Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

LPG ve S&S
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=42&t=11644
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  ymehmet [ 21 Mar 2016 23:25 ]
Mesaj Başlığı:  LPG ve S&S

Merhaba Arkadaşlar,
aracımda brc my32 kiti var. yaklaşık 200-300 km gittikten sonra önce S&S çalışmamaya başlıyor.Ama o ana kadar her trafik ışığında çalışıyor.40-50 km gittikten sonra da motor arıza ışığı yanıyor. PO171 kodlu arıza görünüyor.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

tşk.

Yazar:  Jawserdi [ 22 Mar 2016 19:04 ]
Mesaj Başlığı:  Re: LPG ve S&S

P0171 kodu lpg fakir karışımında verir. Eğer karışım ayarı düzgünse 1. oksijen sensörünü ölçütürünüz.

Hep aynı istasyondan alıyorsanız farklı marka deneyiniz. AYGAZ veya SHELL

Yazar:  ymehmet [ 24 Mar 2016 21:44 ]
Mesaj Başlığı:  Re: LPG ve S&S

genelde shell den alıyorum. opet daha araca hiç almadım. 3 veya 4 farklı ama aynı yerlerden.Ama benim tespitim S&S çalışmamaya başladıktan sonra 30-40 km gittikten sonra yapıyor.Benzinde bu sorunu yapmıyor.
ama dediğiniz 1. oksijen sensörünü kontrol ettireceğim.

tşk.

Yazar:  ymehmet [ 26 Nis 2016 22:07 ]
Mesaj Başlığı:  Re: LPG ve S&S

Bakımda aracımı izmir karabağlardaki brc ege bölge bayisine götürdüm.Tekrar bir ayar yaptılar.Fakir karışımdan olduğunu söylediler.aldığın yakıt istasyonundan değildir dediler.çünkü filtre temiz çıktı.şuana kadar aynı sorunu yapmadı.ama takip edeceğim.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/