Zaman: 23 Kas 2025 12:22

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 15 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 13:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Lancer 2010 - Fluence 2014 Edc
Meslek: Mimar
Değerli site yöneticisi arkadaşlarım gözüme takılan Denizli'deki forum arkadaşlarımız sitemizin internet adresinin de üzerinde olduğu bir tişört tasarlamış ve forumun genelinde ve bende beğenerek aldım ve giyiyorum ama site yönetiminin bu işe herhangi bir desteği olmadığını görüyorum.Bir kırgınlık mı var bu işi yapan arkadaşlara karşı.Hani bana kalırsa bu tip işler siteyi de maddi yönden rahatlatmak üzerine kurulmuş her tişört karşılığı cüzi bir ücretinde geliri siteye verilmek üzere yapılması gerekir!Sanırım bu işi yapanlarla site yöneticileri arasında bir koordinasyon olmadı mı?
Amacım kimseyi sorgulamak veya kırmak olmadığını belirtmek isterim.Sonuçta siteye emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 16:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
Hakan bey yönetimle ilgili bizim bir kırgınlığımız yok ama kendilerinin varsa onuda bilemem ve de olmadığı kanısındayım.Tişörtleri tasarlarken yönetimden ya da diğer arkadaşlardan bize bu konuda hiçbirşey söylenmedi. Sonuçta sitenin adı var ve bu tişörtün bu siteye ait bir yanı var. Hal böyle olunca bu tişörtlerden istenilse siteye maddi anlamda kazançta sağlanabilir. Bunu inanın canı gönülden destekliyorumda. Fakat böyle bir düşünce yönetim ne de bir başka arkadaşımızca hiç zikredilmedi. Bizimde aklımıza gelmedi. Zaten bu iş inanın çok zormuş onu anladık. 200 adet basıldı. Bunun 70 tanesi satılmış. 100-130 kadarı satılsaydı gerisinin parasına bekleyecekler sanırım. Ama halen sayı 70 te :( Şimdi arkadaşlar bu organizasyon yönetimle beraber olsaydı ve topluca alınsaydı. Üstüne eklenen cizzi bir ücretle siteye gelirde sağlansaydı... evet bizde sıkıntı çekmezdik. Şuan elimizde kalmaması adına http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 282/detay/ ve http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 424/detay/ adreslerine ilan bile verdim. Arkadaşlar tişörtler biterse sonra millet 'yav bende alacaktım demesin :) İşte bu iş sticker gibi olmalı yönetimin elinde olsun :) Bizede düşen neyse yine yapalım....

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 16:25 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
İşin aslı işlerin yoğunluğundan sadece okuyarak geçtim bu konu ile ilgili. Yani ben kendi adıma konuşursam bu tarz bir çalışmaya arkadaşlar ön ayak oldular ama yönetimden bir talepleri de olmadı eğer kaçırmadıysam. Talep gelse belki beraber ilerlenebilirdi bir şekilde ama bu şekilde de güzel oldu bence ellerinize sağlık. Onun dışında siteye gelir kazandırma gibi bir beklentimiz yok. Bu tarz çalışmaları da ben doğru bulmuyorum. Hem sticker için hem de başka konularda. Daha önce ki tecrübelerimden bu tarz işlerden gelen kazanç sınırlı oluyor her kesime bir şekilde ulaşılamıyor hak geçmiş oluyor. Bende tişört istemiştim 2 tane daha göndermedim parasını göndereceğim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2013 17:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Aslına bakarsanız ilk başlık açıldığında bu işi yapabilecek arkadaşlar çıkar diye beklemiştik. Site yönetiminden arkadaşlarda olabilirdi. Kimse çıkmayınca üzerimize aldık bu işi. Aslında oldukça zor oluyor. Sağolsun satın alan arkadaşlar beğenilerini ve teşekkürlerini ilettikçe biraz olsun rahatlıyoruz. Böyle şeylerin illa site yöneticileri tarafından organize edilmesi gerekmiyor. Herkesin işi var gücü var. İlgilenecek birileri gerekiyor bu sefer Yusuf Bahri kardeşimle ben ilgilendik. Bir sonraki fikri başkaları sahiplenir onlar ilgilenir.
Bu arada site yöneticisi arkadaşlar destek olmak isterlerse olurlar. Barış Bey doğru söylüyor. Biz de herhangi bir talepte bulunmadık. Onlar de bize ne yapıyorsunuz demedi.
Ama güzel olan t-shirtünü alıp giyen hemen hemen her arkadaşımız beklediğimizden daha iyi ve kaliteli diye yorum yaptılar.
Eğer bundan sonra gene böyle tekstille ilgili birşeyler yapılmak istenirse hep birlikte organize ederiz. Site yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte bir şeyler yaparız. Bu bizim ilk defa yaptığımız birşeydi. Artık tecrübe kazandık. Herkese teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2013 16:56 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
ben de talep toplayıp baya fazla forum stickerı yaptım ama yarısından fazlasını veremedim. daha doğrusu alan olmadı. beleş olunca herkes alıyo paralı olunca herkes kaçıyor. tshirt konusunda da 10-12 TL civarından başlayıp 25 TL +kargo gibi bir rakama çıkınca yine aynı şekilde talepler azalmıştır büyük ihtimal.

Olabilir ama herkesin hem fikir olduğu konu şuydu. Aman 5-10 fazla olsun kaliteli olsun. İki yıkamada rengini atmasın solmasın çekmesin salmasın dendi. O vakit kaliteyi artırınca fiyat 22.5 tl + 6,5tl kargo bedeline ulaştı. Biz arkadaşların taleplerini yerine getirdik. şimdi o sipariş veripte halen ücretini yatırmayan arkadaşların bu tişörtleri sipariş etmelerini bekliyoruz. Sonuçta sıradan bir yapılmadı. Kendimize özel kaliteli tişörtlerimiz oldu. XXL olanları koltuklara giydirebilirsiniz arkadaşlar. Saygılar....

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ağu 2013 17:20 
Kullanıcı avatarı

T-shirtlerin sadece arka taraflarındaki baskısı 4 TL'ye mal olunca yapacak birşey kalmadı. Adet düşük olunca baskı için ödenen kalıp parası adet başına çok masraflı oluyor. Sırf o yüzden ön göğüsteki ile sağ kola aynı baskıyı yaptırttım. Sol kolada baskı istenince maliyet 1 tl daha arttı. Yapacak birşey kalmadı. Ama öğrenmiş olduk. Bundan sonra böyle bir işe kalkışırsak eğer öncelikle site yöneticisi arkadaşlarla görüşeceğiz. Onların belirleyeceği yere satın almak isteyenler paralarını gönderecek. Ondan sonra adetlerimizi, renk ve beden tercihlerimizi oluşturacağız. Ondan sonra ürettirip tek bir merkezden millete göndereceğiz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2013 15:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
valla yapılan iş güzel olduktan ve yapan arkadaşların samimiyetine inandıktan sonra yönetim olarak niye bir şey diyelim. demedik de zaten. ben de almak istiyorum aslında ama hiç zaman bulamadım bu aralar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2013 22:00 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Fromu üyeleri bir araya geliyor, buluşuyor, etiket bastırıyor, t-shirt bastırıyor. Forum yönetimi bütün bunları yapabileceğimiz ortamı sağlıyor. Bence böyle daha güzel. Yani kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Hem tanışıyoruz, sohbet ediyoruz, birbirimizle iletişim halinde kalıyoruz bir şekilde. Birilerinin yönetimine gerek kalmadan kendi kendimizi yönetebiliyor, yönlendirebiliyoruz. Bu bence forumdaki tüm üye arkadaşlarımız adına bir başarıdır. Hepimize tebrikler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 11:47 
Kullanıcı avatarı

Arcan Bey doğru söylüyorsunuz ancak organizasyonda problemler olabiliyor. Ben alırım diyen arkadaşlar sonra vazgeçiyor. Sonunda hem zarar ediliyor hem emekler boşa gitmiş gibi oluyor. O yüzden site yönetimi tarafından yapılırsa bir organizasyon çok daha başarılı ve düzenli olur kanaatindeyiz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 14:04 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Yusuf ve Gültekin beyler çok güzel bir iş çıkardılar.
Bu iş zaten kar amacı gütmeyen bir projeydi diye biliyorum.

Benim düşüncem bahar veya kış mevsiminde olsa daha fazla talep olabilirdi yönünde.
Şu sıralar insanlar ya tatilde, yada farklı işlerle meşgul.
Bu arada bende alacağım ilk fırsatta.

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 14:41 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Kan grubu: 0 +
Yusuf Bey ve Gültekin Bey' in derdi talebin azlığı değil. Söz verip, bedenlerini söyleyip henüz sipariş etmiş olduğu ürünün parasını göndermeyenler.

Açıkçası benim tavsiyem (size belki ağır gelebilir fakat konunun üzerinden 1 ay geçti, çoktan hallolması gerekirdi), nihayetinde söz verip de bedenlerini gönderenlerin listesi elimizde mevcut. Parasını göndermeyenleri yayınlamak gerekir. Bu vesile ile iki iyi niyetli, yardımsever insanın, karşısındakinin dürüstlüğüne inanarak girmiş oldukları bu işten zararsız çıkması sağlanmış olur. Nihayetinde söz verenlerin sözlerine inanıp işe koyuldular...

Proje tamamlanıp da üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala parasını göndermeyip zaman bulamadım demek, yakışık almıyor. Bir şekilde o zamanı bulup o parayı göndermek lazım. Bizim keyfiyetimiz yüzünden karşı tarafı zor durumda bırakmamak lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 15:33 
Kullanıcı avatarı

Evet proje kar amacı gütmüyor, ama zarar amacı da gütmüyor. Hatta mümkünse zarar minimum olsun amacı güdüyor...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 16:25 
Kullanıcı avatarı

get1187 yazdı:
Evet proje kar amacı gütmüyor, ama zarar amacı da gütmüyor. Hatta mümkünse zarar minimum olsun amacı güdüyor...

Bu işin asıl yükü külfeti Gültekin beyin üstünde... Ben elimden geldiğince yardım ediyorum. Takdir edersiniz benim bir sağlık problemim var. Hem onunla uğraşıyorum. Vaktimi maddiyatımı gerçekten sarstı birbuçuk yıldır. Gültekin beye yardımcı olalım arkadaşlar. Ali Kerimoğlu bey güzel özetlemiş işi aslında. Daha bişey demeye gerekte yok...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 16:38 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
get1187 yazdı:

Ben o kısmı konuyu açan adres63 arkadaşımıza yazdım Gültekin Hocam.

Site için kar amacı güdülecek bir durum yok demek istedim. Karı geçiyorum, yönetim olarak böyle bir organizasyon yaptığınız için,
eğer bir zarara uğrarsanız bizde zararı karşılamak için birşeyler yapmalıyız.

Ama üsttede yazdım, Sonbaharla birlikte stoklar eriyecektir...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2013 16:52 
Kullanıcı avatarı

Evo34 yazdı:
Ama üsttede yazdım, Sonbaharla birlikte stoklar eriyecektir...

İnşallah!

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 15 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: