Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

YENİ JANT ASX
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=42&t=9542
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  35 Engin [ 20 Oca 2015 21:58 ]
Mesaj Başlığı:  YENİ JANT ASX

Hepinize kolay gelsin
Eski aracım 2011 model asx i sattım ( 55bin km ) ve yeni jant asx aldım, araçta anlamadığım bir ,iki değişikli var

1- Yeni jant asx ASG durumundayken kapıyı açtığımda hemen çalışıyor ( eskisinde böyle bir şey yoktu hangisi normal )
2- Yeni jant asx 120 hatta 160 km de bile direksiyon sertliği olmuyor direksiyon hep yumuşak eskisi hızlanınca sertleşiyordu.
3- Yeni jant asx in üstünde gelen multimedya berbat bir şey, ekranlı geri vites kameralı teyp misali, cep tel bağlantısı yok. Şuan piyano black ve farklı göğüslük olduğu için piyasadan bir cihaz dahi taktıramıyorum.
bu sorunlar için bilgi yardımı olursa sevinirim.

Yazar:  hikmetayhan [ 20 Oca 2015 22:21 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Ynt: YENİ JANT ASX

Yeni jant ne oluyor.yeni kasami?anlayamadimda

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yazar:  35 Engin [ 28 Oca 2015 18:50 ]
Mesaj Başlığı:  Re: YENİ JANT ASX

yeni jant asx asg de durduktan sonra çalıştığında silicek auto da ise bir kez cam siliyor, eskisinde böyle bir şey yoktu. Bunu sadece yağmur varken auto ya almamız lazım heralde

Yazar:  buran26 [ 29 Oca 2015 10:59 ]
Mesaj Başlığı:  Re: YENİ JANT ASX

Engin bey ben de de yeni jant asx var. asg devreye girince silecek autoda ise bir kez camı siliyor. o yüzden yağmur da ben devreye alıyorum auto seçeneğini bu hyundai, bmv gibi araçlarda da aynı şekilde imiş. yanlış çalışmaları önlemek, yıkama istasyonlarında silecek hasarına yol açmamak için böyle yapılmış, (cam silici çocuklar camı silerken auto modunda ise hem çocuğa zarar verebilir hemde silecek hasar görebilir)

Yazar:  35 Engin [ 31 Oca 2015 04:33 ]
Mesaj Başlığı:  Re: YENİ JANT ASX

Savaş bey sizden rica etsem arabanın arka kapısını açıp ön emniyet kemerlerinin çıkış yerlerine bakabilir misiniz?( Aracın direklerine içten bakma misali ) Bende şoför tarafındaki emniyet kemeri bakalit (plastik) panelin içinden çıkıyor yolcu tarafı yaklaşık 20 cm lik çelik telden başlıyor. Eski asx de ikiside içeriden çıkıyordu o siyah çelik parça görünmüyordu.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/