Zaman: 25 Eyl 2025 02:53

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 29 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: rebeldeath ten selamlar
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 17:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
hilmi yazdı:
bacey yazdı:
abi konfor istiyorsan, B sınıfında dolaşma, (Hilmi diyecek şimdi ayıp oluyor diye :)) C sınıfında da Focus iyi bir seçim olur...ben de Nissan Note diye çıktım yola Mitsubishi Coltlandım...vesile olanlara çok teşekkür ederim tekrardan...Colt başka bir şey, ben o şeyi Jazzda Fiesta da ya da Corsada bulamıyorum, anlatılmaz yaşanır derler ya, işte o türden...benceen yakın Mitsu bayiine gidin ve bir test sürüşü yapın...gitmişken lancera da bakın...fiyatları uygun...az kmli yüksek modelli Lancer de olabilir 2. el...

baceyim ayıp oluyo ama:P

rebeldeath yazdı:
zaten en kısa zamanda gidicem bayiye deneme sürüşü için bi de bu akşam bir arkadaşta vardı colt onunla buluşucaz kısmetse ondanda deneme sürüşü için izin istiycem:) eski kasa ve yeni kasa arasında fark varmı anlamış oluruz...eğer B segmenti bir araç alıcaksam açık konuşiyim bu kesinlikle colt olur. Ya cidden kafam çok karıştı :(

yeni kasa coltlarda donanım zaten tek seviye(gerçi ek bişeyler geldi, forumda var başlıklar ama alıcı gözle okumadım) ve ne yazıkki güvenlik paketli gelmiyo yeniler :( ama bende var güvenlik paketi :oops: forumda aratırsan yeni kasa ve eski kasanın karşılaştırmasını yapan başlıklar olacaktı ;)

yeni kasa colt için bi bayi den fiyat istediğim zaman yağmur sensörü park sensörü ve sis farlı olarak vereciklerini sölemişti onun haricinde eski kasaya ilave olarak cruise control ve mp3 player lı bi teyp eklenmişti sanırsam...sanırım talep gelmediği için güvenlik paketli veya değişik donanımlı olarak getirmiyolar...hilmi bu arada senın arabada müzik tesisatı varmı bişeyler yaptın:) bu arada yeni kasa colt için telefonda direk 29600 fiyat çektiler. focus comfort içinde anahtar teslim triptonic için 31.500 fiyat verdiler buraya gelirseniz bişeyler yaparız diyolar ancak aracı ocak 25 gibi teslim ediyolar araç kalmamış ellerinde

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 17:48 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
rebeldeath yazdı:
hilmi yazdı:
bacey yazdı:
abi konfor istiyorsan, B sınıfında dolaşma, (Hilmi diyecek şimdi ayıp oluyor diye :)) C sınıfında da Focus iyi bir seçim olur...ben de Nissan Note diye çıktım yola Mitsubishi Coltlandım...vesile olanlara çok teşekkür ederim tekrardan...Colt başka bir şey, ben o şeyi Jazzda Fiesta da ya da Corsada bulamıyorum, anlatılmaz yaşanır derler ya, işte o türden...benceen yakın Mitsu bayiine gidin ve bir test sürüşü yapın...gitmişken lancera da bakın...fiyatları uygun...az kmli yüksek modelli Lancer de olabilir 2. el...

baceyim ayıp oluyo ama:P

rebeldeath yazdı:
zaten en kısa zamanda gidicem bayiye deneme sürüşü için bi de bu akşam bir arkadaşta vardı colt onunla buluşucaz kısmetse ondanda deneme sürüşü için izin istiycem:) eski kasa ve yeni kasa arasında fark varmı anlamış oluruz...eğer B segmenti bir araç alıcaksam açık konuşiyim bu kesinlikle colt olur. Ya cidden kafam çok karıştı :(

yeni kasa coltlarda donanım zaten tek seviye(gerçi ek bişeyler geldi, forumda var başlıklar ama alıcı gözle okumadım) ve ne yazıkki güvenlik paketli gelmiyo yeniler :( ama bende var güvenlik paketi :oops: forumda aratırsan yeni kasa ve eski kasanın karşılaştırmasını yapan başlıklar olacaktı ;)

yeni kasa colt için bi bayi den fiyat istediğim zaman yağmur sensörü park sensörü ve sis farlı olarak vereciklerini sölemişti onun haricinde eski kasaya ilave olarak cruise control ve mp3 player lı bi teyp eklenmişti sanırsam...sanırım talep gelmediği için güvenlik paketli veya değişik donanımlı olarak getirmiyolar...hilmi bu arada senın arabada müzik tesisatı varmı bişeyler yaptın:) bu arada yeni kasa colt için telefonda direk 29600 fiyat çektiler. focus comfort içinde anahtar teslim triptonic için 31.500 fiyat verdiler buraya gelirseniz bişeyler yaparız diyolar ancak aracı ocak 25 gibi teslim ediyolar araç kalmamış ellerinde

29600 den daha iyi bir fiyat alabilirim sizin için.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 17:52 
Kullanıcı avatarı

çok sevinirim...hummalı bi araştırma içindeyim perşembe günü belli olucak sıfır mı alıcam 2nci el mi alıcam focus mu olcak colt mu olucak...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 18:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
rebeldeath yazdı:

bu işi yapmama rağmen(tesisat malzemeside satıyor babam) gerek duymadım.yeterli bi sistemi var arabanın,bozulma yok yüksek seslerde.hatta kolay kolay 30/45i geçmez ses seviyesi benim arabada :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 18:05 
Kullanıcı avatarı

bende çok yüksek sesi sevmeme rağmen ufakta olsa bişeyler yapmayı seviyorum bazı takıntı parçalarımda sesi sağlam vermesi güzel oluyor eski araca 2 tane mıd takımı bi anfi bi subwoofer koymuştum boss marka bi de ındash teyp...sıfır olmazsa alıcağım arabaya direk bunları atarım sanırım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 18:09 
Kullanıcı avatarı

ben ilk aldığımda heves etmiştim,tamda dükyana jbl yığılmıştı.baba 2 bas bi amfi aldım çıkıyorum dedim, nerene takacaksın onları dedi :) sonrada gerek görmedim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 18:15 
Kullanıcı avatarı

ya bass tan öte düzgün net ses versin bana yeter...comp ları alırken baya bi araştırmıştım hertz alıcaktım ama bütçe uygun olmadığı için kıcker almıştım compları istediğim sesi veriyo ama yinede aklım hertz lerde daha net ses verdiğini sölüyolar uyumlu bir anfi ile...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 18:17 
Kullanıcı avatarı

tesisat deyince forumda akerimoğluna danışmak lazım :) şimdilik bana yetiyo üzerinde olan :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2010 18:24 
Kullanıcı avatarı

:))

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 29 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2