Zaman: 30 Eki 2025 08:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 169 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: asx aksesuar
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2014 11:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhan
Araç: 2012 ASX Intense
Meslek: ITMA
Kan grubu: ARh+
hakantes yazdı:
http://i1347.photobucket.com/albums/p705/per_done/Asx%20im/Asx%20imin%20son%20hali/20140418_192723_zps4520bd0e.jpgArka stop kromajları sonrası Asx imin son hali bu

Fotoğraf çok güzel..Gökkuşağını çok güzel yakalamışsınız...Aliexpress'te bir de ön farlara takılan kromajlı parçalar var onlarda hoş duruyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2014 11:07 
Kullanıcı avatarı

dr79 yazdı:
Şöyle enteresan bir ürün gördüm :) Taktıran var mı acaba?
http://www.n11.com/mitsubishi-asx-kapi- ... -P16919138

Erkan Bey,Aliexpress'ten bir arkadaşın Passat'ı için almıştık 1 tanesi 1 ayda bozuldu çok kaliteli değiller,kapıyı deldirdiğinize değmez bence..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2014 12:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Asx 2013
Meslek: ..
ilhank yazdı:
hakantes yazdı:
http://i1347.photobucket.com/albums/p705/per_done/Asx%20im/Asx%20imin%20son%20hali/20140418_192723_zps4520bd0e.jpgArka stop kromajları sonrası Asx imin son hali bu

Fotoğraf çok güzel..Gökkuşağını çok güzel yakalamışsınız...Aliexpress'te bir de ön farlara takılan kromajlı parçalar var onlarda hoş duruyor.

Sğolun İlhan Bey. Gerçekten güzel bir görüntüydü kaçırmayayım dedim. Aliexpreste sis farı kenarındaki yay şeklinde kromaja monteli gündüz ledleri baya hoşuma gitti. 100 USD civarı onlar çok şık duruyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2014 13:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Araç: ASX
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
Aliexpress te kapı kolları içinde ABS uygulamalar var ben hem eşik için hem kapı kolları için aldım bu lanet memleketten gidince taktıracağım. O kapı altından logo yansıtan ışığın delmeden takılanı var kapı içindeki boşluğa geçmeli o da denenebilir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2014 15:18 
Kullanıcı avatarı

hakantes yazdı:
ilhank yazdı:
hakantes yazdı:

Sğolun İlhan Bey. Gerçekten güzel bir görüntüydü kaçırmayayım dedim. Aliexpreste sis farı kenarındaki yay şeklinde kromaja monteli gündüz ledleri baya hoşuma gitti. 100 USD civarı onlar çok şık duruyor.

Onlardan sipariş verdim aslında..yolda şuanda .Montajını yaptırdıktan sonra fotoğrflarını paylaşacağım buradan..Işık parlaklığında çekincelerim olmasına rağmen sipariş verdim bakalım ne çıkacak..

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2014 16:27 
Kullanıcı avatarı

Evet işte bu ürünü kastediyordum bende. Bu gibi gündüz ledlerinin kendinde farlar yanınca kısılma veya şiddetinde azalma oluyormuş veya elektrikçiler ayarlayabiliyormuş bilginiz olsun. Ürün geldiğinde kalitesi v.b hakkında görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim. Kazasız belasız yollar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 May 2014 11:50 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim ürün geldi,serviste montajını yaptırdım, Antep güneşi altında fotoğraflarını da çektim.Ben gayet memnun kaldım,fikir olması açısından sizlerle paylaşmak istiyorum.
Resim
Resim
Resim

Gece görüntüsünü de çekip paylaşacağım.

Herkese kazasız sürüşler.

En son ilhank tarafından 25 Haz 2014 16:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 May 2014 13:21 
Kullanıcı avatarı

İlhan bey süper olmuş. Hayırlı olsun. Arabalarımızın rengi aynı. Gece daha mükemmel bir görüntü olacağını düşünüyorum. Serviste montajı kaça yaptılar? Ürün kaça geldi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 May 2014 15:00 
Kullanıcı avatarı

hakantes yazdı:
İlhan bey süper olmuş. Hayırlı olsun. Arabalarımızın rengi aynı. Gece daha mükemmel bir görüntü olacağını düşünüyorum. Serviste montajı kaça yaptılar? Ürün kaça geldi?

Teşekkürler Hakan Bey,Aliexpress'ten 100 usd ye geldi 30 tl de servise montaj için verdim,yerine 1:1 uyumlu problemsiz takıldı.Değişik şekillerde bağlanabiliyor ben kontak açıkken sürekli yüksek yanacak şekilde bağlattım,farlar açıldığında ışık şiddetini düşürerek te yanmaya devam edebiliyor yada farlar kapalıyken yanık farlar açıkken sönebilecek şekillerde de bağlanabiliyor.Birde kontağı kapattıktan sonra 20-30 sn daha yanmaya devam ederek follow me home görevi görüyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 May 2014 01:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet
Araç: mitsubishi asx
Meslek: serbest
Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız güle güle kullanın... Benim merak ettiğim, ürün elinize ne kadar zamanda geçti ve teslim alırken sorun oldu mu? Daha önce yurtdışından çok fonksiyonlu bıçak almıştım; posta servisinde görevli arkadaşlar bayağı bir sorguya çekmişlerdi :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 May 2014 12:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Devrim
Araç: Asx
Meslek: Turizm
Almayı düşündüğüm bir üründü, uygulamalı görmüş olmam çok iyi oldu. Paylaşım için çok teşekkürler. Gece resimlerini ve kullanım sonrası yorumlarınızı da bekliyoruz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 May 2014 19:11 
Kullanıcı avatarı

manito yazdı:
Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız güle güle kullanın... Benim merak ettiğim, ürün elinize ne kadar zamanda geçti ve teslim alırken sorun oldu mu? Daha önce yurtdışından çok fonksiyonlu bıçak almıştım; posta servisinde görevli arkadaşlar bayağı bir sorguya çekmişlerdi :)

Teşekkürler Ahmet Bey,bu sefer ki siparişim 21 günde geldi,daha uzunda sürebiliyor.Şuana kadar defalarca alışveriş yaptım bu siteden hiç sorun yaşamadım,ptt kargo, işyerinde güvenliğe yada sekretere bırakıp gidiyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2014 00:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet
Araç: mitsubishi asx
Meslek: serbest
Bilgilendirme için teşekkürler İlhan Bey, Devrim Bey gibi benim de almayı düşündüğüm bir ürün; bagaja yüklemeyi kolaylaştıracak şu http://turkish.alibaba.com/product-gs/r ... 75051.html ürünle birlikte sipariş vermek için uygun zamanı kollayacağız artık :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 May 2014 20:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Devrim
Araç: Asx
Meslek: Turizm
Alibaba'da bir çok gündüz farı var, siz seçimi neye göre yaptınız? Gündüz ciddi anlamda bir beliginlik yapıyor mu?
Çok alt tarafta kaldığı için acaba belirgin olur mu diye merak ediyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 May 2014 15:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
vademacum yazdı:
Alibaba'da bir çok gündüz farı var, siz seçimi neye göre yaptınız? Gündüz ciddi anlamda bir beliginlik yapıyor mu?
Çok alt tarafta kaldığı için acaba belirgin olur mu diye merak ediyorum.

ben böyle bir ürün buldum hocam, pahalı baya.

http://www.aliexpress.com/item/Pair-MIT ... 50271.html

bu biraz daha ucuz
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 16315.html

Bu ASX için değil ama aşşırı ucuz.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 39259.html

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2014 23:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERKAN
Araç: ASX 2013
Meslek: ÖĞRETMEN
ilhank yazdı:
hakantes yazdı:

Teşekkürler Hakan Bey,Aliexpress'ten 100 usd ye geldi 30 tl de servise montaj için verdim,yerine 1:1 uyumlu problemsiz takıldı.Değişik şekillerde bağlanabiliyor ben kontak açıkken sürekli yüksek yanacak şekilde bağlattım,farlar açıldığında ışık şiddetini düşürerek te yanmaya devam edebiliyor yada farlar kapalıyken yanık farlar açıkken sönebilecek şekillerde de bağlanabiliyor.Birde kontağı kapattıktan sonra 20-30 sn daha yanmaya devam ederek follow me home görevi görüyor.

İlhan bey güle güle kullanın.Aynı ürünü ben de Aliexpress.com dan dün sipariş verdim.İzninizle bir kaç soru soracağım.Cevaplarsanız sevinirim.
1.Kaput içindeki Sigorta kutusunda DRL rölesinin yeri boş ama sigortası var ve 10 amper. DRL rölesini taktırdınız mı? Kaça ve nereden aldınız?
2.Serviste bilgisayara bağlatıp DRL yi aktif ettirdiniz mi?
3.DRL kabloları sis farının soketine kadar geliyor mu? Sis farı soketi tam olarak nerede?Yerini tarif edebilir misiniz?
Cevaplarsanız memnun olurum. ASX'im 2013 ve bu konularda sıkıntı yaşamayacağımı umup 94 USD'ye dün aldım. Sabırsızlıkla ürünü bekliyorum.Hayırlı günler kazasız belasız sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 May 2014 09:39 
Kullanıcı avatarı

edilay yazdı:
ilhank yazdı:
hakantes yazdı:

İlhan bey güle güle kullanın.Aynı ürünü ben de Aliexpress.com dan dün sipariş verdim.İzninizle bir kaç soru soracağım.Cevaplarsanız sevinirim.
1.Kaput içindeki Sigorta kutusunda DRL rölesinin yeri boş ama sigortası var ve 10 amper. DRL rölesini taktırdınız mı? Kaça ve nereden aldınız?
2.Serviste bilgisayara bağlatıp DRL yi aktif ettirdiniz mi?
3.DRL kabloları sis farının soketine kadar geliyor mu? Sis farı soketi tam olarak nerede?Yerini tarif edebilir misiniz?
Cevaplarsanız memnun olurum. ASX'im 2013 ve bu konularda sıkıntı yaşamayacağımı umup 94 USD'ye dün aldım. Sabırsızlıkla ürünü bekliyorum.Hayırlı günler kazasız belasız sürüşler...

Erkan Bey ,teşekkürler.
Geç yanıt için kusura bakmayın.Sorularınızın çoğunu yanıtlıyamıyacağım,çünkü işlem yapılırken başında değildim,yanlız drl kablosu olmadığına eminim ürünün kendi kontrol kutusunu direk kontağa bağlamışlar kontak açık olduğu müddet yanıyorlar farların açık yada kapalı olması farketmiyor. Kontrol kutusunun beyaz kablosunu bağlamadılar oda far rölesinin çıkışına bağlanırsa farlar yanınca ledlerin ışık şiddetini kısıyor sadece. benim araç 2012 belki sizde drl kablosu vardır.

Çok fazla yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 May 2014 10:36 
Kullanıcı avatarı

İlhan Bey ilginize teşekkür ederim." asx gündüz farı" başlıklı konuda 35 Engin arkadaşın yazdığına göre sormuştum. O arkadaş farın Auto konumunda kullanıyormuş.Müsaadenizle aynı soruları ona da soracağım.Kazasız belasız sürüşler, hayırlı günler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2014 14:58 
Kullanıcı avatarı

edilay yazdı:
İlhan Bey ilginize teşekkür ederim." asx gündüz farı" başlıklı konuda 35 Engin arkadaşın yazdığına göre sormuştum. O arkadaş farın Auto konumunda kullanıyormuş.Müsaadenizle aynı soruları ona da soracağım.Kazasız belasız sürüşler, hayırlı günler...

Merhabalar Erkan Bey. Bende 94 USD lik bu gündüz farından sipariş ettim. Sizin ürün geldimi? Beklediğiniz gibi mi diye sorayım dedim. Elinize geçip montaj yaptırdığınızda bilgi verebilirmisiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2014 09:01 
Kullanıcı avatarı

hakantes yazdı:
edilay yazdı:

Merhabalar Erkan Bey. Bende 94 USD lik bu gündüz farından sipariş ettim. Sizin ürün geldimi? Beklediğiniz gibi mi diye sorayım dedim. Elinize geçip montaj yaptırdığınızda bilgi verebilirmisiniz?

Evet dün (16.günde ) geldi.Evde denedim gayet iyi çalışıyor.Işık şiddeti gündüz sürüş için yeterli.Kontrol kutusunu besledikten sonra 3. kontrol ucuna +12 volt verince ışık kısılıyor.4. uç olan ACC ne işe yarıyor bulamadım.
Servise gittim.Sadece DRL özelliğini açtırayım diye.Ücret mevzu olunca biz deneyelim uyum sağlarsa montajını yapalım dediler.Nasıl olsa para vereceğim diye montaj tekliflerini kabul ettim.Aracın sam dedikleri beyni DRL yi açtırınca röle taksan bile uyumsuzluk yaratabilir gibi hikayeler anlattılar.Sonuç haftaya salı günü randevulaştık.Uyum sağlamazsa montaj yaptırmayacağım ama DRL özelliğini açtırmış olacağım.Zaten sanayide multimedyayı montaj yaptırdığım iyi ve bilgili bir ustam var.Olmazsa ona yaptıracağım.Ayrıca 4 tane mavi ledli kapı eşiği de geldi.Paslanmaz çelik ve çok hoş.Üçüncü ürünüm olan kapı içi yapıştırmalı ışıklı ve yere hayalet logo yansıtan ledli ışığı bekliyorum.Üçünü de aynı anda sipariş geçtim farklı satıcılardan ama hayalet logo daha gelmedi.
Montaj sonrası bilgi vereceğim.İyi günler...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 169 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye