Zaman: 10 Kas 2025 12:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 22:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Resim

Selam arkadaşlar,
Bayadır aranızdayım. Ama kendimi tanıtmak bugüne nasipmiş :)
23 yaşındayım. Henüz askerliğimi yapmadım. 20 yıldır ailemle beraber İzmir'deyim. İzmir'in kuzey kesimini iyi bilirim. Üniversiteye kadar olan tüm öğrenim hayatımı İzmir'de tamamladım. 2 Yıllık Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksek Okulu'nda Muhasebe bölümünü tamamladım ve hemen akabinde açık öğretimden işletme bölümüne kaydolup 3. ve 4. sınıfı gerek yaz tatilimi harcayarak gerekse ot gibi 8 ay yaşayarak bir şekilde sürünmeden bitirdim. Benzer grafiği çizebilen çok arkadaşım yok. Muhasebe bölümünü bitirir bitirmez, okula başlamadan önce staj yaptığım şirkette muhasebe departmanında çalışmaya başladım. Aralıklarla beraber ve son 3 yıldır da sürekli olmak koşuluyla 5 yıldır aynı yerde çalışmaya devam ediyorum. Askerliğime de bir sene kaldı. Temmuz 2011 de tecilim bitiyor :D ne yapacağım bilmiyorum. Amaçlarımın arasında Yüksek Lisans yapmak vardı. Nedense bunu yapabilecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. KPDS için ingilizce kursuna başladım. Ama bahar alerjisi nedeniyle yarı da bıraktım. İlerleyen bir tarihte yeniden başlayacağım( Nasılsa benden parasını çatır çatır alıyorlar :shock: ) Sonrasında KPDS ve ALES'e gireceğim. Önümüzdeki ay KPSS'ye gireceğim. 16 yıldır sınava girmediğim hiç bir senem yok galiba. Vallaha sıkıldım. KPSS'ye girip belki hiç aklımda olmayan polislik mesleğini yapabilirim ilerde. Aslında muhasebeyi yapabiliyorum ama benim asıl hedefim pc üzerine bir dalda öğrenim görmekti Malesef lise seçiminde başımızda bize yol gösterecek biri olmadığı için şuan bu işi yapmak zorundayım. İşi sevmiyorum ama kendimi de yaptığım işte tek tutarım :D Kalitemi ortaya koyarım yani :)

Hobilerim arasında; yürüyüş yapmak başta gelir. Son yıllarda baya trance music sevdalısı oldum. Bunları dinlerken adeta kanatlanıyorum. Müzikler tüm ruhumu yeniliyor sanki :D Dinlemeyenler varsa hala tavsiye ederim. Bi ara bisiklet merakım vardı. Yaş ilerledikçe bunlardan soğudum. Herkes beni bilgisayar manyağı veya profesörü zannediyor. Sadece windowstan anladığımı kimseye anlatamadım. :( Evet bilgisayarla uğraşmayı seviyorum fakat bazen gerçekten sıkıyor. Yılda 365 gün varsa ben 350 gün bir fiil internetteyimdir :D Klavyeyi hızlı kullanmak hoşuma gider. Sanırım her alanda hızı seviyorum. Q ve F klavyeyi de kullanabiliyorum. :D Sony Ericsson K750i cep telefonuna sahibim ve bu markaya özel bir ilgim var; tıpkı Colt gibi diyelim :D Aldığım bir eşyayı veya aracı beni idare etsin diye almak huyum değildir. Zırt pırt telefon bilgisayar dijital eşya değiştirmem. Paraya kıyıp zamanın en üst seviyesinde olmasa da o zamana göre güzel f/p ürünlerini araştırıp alırım. Ve uzun yıllarca kullanırım. Colt'u da bu amaçla aldım zaten. Bu seriye cep telefonum, bilgisayarım, fotoğraf makinem, dvd player'ım, DVD-RW'm de eklenebilir.

Kendim hakkımda son olarak şunu demek istiyorum. :D Normal biri olarak görmüyorum kendimi son zamanlarda. hero4262321 nickimi de insomniac diye değiştirince millet de inso-manyak gibi bir izlenim oluşturdu zaten :lol: :lol: bu hero4262321 in sonundaki rakamları da hero nickini almaya çalıştığımda bu nick alınmıştır yeni nick önerisi olarak saçma salak önerilerden kurtulmak için ekledim. Şuan istediğim siteye bu nickle bir çırpıda üye olabiliyorum :D

Ne yaşarsam yaşayayım mutlu olmaya çalışıyorum. Mutluyum da... Allah bozmasın :) Sonuç olarak sadece kendimi düşünmüyorum, benim üzüntümle daha fazla zarar görecek insanları da düşünmem gerekiyor. Hayat felsefemi ise bazı özlü sözlere bağladım. "İnsanların en hayırlısı, en çok yardımı dokunandır." deyip kim ne şekilde davranırsa davransın yardımcı olmak gibi...

Zamanla burayı güncelleyeceğim :)

Facebook'tan eklemek isteyenler Mitsubishi GruP'undan beni bularak arkadaş listelerine bana bir mesaj bırakarak ekleyebilirler.

En son hero4262321 tarafından 09 Haz 2010 11:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 22:26 
Kullanıcı avatarı

Vedat önceleri gizliliğe baya önem verirdim :D kendim hakkında hiç bir bilgi vermezdim de, yaş ilerleyince düşünceler ve davranışlar değişiyor. Saklayacak birşey görmüyorum. Ondan yazayım dedim :D

Ayrıca düz yazımı, anlatım tarzımı herkes beğenir :P Lütfen çamur atmayınız :D

Burada da en küçük ben miyim yoksa, 5 senedir işyerinde olduğu gibi :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 22:47 
Kullanıcı avatarı

Vedat yaş kaç :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 22:59 
Kullanıcı avatarı

Tamam Abi :lol:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 23:29 
Kullanıcı avatarı

İsmimi seviyorum :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 23:38 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
hero! kahramanım benim :)

Alijim neler yazmışsın öyle, akmışsın adeta ...

trance music tarzı müzikleri indirebileceğim bir link yollamazsan küserim haberin olsun...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 08:57 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
hero! kahramanım benim :)

Alijim neler yazmışsın öyle, akmışsın adeta ...

trance music tarzı müzikleri indirebileceğim bir link yollamazsan küserim haberin olsun...

Abi napalım yaa takılıyoruz işte :)
Son zamanlarda karışık albümler yerine Torrent kullanarak Armin van Buuren'nin A State of Trance serisini takip ediyorum. Sanırım en son Asot 460 yayınlanmıştı ama 458'den sonrasını hala dinleyemedim. :) Torrent kullanmayı biliyorsan Btjunkie'den çekebilirsin albümleri. Ama bilmiyorsan, Uygun bir zamanda forumda resimli programsız anlatım yapabilirim. :)

Bu arada aynı tarzı beğeniyor olmamız hoşuma gitti :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 10:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERKAN
Araç: 3008
Meslek: PERFÜZYONİST
Kan grubu: ARH+
idarelik amama tavrını sevdim.sana sonuna kadar katılıyorum.gör işlh birgün

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 10:53 
Kullanıcı avatarı

COLT_74_INSYTLE_1.5 yazdı:
idarelik amama tavrını sevdim.sana sonuna kadar katılıyorum.gör işlh birgün

iNşallah :) Ne tesadüftür ki yöneticilerimden biri de Bartınlı.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: