Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

Ankara Gölbaşı
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=31&t=8476
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  Adriclarna [ 01 Haz 2014 22:17 ]
Mesaj Başlığı:  Ankara Gölbaşı

Arkadaşlar Merhaba,

Haymana'da çalışıyor olacağım. Gölbaşı sizce yaşamak için nasıl biryer. İki kızım var. Birisi 5 yaşında diğeri 6 aylık. Büyük kızın ana okuluna da gideceğini göz önünde bulundurursak, güvenli, temiz, nezih, aile yaşamına uygun Gölbaşı bölgesinde nerelere bakmalıyım. Yada Ankara'nın içinde Dikmen taraflarına doğru bakmak mı daha doğru olur. Ben genelde çalışıyor olacağım için eşimin Ankara'ya ulaşımı (alışveriş merkezi vs.) gezmesi adına kolay olursa iyi olur.

Tavsiye ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yazar:  ergunp [ 01 Haz 2014 22:28 ]
Mesaj Başlığı:  Ankara Gölbaşı

Abi malum benimde tayinde ankaraya cıktı, ve bende gölbasını arastırıyorum,
Genel olarak olumlu görüşler aldım ben gölbası ile ilgili

Yazar:  Adriclarna [ 01 Haz 2014 22:34 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Benim de duyduklarım olumlu ama işte yine de büyük şehir, neyin ne olduğunu bilemiyorsun. Bilenden tavsiye almak iyi. Bakarsın komşu oluruz. Bu arada toki civarını söylüyorlar. Bir de İncek dediler ama oranın kiraları Gölbaşı tokiye göre %50 daha yüksek. Haftaya gidip ev bakacağım.

Yazar:  cihan841 [ 01 Haz 2014 23:05 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ynt: Ankara Gölbaşı

Gölbaşında toki bile gölbaşına uzak evi şehirin içinden bakmanız daha doğru olur.

Yazar:  EdebiyatOgretmeni [ 01 Haz 2014 23:09 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ynt: Ankara Gölbaşı

Arcan Agabey Dikmen'den bakman daha avantajli olur.Sonucta is yerine uzak gibi gorunse de Konya yolu kavsaktan sonra ucak pistine bagliyor yollar.Yakitin da cok uzecegini sanmiyorum frene basmadan varirsin.Sosyal yasam adina Dikmen diyorum.

The Spirit of Competition

Yazar:  ilhanken [ 02 Haz 2014 09:14 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

melih'e katılıyore, kesinlikle dikmen :)

Yazar:  pictorion [ 02 Haz 2014 10:11 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

bencede dikmen taraflarında bakmanız daha uygun olur sizin için belki hergün 100 km yakın yol yapmak yorucu olabilir ama yeni bir şehirde yeni bir yaşama başlayacaksanız evinizin ihtiyaçları ve eşiniz için şehir merkezine daha yakın olmak iyi olur diye düşünüyorum.

Yazar:  ergunp [ 02 Haz 2014 17:16 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Adriclarna yazdı:
Benim de duyduklarım olumlu ama işte yine de büyük şehir, neyin ne olduğunu bilemiyorsun. Bilenden tavsiye almak iyi. Bakarsın komşu oluruz. Bu arada toki civarını söylüyorlar. Bir de İncek dediler ama oranın kiraları Gölbaşı tokiye göre %50 daha yüksek. Haftaya gidip ev bakacağım.

Bende haftaya orda olucam
İncek cok daha pahalı dogru
Tokilerde golbası merkeze uzak gibi

Yazar:  evolution_9 [ 02 Haz 2014 22:05 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

kişiden kişiye değişir ama ben olsam oturmam

Yazar:  ergunp [ 03 Haz 2014 01:30 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Sebep nedir peki biz pek bilmiyoruz görüşleriniz önemli

Yazar:  sinancetin87 [ 03 Haz 2014 16:03 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Bence de dikmen çünkü bende dikmendeyim. :) ayrıca dikmen temiz bir muhit. :)

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazar:  ergunp [ 03 Haz 2014 20:00 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Dikmendeki kiralar beni aşar:(

Yazar:  Adriclarna [ 03 Haz 2014 23:15 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

açıkcası ben de dikmen, keklik taraflarlarına gözü dikmiş durumdayım. Google maps den baktım haymana merkezden toki gölbaşı örencik park eymir konutlarına 62 km çekiyor. Dikmen civarlarında km 70lere çıkıyor. Keklikpınarı mahallesi civarlarında 65-67 km civarında değişiyor.

Keklikpınarı civarında kiralar biraz daha uygun. En azından internetten gördüğüm kadarıyla, Toki'de tazen kiralar belli aşağı yukarı aynı tip evlerin kiraları +-50 TL oynuyor. Pazarlık payı sonuçta o 50 TL'ler onun bilincindeyim.

http://www.parkeymirsakinleri.com/image ... aziyet.jpg
http://www.parkeymirsakinleri.com/files ... rosuru.pdf

iki tane adres buldum, orada konumlar ve evlerin de planları mevcut. Bana daha çok C2 ve CK Blokların büyüklükleri uyuyor. Fiyatları da dediğim gibi 50TL oynuyor aşağı yukarı 750 - 800 TL arasında hep fiyatlar hem de her iki blokdaki daireler için.

Keklikpınarı, Yeni Oran o civarlarda da internetten gördüğüm kadarıyla hesaplı daireler daha çok giriş, yüksek giriş ve kot giriş gibi olanlar.
Artık bakacağız ne yapacağımıza. Ben biraz şehir merkezi diyorum ama hanım da 5km az git madem Gölbaşı'nda oturalım diyor. Artık gidip bakıp gezeceğiz. Biraz daha ağırdan alalım dedik. Hem okullar kapanıp tayin olanlar da bayağı boşaltacaktır. Biraz daha hesaplı bulur muyuz yada 50 TL fazla öderiz ama daha güneş gören, daha ferah bir ev bulur muyuz diye düşünmedim de değil sonuçta.

Yazar:  ergunp [ 05 Haz 2014 09:38 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Ben haftaya gezmeye gidiyorum
Bu defa kalıcı gözüyle bakacagız Ankara ya

Yazar:  turizmpsikoloğu [ 25 Haz 2014 15:50 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

üstad.. bu yeni açılacak olan termal otel hangisi? bir sitesi var mı?
saygılar...

Yazar:  Adriclarna [ 27 Haz 2014 21:40 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

henüz inşaat aşamasında turizmpsikoloğu. Web sayfası vs. henüz hiçbirşey yok. önümüzdeki aylarda ayağa kaldıracağım inşallah hepsini. 5 yıldız olacak. Zaten burada da duyuracağım özellikle...

Yazar:  ergunp [ 28 Haz 2014 00:59 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Arcan abi naptın evi işini falan? Umarım hersey yolundadır.

Ben Ankarada gölbasında evlere baktım site görevlilerini telimi bıraktım vs derken ertesi gün rüzgar tersten esti ve eşimin tayini için red yanıtı geldi, halen benim tayin ankarada görünüyor iptal dilekcesi verdim sonucu bekliyorum, ankara macerası benim için baslamadan bitti:)

Yazar:  Adriclarna [ 28 Haz 2014 09:19 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

hayırlısı olsun ergün kardeşim. Valla daha ev falan bulamadık. Tokilerde 3+1ler küçük geldi bize. Afyon'da tabi 160m2 evde oturunca, burada 129m2 brüt eve sığmak imkansız. 4+1 bakıyorum şimdi. Tayin sürecinde işte bakalım boşalan olursa tutacağız inşallah. Daha ev tutup da taşınma faslına geçemedim yani.

Yazar:  ekhnaton [ 28 Haz 2014 16:03 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Gaziantep'e gelip, derslerden kafamı kaldıramayınca muhtemel bir kiracıyı kaçırmışız yahu. Yıldız'daki evimi kiralayalı daha bir ay olmadı. hala geç değilse tavsiyem, Gölbaşı yerine Dikmen ve Yıldız tarafına bakmanız hocam. Özellikle ufaklıklarla annenin beraber zaman geçirebileceği sosyal olanaklar açısından bu daha yerinde olur bence. Çevre yolundan da kendi trafiğinize kolayca bağlanırsınız. Kolay gelsin, selamlar.

Yazar:  Adriclarna [ 28 Haz 2014 18:19 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ankara Gölbaşı

Teşekkürler Gökhan kardeş. Şu sıralar zaten Gölbaşında öyle bir ev bulabilmek mümkün değil. 4+1'den 750 ye çıkıyor kiracı, 1000 TL kira istiyorlar yeni girene. Ben de ibreyi o üzden Mevlana bulvarı üzerine çevirdim. Dikmen, Akpınar falan diye geçiyor galiba oralar. Keza km olarak çok fark etmiyor. Haymana-Gölbaşı Toki 65 km, Haymana-Dikmen'in göbeği 67 km.

biraç ev buldum gibi. Yarın vakit bulabilirsem emlakçılarda falan sürüneceğiz artık. Derdim sahibinden bulup komisyondan kurtulmaktı aslında ama olmadı.
Sizin eviniz nerdeydi ve kaça verdiniz?

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/