Zaman: 17 Oca 2026 23:26

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 51 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: 2. el ASX önerisi
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2013 15:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: ersin
Araç: asx
Meslek: güvenlik
faha yazdı:
ilbilge_11 yazdı:
arkadaş ne kadar zor ikinci el arac almak insan doğruyu yazar değilmi hatasız diyor 2 tane kaydı cıkıyor ha ben ufak tefek vurma değişme boyamalara takmam ancak baştan yaz dmi zaten sistemde veya exp gidince anlasılacak bari baştan yaz insanlar uğraşmasın ve bilsin ona göre kararını versin doğrusu sıfır mı alsam diyorum ama bütcemi zorlamak istemiyorum acaba showroomlarda 2011 model olup veya 13 gelince 12 model olarak ellerinde kalanları daha uygun fiyata verirler mi

maltepe serviste 2011 sıfır vardı satılmadıysa bi araştırın
showroom aracıymış

biraz önce araım maltp servisini 2011 yokmuş 12 lerde elimizde araba yok istediğiniz rengi alamıyorsunuz dediler mayısta 2013ler gelecekmiş ve fiyatları inanamazsınız 73bin dedi tlf kapattım ama adama :kır: :crazy: %) :P :dil: .......(noktalı yerler agır sinkaf içeriyor) satarsınız demek istedim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2013 22:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx 2011
Meslek: elektronik
ilbilge_11 yazdı:
faha yazdı:
ilbilge_11 yazdı:
arkadaş ne kadar zor ikinci el arac almak insan doğruyu yazar değilmi hatasız diyor 2 tane kaydı cıkıyor ha ben ufak tefek vurma değişme boyamalara takmam ancak baştan yaz dmi zaten sistemde veya exp gidince anlasılacak bari baştan yaz insanlar uğraşmasın ve bilsin ona göre kararını versin doğrusu sıfır mı alsam diyorum ama bütcemi zorlamak istemiyorum acaba showroomlarda 2011 model olup veya 13 gelince 12 model olarak ellerinde kalanları daha uygun fiyata verirler mi

maltepe serviste 2011 sıfır vardı satılmadıysa bi araştırın
showroom aracıymış

biraz önce araım maltp servisini 2011 yokmuş 12 lerde elimizde araba yok istediğiniz rengi alamıyorsunuz dediler mayısta 2013ler gelecekmiş ve fiyatları inanamazsınız 73bin dedi tlf kapattım ama adama :kır: :crazy: %) :P :dil: .......(noktalı yerler agır sinkaf içeriyor) satarsınız demek istedim

bir ay önce bizzat gördüm ve bilgi aldım 2011 showroom aracı dediler. demekki satılmış.ama yakın zamanda gidecem yukarı çıkar bakarım .duruyorsa size yazarım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2013 17:01 
Kullanıcı avatarı

biraz önce araım maltp servisini 2011 yokmuş 12 lerde elimizde araba yok istediğiniz rengi alamıyorsunuz dediler mayısta 2013ler gelecekmiş ve fiyatları inanamazsınız 73bin dedi tlf kapattım ama adama :kır: :crazy: %) :P :dil: .......(noktalı yerler agır sinkaf içeriyor) satarsınız demek istedim[/quote]

bir ay önce bizzat gördüm ve bilgi aldım 2011 showroom aracı dediler. demekki satılmış.ama yakın zamanda gidecem yukarı çıkar bakarım .duruyorsa size yazarım.[/quote]
teşekkürler ilginize

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Nis 2013 14:09 
Kullanıcı avatarı

renk olarak ne dersiniz asxe en cok hangi renk gider benim sıralamam turkuaz(mavimsi) beyaz kırmızı füme siyah

kırmızı sizce çok iddialı mı olur vede ileriye dönük uzun süre kullanımlarda solma yapar mı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 00:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx 2011
Meslek: elektronik
ilbilge_11 yazdı:
renk olarak ne dersiniz asxe en cok hangi renk gider benim sıralamam turkuaz(mavimsi) beyaz kırmızı füme siyah

kırmızı sizce çok iddialı mı olur vede ileriye dönük uzun süre kullanımlarda solma yapar mı

beyaz küçük ve basit gösterir
kırmızı bu arabaya gitmedi
füme eski gösterir
turkuaz iyi
siyah ideal(temizligi gözardı ediliese)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 09:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Beyaz bence en ideali ama arabamın rengi olsun diyorsak turkuaz ilk sırayı alır sonrasında kırmızı ve ertesinde füme;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 13:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: ASX 2011
Meslek: BANKACILIK- FİNANS
Herkesin görüşüne saygı duymak lazım. Benim aracım beyaz renkli. Komşumda ve eniştemde Tiguan var. ASX le yanyana durduklarında ASX daha heybetli duruyor. Ayrıca ASX ten önce linea vardı bende. Lal kırmızısı renkliydi . ASX le bereber bir süre ikisinide kullandım. Sıcak havalarda koyu renk arabaların içi sıcaklığı en az 5 derece farkediyor. Krom barlar takıltığında araç daha da bir kaslı duruyor.
Saygılar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2013 11:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Denizli Özpam'da Ali Bey'le konuşurken en az satan rengin Turkuaz olduğunu, gerçeğinin resimlerdeki gibi durmaığını söylemişti. Bunun yanında ne zaman kırmızısını gördüm o anda bendeki granit kahveyi verip kırmızıyı almak geçmedi değil aklımdan.
Bu arada güneş altında araçların ısınması ile renkleri arasında çok bir bağıntı yok. En önemli faktör camların açıları. Yaklaşık 10 yıl önce bir dergide yapılan bir araştırmada böyle yazıyordu. Adamlar aynı aracın farklı renklerini ve aynı renk farklı araçları test etmişler en çok ısınan, en az ısınan diye sıralamışlardı. En az ısınan dümdüz dik ön camlı olan bir modeldi. Aynı aracın farklı renkleri arasında 1 derecelik bir fark anca vardı....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 May 2013 21:49 
Kullanıcı avatarı

anlayamadığım aklımın almadığı bir konu var ikinci el asxlere bakıyorum adamlar invete donanımlı 2011 model 30-40bin kmdeki araçlarına 48 -54bin tl arası fiyat yazmışlar :kır: bu arkadaşlara (ha artı donanım navig basamak vs olsa belki anlarım) mitsubishinin sitesine bakmayı hatırlatmak lazım :Bravo: :dus: 2012 modelleri 53bin tl civarı sen ikinci el 2011 model km aşmış araçlara o fiyatı hangi akla hizmet istiyorsun sonra mits ikinci eli düşük böyleleri oldukça tabi düşük olur

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 May 2013 15:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Arkadaşlar bu asxin yıllık vergisi otomobille aynı mı?Suv olduğu için vergisi farklı mı oluyor?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 May 2013 21:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Ruhsatta station otomobil diye geçiyor. Yani bildiğiniz otomobil mtv si.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 51 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: