Zaman: 16 Eki 2025 10:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ASX E PORT BAGAJ UYGULAMASI
MesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2012 16:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: CEM E.ÜNAL
Araç: ASX
Meslek: SAĞLIK
MERHABALAR.
BENİM DAHA ÖNCEKİ ARACIMA UYGUN OLARAK ALMIŞ OLDUĞUM PORT BAGAJ TAŞIYICILARIM VAR.BUNLARI ALDIĞIM SATICIYA YENİ ARACIMA(ASX İNTENSE) BUNLARI TAKIP TAKAMAYACAĞIMI ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİĞİMDE TAVAN ÇITALARI ARASINDAKİ MESAFENİN EN AZ 45 CM OLMASI GEREKTİĞİNİ FAKAT BENİM TAVAN ÇITASININ ÜSTÜNDE BULUNAN KAPAKLARIN ARASINDAKİ MESAFENİN 30 CM CİVARINDA OLDUĞUNU BU SEBEPLEDE ARACA TAVAN RAYI TAKILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.BUNUN ÜZERİNE YETKİLİ SERVİSE GİTTİM FAKAT BANA İNTENSE MODELİ CAM TAVANLI OLDUĞU İÇİN TAVAN RAYI TAKILAMAYACAĞINI AYRICA TAKILSA BİLE BU RAYLARIN SADECE GÖRÜNÜM İÇİN OLDUĞU YÜK TAŞIMA AMAÇLI KULLANILMADIĞINI SÖYLEDİLER. DAHA SONRA ARACIM TAVAN ÇITALARININ ÖN VE ARKA KISIMLARINI KAPATAN PLASTİK PARÇALARINI KALDIRDIĞIMDA BURALARDA PORT BAGAJ AYAKLARINI UYGULAYABİLECEĞİM UYGUN ARALIK MESAFESİNİ SAĞLAYAN YERLER OLDUĞUNU GÖRDÜM.ANCAK BURALARA PORT BAGAJ AYAKLARI TAKILMASI İÇİN BU PLASTİK KAPAKLARI ÇIKARMAK GERKİYOR BU DA HER SEFERİNDE EXTRA EZİYET EZİYETİN ÖTESİNDE BU KISIMLAR KİR VE PİSLİK TUTACAK ŞEKİLDE OLUKLARI VAR.
KISACASI NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.BU KONU İLE İLGİLİ BANA AKIL VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ASX E PORT BAGAJ UYGULAMASI
MesajGönderilme zamanı: 10 Haz 2012 12:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: CEM E.ÜNAL
Meslek: SAĞLIK
1. MESAJIMIN TAMAMINI BÜYÜK HARFLE YAZMANIN NE SAKINCASI VAR OLDUĞUNU ANLAMADIM ÖNEMLİ OLAN MESAJIMIN ANLAŞILIR OLMASI VE GENEL AHLAK KURALLARI İÇERİSİNDE OLMASI YETERLİ DEĞİLMİDİR. FORUMUN GENEL AMACINA HİZMET ETMEYEN BÖYLE SINIRLAYICI KURALLAR KOYMANIN NE ANLAMI VAR?
2.FORUMUN MAKSADININ MİTSUBİSHİ SAHİPLERİNİN TEK ORTAK NOKTALARI OLAN AYNI MARKA ARACI KULLANIRKEN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARLA İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞ PLATFORMU OLMAKTAN İBARET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.DERDİM SİZİNLE VEYA BİR BAŞKASI İLE DOST OLMAK DEĞİL.BU SEBEPLE KENDİMİ SİZE TANITMANIN MAKSADINI DA ANLAMIŞ DEĞİLİM.
3.AYRICA BENİM SORUMUN NERESİNDE O KAPAKLARIN YENİDEN TAKILACAĞI YAZIYOR?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2012 15:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Her birimin bir amiri ve kuralları vardır. Kuralları amirler koyar ve uygulamasınıda uygun gördüğü kişiler veya bizzat kendisi yapar. İnternette birçok foruma üyeyim be size bahsedilen kurallar genel kuralların haricinde değil

1- Forumun kuralları gayet açık ve net, bu kurallara uymak yerine neden zıtlaşmayı tercih ediyorsunuz?
2- Sizin kimlik bilgileriniz istenmedi ve burada kurulmuş olan çok güzel dostluklarda var, ukala bir tavırla sitenin yönetimine neden böyle bir tavır takınıyorsunuz.
3- Yazınızı okudum bende yeniden takılması gerektiğini gösteren bir bölüm göremedim ancak bunuda uygun bir üslupla söylemeniz uygun olurdu.

4- Tüm bu yazdıklarımdan sonra aynı tavrı banada sergilememenizi umuyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2012 09:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Sayın Cem Sultan;
Sadece forumumuza özgü değil, internete özgü bir kuraldır büyük harf ile yazmamak. Bu bir kültürdür, internet kültürü. Nasıl ki amacınız işinizi doğru yapmak olduğu halde işyerine çıplak gidemezsiniz veya sokakta etekle dolaşamazsınız internette de büyük harfle konuşamazsınız. Kaba bir davranış olarak yorumlanır. Sadece bilgi vermek için yazdım, amacım sizi eleştirmek veya kınamak değildi.

Ayrıca ben de Vedat arkadaşım gibi her seferinde takıp çıkarmaktan bahsettiğinizi düşündüm.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Kas 2013 16:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: kemal
Araç: ASX İntense 2011
Meslek: Sigorta
Kan grubu: Arh+
Cam tavanlı intense modeline tavan çıtası takan varmı arkadaşlar,servis takılmadığını söylüyorda bazı araçlarda görüyorum nasıl bir iş anlamadım ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2013 16:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Meslek: Öğretmen
Arkadaşlar ben ebay üzerinden Çin'den tavan rayları getirttim. Rayların gövdeleri metal malzemeden yapılmış. Yani uçlardaki kapaklar hariç gerisi alüminyum. Bu da yük taşımaya gayet elverişli. Çok sağlam. Özellikle sağlamlığını sınamak amacıyla raylardan tutup aracı salladım. Sonuç müspet. Maliyeti 120 dolar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Kas 2013 22:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
mab55 yazdı:
Arkadaşlar ben ebay üzerinden Çin'den tavan rayları getirttim. Rayların gövdeleri metal malzemeden yapılmış. Yani uçlardaki kapaklar hariç gerisi alüminyum. Bu da yük taşımaya gayet elverişli. Çok sağlam. Özellikle sağlamlığını sınamak amacıyla raylardan tutup aracı salladım. Sonuç müspet. Maliyeti 120 dolar.

aldığınız rayın linkini yollayabilir misiniz acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2013 09:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Meslek: Öğretmen
Ali xpres'ten almışım. Güvenilir bir sitedir. En azından ben bir sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık 15-30 gün arası kargonuz gelir.
http://www.aliexpress.com/item/Mitsubis ... 26877.html

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: