Zaman: 14 Kas 2025 19:27

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 61 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 19:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Arkadaşlar sonunda çok istediğim colt'umu aldık. Aldık diyorum çünkü Gökhan arkadaşımla beraber aldık :)

Ben 30250 ye Mercan Kırmızı Düz vites aldım
Gökhan 30950 ye Beyaz AMT aldı.

ikimizede boya koruma,koltuk koruma,trafik seti ve paspas hediye edildi.
Yeni evime geçtiğim için internetim yok yazamadım.
inşallah yarın akşama teslim edilecek benim arabam. herkese yardımları için teşekkür ediyorum.
araç çok içime sindi. çok güzel kırmızısı :) alınca hemen antalya'ya uzun yol yapacağım izlenimlerimi ve
yakıt değerlerimi paylaşırım. herkese iyi günler diliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 19:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
Ya ilk ben yazacaktım ya, tühh :kirli:
neyse tüm mct üyelerine cümleten hayırlı olsun, artık ercanın sorularından kurtuldular :O:
bir de benim beyaz amt, ercanın kırmızı mt'sini her halükarda yer (interneti yok evinde hemen giremez nasıl olsa, bol bol sallayayım) :LOL:
son olarak madem artık ekibe biz de katıldık şu ankara mct şubesini ayağa kaldıralım derim, ankara'da olanlar parmak kaldırsın :MCT:
bu süreçte bilgisini esirgemeyen tüm forum üyelerine çok teşekkürler, selamlar! :beer:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 20:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: 1.3 Colt AMT
Meslek: Avukat
Kan grubu: BRh+
ikinize de hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, güle güle kazasız belasız günler sizlerin olsun. :)

2011 Honda PCX 125

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 20:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 20:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
çifte mutluluk
ikinize de hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim
bi daha jazz mazdan bahsetmeyin olur mu :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 21:59 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
vay gençlik :D hayırlı olsun...dertsiz sürüşler...

Erjanjııım, hele Antalyada kısmet olursa pişti* olalım, gel de hele :D

* pardon yaa, renk kırmızıymış...o zaman kırmızıııı, beyaaaaz; en büyüüüük Türkiyeee diye bağırtırız :D

yahu Erjanjım, oldu mu bu şimdi yaldır yaldır duracak senin atılgan...sen gelmezden önce haber et de fırsatım olursa bıcı bıcı yaptırayım bizim kerataya

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 22:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
Kan grubu: A+
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

ama sizin için üzülüyorum!

çünkü; artık bu colt'a mahkumsunuz.

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; Her an onu düşüneceksiniz, en azından bir süre. Yerinizde duramayacak ve hep onu görmek isteyeceksiniz. Küçük bir çocuğun bayramlık ayakkabısı gibi; imkan olsa yastığınızın altına koyup uyuyacakmış gibi hep onu isteyeceksiniz. Arada bir camdan perdeyi aralayıp aralayıp bakacaksınız, suratınızda belli belirsiz bir gülümseme yerleşecek o anda. Kimse bilemeyecek bu sevdanızı, sadece yanınızdakiler, belki de kıskanacaklar bile… gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; Dışarıdan bakan “bu nasıl bir aşk” diyecek, “olmaz böyle bir şey” diyecek, ama bilmeyecekler nasıl bir his olduğunu. Fordların fiesta vardı, vosvagenlerden polo vardı… daha olmadı seatların ibizayı yakıştıracaklar size, ama bilemeyecekler gerçek aşkı, sadece yakıştıracaklar... onlar görücü usuluydü hep:) kulaktan dolma, dudaktan olma bilgilerle yanaştılar, size de bunu yakıştıracaklar, ama bilmeyecekler sizinkini, nasıl bir aşk olduğunu. Gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; "bu da araba mı?" sorusuna maruz kalacaksınız çok zaman, "bulamadın mı erkek arabası?" diyecekler. Hatta bilmeyenler olacak bu modeli, “bu ne ki?” diyecekler, duymazdan geleceksiniz… Gülümseyeceksiniz içten içten:) Kulak asmayacaksınız, gülüp geçeceksiniz, dostlarınızın neler kaçırdığını bir tek siz bileceksiniz. Takmayacak, gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; arabaya binenlerin tepkilerini gördüğünüzde suratınıza yerleşecek olan o hain, sinsi gülümsemeyi sırf dostlarınız için saklamak, içinize atmak zorunda kalacaksınız. Zamanı gelecek, dayanamayacak patlatacaksınız bombayı; "yaaa işte böyle" diyeceksiniz. Hep bunlarla geçecek yol hayatınız. Siz yine gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; lastik değiştirmeye kalktığınızda; “aman dert etme ucuzdur bunlar” diyecekler, “nasıl olsa küçük”. Ama bir astra, bir focus gibi “15inç, şu kadar” diyeceksiniz, şaşkın şaşkın “büyükmüş yav” diyecekler, siz yine gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü;
bir konvoyu solladığınızda saygı duyulduğunuzu hissedeceksiniz, o tepkileri görmek için can atacaksınız ama göremeyeceksiniz çünkü hepsi geride kalmış size bakıyor olacak. Hatta iki kısa vuruşla korna yapacaksınız, aynadan gülümsediklerini izleyeceksiniz (görebilirseniz)… gülümseyeceksin:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; yıkamacı her araçtan 15 TL alırken belki de sizden 10 TL alacak, çünkü; kıyamayacak, alıp fırçayı siz yıkamak isteyeceksiniz, “abi sen çalıştın zaten, bundan sonra sana böyle” diyecekler, kendinizi biraz mahçup hissedeceksiniz, ama hoşunuza gidecek, gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; iş yerinden çıktığınızda “beni de at” diyenler birden durup “sığarmıyız ki?” diyecekler, boş vereceksiniz, bir şey söylemenize gerek kalmayacak çünkü onlar tamamlayacaklar cümlelerini arka koltuğa oturduklarında. Siz yine sadece… gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; yıkamacıda ya da benzinlikte bile meraklı bakışlara sürekli maruz kalacaksınız. Bir de feribota bindiğinizde yanınızdaki A6'dan çok size bakacaklar, hatta üst katlardan bakacaklar, "noluyoruz lan, bir eksik bir gariplik mi var bende?" diyeceksiniz. Sonra colt’u fark edeceksin, gülümseyeceksin:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; boş yolda selektör yapıp sizi küçümsemeye çalışacaklar çıkacak hep karşınıza (arkanıza) ama sağa geçip gaza bastığınızda suratlarını göremeyeceksiniz, onlar solda çok geride kalmış olacak. Yine gülümseyeceksin:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; kırmızı ışıkta arkandan sabırsız hareketler yapan megane şöförünün bir sonraki ışıklarda ki yüz ifadesini ve size bakmamak için kendini kasmasını fark etmemiş gibi yapacaksınız, ayıp olmasın diye düşünerek… Sadece içten içten, gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; yolda başka bir colt gördüğünüzde arkadaşınızı görmüş gibi sevinecek, “o da beni gördü mü acaba?” diye düşünecek, heyecanlanacaksınız, plakasına bakacak aklınızda tutmaya çalışacaksınız, unuttuğunuzda hüzünlenecek ama yine gülümseyeceksin:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; sol şeride geçip deviri 6bin üstüne çıkarttığınızdaki o sesi tekrar tekrar duymak isteyeceksiniz, yakıt masrafınız artacak, ama o zevkten vazgeçemeyeceksiniz. Sonra size “ne yakıyo bu ortalamada?” diye sorana cevap verdiğinizde, yine de; gülümseyeceksin:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; farklı olduğunuzu her an hissedeceksiniz! Bu yüzden bazen dışlanmış hissedeceksiniz:) sonra bir anda yine o sinsi tebessüm belirecek suratınızda istemsizce, gülümseyeceksiniz:)

üzülüyorum sizin için!

Çünkü; gerek duysanız bile, satmaya kıyamayacağınız bir baş belasına kavuştunuz:) siz o’nu sevin o da sizi çok sevecek, vazgeçemeyeceksiniz…
daha çok işiniz, daha çok anınız olacak bu araçla, daha çok uğraşacaksınız her şeyle…

Güzel günler geçirin hep birlikte:))

düzeltme: imla vs. bir de içimde kalmasın yazayım dedim...

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

En son enron tarafından 28 Eyl 2011 00:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 23:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
soluksuz okudum valla
cuk oturmuş :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 23:06 
Kullanıcı avatarı

ergunp yazdı:
soluksuz okudum valla
cuk oturmuş :D

valla cok heyecanyaptim, misafir olmasa daha yazacaktim:)

ekstralar:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 23:15 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ersen Abi ,

sen naaptın yaa :D Allahtan misafir var :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 23:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
ersen hocam,
sana hangi güzel sözcükle hitap etsem diye düşündüm, inan tüm kelimeler kifayetsiz kaldı. :Bravo:
bu kadar mı güzel anlatılır yahu; içim içime sığmıyor yemin ediyorum :Yahoo!:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 23:36 
Kullanıcı avatarı

estagfurullah bacey abi nedemek yasitiz biz:) varol.

ekhnaton, cok iyi anliyorum sizi:) darisi olmayanlarin basina, tekrar hayirli olsun. valla cok sevindim beea. siz de varolun hep

ekstralar:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:17 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Hayırlı olsun arkadaşlar :) KAzasız belasız sürüşler dilerim.

Ersen sen naptın hocam ya,
Senin Colt topiğine moderatör olmanı talep ediyorum :)

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Evo34 yazdı:

ben de destekliyorum :D

Ersen Abi :D

eseri tamamlamışsın; artık baskıya verebiliriz :d

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Ford
Meslek: Kamu
Vay vay vay ercan dostum sonunda aldın demek. oh be kurtulduk senden :) Hayırlı olsun ikinize de.

Dün kepekli yokuşunda bi golf 4 tokatlamışlığım var sormayın. Eleman rampanın finalindeki ışıklara benden 30 sn sonra geldi yanıma durdu. Camı açtı işaret ediyor bende açtım. Aynen söylediği şu "Abi o nasıl gidiyor öyle yav, kaç motor var bunda" dedim 1,3 inanamadı. Ben bunla 320 BMW yi tokatladım dedim "doğrudur abi" dedi. "Bi daha bulaşmam colta" diyerek yoluna devam etti :) Seviyorum yav arabamı

Ercanım bu arada bana sözün vardı unuttum sanma.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:58 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

mustafa_atr yazdı:
Vay vay vay ercan dostum sonunda aldın demek. oh be kurtulduk senden :) Hayırlı olsun ikinize de.

Dün kepekli yokuşunda bi golf 4 tokatlamışlığım var sormayın. Eleman rampanın finalindeki ışıklara benden 30 sn sonra geldi yanıma durdu. Camı açtı işaret ediyor bende açtım. Aynen söylediği şu "Abi o nasıl gidiyor öyle yav, kaç motor var bunda" dedim 1,3 inanamadı. Ben bunla 320 BMW yi tokatladım dedim "doğrudur abi" dedi. "Bi daha bulaşmam colta" diyerek yoluna devam etti :) Seviyorum yav arabamı

ya kardeşim abartmayın şu sert plastik tıkırtılı, ön cam çatırdamalı Coltu bu kadar :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 10:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
mustafa_atr yazdı:

Bence eleman golf kullanmayı beceremiyodur :) yada bilmiyorum golflerin 1.4 leri varmı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 10:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Ford
Meslek: Kamu
Yok mesut hocam 1.4 golf yok. 1.6 hightline otomatikti

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 10:30 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
Evo34 yazdı:

ben de destekliyorum :D

Ersen Abi :D

eseri tamamlamışsın; artık baskıya verebiliriz :d

yok arkadaşlar teşekkür ederim, zaten bu işi layıkıyla yapıyorsunuz, zevkle forumu takip ediyoruz bizde:)

mustafa_atr yazdı:

cidden fsi'lar dahi duramıyor yanımızda:) sık sık yaşadığımız bir manzara:D

ekstralar:

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 61 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye