Zaman: 24 Ara 2025 00:07

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 29 Ağu 2011 04:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin Subas
Araç: Mitsubishi Colt CA0
Degerli Arkadaslar

hepinizin bildigi gibi, Haziran ayinda secimler gerceklesti. Ve gene ücüncü kez AK Parti Hükümet olarak Vatandaslarin güvenini alip basa gectiler.

2002 senesinden beri yani 9 seneden beri AK Parti Hükümet olarak calisiyor. Benim bu 9 senede tam olarak 6 defa Türkiye ye gitmis oldum. Bilhassa Eskisehir de yakinlarimla konustugum da hicbirisi AK Parti den memnun degil. Yani onlarin ifadelerine göre hic calismiyorlar diyorlar.

Ama ben herseferin de Türkiye ye geldigim de, Türkiye de calismalar görüyorum. Yani eskiden Istanbul dan Eskisehire gittigim de. Hele o Bilecik Bozüyük ve Sakarya bölgesindeki o tek gidis ve gelis yolu artik tarihe karisti. Artik Otoban var, her Il girislerin de ve cikislarin da yol ve onarim calismalarini görüyorum.

Tam 9 yilda son olarak Basbakan Erdoganin actigi Otoyol ile 15.000 km Duble yollar yapildi. Ondan haric Ankara Eskisehir, ve son olarak Ankara Konya Yüksek Hizli Tren hattini acti. Ve saglik konusun da eskiden yok Bagkurlularin, yok SSK lilarin yok sunlarin bunlarin Hastahaneleri vardi. Millet devlet hastahanesin den özel Hastahanelere gidemiyor du.

Vatandas Hastahaneye gidiyor du oradaki Doktor, yok ögle den sonra benim Muhaynameme gel diyordu. Recetler yaziliyor du Hastahane Eczane de bulamiyor du, disaridaki Eczaneye gitmek zorunda kaliniyor du.

Egitim konusun da artik Türkiye nin en ücra kösesinde bile Internete bagli okullar var, simdi Avrupa da bile olmaya akilli tahta ve digital Kitap yani Fatih Projesi süratle hayata gecirilmek isteniyor.

Onun ardindan Istanbula 3. Köprü, Kanal Istanbul, 3. Hava alani ve yakin zamanda Marmaray hayata gecilecek.

Direk olarak Hükümet sayesine baglandirmak istemiyorum ama, su 9 senede Uluslar arasi Konferanslar, Spor Organizasyonlar ve diger faaliyetler hayat gerildi.

Vatandasin refah seviyesi arttigini her Eskisehire ve diger Illerde Arkadaslarimi ziyaret ettigim de gördüm. Eskiden Vatandasin hayal edemedigi bir Ürünü kolaylikca alabiliyorlar.

Ve buna benzeri bircok gelismeler görünmekte.

Size gercekten AK Parti Hükümeti okadar mi kötü, bu yukari da anlattigim gelismelere ragmen.

Saygilarimla

Yasin Subas
Almanya Köln

Resim

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye