Zaman: 08 Kas 2025 17:09

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 20 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ASX multimedya sistemi
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2015 00:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: abdullah
Araç: ASX
Meslek: öğretmen
Arkadaşlar asx intense için sorun ve sıkıntı çıkarmayan navigasyonlu uyum sorunu olmayan fiyat performmans olarak tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı. Birde koltuk başlarına ekran taktirmayi düşünüyorum uzun yolda çocuklar film izlesin diye , bu koltuk ekranlar bayağı iş görüyor mu.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ASX multimedya sistemi
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2015 12:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: twins
Araç: 2015 asx intense
Meslek: eğitim
ben bu başka bir soru sorsam hem multimedya ile ilgili. invite donanımı bayiiden satın alırken intense in multimedyasını taktırıp alma imkanımız oluyormu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2015 18:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: twins
Araç: 2015 asx intense
Meslek: eğitim
bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim 5-6 binde iyi farkmış hocam.dışardan oem taktırmak daha mantıklı ozaman

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 May 2015 12:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Araç: ASX
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
Aliexpresten 550 dolara alabilirsiniz 170 tl civarı gümrük parası veriyorsunuz sorun çözülüyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Haz 2015 12:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: sezmaz
Araç: asx
Meslek: dr
2013 intense insan böyle kalite bir araca çocuk oyuncagi gibi multimedya takar mi arkadas, navi yok bluetooth yok..neyse takmislar artik.

Gunlerdir arastiriyorum. Bir kere wince isletim sistemli cihazlar demode artik. Devir Android devri . Yuksek cozunurluklu yüksek surumlu ekrani maksimum genislikte bir cihaz gerek bu araca.2015 modellerine baktim yine android yok. Wince isletimli düşük çözünürlükte bir cihaz takmislar..

Bir de makyajli kasaya uyup uymama meselesi var. Bizin multimedya boyutu 200mm×100 mm iken kullanilan ekran 5,2 inc gibi bisey.
Bu boyutlarda en az 6.2 inc olmaliydi.

Bir arkadas 5000e servis taakr demis yok oyle bisey.Mardin serviste 2000 liraya android isletimli cihaz takabileceklerini söylediler. Ama marka veya daha baska bilgileri yoktu.
Muhtemelen bu cihaz aliexpress ebay gibi sitelerde 1000 liradir. Ayrica resimlerine bakabilir miyim dedim resim de yokmus.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu arabaya 4-5 yil bineceksem eger bt'suz navi ' siz Bu süre gecmeyecegine göre bir cihaz almak lazim ama nerden
Nasil hangisi sizce?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Haz 2015 00:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: semih
Meslek: emekli
Kan grubu: ab+
Aynı düşünceler bende de var. Bu araca pıoneer, kenwood, alpine yakışır. Tabii bütçe meselesi var, bende olduğu gibi. Bu cihazlardan taktıran arkadaşlar varsa bilgilendirirse makbule geçer.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Haz 2015 01:05 
Kullanıcı avatarı

semoz yazdı:
Aynı düşünceler bende de var. Bu araca pıoneer, kenwood, alpine yakışır. Tabii bütçe meselesi var, bende olduğu gibi. Bu cihazlardan taktıran arkadaşlar varsa bilgilendirirse makbule geçer.

kenwood alpine pioneer gerçekten kaliteli markalar ,cihazlar. windows işletim sistemine sahip hepsi.bu da negatif bişey.ama pioneer appradio 4 var mesela android teli usbye bağladığında müzik video ve bazı uygulamalara ulaşılıyor. fiyatı da cazip amazonda 450 dolar..
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... H-DA120%29
https://www.youtube.com/watch?v=R2goCt4W5TQ
http://www.amazon.com/Pioneer-SPHDA120- ... B00O8B7CFS ingilizceniz iyiyse 60 tane ayrıntılı yorum var :MCT:

kenwood ve alpine navigasyonlu modelleri 2000 liranın altına yok. o fiyata android işletimli çok daha yüksek çözünürlüklü ve hızlı cihaz almak mümkün.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Haz 2015 21:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: ahmet
Araç: mitsubishi asx
Meslek: serbest
Bende 2013 Ekim'de aracımı aldıktan 6 ay sonra windows tabanlı necvox 8" double din ve oem kafalık monitörü taktırdım. Halen kullanıyorum ve memnunum. Android tabanlı olsa daha iyi olabilirdi sanırım; en azından açılma-kapanma ve fonksiyonların işlem süreleri kısalırdı. Ve maalesef sez_maz arkadaşın dediği gibi 2000 altına marka ürün bulmak mümkün değil. Aşağıdaki link'te android tabanlı bir cihaz var; belki işinizi görür.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://tr.aliexpress.com/store/product/ ... 07433.html

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2015 00:13 
Kullanıcı avatarı

manito yazdı:
Bende 2013 Ekim'de aracımı aldıktan 6 ay sonra windows tabanlı necvox 8" double din ve oem kafalık monitörü taktırdım. Halen kullanıyorum ve memnunum. Android tabanlı olsa daha iyi olabilirdi sanırım; en azından açılma-kapanma ve fonksiyonların işlem süreleri kısalırdı. Ve maalesef sez_maz arkadaşın dediği gibi 2000 altına marka ürün bulmak mümkün değil. Aşağıdaki link'te android tabanlı bir cihaz var; belki işinizi görür.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://tr.aliexpress.com/store/product/ ... 07433.html

Üstat malesef linkteki cihaz android degil. Ustelik cozunurlugu dusuk .

Sizin arac makyajsiz kasa mi ?
Cunku makyajli kasaya kafaligi degistirmeden 8 inc double din taktirmak mumkun degil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2015 00:21 
Kullanıcı avatarı

http://m.aliexpress.com/item/32339865968.html

Mesela su android surumu de iyi 4.4.
Obd 30 dolara extra atiyorsun. 1000 liraya mis gibi cihaz ama hic yabanci site alisverisi tecrubesi olmayan ben gibisini korkutuyor.
Gumrukte vergi olayi var seni gumruge cagirma durumlari var.

Gittigidiyorda sahibindende olsa hemen almistim. .
Ayrica linkteki cihaz makyajli asxe tam uygun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2015 19:30 
Kullanıcı avatarı

sez_maz bey, araç 2013 model yani son iyileştirme/eklemeler (drl vb.) olmayan makyajlı kasa.
Cihaz kendi göğüs paneli ile beraber geliyor; orijinalin üzerinden havalandırma ızgaraları ve yanılmıyorsam airbag ve passenger safe belt ışıklı uyarısının bulunduğu kart sökülüp yeni panele takılıyor. Montaj bu şekilde tamamlanıyor.
Verdiğim linkteki cihazın özelliklerini çok inceleyemedim açıkçası, zira bende cihaz arayışına girdiğimde android tabanlı bir model bulamamıştım. Konuyu görünce aliexpress'e bir bakayım, artık ne ararsak orada maliyet-kalite uygun bir karşılığı bulunabiliyor düşüncesi ile fiyatı olan (başka pek çok ürün mevcut ancak işlemci, android sürüm vb. müşteri tercihlerine göre fiyatlandırıldığı anlaşılıyor) ve android sürümünü 4.4 şeklinde gördüğüm için paylaşmıştım (hangi gözle baktıysam) ama haklısınız alakası bile yok.
Yanlış bilgi için kusuruma bakmayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2015 20:17 
Kullanıcı avatarı

manito yazdı:
sez_maz bey, araç 2013 model yani son iyileştirme/eklemeler (drl vb.) olmayan makyajlı kasa.
Cihaz kendi göğüs paneli ile beraber geliyor; orijinalin üzerinden havalandırma ızgaraları ve yanılmıyorsam airbag ve passenger safe belt ışıklı uyarısının bulunduğu kart sökülüp yeni panele takılıyor. Montaj bu şekilde tamamlanıyor.
Verdiğim linkteki cihazın özelliklerini çok inceleyemedim açıkçası, zira bende cihaz arayışına girdiğimde android tabanlı bir model bulamamıştım. Konuyu görünce aliexpress'e bir bakayım, artık ne ararsak orada maliyet-kalite uygun bir karşılığı bulunabiliyor düşüncesi ile fiyatı olan (başka pek çok ürün mevcut ancak işlemci, android sürüm vb. müşteri tercihlerine göre fiyatlandırıldığı anlaşılıyor) ve android sürümünü 4.4 şeklinde gördüğüm için paylaşmıştım (hangi gözle baktıysam) ama haklısınız alakası bile yok.
Yanlış bilgi için kusuruma bakmayın.

Yanlışlık olabilir sorun degil sayenizde bisey öğrendim.
Cihaz ile beraber gögus panelinin geldiğini ilanlardan anlamistim. Ama 2013 kasasindaki gogus parlak guzel bir havasi var.
Cihaz ile birlikte gelen de ayni kalite ve görünüste mi acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2015 21:00 
Kullanıcı avatarı

iki panel yan yana durmadığı sürece fark hissedilmiyor. Ancak görünüm olarak bunu söylemek gerekir; yoksa materyal yada kaliteli işçilikten söz edecek kadar inceleme şansım olmadı. Paneli kutuda gördüm, sonrası malum....çıkan orijinal ile birebir mukayese (arkasına bile bakamadım mesela) edemedim. Yine de gözü rahatsız edecek, aracın bütünlüğü ile uyuşmayan eğreti bir durum söz konusu değil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2015 22:18 
Kullanıcı avatarı

Tskler
Bir gün orjinaliyle karsilastirip yorum yazarsaniz benim gibi orjinallik kaygisi olanlarin meraki gidermesi açısından iyi olur..

Iyi sürüşler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2015 17:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Zeki EYÜBOĞLU
Araç: 2013 ASX
Meslek: Memur
Kan grubu: B+
göğüs panelini değişmeden cihazı değişmek mümkün değilmi arkadaşlar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2015 18:46 
Kullanıcı avatarı

Zeki EYÜBOĞLU yazdı:
göğüs panelini değişmeden cihazı değişmek mümkün değilmi arkadaşlar

elbette mümkün ancak o boyutlarda cihaz azınlıkta.verdiğim linkteki cihaz direk uyuyor mesela.

aliexpress amazon vb sitelere asx multimedia yazın eger cihazın fotosunda göğüs paneli yoksa direk olmakta.

yok eğer cihaz ile beraber göğüslük fotolarda görünüyorsa o göğüs paneli takılmadan mümkün olmamakta.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2015 14:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: ASX 1.6 invite
Meslek: Tasarım
ben avgo smart taktırdım direksyondaki tuşlar,airbag kontrol, araç içi led ile uyum süper tek sıkıntım TV anteni monte edildiği halde TV bulamaması.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2015 18:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: semih
Meslek: emekli
Kan grubu: ab+
ASX izmir yazdı:
ben avgo smart taktırdım direksyondaki tuşlar,airbag kontrol, araç içi led ile uyum süper tek sıkıntım TV anteni monte edildiği halde TV bulamaması.

Fatih bey ses ve görüntü kalitesi nasıl? Orijinal radyosundan iyimi, kötümü? Birde çerçeveyle berabermi satın aldınız, yoksa orijinal çerçevesine uydumu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2015 22:59 
Kullanıcı avatarı

Avgo serisi windows isletim sistemli bir eksisi

Çözünürlük 800*400 dur. Yani 1080 *600 cozunurluklu cihazlar piyasada mevcutken duudk kaliyor arkadaslar.

Sese gelince 4*45 watt . Bu da dusuk , sesi beni tatmin etmez mesela.
Ayrica kendi cercevesiyle geliyor bu avgo cihazi .

Tek avantaji ki önemli bir avantaj kolayca trde bulabilmeniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2015 23:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: ASX 1.6 invite
Meslek: Tasarım
semoz yazdı:
ASX izmir yazdı:

Fatih bey ses ve görüntü kalitesi nasıl? Orijinal radyosundan iyimi, kötümü? Birde çerçeveyle berabermi satın aldınız, yoksa orijinal çerçevesine uydumu?

Semih Bey kendi çerçevesiyle geliyor. çerçeve kaliteli ATV plastik malzemeden.ses ve görüntüyü sezmaz bey anlatmış zaten
ben şahsen menüsünü modern buldum "metro design"windows 8 benzeri bir menüsü var,
uygun fiyatlı multimedya sistemlerinde en hoşuma giden avgoydu. Bu sistemlerde en nefret ettiğim şey tüm menüler bir şekilde ortalama görsel güzelliğe sahipken SD kart okuyucuya geçtiğinizde bir anda o saçma sapan 15 yıllık daktilo fontlu iğrenç menü çıkıyor. avgo da o yok en azından SD kartınızı taktığınızda sistemin kendi arayüzünde mp3 ,video yada resimlere bakabiliyorsunuz .
avgo kötülerin arasında iyi diyebilirm ama size tavsiyem android arayüzlü bir multimedya sistemi almanız ben ASX için bulamadım o yüzden alamadım en azından türkiyeden .

fiyatı:arka kamerasıyla 1000 TL işçilik dahil.işçiliği baya zor arkadaşlar takarken izledim kendi kendine yapılacak bir iş değil.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 20 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: