Zaman: 13 Ara 2025 17:33

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 65 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Mitsubishi Rezaleti
MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2013 20:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
Bugün Ankara Şeref oto da parça değişimini yaptık. Hemde gelmişken 30.000 bakımını yaptırdım. Servis olarak tek kelimeyle mükemmel diyorum. İnsanlar sürekli size gülümsüyor. Ustayı acaba öğlen yemeğe nereye götürsem diye düşünürken usta beni yemekhaneye çıkardı. Kebabımı yedim. Usta yaptığı her işlemi hiç üşenmeden banada anlattı. Buradan Şeref otodaki tüm çalışanlara ve Murat ustama teşekkürlerimi iletiyorum. Parçadan sonra çok şükür bir sorunum yok.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2013 21:05 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
Salih yazdı:
Arcan bey ben burda iki üç servis ismi yazarsam sanki olayın tüm suçlusu onlarmış gibi olur. Halbuki Türkiye deki çoğu servis vasat. Gittiğim servisler dışında çoğu kişiden duydum bunu. Tamam siz memnunmuşsuzun her şeyden onu anladık, ısrarla neden savunuyorsunuz sanki... Reklam parasımı veriyo mitsubishi size.

Salih kardeş, sıkıntın yüzünden sinirlisin onu anladık. Kötü hizmet verdiğini söylediğin servisleri ifşa etmeyerek koruman ve bütün servislerin kötü olduğunu iddia etmenin ise haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ancak, "mitsubishi size paramı veriyor" gibi saldırgan ve rencide edici sözlerle herkesi itham etmen hiç yakışık almıyor. Üslubuna biraz daha dikkat etmeni rica ederim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2013 22:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mahmut
Araç: '14 VW Golf 1.4 TSİ Highline
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARH+
Boşuna yazıyor(sun)uz.
Kendisini "açıkça" uyarmamıza rağmen asılsız ithamlara,rencide edici söylemlerine devam ediyor.

Artık bu konuya hiçbir mesaj atmamaya davet ediyorum sizleri !!!

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2013 22:30 
:) iyi...
İlk mesaj da son mesajda benden olsun o zaman. Hiçbiryerde haksızlığı görmezden gelemem biryerde birilerini suçladıysam bunun arkasında duracak gerekçelerim var. Benim sorunum forumdaki arkadaşlarla değil. Mitsubishi, servisler ve Temsayla. Bağzı kişilerin mesajlarından anlıyorum ki nereye nasıl hizmet ettikleri belli. Hele bağzı kişiler var direk kendi üstlerine alınıyolar :)
Ben bu başlığı forumdakiler cevap yazsın ve Mitsubişhi, servisleri savunsun diye açmadım. Olaya yabancı kişilerin neyle karşılaşacağını öğrensin diye açtım.
Başka mesaj atmayın o zaman..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2013 23:52 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Salih Bey, sen gidip de memnu olamadığın servislerin isimlerini ve gittiğin tarihleri buraya yazmadığın müddetçe, senin mitbusihiyi kötülemek için diğer firmalardan para aldığın konusunda ben şüphelenmekten de öte emin olacağım. Nereye sallayacağını harbiden şaşırdın iyice. Servise salladın, herkes karşı durdu tutmadı, çırağa salladın tutmadı, ustayla aynı isimde kullanıcı var diye ustaya salladın o da tutmadı. Şimdi de bana salladın. Yazık ki yine tutmadı. Üçtür yazıyorum diyorum ki şu servislerin isimlerini ver, vermiyorsun. Arkadaş bence sen sallıyorsun.

Ama bilirsindir muhtemelen, ne kadar sallarsan salla, üstüne düşer son damla :Bravo:

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 65 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye