Zaman: 25 Ara 2025 21:52

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 27 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Takaslı Colt..!
MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2011 10:38 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
mesuttgur yazdı:
Arkadaşlar toşunun arabası beni göçürür, bunu hakan iyi biliyor ve adıma yorum yapmış zaten :) çok KM yapıyorum (en az 1500 aylık) dolayısıyla farklı alternatifler olabilir. Fakat şunu kesinlikle biliyorum takas edeceğim araç beni cezbetmeli tabiki fiyatına göre cezbetmeli. Tutupta 2000 model 150bindeki dandik clio +5-6 bin üste almak bana çok acı verir. Coltun bu yönü çok kötü alırken çok cazip geliyor ama satarken kıyamıyosunuz, bunu yeni anladım.

Hakanın gönderdiği tata çok iyi duruyor mesela, ama bence kazası ciddi bişey gibi. Tampon ve aks değişiyorsa şase veya motor tarafında da bir sıkıntı olma olasılığı yüksek değilmi?

Bu arada dün gittim yazıldım bi kursa American Kültür Derneği. Araştırmaktan canım sıkıldı hepsi üçkağıtçı bu en iyileri arasındaydı :D amacım kursla kalmak değil tabi, zaten mevcut durumda raporlamalar başladı Hz.google sayesinde ilerliyorum ama bi yere kadar, çalıştığım şirketin yurtdışı ofislerinde de çalışma imkanım var gibi. Bakalım bi yerden başlamak gerekiyor sanırım kazık yemeden bu süreci atlatamayacağım :D

Amerikan Kültür fena değlidir Mesut. Sınıflar genelde 6- 7 kişilik oluyor. yabancı ve türk hocalar giriyor derslere. bire bir konuşma ağırlıklı, bu yönden güzel. İstiklal'deki bina değil ama sıraselvilerdeki binası daha güzeldir, daha sessiz. Kaça anlaştın bilmiyorum ama bir dönem fırsat bu fırsatta acayip indirimli kurları vardı.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2011 10:58 

antalya amerikan kültür de bir dönem almanca öğretmeni olarak çalıştım.. ingilizcede homojen bir grup ve firmanın vazgeçmeyi gözönüne alamadığı kaliteli hocasına düşerseniz idare eder.. yoksa toplama öğrencilerle toplama yeni mezun atanamamış fen-edebiyat ingilizce mezunları ile tahsis edilmiş, öğretim değil ticari amaçlı bir program ile paranız boşa gider.. benim çalıştığım dönem öyleydi.. tamamen ticari amaçlı.. şimdi belki değişmiştir.. biraz da şans.. ama senetleri imzaladıktan sonra vazgeçmek sizi sıkıntıya düşürebilir.. taahhütlü cicitürk gibi.. bunları net konuşsaydınız..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2011 12:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Dediğim gibi araştırdım kötünün iyisi olarak burayı tercih ettim. Türkiyedeki dil kurslarında tam anlamıyla kurumsal sayılmazlar. Çoğunluğu para kazanma odaklı. Burası nispeten daha ciddi bir kurum olarak gördüm.Fiyat olarakda çok ucuz sayılmaz toplam 6 kur üzerinden sistem. Ben 2+1 kampanyadan 2800'e anlaştım. Şuan müşterinin bol olduğu en pahalı dönemdeyiz :( Bakırköydekine gideceğim. İngilizce konusunda her kafadan bir ses çıkıyor malesef, kafam karıştı. Ben kurstan ziyade kendi istek ve arzuma güveniyorum. Hırs yaptım :D

Vazgeçeceğimi sanmıyorum dondurma olayıda zaten varmış, net konuştum ama sözleşmeyi lehimize yapma durumuda yok sonuçta. Dediğim gibi kazık yesemde ilerde daha iyi bir kurs dahi karşıma çıksa bi yerden başlamam gerekiyordu.Armudun sapı üzümün çöpü derken çok erteledim ve şuanda bu başıma problem oldu...

Bundan sonrası için hayırlısı diyelim :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2011 17:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
zorunlu sebepler haricinde kursu iptal edemiyorsun maalesef...işten ayrılma adres değiştirme yani şehir değiştirme gibi sebebin varsa ancak o zaman iptal edebiliyorsun 2002yılında bende english time da çalıştım satış pazarlama da...bünyesinde çok iyi öğretmen bulunduran kurs sayısı çok az maalesef...eğer başlangıç seviyesinden başlıyosan 3 kur seni maalesef kesmez en az 4ncü kuru bitirmen gerekiyor yani intermediate ı ...bu arada önemli olan kur sayısından öte toplamda kaç ders saati göreceğin...neyse artık kaydı yaptırmışsın iş işten geçmiş :) hayırlısı olsun...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2011 09:34 
Kullanıcı avatarı

her kur yaklaşık 10-15 öğrenci arası 120*40 dk., 3 kur her hafta 8 dersten yaklaşık bir yıl sürecek. En düşük intermediate bitirmeyi planlıyorumki, beginneri es geçebilirsem :)

Teşekkürler Koray...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2011 10:53 
Kullanıcı avatarı

Vedatcım satış hakkında söyleyeceklerimiz bitti muhabbet ediyoduk ne kızıyon :pardon:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2011 09:01 
Kullanıcı avatarı

Admincim eğitim finansmanı için gerekli sponsor bulundu. KaraColt'tan ikinci kez ayrılamadım :)
Konuyu kilitleyebilirsin...

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 27 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye