlık tanıma uymuyor mu. ?
İnsanların bunu öğrenmesi yalnış bir durum mu?
Mitsubishinin servis rezaleti, TEMSA rezaleti ve son çıkan sorunlu arabalar. Eğer bunlar yalansa sizlerin samimiyetine güvenmek zor derim, sizler burda markayı şişirmeye çalışan bir gurup insansınız derim.

Daha önce colt ve lancer kullanmış birisi olarak toplamda 3 yıl hiç sorun yaşamadım.
Şimdi siz istiyorsunuz diye markayımı kötülemem gerekiyor anlamadımki.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 65 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye