Zaman: 16 Eki 2025 01:56

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 87 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: ASX 4*4 1,8 Dizel
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2012 12:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
get1187 yazdı:
Bence olay gayet basit; alınacak araç için segment kararı verilecek. Aynı segmentteki araçlar krşılaştırılacak. Test sürüşleri yapılacak. Beğenilen araçlarla ilgili pazarlıklar yapılacak ve araç alınacak. O kadar.
Böyle uzatmanın ne anlamı var algılayamıyorum. Adamlar benim bu özelliklerde, şu donanımda satılık aracım var fiyatı da bu diyor. İster alırsın ister almazsın. Beğendiğini fiyatını karşılayabileceğini alırsın binersin.
Yok şu marka bu model şöyleydi, diğer marka başka model böyleydi demenin hiç anlamı yok. Beğendiğinizi paranızın yettiğini alın binin...

yanılıyorsam yahut yanlış düşnüyorsam beni lütfen uyarın sonuç olarak burası bir fikir ve bilgi payleşım sitesi markayla özdeşleşmiş ama marka reklamı yapan veya körü körüne markaya bağımlı olaunan bir forum yeri değil.... :D

konuya gelecek olursak...
site genelinde gördüğüm kadarıyla diğer markalarla mitsu arasında sürekli model ve donanım orantısı güdülüyor.
biliyorsunuz ki bi aracın ne kadar teknik eğlencelik ve teknolojik donanımlı olması fiyatını arttırıyor amma ve lakin bu donanımların uzun ömürlülüğü dayanıklılığı sorun çıkartıp çıkartmaması gibi konular fiayt ve marka konusunda hiç yoruma tabi tutulmuyor.
Kendi fikrimi sylüyorum:
elin koreli markalarına para yağdırıp donanımı var diye iki de bir arızalarala karşılacağıma (tecrübeyle sabit) daha sağlam daha dayanıklı ve güvenli olan mitsuları parasına bakmam(belli sınır dahilinde) alırım ve sorunsuz yıllarca binerim(istisnai durumlar kaideleri bozmaz).Ayrıca her mal satılır ikinci eli de umrumda olmaz.Sonuç olarak acil satam gerekirse de ki işim de acilse zaten üçüne beşine de bakmam.

Bu yazıma vakit ayırıp okuyan ve yorumlarını benden ve forumdan esirgemeyen sevgili dostlarıma da şimdiden teşekkür ederim.
Ford ile de mitsuyu kıyaslamam bile.... :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2012 18:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Fuat bey; "yanılıyorsam yahut yanlış düşnüyorsam beni lütfen uyarın sonuç olarak burası bir fikir ve bilgi payleşım sitesi markayla özdeşleşmiş ama marka reklamı yapan veya körü körüne markaya bağımlı olaunan bir forum yeri değil.... " demişsiniz ve haklısınız. Ancak bilgiyi paylaşalım, fikri paylaşalım ama bazı şeyleri de uzatmayalım diyorum.
Bunun yanında dediğinşz gibi dandik kore, malezya vb. araçlara o paraları vereceğime mitsuya veririm daha iyi... Ama Temsa dan hakikaten kimse memnun değil, ben dahil...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2012 20:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
Diferansiyel kilidi olayı ile ilgili şöyle bir video buldum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2012 23:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
Fuat bey Ve Gültekin abi ikinizlede bu site sayesinde tanıştım.Oturup güzel muhabbetler ettik.Siz değerli arkadaşlarımın gereksiz tartışmalara girmeniz gerçekten hoş değil.İnsanlar google arama motoruna bu konularla ilgili bir kelime yazdıklarında doğrudan yazılan yorumları buluyor.Sonuçta istenmeyen fikirler edinebiliyorlar.Takdir edersiniz ki yazım dili ile konuşma dili ayrı şeyler ve yazım dili bazen anlatılmak istenen düşüncenin aksi yönde anlaşılabilmekte.Elbetteki görüşlerimiz paylaşalım diye burdayız.Yalnız 'Hoşgörünüze sığınarak' bu kardeşinizi dinlerseniz biraz daha dikkat edelim derim.Herkese çok teşekkür ederim.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2012 17:47 
Kullanıcı avatarı

yba_05 yazdı:
Fuat bey Ve Gültekin abi ikinizlede bu site sayesinde tanıştım.Oturup güzel muhabbetler ettik.Siz değerli arkadaşlarımın gereksiz tartışmalara girmeniz gerçekten hoş değil.İnsanlar google arama motoruna bu konularla ilgili bir kelime yazdıklarında doğrudan yazılan yorumları buluyor.Sonuçta istenmeyen fikirler edinebiliyorlar.Takdir edersiniz ki yazım dili ile konuşma dili ayrı şeyler ve yazım dili bazen anlatılmak istenen düşüncenin aksi yönde anlaşılabilmekte.Elbetteki görüşlerimiz paylaşalım diye burdayız.Yalnız 'Hoşgörünüze sığınarak' bu kardeşinizi dinlerseniz biraz daha dikkat edelim derim.Herkese çok teşekkür ederim.

haklısın hocam abartmayalım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2012 10:13 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
ne yazacaklar 1.6 dizeli olsaymış. efendim hacmine göre güçsüz motor diyecekler ya da. soğuk motorda içeri ses alıyor da diyeceklerdir. yurtdışı sitesinde öyle yazıyordu. ha bir de pahalı derler ama subaru xv ile karşılaştırıp uygun da diyebilirler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2012 11:51 
Kullanıcı avatarı

derleeer derleeeeer ...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 87 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye