Zaman: 06 Haz 2026 05:19

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Mitsubishi Colt Arıyorum
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2010 13:12 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
1999 model opel corsa ABS ve kliması var ama 13.750 TL

1999 model Vw polo ABS var mı bilmiyorum 14.000 TL araba pazarı fiyatlarıdır... :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2010 13:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
termin yazdı:
Neden coltu ucuza almayı düşünüyorsunuz ki? Yada neden coltlarin fiyatlarını bu kadar yerlerde surunduruyorsunuz? Sizleri anlamak mümkün değil. Yerden bitme dandik poloya ve aynı segmentteki farklı araçlara 25-30 bin arası vermeye hazır zihniyet colta gelince neden bu kadar cimri anlamak mümkün değil. Colt bu dangalak araçların hepsinden 10 gömlek üstünken ne diye insanlar coltlarini yok pahasına satıyor ve alanlarda coltu bu kadar ucuz ve dandik görüyor. Çok sinirleniyorum bu duruma. Bu zihniyetten ve bu halden hiç memnun değilim. Alayına dalasım var japonları getirin bana. ):-7

şahsen ben mitsubishiyi ve colt u küçümsemek piyasasını öldürmek gibi düşünceye sahip değilim.bende bir mitsu kullanıcısıyım.genel anlamda mitsubishi binek araçlarının ikinci elde sıkıntısı olduğu aşikar.bu durumn bende düzelmesini hakettiği prestiji fiyat ve piyasa olarakta alması gerektiğini savunuyorum.ha ben neden ucuz colt arıyorum:bizimkisi belkide biraz kurnazlık sonuçta ben mitsubishi ve colt un ne kadar sağlam olduğunu biliyorum.bizimkisi kaliteyi ucuza alabilmek düşüncesi belkide.aynı paraya yada yükseğine bahsettiğiniz araçları almam.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 00:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
http://www.araba.com/3150240/Mitsubishi%20Colt%20AT

birde böyle bir ilan var.kafamız karıştı iyice

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 00:31 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

bel altı boyalı diyor...teferruatını öğrenin mutlaka...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 04:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: DAYIOĞLU
Araç: Colt 1.3 iNVİTE
Kan grubu: Arh+
bacey yazdı:
AYNDAL yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-almak-icin-cok-satmak-icin-az-sebep-gereken-bir-arac-35371969/detay

ilandaki araç senin mi abi?...forumdan biri Samsunda temiz Colt arıyordu...

Evet araç benim.... Bizim hanım başıma iş açtı sağolsun... Otomatik Colt veya Jazz bakıyorum... Hem siyah, hem temiz, hem otomatik... Denk gelirse ne alaa.. gelmezsetek şoför devam... ayrıca plakam 55 ama ben rize'de ikamet ediyorum... Görev icabı... forumda var arabamın 2-3 aylık geçmişi

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 01:15 
Kullanıcı avatarı

Kan grubu: ARH+
arkadaşlar sağolun ya.ben kendime colt bakıyorum diye ilan açıyorum siz pazar yerine keiyf yerine çeviriyorsunuz.böyle yaparsanız nasıl araba bulabilirim?muhabbet etmek istiyorsanız gidin başka konu açın kendinize.

bu arada konu hala güncel...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 02:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
ercev yazdı:
arkadaşlar sağolun ya.ben kendime colt bakıyorum diye ilan açıyorum siz pazar yerine keiyf yerine çeviriyorsunuz.böyle yaparsanız nasıl araba bulabilirim?muhabbet etmek istiyorsanız gidin başka konu açın kendinize.

bu arada konu hala güncel...

keyif yerimi? yazılan mesajların çoğu sizin konunuz ve araç fiyatları üzerine.konu araç karşılaştırmalarını hatta ilan tartışmalarını içeriyor.daha ne istiyorsunuz ki?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 4660/detay benim aracım

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 12:59 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
termin yazdı:
Neden coltu ucuza almayı düşünüyorsunuz ki? Yada neden coltlarin fiyatlarını bu kadar yerlerde surunduruyorsunuz? Sizleri anlamak mümkün değil. Yerden bitme dandik poloya ve aynı segmentteki farklı araçlara 25-30 bin arası vermeye hazır zihniyet colta gelince neden bu kadar cimri anlamak mümkün değil. Colt bu dangalak araçların hepsinden 10 gömlek üstünken ne diye insanlar coltlarini yok pahasına satıyor ve alanlarda coltu bu kadar ucuz ve dandik görüyor. Çok sinirleniyorum bu duruma. Bu zihniyetten ve bu halden hiç memnun değilim. Alayına dalasım var japonları getirin bana. ):-7

Yasincim boşuna sinirleniyorsun serbest piyasa koşullarında her araç özelliğine göre satmaz. Bizim milletimizde marka takıntısı var. Bunun yanında burda muhasebeci arkadaşlarda var 30.000 e alınmış bir aracın 10 yıllık amortismanı olsa yılda 3000 lira değeri düşer zaten. 2009 model yeni kasa colt için 22-23 gibi fiyatlar çok iyi fiyatlar.

@Hilmi inşallah istediğin fiyata satabilirsin. Daha dün yeni 62.000de 2005 model instlye güvenlik paketli kazası belası olmayan bir araç için anlaştık fiyatını buraya yazmayım. Merak eden pmle sorabilir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 13:01 
Kullanıcı avatarı

barışım 19500 e bırakıyorum zati :) ama o benimki kadar bakımlı ve donanımlı değildir :P ön tamponda bile park sensörüm var benim :D (vur deyince öldürüyorum) km ye bakma 90k bakımıda yapılı :) (erken yaptırdım bu yaz)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 22:54 
Kullanıcı avatarı

Kan grubu: ARH+
arabanı mı satmaya çalışıyorsun anlamadım ki. anlıyorum herkesin malı kendine kıymetli fiyat biçemez ama sahibinden de öyle abuk sabuk fiyat veriyorlar ki buna sizde dahilsiniz.2005 90bin deki arabayı 19500 a satmayı düşünüyorsunuz. sonra da kalkmış niye fiyat düşürüyorsunuz diyorsunuz sen ona ben arabamı yüksek fiyattan satmak istiyorum desene.arabanın ederi 16 bin lira hadi bilemedin 17 bin lira sonra burada birde laklak yapıyorsun.git satılık ilanlarına koy.hayret bişey.birde kalkmış üstüne laf yazıyorsun. arabanın ederini yazarsan satarsın. bu arada ben burada araç karşılaştırması yapılsın diye bir konu açmadım. satılık colt arıyorum yazdım. buna verilecek cevap kardeş benim 2008 coltum var fiyatı bu kilometresi bu dersin. olursa alırım olmazsa sen sağ ben selamet deriz. bu arada hangi arabalar karşılaştırılmış yazıda onu da çok merak ediyorum. neyse.konu kilitlensin lütfen. insanlara yardımcı olmak istemeyip çay kahve içip laklak yapmak isteyenler başka yerde tarşınsın.

Bu linkteki arkadaş 25750 demiş ki arabanın sıfırı 30 binlerin üstünde o fiyat eder.2011 1500 km de.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6536/detay

Ama gel bu linke bak 27950 demiş ki bu da 2011 2700 km de
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5192/detay

sonra bu hanım efendi son fiyattttt demiş uzattıkça uzatmış 22500 demiş ki 2 hafta önce 23000 tü fiyatı.araba 15 gün sonra 3 yıllık olacak.neymiş çok temizmiş hiç binilmemişmiş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8333/detay

birde bu var 22000 lira istiyor yukarıdaki hanımla aynılar sadece kilometresi diğerinin 2 katı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7460/detay

yani şimdi bu yazılan fiyatlar doğru mu? ilk linkteki araba eywallah eder.iki hikaye üç 2 hafta sonra 21500 olacak son link ise oda yakında 21000 olur. şişirip şişirip araba satmaya çalışmayın.

Neyse yazacak çok lafım vardı ama kalp kırmak istemiyorum. Mod arkadaş varsa rica ediyorum konuyu kilitlesin. Buradan bana araba çıkmaz.

Umarım aracınızı o fiyata satarsınız.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 23:02 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Sinirlenmişsiniz belli ki. Araç ararken ilanları görünce insanlar sinirlenebiliyorlar. Buna rağmen uslubunuz hoş değil. Siteyi açalı 1 sene oldu sanırım ilk defa böyle cümleler kurulduğunu görüyorum. Bir başlık açıyorsanız insanların o başlığa yorum yapmasına bu kadar sinirlenmenizi anlamak güç. Bu siteyi başka forumlarla karıştırmayınız. Araçların fiyatları konusunda da haklılığınız var. Zaten yüksek fiyat veren satıcı aracını satamaz. Göndermiş olduğunuz ilanları bende takip ediyorum haftalardır ordalar. Ancak uslubunuz çok yanlış.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2010 23:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
ercev yazdı:
arabanı mı satmaya çalışıyorsun anlamadım ki. anlıyorum herkesin malı kendine kıymetli fiyat biçemez ama sahibinden de öyle abuk sabuk fiyat veriyorlar ki buna sizde dahilsiniz.2005 90bin deki arabayı 19500 a satmayı düşünüyorsunuz. sonra da kalkmış niye fiyat düşürüyorsunuz diyorsunuz sen ona ben arabamı yüksek fiyattan satmak istiyorum desene.arabanın ederi 16 bin lira hadi bilemedin 17 bin lira sonra burada birde laklak yapıyorsun.git satılık ilanlarına koy.hayret bişey.birde kalkmış üstüne laf yazıyorsun. arabanın ederini yazarsan satarsın. bu arada ben burada araç karşılaştırması yapılsın diye bir konu açmadım. satılık colt arıyorum yazdım. buna verilecek cevap kardeş benim 2008 coltum var fiyatı bu kilometresi bu dersin. olursa alırım olmazsa sen sağ ben selamet deriz. bu arada hangi arabalar karşılaştırılmış yazıda onu da çok merak ediyorum. neyse.konu kilitlensin lütfen. insanlara yardımcı olmak istemeyip çay kahve içip laklak yapmak isteyenler başka yerde tarşınsın.

Bu linkteki arkadaş 25750 demiş ki arabanın sıfırı 30 binlerin üstünde o fiyat eder.2011 1500 km de.

sonra bu hanım efendi son fiyattttt demiş uzattıkça uzatmış 22500 demiş ki 2 hafta önce 23000 tü fiyatı.araba 15 gün sonra 3 yıllık olacak.neymiş çok temizmiş hiç binilmemişmiş..

birde bu var 22000 lira istiyor yukarıdaki hanımla aynılar sadece kilometresi diğerinin 2 katı

yani şimdi bu yazılan fiyatlar doğru mu? ilk linkteki araba eywallah eder.iki hikaye üç 2 hafta sonra 21500 olacak son link ise oda yakında 21000 olur. şişirip şişirip araba satmaya çalışmayın.

Neyse yazacak çok lafım vardı ama kalp kırmak istemiyorum. Mod arkadaş varsa rica ediyorum konuyu kilitlesin. Buradan bana araba çıkmaz.

Birbirini tanımayan insanların senli benli ve gergin ifadelerle konuşması gerçekten hoş değil..

Bir kere forum kuralları var, okuyun kuralları buna aykırı birşey varsa üslubunuza dikkat ederek bunu dile getirin. Burada size yardımcı olmaya çalışan insanları AZARLAYAMAZSINIZ EFENDİ!

Eğer yardımı dokunmayan mesajlar varsa rica edersiniz.. Ki konuya bakıyorum.. lak lak mesaj da yok.. Colt arıyorsunuz ve insanlar sizin yerinize bazı ilanlar üzerinden fikir yürütüyor.. Daha ne istiyorsunuz..

Gelelim Hilmi'nin aracına.. arkadaş 19500 istemekte haklı.. Çünkü aracı Güvenlik paketli bir Colt.. ESP+ASR ve 6 havayastığı var..

Şimdi siz bana 19500'e ABS+EBD+ASR+ESP+6 HY olan.. 4 disk frenli, 0-100'ü 9.9 saniye olan bir araç bulun.. bu ara. sadece 2 hava yastığı ile 4 yıldız almış olsun.. Hem it gibi gitsin hem de az yaksın..

Heh eğer bulabilirseniz.. Gidin o aracı alın.. Bir daha da insanları senli benli ifadelerle azarlamaya kalkmayın..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 00:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
ercev yazdı:

Şimdi siz Hilmi'nin sattığı araç ile sizin koyduğunuz araçlar arasındaki farkı bile anlayamıyorsunuz ve burda bize laf anlatmaya çalışıyorsunuz.

Benimde yazacak çok şeyim var ama bende kimseyi kırmak istemiyorum.

yıllardır mitsubishi kullanan birisiyim hangi aracın kaçpara edeceğini çok iyi bilirim ve daha 2 gün önce Hilmiye colt alacak olsam senin aracını alırdım dedim.

İyice ölü parasına araç aramanında anlamı yok.

yazdığınız ilk ilandaki aracın fiyatının 30.ooo liranın üstünde olduğunu yazmışsınız ve henüz 1500 km deki aracı 25.000 e satması normal geliyor size.
belliki acil sıkışmış ve fiyatı uygun tutmuş.
insanların zor durumundan faydalanıp fiyatıda iyice öldürmeye çalışmak normal geliyorsa size
siz bilirsiniz o yoluda izleyebilirsiniz...

Umarım ilerki günlerde sizde aynı duruma düşmezsiniz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 00:13 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
@ercev,
Zat-ı Şahane' niz sevgisiz ve ilgisiz kalmış.
Buradakilerin işleri başından aşkın.
Israrla arıyorsunuz, ben çoktan farkettim ama düzeltme yaparsınız diye beklemede kaldım, buradakiler denginiz değil.
Sizi denginizi bulmak üzere ve hiç zaman kaybetmeden piyasa forumlarına yönlendirelim.
Orada ihtiyacınız olan sevgi ve ilgiyi hakkıyla görürsünüz.
Selametle ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 00:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Adminim kilitlemeye gerek görmediğine göre ben de başlığa müdahale etmiyorum ancak hilmi cevap hakkını kullanmayacaksa başlık sahibinin de isteği doğrultusunda konuyu silelim derim...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 00:58 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bana gerek olmadan cevap vermişler, lütfen aracın fiyatına değil altındaki donanım seviyesine bakarsınız nedenini anlarsınız fiyatın.

ikinci bir mesele ise sizin gibi ne yazıkki araçların donanım seviyeleri ve fiyatlarından bir haber kişilerin aramalarından ve mesajlarından bunalmamak için ilanın altını gereksiz şeylerle doldurup şişkin göstermedim.ilanın sadece başlığı donanımını anlatmaya yeter=1.5amt insytle güvenlik paketli.aracı bilen zaten özellik sormadan fiyat pazarlığına giriyor ayrıca sizin gibi hakaret tarzı çıkışmanızla değil.20ooo yazdım ancak zaten her mesaj atana 19500ün istediğiim fiyat olduğunu söylüyorum ve ilanın altındada pazarlık payı olduğunu söylüyorum ve mesaj atanlarıda ayrıntıları görmeleri için foruma davet ediyorum ki rebeldeath adlı üye bu şekilde üye olmuştur.ilanın altına sadece bakım seviyesini yazarak açıklık getirdim(90k bakımı yapılı vs vs )
dahasına gerek olmayarak bana boş arabaların linklerini göndererek ve bana ters çıkış yapmanızı kınıyorum.ben sattığım için ilanı kopyaladım buraya size zorla aldıracak elinize zorla anahtarı tutuşturacak halim yok...burada size boşuna laf anlatmaya veya donanım yarıştırmaya niyetim yok.size yeni alacağınız araçla mutluluklar diliyorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 02:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Ercev kardeş, yiğidim yanlış sularda yüzüyorsun. Burdaki insanların pek çoğu ortak organizasyonlarla birçok kez biraraya gelmiş birbirini tanıyan, aklı selim, sevgili, saygılı, seviyeli insanlardır. Biraraya gelemediklerimizlede gönül bağı kurmuş, şehir değiştirdikçe görüştüğümüz veya görüşeceğimiz insanlardır. Doktorcuğumun (Hilmi) kardeşimin arabasıda çiçek gibidir. Kaldı ki Mitsubishi kullanan insanlar sadece araçlarına diğerleri gibi araba gözüyle bakmadıklarından bulacağın coltlar ekseriyetle tertemiz araçlardır. Burada herkes arabasıyla kankidir. Kaldı ki siz colt arıyorsanız mesaj bırakırsınız satmak isteyen varsa gelir sizi bulur. Yine kaldı ki burda kardeşlerim size yardımcı olmak adına çeşitli ilanlar bulup bunun üzerinden sizin için fikir yürütmüşler. Ali Kerimoğlu kardeşime sonuna kadar katılıyorum.

Ayrıca eklemek istiyorum hoşnut değilseniz açık konuşayım Ekim ayı geçti...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 10:24 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

@ercev konu ile ilgili cevap yazmak ya da özür dilemek isterseniz bana pm atabilirsiniz. Konu kilitlenmiştir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Ara 2010 14:33 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Yorumsuz :)

ercev yazdı:
ya yazılanları insanlar okumadan cevap yazıyor ya da ben türkçe anlamıyorum. Gayet düzgün bir şekilde açılan konuya yazılan yazıların yalnış olduğunu belirttim ama sitede bir yazıda belirtildiği gibi herkes arkadaş olduğu için yapılanı görmek zor oluyor. Bu arada ne için özür dilemem gerekiyor onu da bilmiyorum. Mesajımın konusu gayet açık "mitsubishi colt arıyorum".."mitsubishi colt alıcam bana da öneride bulunur musunuz" değil. Gelelim benim başlığıma yazılan yazılara.

2.nci mesaj: kabul edilebilir. iyi dilekleri var.eywallah.
3.ncü mesaj: colt mu clio mu gibi gereksiz bir cevap.
4.ncü mesaj: ona cevap.
5.nci mesaj: gene iyi dilekler.bu da kabul edilebilir.eywallah.
6.ncı mesaj: smiley konulmuş.ne gerek var?
7.nci mesaj: clio colt karşılaştırması.
8.nci mesaj: clio colt karşılaştırması.
9.ncu mesaj: size ait clio yorumu.
10.ncu mesaj: alakasız kendince bir tekerleme.
11.nci mesaj: bacanağına alacakmış.bir tane bulmuş onu soruyor.
12.nci mesaj: 11.nci mesaja cevap.
13.ncü mesaj: 11.nci mesaja cevap.
14.ncü mesaj: 11.nci kendi mesajına cevap.
15.nci mesaj: size ait 11.nci mesaj için cevap.
16.ncı mesaj: 11.nci mesaja cevap.
17.nci mesaj: sahibindene ait mesaj.sanırım bana yollamış.teşekkür ederim.istediğim bunun gibi cevaptı.
18.nci mesaj: 17.nci için yorum ve başkasına aracı yönlendirme.
19.ncu mesaj: bu sanırım 11.nci için bir yorum.anlamadım.
20.nci mesaj: fiyatlara kızmış birilerine dalmak istiyor.
21.nci mesaj: opel corsa ve vw polo fiyatı vermiş.ne alaka?
22.nci mesaj: 20.nci mesaja cevap.
23.ncü mesaj: kafası karışmış ilanla???
24.ncü mesaj: 23.ncü mesaja cevap.
25.nci mesaj: kendine araç arıyor.
25.ncı mesaj: benim mesajım.buraya kadar olan mesajların benim konula ilgisiz olduğunu yazdığım yer.
26.ncı mesaj: benim 25.nci mesajıma itiraz.ne alakası varmış yazdığımın herkes benim için birşey yazıyormuş.
27.nci mesaj: size ait mesaj.
28.nci mesaj: kendi arabasının fiyatı.
29.ncu mesaj: artık insanların benim konuma göre cevap yazmadığını gördüğüm için sinirlenip uslubumu bozmadan isteklerimi ve gördüklerimi sıraladığım mesaj.
30.ncu mesaj: size ait mesaj.
31.nci mesaj: akıl veren mesaj.
32.nci mesaj: hilmi beyi koruyan mesaj.
33.ncü mesaj: eski türkçe konuşmaya çalışıp azarlamaya çalışan zat.
34.ncü mesaj: hilmi beye cevap doğmuş ama yazmadığı için kilitlenmesini isteyen ve konumda en çok konuşanın mesajı.
35.nci mesaj: hilmi beyin cevabı.
36.ncı mesaj: forumda herkesin birbirini tanıdığını anlatan bir mesaj daha.
37.nci mesaj: sizin benden özür beklediğiniz mesaj.

Şimdi el insaf. Bu yazıyı yazanlar ve ukalalık edenler acaba bu yazıların hepsini oturup tek tek okumuşlar mıdır? Yok! He onların vakti yok.Benim çoook!Bu forum diğerlerine benzemiyor? Evet yaptığını kabulenmeyen tek forum!Haklı olduğu halde özür dilenmesi gerektiği yazılan bir forum!

Siz birbirinizi tanıdığınız için ve ben Haklı olduğum ve hakkımı aradığım için Özür Dilerim!...Ama Peygamber efendimiz (sav) 'in bir sözü vardır."Haklı olduğu halde bir mücadelesinden çekilen galip sayılır" demiştir. Bende buna uyuyor ve özür diliyorum. Sizlere mitsubishileriniz ve forumunuzla bol bol laklaklı günler diliyorum. İster beni atarsın ister bu yazdıklarımı foruma yazarsın.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye