Zaman: 16 Ara 2025 05:31

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 32 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: led tv tavsiyesi
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 00:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
arkadaşlar

eylül ayında düğünüm var ve hazırlılar son aşamada şu anda... evi tuttum şimdi mobilya perde halı ve perde eksikleri kaldı.bunun haricinde 2500 tl ye güzel bir televizyon almam gerekiyor. bu güne kadar ağırlıklı olarak samsung tv ler ilgimi çekti. arkadaşlarında tavsiyeleri ile samsung 46D7000 (geçen senenin serisi ancak kullanan arkadaşım çok memnun) ve samsung 46ES6140 (yeni evlene bir arkadaşım aldı oda gayet memnun.. bu tv lerin haricinde tanıdık vasıtasıyla philips ve sony satan tanıdık var ondanda uygun fiyat sözü aldım...sizlerin tavsiye edebileceği 2500 TL civarında televizyonlar var mı? ağırlıklı olarak hd yayın seyredicem, media player dan film seyredicem ve ps3 le oyun oynamayı planlıyorum...sizinleri tavsiyeleri nedir...

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: led tv tavsiyesi
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 00:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Abi Led TV'de Samsung liderdir. Smart olanlar.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: led tv tavsiyesi
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 01:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
Bu ürünlerde panel üreticisi olan markaları tercih etmekte fayda var ve samsung onde gelen birkaç panel üreticisi firmadan biri. Sony degil ornegin.bu nedenle samsung öncelikle düşünülmeli bence. Bir de media player'dan ziyade usb'den film oynatma olayı epey işlevsel, tv software'inin tüm ses ve görüntü formatlarını desteklemesi onemli. Bir de broadcasting gündemi düşünüldüğünde, internet tv olayının zamanla yaygınlaşacagi malum.bu entegrasyon da onemli.ben samsung lcd kullaniyorum, gayet memnunum koray.
Selamlar..

Sent from my iPad

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 01:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Oktay
Araç: Colt Elegance AMT
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0Rh+
rebeldeath yazdı:
arkadaşlar
eylül ayında düğünüm var ... ağırlıklı olarak ... ps3 le oyun oynamayı planlıyorum...sizinleri tavsiyelerin nedir...

Günümüz medyası böyle yapıyordu değil mi. İstediğin yerden makasla ve birleştir.
Bu durumda tavsiye olarak, Allah islah etsin diyorum. :LOL:

Şaka bir yana ekran boyutu için birşeyler yazmalısın ki fiyata göre öneride bulunurken tutarlı olsun. Yada odanın ölçüsü, TV nin yeri ve oturma şekline göre seyrederken ekrana uzaklığın ne olacak?
Yansımayla ilgili sıkıntın olacak mı? oda aydınlatman CFL mi olacak renktonu bile önemli.
Samsung modellerinden başlayıp bir bakarım. ;) Ayrıca geçen yılın favori modeli bu yıl ucuz olacağı için mantıklı seçim olur. (her marka için) 1-2 senede yenisi çıkmış değiştirelim denmez (telefon gibi)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 01:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
rebeldeath yazdı:
arkadaşlar

eylül ayında düğünüm var ve hazırlılar son aşamada şu anda... evi tuttum şimdi mobilya perde halı ve perde eksikleri kaldı.bunun haricinde 2500 tl ye güzel bir televizyon almam gerekiyor. bu güne kadar ağırlıklı olarak samsung tv ler ilgimi çekti. arkadaşlarında tavsiyeleri ile samsung 46D7000 (geçen senenin serisi ancak kullanan arkadaşım çok memnun) ve samsung 46ES6140 (yeni evlene bir arkadaşım aldı oda gayet memnun.. bu tv lerin haricinde tanıdık vasıtasıyla philips ve sony satan tanıdık var ondanda uygun fiyat sözü aldım...sizlerin tavsiye edebileceği 2500 TL civarında televizyonlar var mı? ağırlıklı olarak hd yayın seyredicem, media player dan film seyredicem ve ps3 le oyun oynamayı planlıyorum...sizinleri tavsiyeleri nedir...

Abi fiyatını bilmiyorum ama LG'nin 3 boyutlu televizyonunu seyrettim geçen gün gerçekten mukemmel yapmışlar eğer o fiyatlardaysa kesinlikle tavsiye ederim

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 01:42 
Kullanıcı avatarı

asma yazdı:
rebeldeath yazdı:
arkadaşlar
eylül ayında düğünüm var ... ağırlıklı olarak ... ps3 le oyun oynamayı planlıyorum...sizinleri tavsiyelerin nedir...

Günümüz medyası böyle yapıyordu değil mi. İstediğin yerden makasla ve birleştir.
Bu durumda tavsiye olarak, Allah islah etsin diyorum. :LOL:

Şaka bir yana ekran boyutu için birşeyler yazmalısın ki fiyata göre öneride bulunurken tutarlı olsun. Yada odanın ölçüsü, TV nin yeri ve oturma şekline göre seyrederken ekrana uzaklığın ne olacak?
Yansımayla ilgili sıkıntın olacak mı? oda aydınlatman CFL mi olacak renktonu bile önemli.
Samsung modellerinden başlayıp bir bakarım. ;) Ayrıca geçen yılın favori modeli bu yıl ucuz olacağı için mantıklı seçim olur. (her marka için) 1-2 senede yenisi çıkmış değiştirelim denmez (telefon gibi)

ekran boyutu olarak 40 veya 46 ınch olarak düşünüyorum ikisinin arasında kararsız kaldım :( tv ile oturup seyrediceğim koltuk arasındaki mesafe olarak 3 metre civarında ortalama olarak....tv cama yakın olcak ortalama 2-3 metre mesafede (tv yi koyucağım oda 25 metrekare)..geçen sene d serisi baya popülerdi samsung ta bahsettiği gibi arkadaşım aldığında samsung un anlık kampanyasında 4200 tl den 3600 e almıştı. bu sene aynı televizyon 2600 tl ye düştü ve alalı daha 1 sene olmadı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 02:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Oktay
Araç: Colt Elegance AMT
Meslek: Tekniker
Ve 3600liraya alıp memnun olduğu televizyonu en az 5 yıl kullanıcak. Sen 2600liraya alırsan yine memnun kalacaksın (beklentilerin değişmediyse) ve sen dört yıl kullanırsın :) olur biter. Daha ucuza aynı keyif, mantıklı.
Ömür ise LCD için 10 yıl, LED için biraz daha fazla diyebiliriz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 02:05 
Kullanıcı avatarı

bu doğrultuda d7000 serisi daha mantıklı diyorsun :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 02:59 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Abi,

Dartynin teşhir ürünleri var, sitesinde mevcut, 8000 Tllik makineyi 4000 TLye veriyorlar. Görmeden alma derim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 03:05 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

http://www.darty.com.tr/e_commerce/tr/p ... gazasi.cfm

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 03:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Aytaç Bingöl
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 A/T
Meslek: Mercedes Benz TURK
Kan grubu: 0RH+
o ikilemde bende kalmıştım:)o yüzden kesinlikle 46 al derim.ben 46c650 almıştım.samsungdan ve 46 dan şaşma.40 alırsan pişman olursun:)

LANCER

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 11:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
bence direkt gidin LG alın. Samsung gereksiz pahalı bence. tv işinde samsung alaman arabası gibi oldu. smart tv'yi lazım değilse almayın. 3d alacaksanız kesin LG. samsun daha ileri bile olsa 3D konusunda zaten 3D film doğru dürüst yok. olana genelde sinemada gidilmiş oluyor. artı lg'ler 7 tane gözlük hediye ediyor. samsungunkilerse hem 2 tane oluyor hem hem pilli hem de pahalı.
usb'den film olayına da çok takılmayın. benim cihazım da çözüyor (LG) ama illa ki yeni codec tipleri çıkıyor ve bir süre sonra nanay oluyor. onun için gidin LG alın kalan para ile ses sistemi (optik girişli) ve de media oynatıcı alın .dvd player filan almayın hoş ses sistemi ile geliyor bazen ama bu media oynatıcıların güncellemeleri vs iyi oluyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 12:28 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar elimde şu anda aktif olarak kullandığım d-smart hd üyeliğim var bunun yanında wd media player var ve philips ev sinema sistemi var... ev sinema sistemini daha hiç kullanmadım 2 sene önce kampanyadan almıştım duruyo evde :) samsung albeni açısından baya güzel duruyor ve bildiğim kadarıyla panel üreten 2 üreticiden bir tanesi diğeri de lg sanırım... bu sebeple samsung biraz daha ağır basıyor. ancak model konusunda net olarak karar verebilmiş değilim. :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 15:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
4ay kadar önce bende samsung 46d6500 smart aldım.lg nin normal lcd tv si güzeldi smart ı nasıldır bilemiyorum.ama 7gözlük olayına takılmayın.teknosa samsun müdürü arkadaşımdır.o tavsiye etti aldım güzelde indirim yapmıştı.2gözlük veriliyor yanında. ama arkadaş sağolsun yavaş yavaş artırıyor gözlüklerimi :) tv nin tasarımı çok şık ve ince.özellikleride çok iyi.normal yayınlarıda 3boyuta çevirebiliyor tabiki gerçek 3boyutlu çekim gibi olmuyor.ben kullandığım için yorum yapayım dedim gayet memnunum samsung d6500den 116 ekran olmasıda keyif veriyor.ancak buda araba almak gibi bişey en güzeli sizin araştırmanız beğendiğinizi almanız.bu işlerde mantıklı malesef olunmuyor kullanmadığımız bisürü özelliği var ancak bulunsun lazım olur diye vede hevesten alınıyor işte.4ayda 3boyutlu 2-3kez anca izlemişimdir.normal yayını 3boyuta çevirdiği halde izlemiyoruz durmadan gözlükle evde dolaşılmıyor,wi-fi özelliğide var.ancak ben wınn kulandığım için o özelliğide kullanamamış oluyoruz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2012 15:20 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
komşu bende oynarız playstation'ı napacan bitane daha alıp :beer: :tv:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2012 22:48 
Kullanıcı avatarı

Janissary yazdı:
komşu bende oynarız playstation'ı napacan bitane daha alıp :beer: :tv:

olur komşu :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2012 22:51 
Kullanıcı avatarı

precious yazdı:
4ay kadar önce bende samsung 46d6500 smart aldım.lg nin normal lcd tv si güzeldi smart ı nasıldır bilemiyorum.ama 7gözlük olayına takılmayın.teknosa samsun müdürü arkadaşımdır.o tavsiye etti aldım güzelde indirim yapmıştı.2gözlük veriliyor yanında. ama arkadaş sağolsun yavaş yavaş artırıyor gözlüklerimi :) tv nin tasarımı çok şık ve ince.özellikleride çok iyi.normal yayınlarıda 3boyuta çevirebiliyor tabiki gerçek 3boyutlu çekim gibi olmuyor.ben kullandığım için yorum yapayım dedim gayet memnunum samsung d6500den 116 ekran olmasıda keyif veriyor.ancak buda araba almak gibi bişey en güzeli sizin araştırmanız beğendiğinizi almanız.bu işlerde mantıklı malesef olunmuyor kullanmadığımız bisürü özelliği var ancak bulunsun lazım olur diye vede hevesten alınıyor işte.4ayda 3boyutlu 2-3kez anca izlemişimdir.normal yayını 3boyuta çevirdiği halde izlemiyoruz durmadan gözlükle evde dolaşılmıyor,wi-fi özelliğide var.ancak ben wınn kulandığım için o özelliğide kullanamamış oluyoruz

yorumlarınız için teşekkür ederi. samsung d serisi gerçekten başarılı bir seri kullanan herkes memnun benimde gönlüm d serisinden yana... rica etsem arkadaşınız denk gelirse 46es6140 mı yoksa 46d7000 mi diye sorabilirminiz? es serisinin daha yeni olduğunu biliyorum sadece :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ağu 2012 16:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Pişmiş aşa su katmak gibi olacak ama 3D yeterince olgunlaşmadı. Garip bir çözünürlük sunuyor ve göz ve baş ağrısı yapıyor.

Smart olayı da sırf daha fazla para talep etmek amacıyla üreticilerin tuzağı. Ben şu gün evimdeki LCD'yi yenileyecek olsam sadece kaliteli ve Mhz olarak yüksek bir LED alırdım. Hiç bir ek özelliği olmayan. Neden mi? HDMI kablosu ile laptop zaten bağlı klavye kucağımda filmi açacak mı? codec uymadı derdi yok, oyun mu oynayacaksınız joystick de mevcut 10 TL, kumanda ile yazı yazacağım diye çile çekmek de yok. ister Youtube yada başkaca streamleri istediğim gibi izlerim vs.

HDMI - Laptop uğraşamam ama smart da olsun diyen bir apple tv edinsin alın size en kral smart....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ağu 2012 15:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
106 samsung led kullanıyorum.4 hdmi usb bağlama vs vs hepsi var.hatta geçen abartıp usb den telefonu bağlayıp videolarımı izledim.bi sıkıntısı yok kendi cam standı da çok iyi altında (sağa sola yaklaşık 30 ar cm dönüyo) modelini tam hatırlamıyorum ,sabah eve geçince bakarım kutusuna :D
kardeşimdede aynısı mevcut direk pc yi bağladı tv ye , ps ye gerek duymadan kafasına göre takılıyo :) ben uğraşmadan izleyeceğimi usb den izliyorum genelde.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 17:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
Samsung tavsiye ederim ve tek gecerim. fiyat olarakda İstanbulbilişim. Şuan evdeki led tvme 2TB harici diskimi taktım ve içinde tüm film, muzik ve resimlere istediğim gibi ulaşa biliyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 32 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: