Zaman: 12 Ara 2025 14:17

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 13:19 

İsim: serkan
Araç: mitsubishi colt
Meslek: İnşaat müh.
Kan grubu: A+
selamlar

arkadaşım internette olmayan bir araç bulmuş kazasız yeni kasa 45 binde invite colt hiçbir sıkıntı olmadığı söylemiş sahibi ve 20 bin istiyormuş acil satması gerekmiş..
ben inandırıcı bulmadım fiyat cook ucuz sizce aracın motorunda ve vitesinde ( bu arada araç amt) sorun olabilirmi? olursa ne olabilir kolay anlaşılmayan arkadaşım almak istiyor ben piysasını bildiğimden karşı çıkıyorum araca sigortadan baktırmış kaza kaydı vs. de yokmuş..

Yerine 2008 AMT Invite alındı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 13:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
geçen sene aracımı bende o rakamın biraz üstüne aldım. almadan önce mutlaka ekspertize göstersin bi de hasar kaydını baksın...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 13:45 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Sahibindende de var o şekilde bir kaç araç
20bine yeni kasa.
Ama araçlar pert kayıtlı.
Dikkatli olun derim.
Bugün ilan verse, bir haftada minimum 25 civarına satılıcakken, neden 20bine versin, iyi düşünmek lazım.

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 15:08 

araç internette yok bende huylandım arkadaşı uyardım ancak görüşmüş adamıda görmüş bayagı ikna olmuş ben halen inanmıyorum illa biyerinde bişey vardır bu kadar ucuza yeni kasa imkansız, tramerde sorgulatmış pert değil ancak plaka değişiminden 3-4 ay sonra hasar kaydı plakaya işleniyor birde benim bildiğim galericiler u aracı 20-21 e alır 25-26 ya rahat satar adam niye direk götürüp gaeriye bırakmamış anlamadım

motor yada şanzımanda sorun varsa anlayacak en güvenilir yer yetkili servis ancak onlarda expertis yapmıyor buyur burdan yak!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 15:09 

rebeldeath yazdı:
geçen sene aracımı bende o rakamın biraz üstüne aldım. almadan önce mutlaka ekspertize göstersin bi de hasar kaydını baksın...

senin adıgın araç yeni kasa mı? oyle ise gayet iyi fiyata almışsın açıkcası.. ben 2011 modeli 29 a sattım.
senin araçta hasar veya bşka bişey varmıydı, kaç km de aldın??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 19:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
serkan_83 yazdı:
araç internette yok bende huylandım arkadaşı uyardım ancak görüşmüş adamıda görmüş bayagı ikna olmuş ben halen inanmıyorum illa biyerinde bişey vardır bu kadar ucuza yeni kasa imkansız, tramerde sorgulatmış pert değil ancak plaka değişiminden 3-4 ay sonra hasar kaydı plakaya işleniyor birde benim bildiğim galericiler u aracı 20-21 e alır 25-26 ya rahat satar adam niye direk götürüp gaeriye bırakmamış anlamadım

motor yada şanzımanda sorun varsa anlayacak en güvenilir yer yetkili servis ancak onlarda expertis yapmıyor buyur burdan yak!

Nasıl ya servis ekspertiz yapmıyacakta kim yapıcaktı :kır:

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Ağu 2012 21:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
serkan_83 yazdı:
rebeldeath yazdı:

senin adıgın araç yeni kasa mı? oyle ise gayet iyi fiyata almışsın açıkcası.. ben 2011 modeli 29 a sattım.
senin araçta hasar veya bşka bişey varmıydı, kaç km de aldın??

2009 model yeni kasa amt benim aracım da 4 tane de kış lastiği verdi satan adam. araçta değişen bir tek sol dikiz aynasının kapağı var başka birşey yok...ankarada azizoğluna ekspertize soktum aracı temiz çıktı. 1 seneden beri de memnun olarak kullanıyorum. bana arabayı satan abinin çok ihtiyacı yoktu. aracı vergi indiriminde 25.000 gibi bir rakama almış sanırım bu sebeple aracı uygun fiyattan verdiğini söyledi...bu arada bana colt u satmadan yeni aracını almıştı nissan xtrail dizel...ümitköy de villa da oturuyordu abi...bazen böle araçlar denk gelebiliyor. ben 1 sene aradım ve sonunda böle bir araca denk geldim. ist.ten kalkıp ertesi günü adamın sözüne güvenerek ankaraya gittim orda tanıştık ekspertize soktum aracı ve aldım. çok ön yargılı olmayın aracı servise ve iyi bir ustaya gösterin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Ağu 2012 12:29 

valla bedavaya almışsın aracı güle güle kullan, şu ötv indirimi güzel de sürekli seyretmez ise alıcılara zarar ettiriyor fırsatı yakalayan %30 luk bir grup oldugunu düşünün bir araç markasında aynı markadan yüksek fiyatla alan diğer araç sahipleri satmak istedikleri zaman uygun fiyata alanlardan bayağı zarara uğruyorlar, yazık doğrusu..
benim arkadaşımın başına bir olay geldi 85 binde aldığı araç kendisine satılmadan önce 165 binde yetkili servise girmiş üzerinden epey bi zaman geçmiş ve benim arkadaş aracı km si düşürülmüş şekilde aldı. tabii durumu satarken fark etti ama satarkende açıkca sattığı kişiye söyle birazda zarar etti. günümüzde öyle hileler varkı uyanıklar sadece yıllık bakım periyotlarında yetkili servise aracı sokuyor arada yaptığı 40-50 bin km yi sanayide baktıryor, bakım zamanı geldiğinde ise geçen bakımdaki km 'den sadece 8-10 bin km arttırıp satarken haksız kazanç sağlıyor, onu da geçtim insanların canıyla oynuyorlar şu duruma bir çare bulunması lazım

Ahmet kardeşim yetkili servislerimiz ne yazıkki resmi raporlu exkspertiz yapmıyor Türkiye çapında istersen Yükselişi arayıp bilgi alabilirsin, bazı servisler yapıyoruz diyor ama rapor vermiyorlar.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: