Zaman: 09 Kas 2025 22:20

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1066 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 21 May 2014 16:28 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
İkinizede temiz birer araç denk gelir inş. dostlar.
Buradan beğendiğimiz araçları paylaşmaya devam...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 May 2014 19:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: şerif
Araç: 2016 Honda civic elegance otomatik
Meslek: öğretmen
Kan grubu: aRh+
Vezirköprüde ki siyah lancer temiz. İsteyene yardımcı olurum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 May 2014 23:11 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Aslında hayallerimde hep.Bayiden gidip sıfır almak ve sonrasında Temsa'nın deposuna gidip kendim oradan seçip almak :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 09:48 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

1.8 CVT SİYAH arayanlar için güzel bir seçenek;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8481/detay

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 09:55 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
ersinnsahin yazdı:
Timuçin kardeş yeni kasa auristen bahsediyorsan hacim için konuşayım hiç bulaşma. Yeni kasa yaris ve aurislerin iç hacmi aynıymış toyota bayinin yalancısıyım. Öyle dedikden sonra aurise yanaşmadım bile. Yinede hakkını yememek lazım ön kısmı saymazsak tasarımı ve döşemeleri hoşuma gidiyor.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Sıfır bakmadım aslında. 2009-2010 vvt-i yarı otomatik baktım. Hem araçların içi dar, ön cam küçük, tavan basık ve koltuklar bebe koltuğu gibi :) Birde yarı otomatiklerinden kimse memnun değilmiş. Aracıda yakından görüp içine felan bindim. Yok arkadaş Lancer'dan sonra araba beğenemez oldum yaw... Böyle olacağını bilmiyordum. Burdan lancer satacaklara mesajım; önce kafalarındaki arabalara gidip bir baksınlar sonra satıp satmamaya karar versinler :) Ben yaptım bir hata...

Evo34 yazdı:

Fiyat çok uçuk. Yoksa resimlerden temiz gözüküyor... 8) Benim inandığım bir konu var. Oda şudur; araç piyasası normalleşirse Mitsubishi'ye verilen fazla para ciddi kayıba sebep olabilir... Hani sıfır olsa anlarım ama ikinci el için yazık...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 10:31 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Kardeşim doğru diyorsunda, sen hiç ülkemizde fiyatların aşşağı düştüğünü gördün mü?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 10:36 

Evo34 yazdı:
Kardeşim doğru diyorsunda, sen hiç ülkemizde fiyatların aşşağı düştüğünü gördün mü?

Oda ayrı bir realite... Doğru diyorsun :oops: Sadece anlamadığım sıfır 1.6 LT araçlarda %45 ÖTV + %18 KDV ne zamana kadar gider ? Diğer vergileri v.s. söylemiyorum bile... İkinci eli bu duruma getiren sıfır araçların pahalılığı... Hadi dolar kuru v.s. başka konu... O yüzden böyle düşünüyorum aslında ...

Sadece araç konusunda değil aslında her konuda böyle bir durum var. Benimki pasif tepki... Derin konular :D 2011 de beğenmeyip 200 bine almadığım evler olmuş 400 bin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 12:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: lancer 1,8 cvt
Meslek: makina imalat
Kan grubu: A+
Evo34 yazdı:

1467 tl bir kazaya karışmış bu hatasız diyen lokal boya diyenler 10 binlik hasar kaydı var tüm 1,8 leri sorguladım sayılır :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 13:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: şerif
Araç: 2016 Honda civic elegance otomatik
Meslek: öğretmen
Kan grubu: aRh+
1.8 arayp da temizi yok diyenlere.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 744/detay/

Bu araba satılmıştı diye duymuştum. Aynı kişi mi yoksa alan mı satıyor acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 13:45 

serifdurdu35 yazdı:

1.8'leri alan satıyor. Doğru bir yaklaşım :LOL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 14:33 
Kullanıcı avatarı

serifdurdu35 yazdı:

bundada çizik boyası var demiş 2 kaza 1. 1807 tl hasar kaydı diğerinde bedel yok bu ay 5664 e çalıştım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 14:37 
Kullanıcı avatarı

peki neden 1,8 leri satıyorlar kar amaçlımı sorunmu var

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 15:39 

muratyayla yazdı:

Sorun olduğu anlaşılmasın. Öyle birşey demek istemedim aslında... Lancer'ların tümünde kronik bir sorun yok sayılır. 1.8 bu serinin TR'deki en dolusu en konforlusudur...

Benim alan satıyor dememdeki mali sebebler; yakıtı, vergisi, kasko'su yüksek... Duygusal sebebler ise; düşünüldüğü gibi çok seri bir araç olmaması sonucu hayal kırıklığı olabilir...

Birde şimdi araç piyasasındaki fırsattan faydalanmayı da söyleyebiliriz sanırım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 16:22 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

muratyayla yazdı:

Kar etme mantığı ile satılmak isteniyor. Örneğin Edirne'de ki araç 37bine satılmıştı, şimdi en kötü 40bine satılma derdinde.
Kesinlikle bir sorunu yok 1.8'lerin. Tam tersi biraz duygusal biriyseniz sizde bağımlılık yaratabilir :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 16:24 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

AnakinSkyWalker yazdı:
Evo34 yazdı:

Oda ayrı bir realite... Doğru diyorsun :oops: Sadece anlamadığım sıfır 1.6 LT araçlarda %45 ÖTV + %18 KDV ne zamana kadar gider ? Diğer vergileri v.s. söylemiyorum bile... İkinci eli bu duruma getiren sıfır araçların pahalılığı... Hadi dolar kuru v.s. başka konu... O yüzden böyle düşünüyorum aslında ...

Sadece araç konusunda değil aslında her konuda böyle bir durum var. Benimki pasif tepki... Derin konular :D 2011 de beğenmeyip 200 bine almadığım evler olmuş 400 bin...

Timuçin;
ÖTV'nin düşmesi gibi bir durum söz konusu olmaz kardeşim. Yani düşse bile oranı en fazla %5 olur.
Şuanki sıfır araba tüketimini kısma bilinçli yapılan bir hamle(Cari açık vb. sebepleri ile...)
Ama dikkat edersen buna rağmen aylık satış rakamlarına bakıyorum hala 10 yıllık ortalamaya göre bir düşme yok.
Gelişme ve gelişmiş ülke olmanın bedeli bu olsa gerek, yüksek fiyatlara enflasyon olmadan alışmak :) (Neyse bu konuyu tartışmayalım uzar gider)
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 17:00 

Evo34 yazdı:
AnakinSkyWalker yazdı:
Evo34 yazdı:

Timuçin;
ÖTV'nin düşmesi gibi bir durum söz konusu olmaz kardeşim. Yani düşse bile oranı en fazla %5 olur.
Şuanki sıfır araba tüketimini kısma bilinçli yapılan bir hamle(Cari açık vb. sebepleri ile...)
Ama dikkat edersen buna rağmen aylık satış rakamlarına bakıyorum hala 10 yıllık ortalamaya göre bir düşme yok.
Gelişme ve gelişmiş ülke olmanın bedeli bu olsa gerek, yüksek fiyatlara enflasyon olmadan alışmak :) (Neyse bu konuyu tartışmayalım uzar gider)

Erhan kardeşim bu istatistik ne kadar doğruyu yansıtıyor bilmiyorum... Vergi oranları sebebiyle düşen satışlardan dolayı otomobil üreticileri ve bayiler ağlıyor. Sektörde birileri yalan söylüyor demek ki... Geçen yıl 1200 civarı binek araç satan Mitsubishi'nin hali nedir bilmiyorum :) Takip ediyorduk bir süre önce hatırlarsın.

Şimdi başlıkla alakasız olacak birkaç cümle daha fikrimi beyan edeyim. ÖTV bu yıl içinde mecburen indirilecek diye düşünüyorum. Ne zaman olur, %5 - %10 mu olur bilmiyorum... Bu gelişmişlik değil geri gitmenin göstergesi. Hangi ülkede KDV üzerine ÖTV var ki? Araba üretmek isteyen bir düşünce yapısıyla bu vergi oranları bağdaşmıyor, gerçekçi değil... Vatandaş araba almasın diye vergi oranları silah olarak kullanılıyor. Cari açıktaki makas büyümesin para daha çok dışarı gitmesin isteniyor tamam. Biz ihracatı arttıramıyoruz bari ithalat da yapmayalım dengeyi kuralım isteniyor. Yalnız kredi çekmek isteyene dur diyen yok. İçeride ithalata bağlı üretim yapıp ihraç edene dur diyen yok... Ülkenin ekonomik geleceği otomobil satışına ve cep telefonu satışına bağlanmışsa... Way halimize :D

Bu arada kafaya koyan yine kredi çekip alıyor ve daha çok borcun altına giriyor? Daha iyi bir sonuç değil. Herkezin vicdanı sorunu. Alana alma, almayana al diyemeyiz tabi.

Benim şu anki derdim temiz bir lancer bulmak. Gerisini yöneticilerimiz düşünsün :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 17:30 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Yazdıklarına katılıyorum, ülke ve politikalar tezatlarla dolu. Umarım hayırlısı olur Ülkemiz için dostum.
Mitsubishi için ise;
2013 Yılında Satılan Toplam OTOMOBİL(Ticari değil) sayısı: 1488
2014 Ocak-Nisan: 287
Bakalım Yıl sonunda nasıl bir değer çıkacak....
Kaynak:ODD

Biz işimize bakalım :)
Dünkü araçları inceleyebildin mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2260/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1566/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... pasif-ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5951/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 17:46 

Evo34 yazdı:
Yazdıklarına katılıyorum, ülke ve politikalar tezatlarla dolu. Umarım hayırlısı olur Ülkemiz için dostum.
Mitsubishi için ise;
2013 Yılında Satılan Toplam OTOMOBİL(Ticari değil) sayısı: 1488
2014 Ocak-Nisan: 287
Bakalım Yıl sonunda nasıl bir değer çıkacak....
Kaynak:ODD

Biz işimize bakalım :)
Dünkü araçları inceleyebildin mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2260/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1566/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... pasif-ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5951/detay

Raporlara baktım, yine çok güldüm... Hyundai toplam 10 bin satmış ilk dört ayda. Mitsubishi 287 adet :)

Araçlara baktım dostum. Tekrardan sağolasın. Hepsinin hasar kaydı var. Avrupa yakasındaki beyaz olana bakıcam çok küçük hasar kaydı var. Siyah olanın büyük hasar kaydı var. Kırmızı ile Füme olanı aradım ulaşamadım. Tekrar arıcam bakalım. Haftasonu bakabileceklerime bakıcam artık kısmetimize hangisi ise; anlaşabilirsek giricez... Pahalı mahalı ama araba lazım alcaz bitane... :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 23:19 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Araçlar tam istediğim gibi.Ben de bugün beyaz olana baya bi bakmıştım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 May 2014 15:36 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

1.8 CVT-Gri Renk
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9368/detay

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1066 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye