Zaman: 16 Eki 2025 01:52

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 40 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2010 10:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
toşu yazdı:
Yazılanları tekrar okudumda baya iyi geldi bende colt almaya karar verdim
sonradan aklıma geldi benim zaten colt'um var. :)

En azından işi gücü bırakıp bir tur atası geliyo insanın değilmi:) bide benim ilk arabamya ondan dolayı daha bir ayrı seviyorum keratayı:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2010 17:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: İlker
Herkese merhaba,

beyaz renk 1.3 AMT siparişimi verdim. Umarım hayırlı olur. Yanlız aklıma takılan bir şey var, arabanın ön tarafında mitsubishi ambleminin altındaki tampon bölümü beyaz, yani tampon komple beyaz. Ancak baktığım colt resimlerinde amblemin altında kalan tampon kısmı ızgara gibi siyah. Satıcı arkadaş 2011 modellerde böyle olduğunu söyledi. Bilgisi olan var mı acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2010 18:48 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
phoenix1905 yazdı:
Herkese merhaba,

beyaz renk 1.3 AMT siparişimi verdim. Umarım hayırlı olur. Yanlız aklıma takılan bir şey var, arabanın ön tarafında mitsubishi ambleminin altındaki tampon bölümü beyaz, yani tampon komple beyaz. Ancak baktığım colt resimlerinde amblemin altında kalan tampon kısmı ızgara gibi siyah. Satıcı arkadaş 2011 modellerde böyle olduğunu söyledi. Bilgisi olan var mı acaba?

ilginç...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2010 19:30 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
phoenix1905 yazdı:
Herkese merhaba,

yarın soralım servise

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2010 21:15 
Kullanıcı avatarı

Janissary yazdı:
phoenix1905 yazdı:
Herkese merhaba,

yarın soralım servise

tekrar konuştum, tüm 2011'ler değil, son gelen partiler öyle gelmiş. Ayrıca arabanın ön camında 1 numara, yan camlarda 1.5 numara film var. Yeni gelen serilerde orjinalinde film var mı ki?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2010 22:30 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
phoenix1905 yazdı:
Janissary yazdı:
phoenix1905 yazdı:
Herkese merhaba,

yarın soralım servise

tekrar konuştum, tüm 2011'ler değil, son gelen partiler öyle gelmiş. Ayrıca arabanın ön camında 1 numara, yan camlarda 1.5 numara film var. Yeni gelen serilerde orjinalinde film var mı ki?

çok ilginç hangi bayiden aldınız? Hiçbir yeni kasa coltta fabrika çıkışı film olacağını sanmıyorum. Hangi bayiden aldınız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2010 22:52 
Kullanıcı avatarı

[/quote]

yarın soralım servise[/quote]

tekrar konuştum, tüm 2011'ler değil, son gelen partiler öyle gelmiş. Ayrıca arabanın ön camında 1 numara, yan camlarda 1.5 numara film var. Yeni gelen serilerde orjinalinde film var mı ki?[/quote]

çok ilginç hangi bayiden aldınız? Hiçbir yeni kasa coltta fabrika çıkışı film olacağını sanmıyorum. Hangi bayiden aldınız[/quote]

çamlıca otomotiv. Bana da pek mantıklı gelmedi. Sanırım gümüş renk alacağım, hem bu nedenlerle hem de beyaz kire hiç gelmeyen bir renk

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2010 17:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Ya bu cam filmi meselesi enteresan. Ruhsata islense bile sadece arkalar icin gecerli, on camlara hicbir sekilde film yapilamaz diye biliyorum ama bazi arabalar camlar orijinal komple karartilmis (film degil) geliyor ve ruhsatta yaziyor diyenler oldu bu konuda bizi aydinlatabilecek biri var mi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2010 20:31 
Kullanıcı avatarı

catalyst yazdı:
Ya bu cam filmi meselesi enteresan. Ruhsata islense bile sadece arkalar icin gecerli, on camlara hicbir sekilde film yapilamaz diye biliyorum ama bazi arabalar camlar orijinal komple karartilmis (film degil) geliyor ve ruhsatta yaziyor diyenler oldu bu konuda bizi aydinlatabilecek biri var mi?

bugün arabanın rengini beyazdan fümeye çevirdim. Showroom'da duran aracı aldım. Ama bu aracın da ön ve yan camları küçük numara da olsa filmli. Sordum ruhsata işlemeye gerek yok dediler. Ama olur da trafikte ceza yersem yapışıcam yakalarına :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2010 20:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
phoenix1905 yazdı:
catalyst yazdı:

bugün arabanın rengini beyazdan fümeye çevirdim. Showroom'da duran aracı aldım. Ama bu aracın da ön ve yan camları küçük numara da olsa filmli. Sordum ruhsata işlemeye gerek yok dediler. Ama olur da trafikte ceza yersem yapışıcam yakalarına :D

hayırlısı olsun arkadaşım aracın. Allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2010 21:38 
Kullanıcı avatarı

seyo yazdı:
phoenix1905 yazdı:
catalyst yazdı:

hayırlısı olsun arkadaşım aracın. Allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin...

teşekkür ederim, cümlemize nasip etsin. Vakit ayırıp sorularıma yanıt veren, aracı seçmeme katkıda bulunan herkese teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2010 13:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
cam filmi nedeniyle ceza kesilmiş biri olarak şunu belirteyim. standart dışı olduğundan dolayı ceza yazılıyor. fabrika çıkışı ne ise o şekilde olmalı. uygulamada trafik polsinin insiyatifinde kalmış bir durum. küçük yerlerde dikkat ediyorlar. ancak büyük şehirde bulunan araçların çoğunluğunda cam filmi mevcut gördüğüm kadarıyla. Şehir efsanesi olarak arka küçük kelebek cama kadar yapılan filmlere ceza yazılmadığı söylenir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2010 15:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
Yaşasııın :Yahoo!: yeni bir coltumuz daha oldu Allah bağışlasın :good:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2010 18:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: Mitsubishi COLT 1.5 Instyle
Kan grubu: BRh
yahu arabadan inesim gelmiyor.birde tüp taktırırsam arabayı heralde işe giderken bile kullanıcam :d ekonomik olmak için yavaş kullanınca tadı çıkmıyor tüp olayını kayın pedere taktırdımmı deymen keyfime.amoti etmeyede gerek kalmıcak.hızı seviyorum :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2010 19:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
cam filmi meselesine açıklık getirmek gerekirse:

evet ön cam kesinlikle yasak ama ceza yemeniz tamamen sizi çeviren polise ve sizin tavrınıza bağlı.
sadece film varsa dert etmeyin, bu ne dediklerinde diyeceğiniz şey: kız kardeşim kullanıyo ,direksiyonda bayan görünce sıkıştırıyolar.
ama eğer filmin yanında hafif modifiye parçalar/açık sisler/yüksek müzik varsa ceza yeme ihtimaliniz artar :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2010 20:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
ya bende bu cam filminden birsey anlamadım benim afacanın bagaj camı kendinden siyah, iki kapı ve arkadaki camlarıda film yapmışlar ruhsata da işli değil çok şükür çevirmeye denk gelsem bile durdurmuyorlar beni geçiyorum. benim ki siyah değil ama cam filmleri koyu yeşil gibi hakkat he benim arabayı biliyonuz bu iş nasıl oluyor :) benim cam filmleri kaç numara acep...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Kas 2010 17:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: Colt 1.3 Invite AMT 2006
Meslek: SMMM
Kan grubu: A(-)
---

En son collierim tarafından 08 Kas 2010 11:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Kas 2010 23:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
hilmi yazdı:
cam filmi meselesine açıklık getirmek gerekirse:

evet ön cam kesinlikle yasak ama ceza yemeniz tamamen sizi çeviren polise ve sizin tavrınıza bağlı.
sadece film varsa dert etmeyin, bu ne dediklerinde diyeceğiniz şey: kız kardeşim kullanıyo ,direksiyonda bayan görünce sıkıştırıyolar.
ama eğer filmin yanında hafif modifiye parçalar/açık sisler/yüksek müzik varsa ceza yeme ihtimaliniz artar :)

Cam filmi konusunda ben de bir tecrubemi paylasayim: Bir arkadasimin basina geldi. Aracta cam filmi vardi. Bir gunu polis bunu cevirmis. Telefonla konusuken yakalamis. Telefon icin ceza kesmis. Soyledigine gore cam filmine de laf etmis cikar bunlari felan demis baska birsey dememis. Yaklasik 6 ay sonra arkadas arabasi satmaya kalkiyor ve noterde aracin cam filminden dolayi trafikten men'i oldugunu ogreniyorlar. Megersem o memur araca trafikten men yazmis ve bu durumda normalde 15 gun icersinde filmleri sokturup muayeneye girmeniz gerekiyor. Eger bundan sonra polis cevirirse direk aracinizi baglar.

Bir efsaneye gore de polis cam filinden dolayi 2 defa ihtar edermis. Birincisinde ceza yazip film oldugunu sisteme isler, ikincisinde yine ceza yazar ve sistemde gordugu icin trafikten meni yapistirir (15 gun icinde muayene olayi), buna ragmen cikaramzsaniz 3.sunde baglar.

Ama arkadasimin basina gelene gore adam bir seferde men cakiyor. Dusuk bir ihtimal aracin eski sahibi de bir sefer yakalanmis olabilir.

Kisacasi cam filminden dolayi ceza yediginizde polise sokeceginizi soyleyin ve filmleri sokun arkadaslar ki muayene vs. ugrasmayasiniz hem de masrafli muayene ve men kaldirma olayi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2010 23:13 
Kullanıcı avatarı

termin yazdı:
ya bende bu cam filminden birsey anlamadım benim afacanın bagaj camı kendinden siyah, iki kapı ve arkadaki camlarıda film yapmışlar ruhsata da işli değil çok şükür çevirmeye denk gelsem bile durdurmuyorlar beni geçiyorum. benim ki siyah değil ama cam filmleri koyu yeşil gibi hakkat he benim arabayı biliyonuz bu iş nasıl oluyor :) benim cam filmleri kaç numara acep...

Ben de aynı durum var. Aldığım yerdeki görevli önler 1, yanlar 1.5, arkalar 2 numara filmli dedi. Umarım çevirmeye falan takılmayız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2010 23:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
yok üstad ben bugün baktım benim arka camlarda ki zaten benim afacan cz3 kapıların arkasında kalan küçük camlar kendinden renkli bagaj camıda öyle benimki sanırım birtek ön camlarda film var ama benim ki yeşil renkli cam gibi duruyor

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 40 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: