Zaman: 12 Haz 2026 07:52

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: asx kesiklik ve tekleme
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2014 17:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
kartal1973 yazdı:
2013 asx invite aracımın 2000 devirde yaptığı kesiklik ve tekleme sorununu Ankara da bir türlü çözemedik.

araçla ilgili yorumlarım;

--direksiyon 1960 yılının teknolojisi hissiz ve turlu.
--ses yalıtımı zayıf
--asfalt harici yollarda müzik dinlemeye çalışmayın duyamazsınız.
--vites geçişleri sıkıntılı
--şehir içinde çok az yakıyor ama sizi sollayan bisikletlilere ve koşanlara dikkat etmeniz lazım. neyse ki dikiz aynaları büyük.
--ortalama yakıt tüketimi bilgisi olması gerekirken(kullama kılavuzunda yazıyor) maalesef yok. servise sordum Hollanda lı bir mühendise bu durumu söylemişler o da şaşırmış. yani hakkımız olan teknolojinin çözümü şaşırmak. yani Türk Milleti nin ne kadar önemsendiği belli oluyor.
--yerden yüksek. bu da hafif bozuk yollarda iyi.
--sabahları kaputu dinlemek hatta açmak lazım 6 kişilik kedi ailesini içine alacak kadar motor bölmesinde boşluk var.
--debriyaj sistemi çok kötü. sarsıntılı ve sert.
--koltuklar kullanışlı uzun yolda yormuyor.
--klima performanslı. sorun çıkartmıyor.

direksiyon için turlu derken neyi kastettiniz anlayamadım. 2013 direksiyonları bendeki 2011 dekinden iyi halbuki bence

--asfalt harici yollarda müzik dinlemeye çalışmayın duyamazsınız. abartıyorsunuz bence
--vites geçişleri sıkıntılı allah allah ilginç bir tespit.
--şehir içinde çok az yakıyor ama sizi sollayan bisikletlilere ve koşanlara dikkat etmeniz lazım. yok artık lebron james
--debriyaj sistemi çok kötü. sarsıntılı ve sert. benim gibi acemisiniz sanırım.
--sabahları kaputu dinlemek hatta açmak lazım 6 kişilik kedi ailesini içine alacak kadar motor bölmesinde boşluk var. yumurta kutusuyla doldurdum ben kedilerden yana sıkıntım kalmadı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2014 17:36 
Kullanıcı avatarı

kartal1973 yazdı:
yani çok acemiyim evet. acemi olmasam bu arabayı almazdım.

Keske biraz daha arastirip x6 veya merco gla alsaydiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2014 19:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökberk
Araç: Proton Wira - Mitsubishi ASX
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: AB+
Vitesleri kemikli fakat bu bir problem değil. (Sürüşü baltayacak ya da engelleyecek bir durum değil)
Yalıtımı Alman araçlarına göre zayıf fakat bu Japon araçlarının hepsinde mevcut. Ne bir eksik ne bir fazla..
Gücü ise gayet yerinde.. Bence siz biraz gaz pedalına basmaya kıyamıyorsunuz ya da elektronik gaz kelebeğini sevmeyenlerdensiniz.
Direksiyonun turning circle dediğimiz dönüş açısı kötü fakat direksiyon turu ve çapı çok iyi. (1960 Teknolojisi ?? WTF !)

Aracınız LPG'li mi ??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2014 23:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
araçla kimya tutmamış saygı duymak lazım, 4/4 lük bir araç olmadığı malum ama f/p olarak bana göre değerini fazlasıyla hakediyor ama bu da kişiden kişiye beklentiler oranında değişebilir

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2014 23:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
Sayın tok yorumlariniza 14 aydir asx invite 2013 sahibi birisi olarak ve 20 yıldır araç kullanan birisi olarak kusura bakın kesinlikle katılmıyorum aslinda bu yorumu size cevap olarak değilde arac araştırma si yapan ve forum okuyan arkadaslar için yazıyorum klima hariç diğer soyledikleriniz hele debriyaj ve vitesle ilgili yorumlarınız çok kasıtlı geldi bana

En son akif06eren tarafından 27 Ağu 2014 23:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2014 23:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
Kan grubu: ARh+
Evet arkadaşlar araba gerçektwn çok kötü 63 bini geçtim gezmekten cebimde para kalmadı :-D belki daha iyi bir araba alsaydım benzini çok yakacağından gezmezdim... Amma velakin araba gerçekten kötü... Vites geçişleri çok beğenilen almanlr gibi değil öyle kötü ki ben bu zamana kadar hiç sıkıntı çokarmadı. Debriyaj berbat... Nerdeyse otomatik gibi kullandığım arabayı lütfen kullanmayı beceremiyosanız satın. Kötülemeyin. Şehir içinde şehir dışında agresif kullanan biriyim. Siz hele bi devirli kullanın arabayı öncelikle bir an evvel yüksek vitese geçip düşük devire alın. Yani ders vermek istemem ama 1-2 viteste devri aldımı 3 te zaten hızlı gider ve az yakar. Ayrıca arabanın dilinden anlamak lazım. Ha yok ben bu kadar uğraşamam derseniz saygı duyarım. Taksiyi tercih edebilirsiniz. Hiç bir problemi yok. Lütfen gereksiz kötüleme yapmayın. Bu forumda herkes asx i biliyor ve seviyor. Bu arada son ölçümüm depo fulleme yöntemi ile 1350 km de 32 kuruş... Saygılar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2014 01:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
akif06eren yazdı:
Sayın tok yorumlariniza 14 aydir asx invite 2013 sahibi birisi olarak ve 20 yıldır araç kullanan birisi olarak kusura bakın kesinlikle katılmıyorum aslinda bu yorumu size cevap olarak değilde arac araştırma si yapan ve forum okuyan arkadaslar için yazıyorum klima hariç diğer soyledikleriniz hele debriyaj ve vitesle ilgili yorumlarınız çok kasıtlı geldi bana

Keşke beğen butonu olaymış :-D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2014 11:39 
Kullanıcı avatarı

ersinnsahin yazdı:
Bukadar berbat bir araç olsaydı rekorlar kitabına girmez abd de ise sınıfının en güvenlisi olmazdı. İllaki eksi yönleri var katılırım ama bukadar da değil. Sabırla cvt sinin ülkemize gelmesini bekliyorum.

Hocam cvtsini dort gozle bekliyorum ben de. Ama bu beklemekle olacak gibi degil, temsaya bu konuda basvuru vs yapsak sonuc alabilir miyiz acaba?.iplerler mi bizi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2014 12:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
morethanxtc yazdı:
kartal1973 yazdı:
yani çok acemiyim evet. acemi olmasam bu arabayı almazdım.

Keske biraz daha arastirip x6 veya merco gla alsaydiniz.

:ROFL: :vauv: :vauv: ahah bencede en iyi çözüm bu :).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2014 12:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Yazılım
14 aydır ASX kullanıyorum.
Bu sürede uzun süreli olarak peugeot, dacia, toyota marka araçlar da kullandım.
- Bu araçlar içerisinde direksiyonunu en sevdiğim araç ASX.
- Frenleri en çok güven veren araç ASX.
Bu araçların hepsiyle uzun yol yaptım.
- Diğerleriyle 200-300 km yaptığımda hissetiğim yorgunluk, bel ağrısı ASX'de 1000 km de bile olmadı.
- Debriyaja gelirsek en yumuşak debriyaj da ASX'de. Ancak ne kadar dayanıklı olduğunu zaman gösterecek. Aracım şu an 23 bin oldu.
- Ortalama yakıt tüketimi göstergesi var. Hem genel var hem de sürüş için var. Benim 23bin km ortalamam 6.9lt. (%90 İstanbul, aşırı yoğun olmayan trafik, klimasız)
- Performans olarak kıyaslarsak diğer bindiğim araçların hepsi dizel, yokuşlarda daha üstün oldukları aşikar.
Onun dışında performans farkı fazla yok. Benzinli arabayı biraz devirli sürmek gerekiyor. Dizel bir araç 1500 devirde max tork verirken, benzinle araçlar 4000, 4500 devirde veriyor.
Zaten benzer hacimde motorların verdiği performanslar hemen hemen aynıdır. Babamda 3.20 BMW var. Bak işte o bambaşka bişey. Yoksa 1.6 qashqai gidiyorda 1.6 ASX gitmiyor gibi yorumlar bence çok saçma.
- Ben genelde İstanbul'da kullanıyorum, şehir dışına çıktığımda da genelde gittiğim yollar asfalt bu nedenle yalıtım konusunda çok sıkıntı yaşamadım. Çok şikayet eden var, yeni kasa da çözülmüş diyen de var eskisini kullanmadığım için kıyaslayamıyorum.

Bu yazıyı yazmamın nedeni benzer fiyat seviıyesindeki araçlara göre ASX oldukça iyi bir konfor performans seviyesi sağlıyor. Eğer bu araçlarla kıyaslıyorsak bu başlıktaki gibi kötü değerlendirmek mümkün değil. Ama mercedes'ten BMW'den inip binerseniz farklı değerlendirilebilir. Bir arkadaş vardı forumların birinde, ASX satmış 5.20 almış. saydırıp duruyodu. biri 50bin biri 250bin lira insaf yani.

Şu an aracımdan çok memnunum uzun süre değiştireceğimi zannetmiyorum. Ne ihtiyacım varsa her şey var bu arabada. Hız sabitleme, yerden yüksek oluş ve çok iyi görüş açısı, konfor, rahatlık, genişlik, güven hissi, yakıt ekonomisi. Navigasyon ve geri görüş de taktırdım. Gerekirse LPG taktırıp çok daha fazla ekonomi yapma şansımda var.

Kısacası 50,60 bin lira seviyesinde araba almak isteyen eşime dostuma rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir arabadır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2014 12:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Ben aracımı sattım ama forumu hala takip ediyorum. Çünkü ASX hala bende özel yeri olan bir araç. Daha da faydalı olması açısından biraz daha özelimden bahsedeyim.
ASX'in yalıtımının kötü olduğunu düşünürdüm önceleri. Bir de aracıma lpg takınca, araç gözümden biraz düştü. Lpg den dolayı aracı hakkı ile kullanamıyordum. Yani yüksek devirlere çıkmaya korkuyordum, düşük devir ile motor ömrünü uzun tutarım ve aracın orjinalliğini bozmadan ikinci sahibine teslim ederim diye. Malum subap olayından dolayı. Bu durum zevkimi kaçırdı tabi. Çünkü performans için yüksek devir istiyor bu araç. Aracımı 25 bin km de, kazasız boyasız, sorunsuz bir şekilde yeni sahibine 50 bin tl ye verdim. Araç iki günde satıldı ve bu değer ve hızda satılmasına çok şaşırdım. Forumlarda, satamazsın elinde kalır, yok efendim ölü fiyatına gider gibi yorumlardan dolayı bu şaşkınlığım oluşmuştu. Gerçekte ise durum hiç öyle olmadı.
Neyse.. Aracımı sattıktan bir hafta sonra 2012 model manuel comfortline passat aracımı 78 bin tl ye aldım. Şimdi bu iki aracı, arkadaşın şikayetleri üzerine karşılaştıracağım;
- Direksiyon: ASX in direksiyonu daha yumuşak ve pürüzsüzdü.
-En önemli nokta ses yalıtımı: Ben de ihya olacağımı zannediyordum ama öyle olmadı. 10 üzerinden, passata 8 puan verirsem, asx 7 puanı rahatlıkla alır. Yani arada zannettiğim gibi dağlar kadar fark olmadı.
-Asfalt harici... : Passatta da durum farklı değil. Pürüzlü yollarda içeri ses alıyor. Ama her iki araçta da müzik sesini iki tık artırarak yine rahatlıkla dinlersiniz.
-Vites geçişleri: Ben passatta extra bir konfor göremedim. 6 vites olması tabi ki hariç. Her iki araçta da sıkıntı yok.
-Performans olayı: Ani hızlanmalarda ASX daha başarılı. Ama ASX i yüksek devirlerde kullanmak şartı ile. Passatın 1500 devirden itibaren devreye giren turbosu var. O yüzden yanıltmasın sizi. Ama yük altında yokuşlarda daha rahat çıkıyor passat. O da dizelin avantajı malumunuz..
-Ortalama yakıt tüketimi bilgisi: Buradaki sorunu tam anlamadım ama hem 4 saatlik ara ile oluşan ort hem de sıfır alındığından beri olan yakıt ortalaması var. ASX te anlık değişen çubuk gösterge passatta yok. Renkli ekran passat comfortline de yok. ASX in hız sabitleyicisinin kullanımı daha rahat. Öyle ahım şahım farklar göremedim.
-Yerden yükseklik: Passatta çok sıkıntı çekiyorum. Doğuda çalışıyorum bu durum daha da belirgin oluyor. Artık balığa gidemiyorum bu arada :)
-Kaput içi: Evet ASX in içi çok boş. Tabi standart kasalar olduğu için, yurtdışında da 2.2 gibi motorlar takıldığı için, bizim de 1.6 motor alma zorunluluğumuzdan dolayı böyle bir sıkıntı var. Ha bu arada motor koruma zımbırtısı passatta da yok. Kaza anında motor, sürücünün kucağına değil de, yola düşüp ölüm riskini azaltsın diye yapılan uygulamalar.
-Debriyaj: Kesinlikle passatın debriyajı daha sert. Başkasının araçlarını kullandıktan sonra asx in debriyajına büyük bir güçle basardım, ayağım birden zemine yapışırdı :)
-Koltuk: Passatta daha konforlu tabiki, d sınıfı konfor aracı sonuçta. Ama ASX te de hiç şikayetçi olmamıştım.
-Klima: Passata 10 üzerinden 9 verirsem, ASX e de 8 puan veririm. ikisi de çok başarılı.

Ayrıca;
-Yol tutuşu passata çok yakın. Passatın yol tutuşu biraz daha iyi. Bildiğim bir virajda(burada bir kaç araç devrildi) asx ile 80 ile girdiğim yere, passatta 90 ile girdim. Daha yüksek hızlarda da kurtarır belki ama korku sınırı olarak bu hızlar yeterli derecede.
- ASX lpg ile daha da az yakıyordu :)
- Beğenmediğimiz sert süspansiyonların değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Passat ile tümseklerden geçince daha fazla yaylandığı için sürtme riski de yüksek oluyor. Bir kaç defa sürttüm.
-iç hacim ve bagajı zaten kıyaslamak saçma olur biraz. Çünkü passat d sınıfının da üstünde bir hacme sahip.
-Gece far aydınlatması olarak ikisi de benzer ve çok başarılı. Bu konforu asx ile tatmıştım ilkin :)
-Bir çok akrabam, önceki aracımın daha güzel olduğunu söylüyorlar. Gerçekten karizmasına diyecek yoktu :)
Daha önceleri asx ini sattıktan sonra asx i yerin dibine sokanları gördüğüm için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Zaten o kişiler baştan beri aracına negatif bir şekilde yaklaşmış kişiler. Ama ASX in bende özel bir yeri var. Şimdiki aracımda o derece duygusal bir bağım yok mesela. Şimdiki aracımı daha çok bir meta-mal olarak görürken, önceki aracım aileden biriydi.
İlerde ASX e otomatik dizel koyarlarsa, mutlaka intense modelinden alacağım :)

Bu yazım ile sınıfında ekol olan passatı yerdiğim anlaşılmasın. Asıl amacım ASX in değerini ortaya koymaktır.
Saygılar..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Ağu 2014 00:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
onderalb yazdı:
akif06eren yazdı:

Keşke beğen butonu olaymış :-D

Allah razı olsun Önder bey butona gerek yok yeterki gönüller bir olsun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Ağu 2014 00:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: serdar
Araç: asx almayı düşünüyorum.
Meslek: öğretmen
dr79 yazdı:
Ben aracımı sattım ama forumu hala takip ediyorum. Çünkü ASX hala bende özel yeri olan bir araç. Daha da faydalı olması açısından biraz daha özelimden bahsedeyim.
ASX'in yalıtımının kötü olduğunu düşünürdüm önceleri. Bir de aracıma lpg takınca, araç gözümden biraz düştü. Lpg den dolayı aracı hakkı ile kullanamıyordum. Yani yüksek devirlere çıkmaya korkuyordum, düşük devir ile motor ömrünü uzun tutarım ve aracın orjinalliğini bozmadan ikinci sahibine teslim ederim diye. Malum subap olayından dolayı. Bu durum zevkimi kaçırdı tabi. Çünkü performans için yüksek devir istiyor bu araç. Aracımı 25 bin km de, kazasız boyasız, sorunsuz bir şekilde yeni sahibine 50 bin tl ye verdim. Araç iki günde satıldı ve bu değer ve hızda satılmasına çok şaşırdım. Forumlarda, satamazsın elinde kalır, yok efendim ölü fiyatına gider gibi yorumlardan dolayı bu şaşkınlığım oluşmuştu. Gerçekte ise durum hiç öyle olmadı.
Neyse.. Aracımı sattıktan bir hafta sonra 2012 model manuel comfortline passat aracımı 78 bin tl ye aldım. Şimdi bu iki aracı, arkadaşın şikayetleri üzerine karşılaştıracağım;
- Direksiyon: ASX in direksiyonu daha yumuşak ve pürüzsüzdü.
-En önemli nokta ses yalıtımı: Ben de ihya olacağımı zannediyordum ama öyle olmadı. 10 üzerinden, passata 8 puan verirsem, asx 7 puanı rahatlıkla alır. Yani arada zannettiğim gibi dağlar kadar fark olmadı.
-Asfalt harici... : Passatta da durum farklı değil. Pürüzlü yollarda içeri ses alıyor. Ama her iki araçta da müzik sesini iki tık artırarak yine rahatlıkla dinlersiniz.
-Vites geçişleri: Ben passatta extra bir konfor göremedim. 6 vites olması tabi ki hariç. Her iki araçta da sıkıntı yok.
-Performans olayı: Ani hızlanmalarda ASX daha başarılı. Ama ASX i yüksek devirlerde kullanmak şartı ile. Passatın 1500 devirden itibaren devreye giren turbosu var. O yüzden yanıltmasın sizi. Ama yük altında yokuşlarda daha rahat çıkıyor passat. O da dizelin avantajı malumunuz..
-Ortalama yakıt tüketimi bilgisi: Buradaki sorunu tam anlamadım ama hem 4 saatlik ara ile oluşan ort hem de sıfır alındığından beri olan yakıt ortalaması var. ASX te anlık değişen çubuk gösterge passatta yok. Renkli ekran passat comfortline de yok. ASX in hız sabitleyicisinin kullanımı daha rahat. Öyle ahım şahım farklar göremedim.
-Yerden yükseklik: Passatta çok sıkıntı çekiyorum. Doğuda çalışıyorum bu durum daha da belirgin oluyor. Artık balığa gidemiyorum bu arada :)
-Kaput içi: Evet ASX in içi çok boş. Tabi standart kasalar olduğu için, yurtdışında da 2.2 gibi motorlar takıldığı için, bizim de 1.6 motor alma zorunluluğumuzdan dolayı böyle bir sıkıntı var. Ha bu arada motor koruma zımbırtısı passatta da yok. Kaza anında motor, sürücünün kucağına değil de, yola düşüp ölüm riskini azaltsın diye yapılan uygulamalar.
-Debriyaj: Kesinlikle passatın debriyajı daha sert. Başkasının araçlarını kullandıktan sonra asx in debriyajına büyük bir güçle basardım, ayağım birden zemine yapışırdı :)
-Koltuk: Passatta daha konforlu tabiki, d sınıfı konfor aracı sonuçta. Ama ASX te de hiç şikayetçi olmamıştım.
-Klima: Passata 10 üzerinden 9 verirsem, ASX e de 8 puan veririm. ikisi de çok başarılı.

Ayrıca;
-Yol tutuşu passata çok yakın. Passatın yol tutuşu biraz daha iyi. Bildiğim bir virajda(burada bir kaç araç devrildi) asx ile 80 ile girdiğim yere, passatta 90 ile girdim. Daha yüksek hızlarda da kurtarır belki ama korku sınırı olarak bu hızlar yeterli derecede.
- ASX lpg ile daha da az yakıyordu :)
- Beğenmediğimiz sert süspansiyonların değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Passat ile tümseklerden geçince daha fazla yaylandığı için sürtme riski de yüksek oluyor. Bir kaç defa sürttüm.
-iç hacim ve bagajı zaten kıyaslamak saçma olur biraz. Çünkü passat d sınıfının da üstünde bir hacme sahip.
-Gece far aydınlatması olarak ikisi de benzer ve çok başarılı. Bu konforu asx ile tatmıştım ilkin :)
-Bir çok akrabam, önceki aracımın daha güzel olduğunu söylüyorlar. Gerçekten karizmasına diyecek yoktu :)
Daha önceleri asx ini sattıktan sonra asx i yerin dibine sokanları gördüğüm için bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Zaten o kişiler baştan beri aracına negatif bir şekilde yaklaşmış kişiler. Ama ASX in bende özel bir yeri var. Şimdiki aracımda o derece duygusal bir bağım yok mesela. Şimdiki aracımı daha çok bir meta-mal olarak görürken, önceki aracım aileden biriydi.
İlerde ASX e otomatik dizel koyarlarsa, mutlaka intense modelinden alacağım :)

Bu yazım ile sınıfında ekol olan passatı yerdiğim anlaşılmasın. Asıl amacım ASX in değerini ortaya koymaktır.
Saygılar..

Eline sağlık hocam. Çok güzel bir değerlendirme olmuş. :vauv:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2014 11:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Daha önceki konularda bu ort. tüketim muhabbeti oldu nasıl kullanılacağı nasıl ayarlanacağı ayrıntılı olarak anlatıldı. O servis hangisi ise forumdan öğrenebilir....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2014 11:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
kartal1973 yazdı:
4-5 saat beklemeden sonra sıfırlıyor.

Motor kapalıyken yarı kontak yapıp yol bilgisarayı menüsünden "Settings"e tıklıyoruz.

AVG kısmını A'dan (Automatic) M'ye (Manuel) alıyoruz, sonra Settings'den çıkıyoruz ve genel ortalamayı görüyoruz.

Sonrasında kendiliğinden A'ya geçiyor ve günlük sarfiyatı (4saat sınırlı) görmeye devam ediyoruz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Eyl 2014 10:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet
Araç: asx 2011
Meslek: serbest
Kan grubu: arh+
burda yazılanların bir çoğu kasıtlı yazılmıştır ben 2011 de sıfır asx aldım her şeyi gatey yerli yerinde neymiş kliması direksiyonu teybi bilmem ses yalıtımı bunlar bahane kardeşlerim arabada tık yok mükemmel bir araba hele hele yakıtı çoooooook çoooook az cep dostu
sürüş keyfi konforu
bende hyundaı x35 var abim kullanıtyor her kontakta dünya kadar yakıt yiyiyor abim sadece bu araba için çalışıyor
hyundaı x35
nissan kaşkai ye nazaran yakıtı çok ekonomik

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2014 23:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: mert
Araç: asx 1.6 invite
Meslek: proje müdürü
Kan grubu: BRH-
aynen 2012 asx kullanıcısıyım ort tüketim mevzusu saçma geldi servis sıkıntılı heralde direksiyon konusunda açık konuşmak gerekirse yeni kasaların direksiyonu bana garip geliyor sanki arabaya göre biraz küçük kalmış :D yalıtım konusunda motor sesini seviyorum hiçte şikayetçi değilim vites geçişleri konusunda kemikli olmasından dolayı cart diye geçmesi dahamı iyi olurdu baskı balata biraz sorunlu yeni kasalarda bu sorunu çözdülermi bilmiyorum ama asx in aşkı bi başka benim için :) :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: