Zaman: 10 Kas 2025 15:14

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2014 21:37 
Kullanıcı avatarı

usta yorumcuların yorumlarına sayı duyarım ama ben 2008 1.6 glx sahibi olarak carisma ailesine katıldım 2 sene bindim ve 2010 da eskikasa 1.8 GDİ aldım..araba doktordan alınma temiz ve bakımlıydı..5 seneye yaklaştı araç bende..gdi den uzak durun diyenler eğer temiz orijinal bir gdi nin tadını alsa 1.6 ya birdaha binmezler..bir arabada olması gereken herşey onda var..
benzerine az rastlanır sürüş keyfi ,güç ,hız,yola yapışma ,güvenlik,dinamik yapısı ve estetik görünümüyle tam bi carisma dır gdi ler..temiz ve orjinalini bulan kaçırmasın derim..
not ..motor yağını hangisini koyacağım diyen gdi sahipleri varsa tavsiyem japon motorlar içinüretilen eneos 0 20 tam sentetik performans motor yağını kullansnlar ..farkını hissedeceksiniz..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2014 22:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
turgay bey ben kesinlikle 1.8 gdi'yi kötülemek adına birşey demedim yanlış anlaşılmasın.Bende 5 sene carismaya bindim 1.6 avance yeni sattım şuan yeni kasa lancer aldım.Ama gerek yılların vermiş yorgunluk gerekse yanlış kullanılan motor yağı gdilerin yanlış tanınmasına yol açtı.En büyük sıkıntıları arasında da benzin pompası yer alıyor.Basınç düşüyor ve araç yokuşta devir kaybedip yığılıyor.Forumda okuduğum yorumcuların ve etraftaki gdi kullanan ahali ya yakıtından şikayetçi yada motor ve çekiş probleminden tabiki senin dediğin gibi orjinal ellenmemiş ve arabanın değerini bilerek kullanılmış bir gdi alınır.Eski kasa olmasına rağmen donanımı bizim avancelerden bile üstün.Fakat 1.6 motorun tüpe en verimli motor olması ve benzin fiyatlarının ülkemizde ciddi anlamda artması sebebi ile açıkcası ben genel olarak insanları 1.6 motora yönlendiriyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: