Zaman: 16 Eki 2025 07:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2013 11:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
•EKRAN: 8 ‘’ dokunmatik TFT Dijital LCD 800*480 Çözünürlük
•PIP: Picture in Picture özelliği sayesinde navigasyon ekranındayken dilerseniz diğer bir ekranı ana ekran içerisinde açabilir, ekranı parmağınızla dilediğiniz yere kaydırabilir ve kontrol edebilirsiniz.
•HAFIZA : 4GB navigasyon datası yüklü , 32 GB USB ve Multimedia SD kart desteği.USB 2.0 480Mbps
•DVD, DIVX, CD, MP3, AVI, MP4 PLAYER :Çok iyi bir görüntü kalitesinin yanında ürünümüz 5.1 ses sistemine uygundur
•NAVIGASYON: Ürünümüz de navigasyon datası olarak Türkiye'nin en kapsamlı navigasyon haritası kullanılmaktadır. Wince 6,0 destekleyen tüm navigasyon yazılımları kullanılabilir.
•AM/FM DIJITAL RADYO:Özel Motevo Radyo menüsü sayesinde tüm beğendiğiniz radyo kanalları tek tuşla elinizin altında. RDS fonksiyonu mevcuttur.
•BLUETOOTH:Bluetooth özelliğiyle sadece telefon aramaları değil , telefon rehberine erişim sağlayabilir ,cep telefonunuzdaki müzikleri de aracın müzik sisteminden dinleyebilir ve direksiyon kumandasından şarkı değiştirebilirsiniz.
•DUAL ZONE ÖZELLİĞİ:Aracınön kısmında navigasyon işlemi yapılırken koltuk arkası ekranlarından film seyredebilirsiniz
•CAN ( Control Area Network ) UYUM PROTOKOLU:Ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir. Climatronik ve arka park sensörü bulunan araçlarda klima bilgisi ve park sensörü imajları da aynı anda geri görüş kamerası ekranından izlenebilir.
•IPOD: I-POD ,I-PAD, I-PHONE 4 müzik ve şarj desteği,Arayüz, Lisans, Bağlantı
•KULLANICI DOSTU ÖDÜLLÜ ARAYÜZ: Ana menü ikonlarını kaydırarak kişisel çabuk erişim menüsü oluşturma.
•Özel bağlantı sayesinde aracı geri vitese almadan geri görüş kamerası çalıştırabilme.
•Analog TV Tuner.
•50 X4 watt gücünde 24 bit DAC destekli ses kalitesi
•Alüminyum ve fanlı soğutma sistemi
1.587,00 TL

EKRAN : 8 '' dokunmatik TFT Dijital LCD 800*480 Çözünürlük
PIP : Picture in Picture özelliği sayesinde navigasyon ekranındayken dilerseniz diğer bir ekranı ana ekran içerisinde açabilir, ekranı parmağınızla dilediğiniz yere kaydırabilirsiniz.
HAFIZA : 4GB SD kart ( Navigasyon datası yüklü)
DVD, DIVX, CD, MP3, MP4 PLAYER : Çok iyi bir görüntü kalitesinin yanında ürünümüz 5.1 ses sistemine uygundur
NAVİGASYON : Ürünümüzde navigasyon datası olarak Türkiye'nin en kapsamlı navigasyon haritası kullanılmaktadır.
AM/FM DIJITAL RADYO : Özel Motevo Radyo menüsü sayesinde tüm beğendiğiniz radyo kanalları tek tuşla elinizin altında . RDS fonksiyonu mevcuttur.
BLUETOOTH : Bluetooth özelliğiyle sadece telefon aramaları değil cep telefonunuzdaki müzikleri de aracın müzik sisteminden dinleyebilirsiniz.
DUAL ZONE ÖZELLİĞİ : Aracın ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken koltuk arkasi ekranlarından film seyredebilirsiniz.
CAN ( Control Area Network ) UYUM PROTOKOLU : Ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir.
IPOD : Arayüz, Lisans, Bağlantı
E-BOOK : Dilerseniz sd kartınızdan cihazınıza yüklediğiniz e-kitapları cihazınızın yüksek çözünürlüklü ekranından okuyabilirsiniz.
599,00 TL

Sizce ikisi arasındaki 1000 TL lik fark nerede? Merak ettim..!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2013 12:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
aradım müşteri hizmetlerini. dediki arabamanelazim.com açılışına özel bazı ürünlerde indirim yaptık. her ikiside aynı ürün ama belirli adet multimedia için indirdik diyor. asx için son birtane kalmış dedi. Ayrıca çerçeve ve geri görüş kamerasıda fiyata dahil dedi. İsterseniz sizde bi arayın sorun. Müşteri hizmetleri 0 541 320 10 10 http://arabamanelazim.com/urun_detay.as ... ltimedya/5

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2013 20:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: ARh+
Ben az önce 600 TL lik olandan sipariş ettim, montajını yaptırınca izlenimlerimi paylaşırım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2013 09:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Turgay
Meslek: Bilgisayar
Kan grubu: a
İlker Bey selamlar,
size sorum olacak,
cihazla birlikte dörtlü flaşörlerin oraya takılan ince uzun bir elktronik kart gönderildimi?
birde aracınız kaç modeldi.
Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Navigasyon olarak IGO 8 i yükledim oda sorunsuz çalışıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2013 20:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: ilker
Araç: ASX İntense
Meslek: .
turgay gokduman yazdı:
İlker Bey selamlar,
size sorum olacak,
cihazla birlikte dörtlü flaşörlerin oraya takılan ince uzun bir elktronik kart gönderildimi?
birde aracınız kaç modeldi.
Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Navigasyon olarak IGO 8 i yükledim oda sorunsuz çalışıyor.

evet flasor arkasina gelen 15 cm uzunlugunda ve 2 cm genisliginde bir elekrtonik kart geldi. Uzerinde flasor icin buton var. Benim aracim 2011 model. İntense. Hava yastigi lambalariyla uyum sagladi. Yani hava yastigi ariza lambasi yanmadi. Ben sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. Bu fiyata mukemmel bir urun. Montaji bir arkadasim yapti, zaten soketleri filan araca uyumlu ve her kablonun ustunde aciklama etiketi var. Hem satista hem kullanimda sorunsuz bir urun. Satan firmaya buradan tesekkur ediyorum. İnsallah sizlerde bu fiyata alir kullanirsiniz. Saygilar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2013 21:37 
Kullanıcı avatarı

Benim cihazda geldi, c.tesi montajını yaptıracağım. 200 TL montaj ücreti istediler biraz fazla geldi açıkçası. Sizler kaça yaptırdınız acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2013 23:18 
Kullanıcı avatarı

€®$İN yazdı:
Benim cihazda geldi, c.tesi montajını yaptıracağım. 200 TL montaj ücreti istediler biraz fazla geldi açıkçası. Sizler kaça yaptırdınız acaba?

Yuhh 200 ne yahu... abartmışlar bence... 100-130-150 arası bişey makul olur bence. Bakımda bu kadar işçilik almıyorlar.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2013 09:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Turgay
Meslek: Bilgisayar
Kan grubu: a
İlker Bey,
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ersin Bey,
Yenimahallede Ergazi Elektronik var orda ben 130 TL'ye montaj yaptırdım.
Motevo kurulumların yapılması için oraya yönlendiriyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2013 18:08 
Kullanıcı avatarı

Turgay Bey,

Beni de montaj için Ergazi Elektronik'e yönlendirdiler ama telefonları kesik kesik çalıyor. Mail attım mail geri geldi, bende herhalde kapandı diye düşündüm. Sizde söyleyince tekrar aradım bu sefer açtılar, 100 TL ye anlaştık yarın taktırtacağım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2013 11:58 
Kullanıcı avatarı

Sonucu bekliyoruz... Resimlerle ya da bir videosu ile desteklerseniz çok iyi olur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2013 14:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alican
Araç: BMW F20
Meslek: Makine Mühendisi
599TL olan cihazı taktıran varsa bir video ya da fotoğraf alabilir miyiz?

Edit: Aslında merak ettiğim şey aşağıdaki airbag ışıkları ve dörtlü flaşör butonunun nasıl gözüktüğü.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2013 19:52 
Kullanıcı avatarı

Benim montaj olayı Salı gününe kaldı, yaptırınca detaylı fotoğrafları siteye eklerim. (Servisler inanılmaz yoğun, yetişemiyorlar. Benim yaptıracağım yer, bugün 2 adet Captiva montajı olduğunu yetişirse benimkinide araya sıkıştıracağını söylemişti, yetiştiremediği için salıya kaldı)

Eğer sitedeki ürün fotoğrafları hatalı değilse bana gelen ürün 599 TL lik cihaz değil. İndirim yapılmayan öbür cihazdan geldi. Sonucu bende çok merak ediyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ağu 2013 19:59 
Kullanıcı avatarı

€®$İN yazdı:
Benim montaj olayı Salı gününe kaldı, yaptırınca detaylı fotoğrafları siteye eklerim. (Servisler inanılmaz yoğun, yetişemiyorlar. Benim yaptıracağım yer, bugün 2 adet Captiva montajı olduğunu yetişirse benimkinide araya sıkıştıracağını söylemişti, yetiştiremediği için salıya kaldı)

Eğer sitedeki ürün fotoğrafları hatalı değilse bana gelen ürün 599 TL lik cihaz değil. İndirim yapılmayan öbür cihazdan geldi. Sonucu bende çok merak ediyorum...

Ben telefonda sordum o indirim yapılmayan ürünle yapılan ürün aynı dedi satıcı. Belli bir sayı ve süre için yaptık diyor. Yani şanslısınız sanırım sizin deneyiminiz çok önemli bekliyoruz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2013 22:48 
Kullanıcı avatarı

Tunerrus yazdı:

Edit: Aslında merak ettiğim şey aşağıdaki airbag ışıkları ve dörtlü flaşör butonunun nasıl gözüktüğü.

ben su an yurtdisindayim, gelince foto yuklerim. Ama cihaz araca yakisiyor. Dugme olarak orta flasor dugmesi var, iki yanindaki ise siyah kapak. Led filan gorunmuyor. Belki biraz modifiye edilerek duzenlenebilir ama bence gerek yok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2013 23:29 
Kullanıcı avatarı

scorpio_tr yazdı:
Tunerrus yazdı:

ben su an yurtdisindayim, gelince foto yuklerim. Ama cihaz araca yakisiyor. Dugme olarak orta flasor dugmesi var, iki yanindaki ise siyah kapak. Led filan gorunmuyor. Belki biraz modifiye edilerek duzenlenebilir ama bence gerek yok.

İşte o ledlerin gözükmemesi belki gereksiz ama insanın kafasına takılan bir detay. En azından benim gibi takıntılı insanlar için :D Ancak şu an gönderilen diğer 1500 liralık ürünün fotoğraflarında oradaki ledler için delikler var gibi gözüküyor.
Mesela şu videoda o bölüm için plastik yapışkanlar var aynen orjinali gibi oluyor. Ayrıca alınan teyplerde bu tip değişiklikler yapılması gerekiyor mu yoksa her şey hazır mı geliyor. Eğer hazır geliyorsa montajı kendim de yapabilirim. Hoş böyle geliyorsa da kendim yapabilirim de neyse :D Bir tek geri vites kamerası uğraştırır gibi geliyor ama o da çok zor olmaz herhalde.
http://www.youtube.com/watch?v=lKuJuy5VA_U

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 00:44 
Kullanıcı avatarı

Tunerrus yazdı:
scorpio_tr yazdı:
Tunerrus yazdı:

İşte o ledlerin gözükmemesi belki gereksiz ama insanın kafasına takılan bir detay. En azından benim gibi takıntılı insanlar için :D Ancak şu an gönderilen diğer 1500 liralık ürünün fotoğraflarında oradaki ledler için delikler var gibi gözüküyor.
Mesela şu videoda o bölüm için plastik yapışkanlar var aynen orjinali gibi oluyor. Ayrıca alınan teyplerde bu tip değişiklikler yapılması gerekiyor mu yoksa her şey hazır mı geliyor. Eğer hazır geliyorsa montajı kendim de yapabilirim. Hoş böyle geliyorsa da kendim yapabilirim de neyse :D Bir tek geri vites kamerası uğraştırır gibi geliyor ama o da çok zor olmaz herhalde.
http://www.youtube.com/watch?v=lKuJuy5VA_U

bitane delik var ama led filan isigi goremedim ben :) geri vites kamerasi icin geri vites lambasindan bi hat cekip teybin arkasindaki mavi "back light" kablosuna baglanti yaparsaniz, geri vitese gecince direk kameraya baglaniyor. Diger baglantilar basit zaten. Soketli hepsi. Hatali takma olasiligi yok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 01:15 
Kullanıcı avatarı

scorpio_tr yazdı:
bitane delik var ama led filan isigi goremedim ben :) geri vites kamerasi icin geri vites lambasindan bi hat cekip teybin arkasindaki mavi "back light" kablosuna baglanti yaparsaniz, geri vitese gecince direk kameraya baglaniyor. Diger baglantilar basit zaten. Soketli hepsi. Hatali takma olasiligi yok.

Teşekkür ediyorum. İki gündür siteye girip girip çıkıyorum. Siparişi tamamla butonuna bir türlü basamadım. :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 10:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Meslek: Yazılım
Kan grubu: 0+
Merhaba, bu tip cihazlarda radyo çekiminin düştüğü söyleniyor. Öyle mi gerçekten. Önceki aracımın teybini değiştirdiğimde bu sorunu yaşadım cidden çok kötü oluyor. Bir çok durumda radyo navigasyondan ve geri görüş kamerasından daha önemli. Eğer radyoda sorun yoksa ben de almak istiyorum bu üründen. Fiyatı oldukça makul.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 20:48 
Kullanıcı avatarı

Bugün yaklaşık 4 saatlik bir montaj sürecinden sonra Motevo navigasyon cihazı aracıma takıldı arkadaşlar. Navigasyon cihazı alacak arkadaşlara tavsiyem, stoklar bitmeden bu fiyata bu cihazı kaçırmasınlar. Ben servisden ayrılırken montaj yapan usta, hala bu ürünü nasıl bu fiyata sattıklarını sorup duruyordu.

Cihazın artı özellkikleri;
- Bir kere kesinlikle araca üst segment havası kattı.
- Benim en çok aklımı kurcalayan nokta ses kalitesi idi, ama cihazın ses kalitesi tahminlerimin çok çok üstünde çıktı.
- Radyo yayınlarını gayet net çekiyor.
- Navigasyonda "Don't Panic" isimli yazılım var. İlk izlenimim gayet başarılı. (Menü, görüntü, yönlendirme sesi olarak) Henüz hiç bir yere rota tarifi yaparak gitmediğim için haritanın performansı için bir şey diyemeyeceğim.
- Ipod ve USB çıkışları torpido gözünde. 160 GB lık Ipod'umu takınca anında otomatik olarak tanıdı. Ses kalitesi harikaydı.
- Geri görüş kamerası gayet net, geri vitese takınca otomatik aılıyor. Kamera olarak plaka ışıklığına takılan tip çıkıyor kutudan. Orada gördüm başka bir araca kamera tampona delinerek takıldı, bence hiç hoş olmadı.

Cihazın eksi özellikleri
- CD yükleme süresi biraz uzun (10-15 sn civarı)
- Dokunmatik biraz daha hassas olabilirdi. Aslında çok rahatsız edici değil ama belki ben Iphone ve Ipad'a alıştığım için bana öyle geldi.
- Cihazın içinden çıkan kart montaj sırasında bir işe yaramıyor. O yüzden 4'lü flaşörün çalışabilmesi için montaj aşamasında biraz sıkıntı çıkıyor, bir kaç lehim işlemiyle iş halloluyor ama montaj süresi uzuyor.

Çok sayıda fotoğraf çektim ama nasıl yükleneceğini bilmediğim için yükleyemiyorum. Bu konuda bir arkadaş yardımcı olursa onları da yükleyerim. Aracı akşam 18.30 da aldığım için henüz film performansı , SD kart ve USB özelliklerini test edemedim. Cihazı kullandıkça öğrendiğim özelliklerini paylaşırım.

Son söz; cihaz kesinlikle benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 22:43 
Kullanıcı avatarı

viewtopic.php?f=39&t=6932 burada anlattık. Eminim herkes kolayca resim yükleyebilecek...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye