Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

ASX minimum yarı dönüş çapı
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=42&t=9513
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  buran26 [ 14 Oca 2015 10:46 ]
Mesaj Başlığı:  ASX minimum yarı dönüş çapı

ASX minimum yarı dönüş çapı 5.3 metreymiş. Örneğin Nissam Quasqia da bu 10. 6 metre opel corsa da, peugeot 206 da bile 10 metrenin üstünde. Bu arabamızın dönüş kabiliyetini artırıyor değilmi? benim garajın girişi biraz dar eski arabam clio'da 1-2 manevra yapardım garaja girmek için ASX ile tek manevra ile girebiliyorum. Arabayı tanıdıkça memnuniyetim daha da artıyor.

Yazar:  buran26 [ 14 Oca 2015 16:58 ]
Mesaj Başlığı:  Re: ASX minimum yarı dönüş çapı

Haklısınız katolog bilgileri beni yanıltmış. Asx katologta yarıçap olarak değer vermiş diğer modeller çap olarak vermiş . olsun ama ben zorlanmadan garaja giriyorum.

Yazar:  barıs89 [ 15 Oca 2015 22:41 ]
Mesaj Başlığı:  Re: ASX minimum yarı dönüş çapı

3 ü 5 i bilmem.Şuana kadar kullandığım araçlar içinde (ki aşağı yukarı piyasada bilinen markaların çoğunluğunun değişik modellerini kullandı ) aracın en rahat dönüş yapanı,onu bilirim.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/