Zaman: 10 Kas 2025 11:49

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: denızlıden herkese merhaba
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2015 16:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bilgehan
Araç: ASX (TURKUAZ)
Meslek: Öğretmen
gecen ay 2011 model asx ınvıte sahıbı oldum araca alışmaya çalışıyorum , servis ve lpg konusunda yardımlarınızı beklıyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2015 16:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: caner
Araç: 2011 Lancer invite sr
Meslek: zabıt katibi
Kan grubu: 0Rh+
Selam hoşgeldiniz, forumda hiç öğretmen yoktu iyi oldu böyle her meslekten biri var aramızda :D
Hayırlı forumlar Hocam :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2015 18:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: rich5053
Araç: Colt 1.3 İnvite AMT
Meslek: Kamu
Hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2015 14:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: 2009 Colt AMT
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh-
Hoşgeldiniz.

Servis olarak 3. sanayide özpamdan çıkmış güzel bir usta var. 2yıldır aracımı her türlü işlem için oraya götürürüm. İşinin ehli ve araçlarımız hakkında tecrübesi/eğitimi olan bir usta.

3.sanayide bankaların olduğu caddede aşağı giderken ilk ışıktan önce sağda Aziz otomotiv var. karşısında ikiler otomotiv mann filter bayisi var. cadde üzerinde rahatça bulabilirsiniz. Kaan yönlendirdi derseniz her türlü yardımcı olur.

LPG konusuna gelince forumda motor subaplarında sorun yaşayan da var yaşamayan da var, sorun yaşamayan üyelerden uygulamada neler yapıldığını sorarak hareket edebilirsiniz. BRC bayisinden memnun sayılırım, düzenli olarak bakıma gidiyorum montaj olarak da bir arkadaşımın astrasına lpg taktırdık sorun yaşamadık. forumdan da coltuna brc taktırıp sorun yaşamayan var. ancak motor ile ilgili problem için forum üyelerine sormanızda fayda var. Aziz ustaya düzenli olarak 80bin km'de bir subap için gelen lpg'li 1.6 lancerlar görüyorum. lpg taktırsanız olası masrafları bilmenizde fayda var.

Güncel: 99200 km (100500 km bakım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2015 00:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bilgehan
Araç: ASX (TURKUAZ)
Meslek: Öğretmen
kaan20 yazdı:
Hoşgeldiniz.

Servis olarak 3. sanayide özpamdan çıkmış güzel bir usta var. 2yıldır aracımı her türlü işlem için oraya götürürüm. İşinin ehli ve araçlarımız hakkında tecrübesi/eğitimi olan bir usta.

3.sanayide bankaların olduğu caddede aşağı giderken ilk ışıktan önce sağda Aziz otomotiv var. karşısında ikiler otomotiv mann filter bayisi var. cadde üzerinde rahatça bulabilirsiniz. Kaan yönlendirdi derseniz her türlü yardımcı olur.

LPG konusuna gelince forumda motor subaplarında sorun yaşayan da var yaşamayan da var, sorun yaşamayan üyelerden uygulamada neler yapıldığını sorarak hareket edebilirsiniz. BRC bayisinden memnun sayılırım, düzenli olarak bakıma gidiyorum montaj olarak da bir arkadaşımın astrasına lpg taktırdık sorun yaşamadık. forumdan da coltuna brc taktırıp sorun yaşamayan var. ancak motor ile ilgili problem için forum üyelerine sormanızda fayda var. Aziz ustaya düzenli olarak 80bin km'de bir subap için gelen lpg'li 1.6 lancerlar görüyorum. lpg taktırsanız olası masrafları bilmenizde fayda var.

tesekkur ederim verdıgınız bılgıler ıcın

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: