Zaman: 06 Haz 2026 17:45

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ASX Bulamamak ve Bikmak
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2015 19:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bora
Araç: Opel Astra
Meslek: Otomotiv Kalite
Arkadaslar Merhaba,
Uzun suredir ASX'i arastiriyordum. Sonunda karar verdim ve en azindan invite alip biryerden baslayayim dedim ama olmadi.
Izmir bayisi pek ilgisiz ne yazik ki. 1 hafta once Subat ayinda sadece 2014 Intense gelecek, 2015'ler ise Mart -Nisan'da gelir dediler(2015 invite da otomatik olarak celik jant gelecekmis).
Ellerinde hic arac yok. Bugun de 2015 modellerden baska gelmeyecek dediler (3 ay yatacaklar herhalde). Fiyatlar 2 bin civari artar dedi arkadas. 2013 10000km intense test aracina fahis bir fiyat vermisler, saka gibi...
Ne dedikleri net, ne de ilgi alaka var...Gercekten butun hevesim kacti ve dogruca baska bir arac icin xxx bayiye gittim.
Sali gunune kadar kararim degismezse Mitsu-asx hayallerim de bitmis olacak.
Cevre illerde "2014 sifir invite veya 2013 intense" satisi yapan bildiginiz bayi var ise son sansimi denemek istiyorum. Yardim edecek birileri cikarsa ne mutlu, olmazsa gecmis olsun... Ise bak kendi kendimize satmaya-almaya calisiyoruz...

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ASX Bulamamak ve Bikmak
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2015 22:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Engin
Araç: ASX
Meslek: Eczacı
İzmirde yaşıyan biri olmama rağmen bu konuda sana katılıyorum,
2011 model 2012 aralıkta aldığım asx i izmirdeki ilgisizlikten dolayı aydın bayisinden aldım, aracı görmedim telefonla aldım plakalar çıktı eczanenin önüne getirip teslim ettiler, hepsine bir kez daha teşekkürler. (İzmirde Mitsubishi o zamanlar yükseliş oto daydı )
Bu sene aralık ayında yeni izmir bayisine altımda asx ile gidip takas istemeyip benim arabamı başkası alacak demiş olmama rağmen o kadar ilgilendiler ki !!!!!!! ( tel. numaramı aldılar haftaya dönücez dediler şuan 31 ocak ve henüz aranmadım ) ben yeni asx i 31 aralık saat 17;00 de İstanbul mar oto dan telefonla aldım. izmire plakası çıkmış ve treyler le 3km de geldi ( çekici ile İstanbul Avrupa yakasından gelmesinin maliyeti 500 tl )
Kısaca izmirde bu kadar az araç olmasının sebebi satış noktası.
Servis olarak Kapanlar a tek kelime laf edemem mükemmel hizmet ediyorlar ve fiyat olarak hiç pazarlık etmemiş olmama rağmen bu sitede okuduğum fiyatların hep altında ücretler ödedim.
Ama sen pes etme asx i al inan çok memnun kalacaksın , ayrıca İzmir de az olduğu içinde şanslısın :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2015 16:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Onur Şahin
Araç: Mitsubishi ASX Intense 2014
Meslek: Mühendis
Kan grubu: 0rh+
Ne yazık ki ben de bulamamıştım ve bir Manisalı olarak Eskişehirden alıp gelmek zorunda kaldım..

Eskişehirdeki de sondu. Galiba 2014ün son ASXini ben aldım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2015 18:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
Satış bayilerinde genel olarak bir sıkıntı var bence sadece mitsubishi değil tüm markalar için geçerli olan bir sıkıntı nedenleri 1. Yeterli eğitimi almamış ve ticaret karakteri oturmamis satış elemanları 2. Ahlaki bir bozukluk yani müşteri ye araç satmak için kırk yalan söyleme ve tuturabildigine gore fiyat politikası tabiki işini iyi yapanlar ahlakli insanlar vardir lakin çürümüşun kurdu sağlamada sirayet eder
Bora bey ben aracı alırken satış bayisindeki bana yapılan yanlışlık lara baksam mitsubishi nin m sine bakmamam gerek ama mitsubishi yanlış yapmadiki
Hatta asx i üretmekte bana cok doğru ve güzel bir araca binmeme vesile oldu bence sizde asxden vazgecmeyin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2015 01:12 
Kullanıcı avatarı

jjonur yazdı:
Ne yazık ki ben de bulamamıştım ve bir Manisalı olarak Eskişehirden alıp gelmek zorunda kaldım..

Eskişehirdeki de sondu. Galiba 2014ün son ASXini ben aldım.

Yaktin beni hocam :Yahoo!:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2015 01:19 
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar,
Euro dustugunden avrupa araclari % 1,5_2 ucuzladi...
Yani 2015 fiyatlari 2014'ten dusuk. 2014'te araci alanlar icin iyi bir haber olmasa da firmalarin bunu yansitmasi gayet mantikli ve pazarlama acisndan da akillica.
Mitsubishi ise zamli gelecek ve ne zaman kac adet gelecegi belli degil. Bu madar bilinmezlikle daha fazla beklememeye karar verdim. Evdeki bulgurdan da olmayalim misali...
Malum sitedeki fiyatlar da sisirilmis, yapacak birsey yok...

Umidimi ileriki yillara birakiyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 21:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: xman
Araç: 2014 asx intens
Meslek: öğretmen
Kan grubu: 0-
arkadaşım bodrumda yetkili satıcısında 2014 invite test aracı var. beyaz 11.000 km de. 57,500 e kadar düştüklerini duymuştum. bana 59 demişlerdi ben de ellerinde kalan son intense i aldım 15 gün önce. ben oradayken satış işlemleri yapılırken asx almak isteyen iri geldi. tabi ellerinde test aracı haricinde araç yoktu. komşu illere sordular denizliye aydına sonra eskişehir ve bursaya sordular hiçbirinde yoktu. sonra temsayı aradılar temsadan marta kadar araç olmayacağı söylendi. bugün yine bodrum yetkili satıcısının önünden geçtim test aracı hala duruyordu. bastırırsanız 57 küsurlara alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: