Zaman: 16 Eki 2025 01:54

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 14 Ara 2011 23:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Aykut
Araç: ASX
Meslek: Turizm
Kan grubu: A +
Merhaba arkadaşlar..

Ben de kaporamı verdim ve ASX intense beyaz renk ve bir dizi aksesuar ve necvox navigasyon ve arka başlıklar ile aracımı almaya sabırsızlanıyorum..

Aracın tamponları ve marşpiyelinin boyaı halini yurtdışı sitelerinde gördüm ve çok beğendim, o sebeple aracın tamponlarını ve marşpiyelini aldığım servise boyattıracağım.. Sonradan sorun olmaması için bu bölgede özel astar uygulaması yapılıyormuş..

Ne dersiniz sizce de aracın tampon ve marşpiyelleri boyalı hali çok daha güzel değil mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2011 22:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: ARh+
Dostum aramıza hoşgeldin diyorum...Ben de navigasyon taktırmak istiyorum aracı taktırdıktan sonra izlenimlerini bzimle paylaşırsan sevinirim.

Hafta sonu servise gittim, Kenwood'un iki modeli ile anlşamaları varmış. Ucuz olan 3.500 TL, pahalı olan ise tam 4.500 TL idi. Fyatlar bana ciddi anlamda uçuk geldi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2011 23:00 
Kullanıcı avatarı

teşekkürler Ersin.. Websitesinde kenwood ile anlaşması var diyor ama aslında necvox ile de anlaşması var yani temsa nın 2 yıl garantisi altında.. (tek farkı kenwood un garantisi 3 yıl). Herhangi bir sorun durumunda siz servise götürüyorsunuz, servis kenwood yada necvox un servisini çağırıyor ve mitsubishi servislerinde bakımı yapılıyor.

Gelelim kenwood ile necvox arasındaki kalite farkına.. Almamanız gereken marka Cyclone.. Kenwood yada necvox arasında hiçbir fark yok, ben çok araştırdım. İkisi de çok kaliteli. Necvox biraz daha ucuz, farkı bu.. Necvox 2000 TL, eğer arka başlıklarla isterseniz bu da başlık türüne göre 750-1000 TL arasında değişiyor.

Eeğer sizde intense aldıysanız mutlaka navigasyon taktırın, bu araç o şekilde binilmez, hatta benim gibi olmuşken tam olsun deyin arka başlıkları da taktırın.. Sonra keyfinden yenmez..

Peki siz tamponlar, plaka yeri ve marşpiyeli boyatmayı düşündünüz mü?_ Açıkçası normal hali bana biraz yavan geldi.. Boyanmışlarını görünce çok beğendim, o yüzden boyatmaya karar verdim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2011 20:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
Katılmıyorum!Özellikle beyaz renkliler için aracın tüm havasını alıp götürdüğü,acemice yapılmış modifiye izlenimi bıraktıgı düşüncesindeyim.Asil duruşunu bozuyor.Ama zevk sizin, size hoş geliyorsa gerisi önemli degil.Güle güle kulanın. :)

Bence bu araçların eksiği plakalıgın takıldıgı panjurun ortasındaki bandın siyah oluşu. orayı gövde rengine boyatırsanız daha hoş bir görüntü çıkar diye düşünüyorum.Bazı avrupa sitelerinde görmüştüm.Bulabilirsem resmini eklerim. Ben orayı yapmak istiyorum ama enaz 2 gün yatması gerekiyor.2 gün araçsız kalamam diye erteliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2011 21:53 
Kullanıcı avatarı

Barış Bey, size tamponlar, marşpiyel ve plaka boyalı halinin resmini gönderiyorum:

http://www.drive.com.au/used-cars/MITSU ... 10126&pt=1

Bence boyalı hali çok daha havalı... Tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 00:13 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
aykutanil yazdı:
Barış Bey, size tamponlar, marşpiyel ve plaka boyalı halinin resmini gönderiyorum:

Şaka gibi... hem 4 WD hem CVT hem de yaklaşık 75.000 TL :kır:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 00:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: ARh+
aykutanil yazdı:

Aykut Bey, boyalı yerler ile gövde arasında ton farkı mı var, bana mı öyle geldi? Eğer ton farkı olmayacaksa fena durmuyor ama böyle fark olacaksa bilemiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 01:31 
Kullanıcı avatarı

Yapilacak astarla alakali ton farki.. Ama hemen hemen ayni ton oluyor. Bence boyali cok daha guzel, bakalim 4 gozle bekliyorum, hazir olsunda goreyim benimkini, goruslerimi paylasirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 10:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Lancer
Meslek: Sales&Marketing Executive
Arkadaşlar,abiler öncelikle şunu belirtmek isterim ki bir aracın üzerinde tek bir ton yoktur sebebi;
Aracınızın şasesi farklı malzeme tamponları camurluk kısımları farklı malzeme o yüzden aralarında ufak bir ton farkı olması çok normal
Bence tamponları beyaz yapmak çok tatlı olmuş sanki üst segment havası yaymış şimdiden Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 11:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Benim araç siyah.Bende tamponları gövde rengine boyatasım var.Acep nasıl olur photoshop'ta bir denesem mi? :)

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 12:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Meslek: memur
Belirttigim gibi önemli olan sizin beğenmeniz.Ton farkıda soru işareti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 13:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: akın
Meslek: TSK
acizane fikrim boyalı tampon ve marşpiyerler araca basit bir görünüm veriyor.. yine de zevk meselesi beğendiyseniz sorun yok.
benim aracımda da ''temsa bandrollü'' 8'' fly audıo tv/navi var..çeşitli uyumlu markalarla anlaşması var sanırım temsanın.2 bin liraya takıldı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2011 18:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
extrabonus yazdı:
aykutanil yazdı:

Şaka gibi... hem 4 WD hem CVT hem de yaklaşık 75.000 TL :kır:

İkinci el olduğunun farkındasınız sanırım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2011 22:40 
Kullanıcı avatarı

BEN DE ARACIMA NAVİGASYON TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BİLDİĞİM BİR YER VAR BU İŞİ İYİ YAPAN TAKTIRDIKTAN SONRA RESİMLERİ PAYLAŞIRIM.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2011 20:08 
Kullanıcı avatarı

Bu araç boyalı olarak güzel.. tabi zevk meselesi, kişiden kişiye göre değişir..

Navigasyona gelince.. bu konuda çok kapsamlı bir araştırma yapıp, pek çok navigasyonu deneyip, temsayı bile arayıp sonunda necvox navigasyona karar verdim. Fly audio ve cyclone u kesinlikle tavsiye etmem, paranızı çöpe atmış olursunuz. Kenwood da iyi, ancak necvox hareket halinde de arka kamerayı gösteriyor ve kenwood da tv yok iken necvox da var, tabi görüntü karasal yayın olmadığı için sürekli olarak iyi değil.. Kalite olarak ise necvox ile kenwood aynı kalitede, diğerleri çok basit kalıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2011 21:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
aykutanil yazdı:
Bu araç boyalı olarak güzel.. tabi zevk meselesi, kişiden kişiye göre değişir..

Navigasyona gelince.. bu konuda çok kapsamlı bir araştırma yapıp, pek çok navigasyonu deneyip, temsayı bile arayıp sonunda necvox navigasyona karar verdim. Fly audio ve cyclone u kesinlikle tavsiye etmem, paranızı çöpe atmış olursunuz. Kenwood da iyi, ancak necvox hareket halinde de arka kamerayı gösteriyor ve kenwood da tv yok iken necvox da var, tabi görüntü karasal yayın olmadığı için sürekli olarak iyi değil.. Kalite olarak ise necvox ile kenwood aynı kalitede, diğerleri çok basit kalıyor.

Aykut bey fiyat nedir? Necvox ne kadara malolur? http://www.eliftuning.com/Mitsubishi-As ... 397.html#0 birde bu var sanırım aynı cihaz 1500 tl gibi bir rakamı var.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ara 2011 03:40 
Kullanıcı avatarı

Yusuf Bey... Öncelikle şunu söyleyeyim, navigasyon ürünü internetten alınmaz.. Çünkü bir de bunu monte ettireceksiniz ve bunun için ücret vereceksiniz, ayrıca radyoda cızırtı sorunu için servis özel yazılım atacak vesaire.. Dolayısıyla bunu ya Esse Group (necvox'un tr deki yetkili satıcısı) dan yada Aldatmaz Otomotiv - Mitsubishi'den yaptırabilirsiniz. Aldatmaz bu ürünü daimi olarak esse den aldığı ve monte ettirdiği için sizin bireysel olarak alıp monte edeceğiliniz rakamın aşşağısına bunu yaptırtacaktır. Benim fiyatım araç ve bir dizi aksesuarla birlikte olduğu için size net rakam veremiyorum, ancak tahminim 2000 TL gibi bir rakama necvox u sorunsuz şekilde garantili olarak monte ettirebilirsiniz.. Ayrıca arka başlıklarıda isterseniz bu da 900-1000 TL arası bir rakama mal olacaktır.

Tüm bu detaylar için Mitsubishi Aldatmaz Otomotiv'den Özer Bey'i 0530 612 56 33 nolu numaradan arayıp, numarasını benden aldığınızı belirterek bilgi alabilirsiniz. Kendisi size yardımcı olacaktır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2011 11:45 
Kullanıcı avatarı

Bu navigasyon işi için düşündüm düşündüm sonunda 7" GPS, WiFi ve 3G li bir tablet aldım 600 TL. Bir de araç tutacağı aldımmı (10-20 TL) aracımda her türlü navigasyon yapabileceğim. Zaten geri görüş kamerası taktırmıştım. (200 TL) Sonuçta dashborad sökülmeyecek. Tableti istediğim zaman yanımda istediğim yere götürüp istediğimi yapabileceğim. Araçta sabit olmayacak. Bana bu hem daha ucuz hem de daha fonksiyonel bir çözüm gibi geldi. Siz ne dersiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2011 18:29 
Kullanıcı avatarı

Gültekin Bey.. Sizin için sadece kullanışlılık önemliyse elbette olabilir.. Ancak böyle bir araç alınca insan biraz görüntüyüde önemsiyor.. Haliyle ben tablet navigasyonu bu araç için düşünmem.. Ayrıca bir de monte haldeki navigasyonun daha birçok özelliği var ve belki ileride arka başlıklarada ekran taktırırsanız o zaman dörtdörtlük olur.. Ama tercih sizin.. fakat derim ki, cyclone dahi olsa gövde içine taktırın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2011 18:20 
Kullanıcı avatarı

Arka başlıklar beni pek ilgilendirmiyor. Aile kullanımı için ideal olabilir belki. Ben daha çok fonksiyonalite ile ilgileniyorum...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: