Zaman: 17 Eki 2025 00:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 42 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ASx Hakkında sorularım
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 00:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: ali
Araç: sunay
Meslek: hoca
Kan grubu: arh-
Merhaba arkadaşlar lancer incelerken aklım asx e de kaymaya başladı şimdilik alma şansım yok ama alırsam bu iki araçtan birini düşünüyorum birkaç sorum olacak?

1-2011 model araçlarda bu bahsi geçen spor modu ekonomi modu gibi modlar var mı?

2-Yanlış hatırlamıyorsam 2012 de geçirilen makyajda ne gibi değişikler oldu özellikle iç mekan kalitesi olarak?

3-2011-2012-2013 invite asxlerde makyaj olarak hangi değişiklikler mevcut?

4-Ön göğüs lancerden daha toplu geldi karşılaştırmak gerekirse asx mi lancerin mi iç mekan kalitesi daha iyi?

5-Birde mümkünse kaç kmdir kullanıyorsunuz kronik sorunları var mı içeriden çok zırıltı çıtırtı geliyor mu,mekanik durumlar ne alemde

Bilgilendirirseniz yaza doğru alma ihtimalim var inşallah.

Teşekkürler
:)

En son mitsuistiyoruzbiz tarafından 28 Ara 2013 00:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ASx Hakkında sorularım
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 00:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
. spor modu ilk defa duyuyorum
2. ben makyajlı asx aldım ama radyo olsun dış görünüm olsun değişim oldu. aldığımda yalıtım olarakda ve sanırım dişli gibi bişi değişmiş
3 ön tampon arka tampon radyo, arka koltuklar dikti onu çift kademeli olarak ayarladılar sanırım koltuk kaliteside değişti galiba birde yalıtım yapıldı deniyor
4. valla ön göğüs bagaj felan olarak asx bence 2 gömlek üstün
5. 11000 kmdir kullanıyorum benim bulunduğum ilçede yollar diri asfalt hindu fakirlerin çivi yatakları gibi. ilk aldığım zamanlar tıkırt geliyordu canım baya sıkılmıştı sonra memlekete gittim döndüm tıkırtılar %90 kesildi sadece. motor soğukken tıkırtı geliyor sonra yok. yanlız ben en ufak sese bile takıyorum ona göre

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 00:53 
Kullanıcı avatarı

meseckin yazdı:
. spor modu ilk defa duyuyorum
2. ben makyajlı asx aldım ama radyo olsun dış görünüm olsun değişim oldu. aldığımda yalıtım olarakda ve sanırım dişli gibi bişi değişmiş
3 ön tampon arka tampon radyo, arka koltuklar dikti onu çift kademeli olarak ayarladılar sanırım koltuk kaliteside değişti galiba birde yalıtım yapıldı deniyor
4. valla ön göğüs bagaj felan olarak asx bence 2 gömlek üstün
5. 11000 kmdir kullanıyorum benim bulunduğum ilçede yollar diri asfalt hindu fakirlerin çivi yatakları gibi. ilk aldığım zamanlar tıkırt geliyordu canım baya sıkılmıştı sonra memlekete gittim döndüm tıkırtılar %90 kesildi sadece. motor soğukken tıkırtı geliyor sonra yok. yanlız ben en ufak sese bile takıyorum ona göre

anladım hocam bazı forumlarda yazmışlar ama 4x4 leri için galiba.Bende öğretmenim forumda da çok öğretmen var sanki ilksan anlaşma yapmış gibi.
Gerçi öğretmen alıyosa vardır bi bildiği deyim :fan: :) :D

model 2012 mi 2013 mü hocam peki

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 01:07 
Kullanıcı avatarı

2013 nisanda aldım ama 2012 model olarak geçiyor.. hocam ben ilksanı takip ediyorum orada pejo ve nissan da indirim yapılıyor. mitsuda temsanın öyle çok atılımı olmuyor reklam sıfır zaten

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 01:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alican
Araç: BMW F20
Meslek: Makine Mühendisi
İç mekanda arka koltuklar makyajsız olanda da çift kademeli.

Onun haricinde görsel olarak eklenen mat gri yerlerin parlak kromajlı olması. Orta konsol ve siyah yerlerin rengi değişti. Direksiyon değişti. İntense'de geri görüş kameralı ekranlı teyp geldi. İnvite donanımın da teyp sistemi değişti.
Ancak en çok hoşuma gidense klima kontrol düğmelerinden sinyal koluna cam düğmelerinden far düğmesine kadar bütün tuşların basma hisleri değiştirilmiş. Çatır çutur dönen ve beni çok rahatsız eden klima kumandaları resmen sınıf atlamış yağ gibi kayıyor. Tak tuk ses yapan sinyal kolu da aynı şekilde.

Yürüyen aksamda arka süspansiyon sistemi değiştirildi yine bağımsız ancak daha iyileştirilmiş bir sistem kullanılmış. Ses yalıtımının daha iyi olduğu söyleniyor tecrübe etmedim. Onun haricinde zaten dışındaki değişiklikler var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 01:53 
Kullanıcı avatarı

meseckin yazdı:
2013 nisanda aldım ama 2012 model olarak geçiyor.. hocam ben ilksanı takip ediyorum orada pejo ve nissan da indirim yapılıyor. mitsuda temsanın öyle çok atılımı olmuyor reklam sıfır zaten

öylesine dedim zaten :D ilksan genelde evet peugeot oluyor o da bana yaramaz.

Bi yaz gelsin inşallah iyice düşünmeye başlayacağm.Bu arada lpg kullanıyor musunuz?
Birde yokuş yukarı 2-3 kişiyle kamyonu hızlıca sollamak sorun oluyor mu devri yükselttiğimizde aniden atağa geçebiliyor mu yani

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 01:56 
Kullanıcı avatarı

Tunerrus yazdı:
İç mekanda arka koltuklar makyajsız olanda da çift kademeli.

Onun haricinde görsel olarak eklenen mat gri yerlerin parlak kromajlı olması. Orta konsol ve siyah yerlerin rengi değişti. Direksiyon değişti. İntense'de geri görüş kameralı ekranlı teyp geldi. İnvite donanımın da teyp sistemi değişti.
Ancak en çok hoşuma gidense klima kontrol düğmelerinden sinyal koluna cam düğmelerinden far düğmesine kadar bütün tuşların basma hisleri değiştirilmiş. Çatır çutur dönen ve beni çok rahatsız eden klima kumandaları resmen sınıf atlamış yağ gibi kayıyor. Tak tuk ses yapan sinyal kolu da aynı şekilde.

Yürüyen aksamda arka süspansiyon sistemi değiştirildi yine bağımsız ancak daha iyileştirilmiş bir sistem kullanılmış. Ses yalıtımının daha iyi olduğu söyleniyor tecrübe etmedim. Onun haricinde zaten dışındaki değişiklikler var.

hmm anladım hocam süspansiyon değişimi nasıl oldu acaba?
Birde bu araçla giderken bir binek araç gibi rahat konforlu yolculuk yapabilir miyim? yoksa konfordan biraz ödün veriyor muyuz( hızlı giderken çukura girme şehir içinde kasise girme vb. durumlarını baz alarak cevaplarsanız sevinirim) :roll:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 11:34 
Kullanıcı avatarı

mitsuistiyoruzbiz yazdı:
meseckin yazdı:

Bi yaz gelsin inşallah iyice düşünmeye başlayacağm.Bu arada lpg kullanıyor musunuz?
Birde yokuş yukarı 2-3 kişiyle kamyonu hızlıca sollamak sorun oluyor mu devri yükselttiğimizde aniden atağa geçebiliyor mu yani

ben çekişte hiçbir problem yaşamıyorum aracın daha doğrusu mitsunun şanzımanı çok iyi vites düşürdümmü çita gibi hızlanıyor seside muazzam oluyor. çukurlarda felan zaten araç yüksek olduğu için daha rahat. yanlız 130 km üzerinde motor sesi içeri biraz giriyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 11:52 
Kullanıcı avatarı

meseckin yazdı:
mitsuistiyoruzbiz yazdı:
meseckin yazdı:

ben çekişte hiçbir problem yaşamıyorum aracın daha doğrusu mitsunun şanzımanı çok iyi vites düşürdümmü çita gibi hızlanıyor seside muazzam oluyor. çukurlarda felan zaten araç yüksek olduğu için daha rahat. yanlız 130 km üzerinde motor sesi içeri biraz giriyor

yani binek araç ayarında yolculuk yapılır diyorsunuz çok hoplatma zıplatma olmuyor değil mi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 16:38 
Kullanıcı avatarı

Birde benim halim ne olacak admin bi lancer bi asx :) Tedavi mümkün mü sence :friends:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2013 20:07 
Kullanıcı avatarı

yeni asx test aracı sürmediler sanırım piyasaya

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Ara 2013 17:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Bence ASX'in sürüş kalitesi ve konforu birçok binek araçtan çok çok daha iyi.
Geçenlerde bir 308 kullandım. Aracımı daha fazla sevmeye başladım. Hem kalite hem konfor hem sürüş alakası yok...
ASX derim başka birşey demem...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Ara 2013 17:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
Hazirana otomatiği geliyormuş ne dersin Gültekin abi değiştirek mi:)

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Ara 2013 17:12 
Kullanıcı avatarı

Yok kardeş ben gayet memnunum düz vitesten. Bundan sonra ya Outlander yada imkanlarım elverirse GLA inşallah... O da 3-5 yıl sonra...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2014 18:11 
Kullanıcı avatarı

get1187 yazdı:
Geçenlerde bir 308 kullandım. Aracımı daha fazla sevmeye başladım. Hem kalite hem konfor hem sürüş alakası yok...

hazirana talibim hocam araç meslektaşına gitsin :) :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2014 12:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Meslek: subay
selamlar, bende aranıza yeni katıldım, 2 gün önce asx invite aldım sorum aksesuar için uygun bildiğiniz bir yer varmı, lastikleri kötü hangi markayı tavsiye edersiniz teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2014 20:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
Hayırlı olsun Mustafa hocam. Ben de bu aralar lastik düşünmekteyim uygun bir şeyler olursa haber ederim. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip eder İnşallah.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: ASx Hakkında sorularım
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2014 10:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: mürsel
Araç: asx 2011
Meslek: makine .
Kan grubu: AB
bende 2 yıldır asx kullanıyorum hiç sorun cıkarmadı kullanısı oldukca rahat ve güven veriyor ,birde yüksekte oturmaya alışınca normal araçlara binemiyorsunuz bilgilerinize.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2014 11:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
mitsuistiyoruzbiz yazdı:
get1187 yazdı:

hazirana talibim hocam araç meslektaşına gitsin :) :D

Gültekin abiyi bilmem de ben inşallah değiştireceğim. Aslında değiştirmeye mecbur kaldım. Nedeni ise bu forumda herkes bilir ben bir iş kazası geçirdim ve sol kolumu şuan itibariyle henüz kullanamıyorum. Mecbur otomatik vitese geçiş yapmak zorundayım. Yoksa ASX'ten çoook ama çoook memnunum. Ayrıca aracım çoook temiz.Otomatik asx'i beklesem mi yoksa CR-V mi alsam kararsızım. Hayırlısı inşallah...

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2014 16:17 
Kullanıcı avatarı

yba_05 yazdı:
Gültekin abiyi bilmem de ben inşallah değiştireceğim. Aslında değiştirmeye mecbur kaldım. Nedeni ise bu forumda herkes bilir ben bir iş kazası geçirdim ve sol kolumu şuan itibariyle henüz kullanamıyorum. Mecbur otomatik vitese geçiş yapmak zorundayım. Yoksa ASX'ten çoook ama çoook memnunum. Ayrıca aracım çoook temiz.Otomatik asx'i beklesem mi yoksa CR-V mi alsam kararsızım. Hayırlısı inşallah...

Kardeş bekleyebilirsen bekle derim ama yeni CR-V de fena değil hani... Test sürüşü yaptın mı? İzlenimlerini aktarsana....

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 42 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye